A warez rossz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval, nálad lesz a hiba... egy 2 magos proci jó eséllyel segíteni fog.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Ne legyél saját magad ellensége.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
tudnátok mondani olyan tört VIStát ami mûxik, melyik verziót érdemes leszedni?
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Programozó ismerõsnek kellett egy jelszó, egy hozzáféréshez.
-diktálom
-ok mondd
-kis Péter, nagy Ottó, hármas, kis István
-Nem fér ki!
-Mivan?
-Nem fér ki!
-WTF? Ez eddig 4 karakter baszod.
-Nem... ez mindjárt mondom mennyi volt... ez 31 karakter.
-Te egy hülye vagy.
-Miért?
-Szerinted...?!
Sehol nem írtam ilyet.
Magadból indultál ki. TE képes lennél rá, hogy AKÁR elindíts egy lewarezolt valamit... százezrek meg hozzá sem lõnek.
Szerintem be is zárhatjuk a topicot. Elhangzott a lényeg :)
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Ha nem lehetett volna letölteni, gondold, hogy megvettem volna? És gondolod, hogy az a másik 10.000 vagy sok százezer mind ment volna szépen a boltba és megvette volna?
Ez baromi téves köveztkeztetés.
Pusztán azért, mert nem lehet elérni torrenten, még nem feltétlenül veszi meg az ember. Persze, idõvel, ha baráti áron van, az már más kérdés!
2-3.000 Ft-ot egy TQ Gold-ért simán kiadnék -ha bontatlan-, pedig nem különösebben érdekel, de ez az ár már nagyon vonzó.
Persze ilyen nincs, talán majd 3 év múlva :-/
Ráadásul ott a szó, hogy PC developer or publisher.
Mert a konzolon nincs warez? Meg lehet nézni, hogy hivatalos kiadás napján, vagy gyakran elõbb letölthetõ a netrõl akármelyik konzolos cím. Kár sarkítani, csak a PC irányába.
Viszont, ha ez így van, akkor a konzol játékok mégis miért sikeresebbek?
Itt jön képbe az a hsz-em amit GH kapásból elutasított, hogy az emberek nagy része szimplán hülye. Egyszerûen nem mer chipet szerelni/szereltetni/flashelni vagy szenvedni a kiírással, iso patchekkel... emiatt inkább fogja magát és megveszi a konzol címet.
Thirdly, let's try a little really rough - if conservative - maths. Call of Duty 4 has been on sale for 113 days, assuming day zero piracy. A seven gig torrent, assuming a 100k download speed, takes just under a day to download. Assuming that the rate of downloads now is constant across those whole three and a bit months - which is incredibly conservative, of course, as it'd have been much higher upon release - that means 993496 copies will have been illegally downloaded via Mininova alone.
While it's true a million games pirated doesn't mean a million sales lost, those are still some big numbers. Frightening numbers, really, if you're a PC developer or publisher.
www.youtube.com/aabyssx
jah alom lenne... :D:D amugy nagyon off, szal elnezest a tobbiektol
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Akár részt is vehetnél a megalapításában. :D
www.youtube.com/aabyssx
<#sniffles>#sniffles>
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
Ez a letöltöm megnézem, mert másból nem derül ki, hogy milyen, meg egy baromság. Pláne annál az embernél aki játszik folyamatosan. De úgy látom a többsége a letöltõknek általánosságban ilyen. Aki rendelkezik egy adag játéktapasztalattal (végigtolt már jópár címet az évek folyamán) az pontosan meg tudja állapítani, hogy az adott cím érdemese e vételre vagy sem. Plussz nem az õskorban élünk, ahol információhiány van. Már minden magára vmit is adó szájt, offline újság vagy összefoglaló oldal pl. gamerankings meg tudja mutatni mit ér a produktum.
A demó is mutat, de ezekkel kiegészülve simán el lehet dönteni (plussz a tapasztalat), hogy mi az amiért érdemes kiadni és mi az amire nem. De úgy látszik ez is kevés. Nem. Nem kevés, hanem ez is csak egy újabb kifogás, nyafogás. Az ilyeneknek ajánlanék egy kis Csernus beszélgetést, azt hiszem megtudnák mitõl is bûzlenek. Különben is mindig az rinyál a leginkább, aki a legnagyobb ludas. Ezt nem árt észben tartani.
Mint korábban írtam, nekem nincs bajom mit csinál a másik, de néha már irritál és fáraszt a sok szajkozó faszfej. A másra, másokra mutogató önjelölt kis fingópolgár akinek semmi sem jó és sehogy sem jó. Nézzenek már magukba végre. Azért is írtam ilyen drasztikusan, hogy vegyék a lapot már végre és szálljanak le a magas lóról, meg a bizonygatásokkal, mert ez nem más, mint önámítás és saját maguk becsapása.
Nem kell nyálat verni, és mellet. Az viszont valóban szomorú, hogy a pc-s játékipar elég nagy slamasztikában van. Warez is nyilván szerepet játszik, hisz egyre nagyobb méreteket ölt. Én sem szeretném, ha a hobbim egy bizonyos szint alá süllyedne, csak azért mert ezek a mindent megtehetnek emberek züllesztik azzá. Részben, de sajnos nagy részben.
Nem szívesen írok le ilyeneket, de idegesített pár bejegyzés. Nem ártana helyére tenni a dolgokat. Ott bent ugyebár.
www.youtube.com/aabyssx
<#wow3>#wow3><#wilting>#wilting><#wow3>#wow3>
Japánul már rongyá néztem a warezt, ami rossz :-D
"Fogd be a pofádat cicus! Rossz cicus" (Cartman) XD
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
inkabb a warez....
<#idiota>#idiota>
Kedves "lényegtelen"!
Rendelésedet köszönjük, megkaptuk.
A következõ rendelést regisztráltuk tõled:
-------------------------------------------------------------------------
AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ RENDELÉSEK:
Paprika (2 DVD) (DVD) ............................. 1 db - 2990 Ft/db
Földtenger varázslója (DVD) ....................... 1 db - 1890 Ft/db
Termékek ára összesen: 4880 Ft.
ELÕRENDELÉSEK:
(Néhány napon belül szállítható,
megjelenés elõtt álló, vagy jelenleg nem kapható termékek):
Kiki - A boszorkányfutár (DVD) .................... 1 db - 1990 Ft/db
Porco Rosso - A mesterpilóta (DVD) ................ 1 db - 1990 Ft/db
PomPoko - A tanukik birodalma (DVD) ............... 1 db - 1990 Ft/db
Yesterday - Vissza a gyerekkorba (DVD) ............ 1 db - 1890 Ft/db
A Yamada család (DVD) ............................. 1 db - 1890 Ft/db
A könyvek hercege (DVD) ........................... 1 db - 1890 Ft/db
A csomagot a következõ címre küldjük:
"nem fontos"
Köze nincs egyetlen, általatok itt leírt hsz-hez sem, egyszerûen pár cím nem került fel soha magyarul torrentre, további a Ghibli Studiot kõkeményen támogatni kell. Mit is mondtam? A szar bukjon el, a minõség meg éljen? ;-)
A TORRENT ROSSZ :-D
Még 1 dolog... legutóbbi Galaxis rendelésemhez kaptam egy egy listát a játékokról. Be is jelöltem most újra 12 db-ot.
Tudjátok mennyibe fog kerülni? --->11.280 Ft
Ezeknek 100%-a akciós, viszont 80%, 4-es van annál jobb értékelést kapott /5.0-ból/.
Továbbra sem vagyok hajlandó 8000 Ft lélektani határom felett JÁTÉKszoftverért fizetni!
Bennem van a hiba? Szerintem nagyon nem ^^
élet a legjobb méreg
meg mi az,hogy eltakarodnak a kiscsókák-most mind2 oldalt védeném-???
téged meg honnan szalajtottak?
mond el a véleményed,akár személyeskedj is ha van kedved,de ne úgy gyere már be,hogy a na majd én megmondom a frankót, de csak miután eltakarodott az egész topik,mert nyilván azt hiszed itt mindenki 14 éves
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
upacukafundalukafundakávékamaduka
szal... warez-e letolteni-e a profi gamerek jatekat tv felveterol-e? :D
de visszatérve a filmekre:
sztem nagyjából egyedül vagyok hazánkban-vagy legalábbis sztem nem sok mindenki van-akinek a sopranos(legkedvencebb sorozatom) IV. évadja eredetiben van meg magyar(!) felírattal,mert ugye azt itt nem jelent meg, csak 1,2,3 évadok
erre meg úgy tettem szert,hogy mikor Barcelonában voltam hesszöltem milyen sorozatok vannak a marketban(na ez megérne egy másik mesét,mert nem hittem a szememnek mekkora szar még mindig a magyar dvd piac,mert ami ott volt-hááát mondjam,hogy kánaán?)
na megláttam a sopranost,akkor volt aszem a hivatalos megjelenése a 4. évadnak
mondom megforgatom má egy kicsit és a subok közt ezt találtam:
hungaro
na megkérdeztem egy makit,aki alig értet angolul,hogy ez az angol hungary-val egyezik e azt végül hezitálás után rámondta,hogy ja,gondolom,hogy menjek má a picsába végre:)
na és persze az volt, úgy örültem mint majom a farkának ez volt cca 3 éve és aszem olyan 40 euro-t pengettem ki érte
szal én nem sajnálom tényleg a jóféle dologra a pénzt
A drogosok sokmindent képesek anyagért megtenni.
...arra gondolok, hogy szerintem nincs olyan hülyeség, amit az ember ne bírna nélkülözni. Ezek a szórakoztató ipar függõséget okosó faszságai, amikrõl beszélünk. Senkinek sincsen igazán szüksége arra, amit nem akarnak "természetes" módon odaadni.
www.youtube.com/aabyssx
Sosem játszanék másolt GTA-val, ICO-val vagy SOTC-vel!
persze sorolhatnám még...
ÉRTÉKért PÉNZT adok
SZARÉRT max egy kis figyelmet de PÉNZT azt biztos nem
persze hogy nem vagyok jofiu....
minden warez rossz...biztos hogy pl. modellvasutakat is hamisitanak es az faj azoknak akiknek eredeti mozdonyaik vannak....es nem szimplan azert mert az nekik tobbe kerult.
na nekem meg az egyik hobbim az hogy jatszom es zavar hogy a jelentos warez szetbaszhatja a hobbimat
Ez valahol ugyanaz a kategória, mint amikor a régiókódos játékokból nem hoznak bantuland-re.
Szerintem ilyenkor a legjobb viselkedés az, hogy amíg nem rakják eléd, addig nagy ívben szarsz rájuk. Vagy ha annyira szükséged volna rá, akkor nyilvánosan hangotadva utálod õket, mert bantuként kezelnek. Ha lew4rézod lehet, hogy soha sem jönnek rá, hogy Neked hiányzik.
www.youtube.com/aabyssx
de talán még le lehet vadászni "valahonnan"
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
bocsánat de ezt nagyon fun válasznak ítélem meg,bár lehet páran nem értik,hogy ez a válasz egy megaklasszik
alant írtad,hogy bizony te warezolsz,igaz nem játékot
akkor most szted te jó vagy rossz fiú vagy
illetve:
aki játékot is warezol akkor csak az a rossz fiú???
akkor most mar lekattansz rolam? <#help>#help>
amugy egyetertek...
olyan orszagban elunk ahol valaki nemreg kifejtette hogy o azert nem veszi meg a jatekokat mert akkor az amugy is csoro orszagbol menne ki a penz a kulfoldi kiadoknak, fejlesztoknek!<#idiota>#idiota>
Éljen a warez ne támogasd a karvalytõkét!<#idiota>#idiota>
valaki mas meg azt fejtegette hogy a piacgazdasag azert jo mert ha megszerezhet valamit egy forintert akkor hulye lesz 10-et adni erte...
Éljen a fizetõs warez (1 forintos FTP site) ne támogasd a fejlesztoket,kiadokat,jatekcsomagolokat,kiskereskedoket stb.!<#idiota>#idiota>
(varjunk csak ez inkabb elszomorito)
én egyszerüen csak megkérdeztem, hogy SZTED miröl szól ez a topik!
Gondoltam van normális véleményed...