A warez rossz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Na ezzel letudtam én is az itteni kötelezöt. Aztán hogy otthon tovább folytatom a warezt, az már más tészta. Lényeg hogy bort igyak és vizet prédikáljak Ettöl leszek fasa gyerek nemde?! Tiszta megborult "elmék" vagytok komoly. <#vigyor2>#vigyor2>
Szóval: Ha adott hónapban veszek 4 játékot, és csak 2 db-ot warezolok le, amit végigvitel után törlök, akkor már mehetek audenciára Jeruzsálembe? <#buck>#buck>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
(megy konyvet olvasni)
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
S VR álmok által élvézni mind
A szellem termékét, az elme eredendõ,
Természetes megnyilvánulásait:
Jó cél, minõt óhajtok serényen.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Kihangsúlyoztam, hogy ezek az emberek játszani akarnak WAREZZAL.
Érted... baxni azt akarok, de nincs farkam ^^
Aki megveszi eredetiben annak azért nem sokat kell szívnia, mert le van írva, Valve kivételével még a support is segíteni fog, tehát igen, még egy elõny az eredeti játékoknál.
De aki warezol, ami egyre komolyabb technikai tudást igényel a Word elindításához képest, az elég fárasztó egy idõ után.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
ami egy kicsit vicces...
ugyanis ez a topik nem arrol szol hogy kinek nagyobb a fark...a gyujtemenye... hanem arrol hogy a warez rossz-e vagy sem...
Akkor nemesb-e a lélek, ha tõti
Torrentje minden release-ét s ISOfile-jait;
Vagy ha kiszáll tenger WAREZe ellen,
S tárcát ragadva véget vet neki?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
SZAVAZZ HAZÁNKRA és KÜLDD TOVÁBB A CÍMET ISMERŐSEIDNEK IS: www.TheVoteNation.com
upacukafundalukafundakávékamaduka
Ha nem érted, hogy kizárólag az illegális tartalmakról van szó, akkor nincs miröl vitáznunk! Ha meg érted, csak játszod, hogy mégsem... na akkor sincs! 😊
"személyes sértettségtõl fûtve nyit be a topikba"
tényleg azt gondolod, hogy van ilyen?
"Aki ezt megtette az oszthatja itt az észt! A többiek inkább maradjanak csöndben!
4, SOHA többet nem hallgat netröl letöltött zenét, nem néz filmet a gépén amiért nem adott pénzt!"
Mint írtam, most töltöm a lent említett zenét a hivatalos honlapról, melyet a zeneszerzõ ingyen megosztásra kínált az interneten. Azaz 1.) letöltöm és 2.) nem fizetek érte. A feltételeid szerint csöndben kellene maradnom. Ha ezt nem így érzed a fentiek alapján, akkor gondold át újra, hogy mit írtál.
Tôlem aztán hozzászólhatsz vagy akár "kussolhatsz" is!
hidd el magadnak tettél jót!
A különbség csak annyi, hogy van a ki a mellét veri, és van aki csak saját magáért teszi!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
akkor a nõk nagy százalékának elvennéd a jogsiját,mert nyilván fogalma sincs a benzin égésû motorokhoz?
tisztelem a szakmád,de nehogy már azt hidd,hogy az a világ teteje
a te szakmád pontosan az általad light usernek titulált emberekbõl él
szal egy kicsit sztem vegyél vissza és ne azokat hibáztasd,akik nem szeretnének mélyebben belemenni,mint,hogy használják a pc-jüket vagy konzoljukat
kíváncsi vagyok hány olyan dolog van,amirõl neked fingod nincs,azt mégis csinálod/használod
szal a példád über gyenge volt
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Ember nem errõl van szó, nemigaz hogy nem lehet agyilag megérteni hogy a warezolás mérdéklése is már félsiker... senki sem állítja senkirõl hogy a patyola tisztság... énse, mert most is warezolok, de már játékokat nem!!! tök mind1 mennyire csábító a dolog, nemteszem semmilyen szinten, sem pécén sem konzolon.
Õszinte,rövid,nem álszent
na speciel én az ilyen hozzászólást többre becsülöm,mint a megmagyarázós kétszínû szarházi szöveget
SZTEM, egyszerüen csak magábol csinál hülyét az az ember akinek tele van a gépe wrezzal és itt meg észt oszt a warez ellen!
Nemhiszem hogy ugy kell vásárolni mint a brika... én mindent megnézek több helyen, legyen bármi féle mûszaki cikk, vagy akármi más.
SZAVAZZ HAZÁNKRA és KÜLDD TOVÁBB A CÍMET ISMERŐSEIDNEK IS: www.TheVoteNation.com
Tôlem aztán bárki bármit mondhat! Mi van az én világommal?? Kik írnak nekem nem tetszô dolgokat? Milyen elhallgatást célzok meg? Milyen normatívákat adok ki? 😊
Õszintén szólva nagy általánosságban igaz, hogy az emberek szép nagy %-a nagyon, de nagyon light user /se/.
Ha már egy játékot kell telepíteni és az angolul van, ráadásul kérdez, akkor már megáll a tudomány. Sokkoló! 2008.-ban tömegek hiszik azt még mindig, hogy a Winhez pl. "JÁR!" az Office.
Ezrek vannak akiknek fogalmuk sincs arról, hogy mi az a DirectX vagy, hogy kell egy drivert frissíteni, de játszani akarnak!
Tele vannak a fórumok ostoba barmokkal, még ostobább kérdésekkel, akik már a letöltésnél megakadnak, de wrzban kell nekik a játék... ezt az egyet tudják.
Ezekneki ki az a barom aki fejlesztene? Egy Hello Kittyt nem bíznék rájuk.
Ez is egy szelet a tortából, persze, hogy nem csak emiatt népszerûbb a konzol, ezer más ok is van... ez csak az egyik.
De ahogy már írtam, mindent a warezra kenni eléggé pipe-seeing.
vagy csinál egy igényes-azt nem is mondom eredeti,mert tán olyan már soha nem lesz-játékot és kigondolja mi a valós piac
meg írja itt az okostóni, hogy nem a dmc mega frencsájz fog megdögleni a wareztõl
hát ez szar
azért nem fog megdögleni tõle,mert egy bizonyos stílus királya
na ezt kell elérni mindenkinek és akkor mi is csak jobban járunk
hát példul mikor a dacia visszajött ezzel a fosadék kinézetû logannal, na az kb pont ilyen
vagy csinál vki minõséget vagy elhullik a rákba,ennyi
hagyjuk már ezt a szegény kis fejlesztõket meg ilyenek
én a pénzemér-és nem csak holmi hülye videó játékról beszélek-igenis minõséget, megfelelõ produktumot akarok és rohadtul leszarom,hogy ,hogy milyen nyomik mennek csõdbe,amiatt,hogy lewarezolják a szarjukat
Egy baj van vele --->"és talán ha a körülmények is javulnak majd, eszünkbe sem fog jutni, hogy játékokat másoljunk."
Javultak? Tényleg? Mikor, hol? Már megint lemaradtam valamirõl?
17k idehaza egy megjelenõ konzol cím. A minimálbér meg alig van 60k felett. Ez jobb helyzet?
"A PC alapvetõen rossz játékplatform, de nem azért mert bug, meg patch, meg driver...
vs
"hanem azért mert a userek nagy többsége nem ért hozzá"
vs
" Nekik az kell, hogy fogják a lemezt, beteszik, ráböknek a playre és bambulnak."
nos, ha a zökkenõmentes pécés játszásnak nem a "bug, patch, driver" az akadálya akkor mi???
pl, nem tudja elindítani a windózt? vagy netán nem tudja felinstallûlni a játékot ( nem is meri a next szó jelentését pl.. ) vagy nem találja meg a indítóexét? esetleg megijed az autóruntól?
"ogy fogják a lemezt, beteszik, ráböknek a playre és bambulnak"
asszem egy játéknak alapvetõen ebben a sorrendben kell mûködnie... vagy netán nem???
Szerintem inkább ez a vicc, mellesleg a gyakorlatban pont az elhallgatatást célzod meg ezzel. Mivel mindenki máshogyan látja a világot, így érdekes dolog ennyire "részletes" normatívákat kiadnod. A téma lényege pedig továbbra sem a melldöngetõs warezellenesség/warezpártiság. Miért is ne tarthatjá az eredeti termékek vásrálást fontosnak valaki (és miért ne tarthatná szomorúnak a túlzásokat), ha az eredetik mellett akad bûne, de megpróbál tenni ez ellen? Nyilván nem szerencsés, ha valaki a saját hibáit nem ismeri fel, de nem errõl van itt szó. Ez a te véleményedben, világodban van így, másokéban nem feltétlen, ezért is írnak neked nem tetszõ dolgokat.
GH 2004 junius (ezen topik 9. hozzaszolasa)
Ezt is megértem... hüpp-hüpp <#rinya>#rinya>
Ezt erõsen kétlem... persze lehet, hogy tényleg te vagy az új messiás akinek keze hófehér és soha nem szennyezte be a warez mocska... ebben az esetben, áldj meg és követlek URandomAccesMemory.
Fallout:
Azért mert rétegjáték. Az. Tényleg az.
Egy posztapokaliptikus RPG, körökre osztott harcrendszerrel, nem mellesleg kiváló sztorival, sok társalgással.
Nem tudom érezhetõ volt-e, ahogy egyre csökkent a vásárlói érdeklõdés?
Na újra:
-RPG
-körökre osztott
-sok beszélgetés
Vaz, ehhez már ész kell, ezt a userek 50%-a élbõl kerüli.
Ja, sok benne az angol szöveg?
"Magyarítás nincs?"-kérdezi Ödönke 2 nappal a wrz verzió letöltése után.
Vicc, hogy anno hónapokig nem lehetett idehaza kapni, így 2000 Ft-ot fizettem egy wrzkirálynak a stuffért, persze már évek óta megvan legálban.
Tudom, a warez rossz, a tibicsoki meg finom <#whatever>#whatever>
"A Bioware is csak harmadlagos-negyedleges platformnak tekinti már a pécét, és még lehetne sorolni napestig. És ez mind a warez bûne."
IS! IS! IS! A vásárlóerõ nagy százalékát az USA teszi ki. Aki fel akarja mérni a játékpiacot, az erõsen számba veszi, hogy az USA-ban hány háztartásban milyen konzol van és mit kedvelnek.
Az amcsi gamerek nagy %-a, soha nem kerül a CERN-be és nem fog részecskefizikával foglalkozni... nagy általánosságban igaz rájuk, hogy egy megfélemlített, elhízlalt nemzet. Kicsit olyanok, mint amit esznek... tehenek.
Mielõtt habzó szájjal védenéd õket, nézd csak meg hol a legnagyobb az elhízottak száma.
Mi köze ennek a warezhez? Van. Minden, mindennel összefügg.
Csupán annyi köze van hozzá, hogy egy eltompult, megfélemlített és elhízott nemzet nem fog a PC rejtelmeibe túlságosan belemerülni és retteg már attól, hogyha letölti a Civ V-öt, akkor berúgja az ajtót az FBI.
PC-n egy EREDETI játék esetében is néha komoly rálátás kell ahhoz, hogy gond nélkül élvezhesd.
Nagyon finoman fogalmazva a konzol a kényelmes ember játékszere. --> Ez egy kulcsmondat.
És akkor, hogy egyben lásd az egészet:
Globális szempontból vizsgálva a játékpiacot fõleg figyelembe kell venni, hogy kik lesznek a lehetséges vásárlók.
Hát nem a Nepáliak és nem is a Burmai userek.
Helyette: USA, Japán, EU, Korea, etc.
Elsõ kettõ nagyon fontos, hiszen a GAZDASÁGI helyzetük lehetõvé teszi, hogy mosolyogva vásároljanak.
EU már neccesebb, mert egy része lehetséges vásárló, másik része, meg komoly gazdasági nehézségekkel küzd, ergo az utóbbiaknak nem kell nagy figyelmet szentelni az igényfelmérések során. /Mert balga az a játékfejlesztõ aki nem méri fel az igényeket.../
A PC alapvetõen rossz játékplatform, de nem azért mert bug, meg patch, meg driver... nem, hanem azért mert a userek nagy többsége nem ért hozzá. Nekik az kell, hogy fogják a lemezt, beteszik, ráböknek a playre és bambulnak.
A Bioware jól látja ezt. Ha játékfejlesztõ lennék én sem fejlesztenék olyanoknak akik még arra is hajlandóak akár, hogy feltörjék a védelmem, bonyolult módokon lefájlcseréljék, kitömörítsék, patch, crack, ODD lehúz... bah. Az ilyenek nem jó piac, ezek gondolkodnak, olyanok, mint az Oroszok ^^
Nekünk a kényelmes embereknek kell játékokat készítenünk. - mondja a képben levõ játékfejlesztõ, ezért konzolra fejlesztünk, meg esetleg egy portot odadobunk a kutyáknak.
Nem kell mindent kizárólag a warezra fogni, itt sok dolog összessége buktat meg egy fejlesztõt, vagy emel fel. Egy biztos, a jó ötletek és az igényessen megalkotott szoftver, 80% esély a sikerre.
Ne vicceskedjünk már 😊 mindketten tudjuk hogy nem a szólásszabadság eltörlése mellett kardoskodtam!
És ez most ôszintén érdekel!