A warez rossz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LackoMester
az én véleményem a következö:A torrentozás rossz,nagativ dolog mert lopásnak számit,de addig mig ilyen torrent országban élünk,ahol csak azt látjuk minden szinten,h. mindenki lop,kevesebbet-többet nehéz lesz megálnunk-megállitanunk.Azt tudom javasolni aki megengedheti magának próbálaja meg megvenni,ha meg nem hát... Istenem...
Azokat viszont teljes mértékben elitélem(pl.az amerikaikat,németeket stb.)akik megvetnék,mert xarásig vannak de lusta átlépni a qurva centerbe,h. megvegye...
Rohadtul nemvagyok büszke magamra,mert bizony még mindig több torrentos dolgom van mint eredeti,de igyekszem legalább,egyre több legális dolgom ,szofwerem van..,mert rohadtul nemvagyok miliomos..

élet a legjobb méreg

gazgoblin
nem tunt fel mert en hozzaszolok a temahoz is, nem csak azt hajtogatom hogy: nemertem nemertem nemertem <#buck>

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Istencsászár
Én csak arra akartalak figyelmeztetni a logo és sg acc köszönõ viszonbnya sincs egymással sok esetben, én nem tettem a tidere semmiféle megjegyzést, nemis néztem nem is érdekel, ellenben te igencsak rám vagy kattanva és megint kezded..., de látom mint ha egy gumifallal beszélnék szóval ignore on.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ThugEdge
na ez most fair

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

mondjuk az eddig is feltünt hogy neked csak a személyeskedés meg az oltogatás megy. 😊
gazgoblin
<#idiota>

guardian hero
te meg ne gyere másnak a nickjével mert más se jött a tieddel
asszem ez így fair nem?
<#idiota>

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

gazgoblin
most ertetlenkedhetnek egy sort ahogy te is de inkabb csak belatom hogy igazad van...

(probald ki te is)

ThugEdge
te meg ne gyere tényleg anyámmal,mert én sem jöttem a tieddel
aszem ez így fair nem?

gazgoblin
ja mondjuk megtehetnetek priviben....ugyanis a szanalmas nickneves oltogatasod a loteri kutyat se erdekli

ThugEdge
figyelj má cica

a logóm az még véletlenül sem az amire te gondolsz, már ha a maroon 5-re gondolsz
a nevem pedig olyan amihez az ilyen nyomott makiknak mint te soha nem is volt és nem is lesz köze
ha tudsz angolul gondold ki mit jelenthet nyomikám
de a te neved továbbra is egy röhejes szar marad
de személyeskedjünk tovább,mert nekem van kedvem hozzá,ha te is érzed

gazgoblin
oke...akkor nem kerdessel fogok valaszolni hanem lemegyek oviba mert kb ott kezdem erezni magamat.

akkor OVI:

hulye kerdesre hulye valasz!

a topik temaja az hogy a warez jo

"ertetlenkedsz itt mikozben erted nagyon jol hogy mirol szol ez a topik...."

pontosan miröl is?

és most megpróbálsz nem kérdéssel válaszolni?
Lammer
EN ORRBA-SZAJBA TORRENTEZEK!4!!44 torrent rulez!!44 Innen mindent amit kiraknak leszedek es megnezem, mert en ilyen ubergeek vagyok... 😄

(hzx! ez illegalis? 😄)

vitzet felreteve, azert megfigyeltetek, hogy bizonyos szavak jelentestartalma, hogy eltorzult az idok folyaman?
ha kimondom, hogy torrent, mindenki reflexbol warezra gondol... na vajon miert? 😉 (1-2 eszmefuttatast meger ez a tema is^^)

(off: Goblin huzza tolteni GSI dontot!!4! :p)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

gazgoblin
ez a tipped?

az egy masik topik...

(nem tud vitazni ha a partner nem erti a vita temajat)

humorzsák
gazgoblin
mi a tipped?
gondolj egy mereszet!

"ertetlenkedsz itt mikozben erted nagyon jol hogy mirol szol ez a topik...."

pontosan miröl is?
Istencsászár
"jatekot megveszem...ennyi (majd ha kb. mindenki csak ennyit tesz akkor johet a kovetkezo lepcso)

nem hinnem hogy itt barki is patyolatiszta lenne de ez nem azt jelenti hogy a warez az jo...."

Hiába magyarázod, ezt próbálom leírni, de nem jut a hipotalamuszáig, ott a nyak környékén megáll, közben rebútol és kezdi elõrõl😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

guardian hero
A különbség az, hogy minimálbéren élõ warezpajtásaink szerint anyagi helyzetük FELJOGOSÍTJA õket bárminek a warezolásra, Totti viszont tisztában van azzal, hogy a letöltés ténye rossz, és jobb híján választja ezt a megoldást, anélkül, hogy elhárítaná az erkölcsi felelõsséget. A büntetõjogi felelõsség más kérdés, bár nem vagyok biztos benne, hogy az adott cselekmény hazánkban kimerít-e bármilyen büntetõjogi kategóriát (talán HZX kisegít), ellentétben az illegális szoftverletöltéssel.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Istencsászár
Én nem magyarázok semmit, csak mondom neked h fogd fel agyilag, kár itt verni a nyálad.

Az meg hogy mi az sg acconton ( mivel a nickem távol áll ettõl ) had legyen már az én bajom, nem mintha bele akarnék kötni, de a te logodnak és sg nevednek sincs sok köze egymáshoz, ugyhogy errõl le lehet szálni nagyonhama.

gazgoblin
"Goblin batya"
<#idiota>

warez rossz mert kinyirja a jatekipart pl.

jatekot megveszem...ennyi (majd ha kb. mindenki csak ennyit tesz akkor johet a kovetkezo lepcso)

nem hinnem hogy itt barki is patyolatiszta lenne de ez nem azt jelenti hogy a warez az jo....

"most akkor megkönnyebbültél?
de leginkább te is leszállsz a kurva magas lovadról?"

nem akarok anyaddal jonni de kurva unalmas a flemkeltesed...ertetlenkedsz itt mikozben erted nagyon jol hogy mirol szol ez a topik....

ThugEdge
jaaaa
amúgy meg barátom ez aztán a magyarázat:

"töltöm torrentrõl a Fifth Gear eheti epizódját? mégis hogyan jutnék hozzá?"

ilyen szar magyarázatot fûzöl hozzá, az aki az anyagi megfontolást adja magyarázatként az meg gáz mi??

ISTENCSÁSZÁR

tudod mire kéne változtatnod a nickedet inkább:
nem mondom meg,nehogy túl személyesnek vegyed, és mert nem akarom megsérteni vallásos társainkat,de az isten stimmel

tejföl
Tocssetek fotosoppot!!! Azt szabad!!<#nyes><#nyes><#nyes>

BAD Boys

guardian hero
Minden warez rossz.

ThugEdge
akkor át kéne javítani a topik címét :
A játék warez rossz!
ha úgy gondoljátok, hogy amúgy természetesen megengedhetõ a warez, de csak ott, ahol ti magatok is mûvelitek

hát ezt nem hiszem ilyen korlátolt embereket még nam baszott a világ, mint itt egyesek

és még õ értetlenkedik...ehh

Istencsászár
Én aztsem értem mi a baja😊 az a baja hogy most pl töltöm torrentrõl a Fifth Gear eheti epizódját? mégis hogyan jutnék hozzá?, akkor már nem is mondhatom h álj a warez rossz? pedig mondom mivel a játékok warezolásával jóideje felhagytam 100%ban.

guardian hero
"hogy most mi szaromról állítasz vagy nem állítasz"

Ezt érti valaki? <#zavart2>

ThugEdge
akkor magyarázd már el te okoska
mi acíme a topiknak?
-A warez rossz
mik a hozzászólások?
-ércek ellen érvek
Te és a barátaid mi mellett kardoskodtok?
-lásd topik
Kiderült, hogy a haverjaid közt van,aki még is csak warezol?
(egy kis filmecske,egy kis util)
-Ki!!!
akkor magyarázd már el te szerencsétlen,hogy most mi szaromról állítasz vagy nem állítasz

úúúú,de egy ostoba vagy

Istencsászár
A topik lényegét még nem sikerült felfognod, sebaj idõ van elég, sosem késõ belátni.

"szépen lassan majd mindenkirõl kiderül, hogy mégsem olyan hófehérke, szal utána be is lehetne zárni a csába ezt a topikot"

ilyet senki sem állított egy percig sem, sem itt sem máshol

ThugEdge
most akkor megkönnyebbültél?
de leginkább te is leszállsz a kurva magas lovadról?
szépen lassan majd mindenkirõl kiderül, hogy mégsem olyan hófehérke, szal utána be is lehetne zárni a csába ezt a topikot

nekem még mindig az a bajom, hogy iszonyat mód perzsel itt a 2 színûség
de mint goblin bátya is bevallotta, tán majd mindenki megteszi, vagy ha nem inkább nem szólal meg és nem érvel olyan dolog mellett, ami valszeg így vagy úgy ellene is irányul

Jah angolul... magyarul max a nyúlfarknyi ismertetõket, amiböl semmi nem derül ki.
ReTeK
Részben egyetértek.
Nekem is van a polcomon jó pár játék amiket bizony sokáig toltam ingyen és csak késõbb vettem meg, van olyan is amivel a megvétel után sohasem játszottam többet de tudom megérte megvenni. Van egy pár amire az open beta vagy demo után kattantam rá és piszkosul megbántam ez persze régen volt amikor még nem voltak ezrével a videós oldalak. Nem vagyunk egyformák nem valószínû hogy tetszene az ami másnak bejön tehát a review kilõve (+ részrehajlás,szponzorálás) A videókból sem lehet megtapasztalni az irányítást vagy a játék adta szabadságot amit csak te magad egyénileg élhetsz meg a drágán vett kormányoddal,egereddel, foteleddel. A demók meg sajnos keveset mutatnak, ezt néha oda is írják a készítõk. Az utóbbi idõben pár kiadó töri magát hogy értelmes demókat adjanak ki amiben szinte minden benne van és ki lehet próbálni szinte az összes cuccot nem csak egy agyon korlátozott trial szóval le a kalappal elõttük látszik hogy gondolkoznak. Elítélem azokat akik évekig játszanak az ingyen megszerzett játékkal és basznak megvenni sõt lenézik azokat akik képesek voltak fizetni kedvencükért, orba-szájba warez ráadásul olyan mint a spam feleslegesen terheli a hálót.
Összegezve én elõre rendelni semmit sem fogok már (na jó néha) inkább elõbb warez aztán ha érdemes irány a bolt de nem fogom sajnálni a pénzt ha megérdemli.

Általában a mai demók valóban egy szûkre szabott szeletét ismertetik az adott játéknak, más esetekben pedig ki is spórolják (ezt viszont nevetségesnek tartom). Persze egy túl hosszú demóval pedig pont az lenne a baj, hogy túl sokat mutat.

Az a lényeg, hogy más jellegû terméket sem ismerhet meg a potenciális vásárló elsõ kézbõl tövirõl hegyire, éppen ezért meglepõ "véletlen", hogy pont játéknál, filmnél kerül elõ ez a dolog, amikor is manapság információ szerzése majdnem annyira bonyolult, mint warezolni. Én szeretném a hardvert eis meismerni igazán alaposan vásárlás elõtt, írok is mind a Sony-nak, mind az MS-nek, hogy adjanak kölcsön konzolt egy évre, persze játékokat is hozzá, hiszen különben nem tudnám használni - legfeljebb rákkutatásra vagy fûtésre õket 😊

Amúgy tõlem aztán lehet warezolni demó gyanánt kipróbálni pl. egy játékot (írtam is, hogy én is éltem ilyen lehetõséggel, persze PC-n amúgy is "speciálisak" a körülmények), de az már más kérdés, hogy ez alatt a gyakorlatban sokan azt értik, hogy végigjátsszák a játékokat, majd ezek 80-90%-át úgysem veszik meg, mert "szar" volt. Márpedig ha valami tényleg annyira rossz, annak pláne ki kell derülnie hamarabb, s nem az outróból.
Istencsászár
Ez is igaz!

Sir Quno Jedi
Nem demóból kell megítélni egy gammát. Ma már 50+perces játék van fent az új gammákból még megjelenés elõtt jónéhány portálon, HD minõségben. Utána meg HD review-k, amikbõl MINDEN kiderül. Szvsz. persze aki nem bírja a spoilerezést, az meg akkor mire kíváncsi?!??!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Istencsászár
Mert minden szaret meg kell nézni, gyors végigtolni 1 nap alatt és rámondani hogy de szar, ez nekem nemkell...

Demobol simán meglehet ítélni, leglábbis egyes dolgokat mint pl, teknó, irányítás, környezet stb... persze hogy a történetet nem, hisz egy csak egy szelet, de régen nem hallottam emberektõl hogy egy demobol akarják az egész gémet megismerni.... ez valami ujkori warezvérpista indoklás???

aabyssx
> egy játékot én nem tudok megítélni egy DEMOból... Vagy akár review-ból

De...
...miért nem?!?
Több 10 review-t lehet olvasni csupán online a "szakmaiból". User review-ból meg többszörösét.
A demo-k meg manapság több százalékban mérhetõ mintát adnak a játékokból.

www.youtube.com/aabyssx

Istencsászár
Jah, már megkaptam hogy sacc/kb fele annyi idõs vagyok mint õ vagyis núb és tudatlan, az sg account nevemet is elõvette, nembaj... engem aztán nem izgat😊

Erre neki csak annyit mondok hogy hál istennek majd olyan ""idõs"" koromba mint õ, már x évtized tapasztalatával tudom mi a helyes út, mivel már most rájöttem, de õ nem😊

"Ettol fuggetlenul nem allitom, hogy a warezolas aldasos tevekenyseg lenne, de ugye csaknem husz eve a piacgazdasagra szavazott ez a kis orszag. Ergo, ha valamit megkaphatok egy forintert, miert adjak tizet erte?"

Igen teljesen igazad van mi most kapitalisták vagyunk😄.hogy is müködik ez a rendszer?😄.minél olcsóbban mindent ha van rá lehetõség és van rá én ki is fogom használni😄

Tinman
Kedves felhasználó!

Az IP címét rögzítettük. Kollegáink igyekeznek Önt minél elõbb felkeresni.
Együttmûködését és õszinte vallomását köszönjük!

Üdvözlettel: Artisjus

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Viccel :-DDD

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

gazgoblin
nyugi lewarezoljuk majd a gamet amin dolgozol <#idiota>

Vogel
Hozzáírhatjátok a statisztikához: 7 éve warezolok. Nincs egy darab eredeti játékom se, még amit a legjobban szeretek és több éve nyomom az se. Saját készítésû DvD tok már elég a "megvettem" feelinghez 😊 Ja télleg van egy eredeti játékom, spanyolban vettem hazaúton hogy elköltsem a megmaradt euróim, enter the matrix. Spanyolul volt otthon minden + szar játék = 50 euro 😊 Ez is sokat tett a latba.

gazgoblin
<#idiota>

(figyelem warezbeismeres kovetkezik a 16 ev alattiak csak szuloi felugyelet mellett olvasanak tovabb)

filmet meg mindig lewarezolgatok mert sok filmet nem jatszanak hazai mozikban...(mert azert hetente egyszer szoktam oda is menni)

megrendelni meg nem fogom dvd-n mert nincs otletem hol adhatnam el a megnezes utan ugy hogy egy vagy ket mozijegy arat "bukjam" csak

(aki tud egy helyet ahol hasznalt dvd filmet vesznek az irjon nyugodtan)

tejföl
Nyugodjal meg! Megbeszelem veled ezt szivesen a lajvon. Kommented egyebkent kisse rasszistara sikeredett.

BAD Boys

guardian hero
Na kezdõdik a nick fikázás, úgy látom hamar kifulladtál. A piacgazdaságról egyébként halvány lila fingod sincs, az ugyanis nem arról szól, hogy ami csak mozdítható, azt lopom, ez ugyanis legalja komcsi cigány mentalitás.

tejföl
Kicsi vagy meg, keves tapasztalattal, probalsz nagynak tunni, de elnezem neked. Mar maga a nicked is erre vall. "Istencsaszar" Nevetseges.

BAD Boys

Istencsászár
Ide már nem kellenek érvek, ti csak vergõdök a száni kis téveszméitekkel, s ugy tesztek mint ha nem tudnátok felfogni az alap gondolatot ami a ne warezolj mert az rossz címszó alatt megy.

Istencsászár
"Hogy en miert veszek eredeti jatekokat? Egyszeru. Mert ra lettem kenyszeritve. Bannoltak a live-rol tavaly majusban, igy kenytelen voltam venni egy masik boxot, plusz amivel addig nyomultam, meg kellett vennem"

Ezesetben én ennek örülök, gratulálok, és most jót nevetek rajtad, amugy ez is szánalmas, de megkaptad a méltó büntetésedet😊)))))))

tejföl
Hogy en miert veszek eredeti jatekokat? Egyszeru. Mert ra lettem kenyszeritve. Bannoltak a live-rol tavaly majusban, igy kenytelen voltam venni egy masik boxot, plusz amivel addig nyomultam, meg kellett vennem. A PS3 eseteben eleve mas a helyzet, aki azt vett tisztaban volt azzal, hogy no warez. Cserebe minoseget kapott. Szoval nem azert allok ugymond a masik oldalon, mert jogkoveto magatartast akartam tanusitani, hanem mert ra lettem kenyszeritve. Ettol fuggetlenul nem allitom, hogy a warezolas aldasos tevekenyseg lenne, de ugye csaknem husz eve a piacgazdasagra szavazott ez a kis orszag. Ergo, ha valamit megkaphatok egy forintert, miert adjak tizet erte? Plane ha a retorzio egyenlo a nullaval. Ertem en azt is aki a szemelyes erintettseg miatt (szoftwereket ir, probal ebbol megelni) fel van haborodva. Az internet konkurrencia szamara. Dehat ez van kerem. Ahogy tudomasul kell vennunk, hogy a konzolos topikokban uldozendo a warez hozzaszolas, ugyanigy el kell fogadni azt, hogy amig a warezra igeny lesz es lehetoseg (akar 20 megabites net), addig ez a jelenseg elni fog. Mi az, hogy? Nagyon is!

BAD Boys