A warez rossz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Ez olyan mint a PS2 csipelés. Vannak gyári NTSC-s játékaim drága pízért, amiket ki sem adtak PAL-ba, de õk bazdmeg komolyan gondolják, hogy ezért vegyél MÉGEGY PS2-t (anno az 100k volt vaze), mert belebuherálni azt nem lehet, nemnemééésnem. OKÉ! Én meg leszarom õket. Van egy olyan ûbermultigeciszint, ami felett már az én õsbantuniggermagor vérem sem csitulhat! Ezvan, lõjjenek le...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Használd egészséggel a warez verziót. Mióta izgat, ha 1x megvetted az eredetit és számlád is van róla?!? A netes hülységük ne izgasson. Te szóltál nekik (mentsd le a maileket), így részedrõl tiszta vagy. Nehogy már ne tudj hetekig játszani a kõkemény valutáért vett szarjukkal!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Szerintem leszarom, hogy jogilag hogy megy. Másrészt idehaza a filmletöltés legális. Ha már amúgy is ott figyel a polcon az eredeti DVD (akár többféle verzió is ugyanabból), akkor meg találják már ki, hogy a kópiám ami a gépen van, az másik verzióból van és hûmegha! Ja...

Ettõl függetlenül vennék én BR-t, de igencsak karcsú a kínálat.

Tinman
Ez jogilag tényleg így megy?
Megveszem 1k-ért a Grimmet, kijön BR-ben 7k-ért, lewarezolom és no problem legál????? ^^

Kérdés: Mit tudok tenni a dobozos HL2 játékommal, ha egyszer nem tudom feltelepíteni, mert az email már megszünt amire a jelszóemlékezetõ menne? Ilyenkor így jártam?
Supporta írtam már 2x de a Valve supportja a legnullább. GW esetében Anet szinte azonnal reagált és segítettek a gondomon. Éljenek érte sokáig.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sir Quno Jedi
Ugyan. Vedd meg a DVD-t, baszd be a fiókba és nézheted olyan formátumban, ahogy csak jólesik, mivel te a DVD-n lévõ kultúrális tratalomért fizettél! Onnét már olyan formátumban nézed, ahogy jólesik. Azért az antiwareznak is vannak határai szvsz.! És ezt én mondom. NEM vagyok hajlandó 6x megvenni ugyanazt a filmet, ha 6x kiadják más formátumban, mert jé fejlõdik a technika. Majd ha VALÓBAN lényeges új tartalommal bõvül (azaz egy másik, egy lényegében ÚJ film), akkor szívrepesve veszem magamhoz az új kópiát súlyos ezresekért! 😄

Jelzem, elviekben ha az adathordozó megsérül (akár öt év múlva), kötelesek lennének cserélni egy minimális díj fejében, mivel TE már megvetted a film nézési jogát (magáncélra, magadnak). EZZEL mi van?! Egy nyomott DVD elõállítási költsége pár forint, postával sem lehet több párszáznál. Navajon pótoltak már neked sérült adathordozót így?!!! Ugyehogynem...

Tinman
Kizárt, hogy ilyen 5-6-7-8-9 ezer forintokért BR filmeket vegyek. Egyszerûen NEM!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sir Quno Jedi
Mondanám, hogy leszek a barátod, de nem nézek már DVD-ket... 😞(( 😄DD

Tinman
31k + 499 Ft postásköltség + még kaptam 1% örök törszvásárlói kedvezményt /sok kicsi sokra megy 7 éve vásárolok tõlük/.
Rendesen átmentem kölyökbe mikor kinyitottam... állat jók azok az animék Ghiblitõl amiket még nem láttam.
Ezzel a pakkal közelebb vagyok a 200 eredeti filmhez, mint a 180-hoz, idén meglesz a bûvös határ :-D

Tinman
3 körös: 490 Ft/db volt a Ringu 0, 1, 2. Ennyiért nem bírtam otthagyni.

Istencsászár
<#eljen> Bal oldalt az a 3 fekete körös az mi?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Sir Quno Jedi
Mi píz volt ez így egyben?

Sir Quno Jedi
Uhhh, párat azért kihagytam volna... 😄DD (najó a Metropolis+Idõ Urai kombóért jópont jár...)

Tinman
Igen, viszont iszonyat jó áron kaptam. Amúgy is törzsvásárló vagyok, tehát jár pár % kedvezmény, de van itt 1-2 olyan cím, ami kihagyhatatlan volt.

A magyar címekbõl az következik, hogy belföldi rendelésrõl van szó, idehaza pedig az abnormális a normális...
Tinman
Végre megjött a rendelésem... hogy miért kellett ehhez több mint 1 hónap azt nemtom :-/

Sir Quno Jedi
Baaaszki, megnéztem a linket ésésés... most félek... (mijezasokxar?)

mostanában az összes az:/

De az már nem hamisítás, hanem szimplán warez. Persze lehet, hogy eredetiként árulják (ki megy eredeti szoftverért a kínai piacra?), én nem találkoztam még ilyesmivel. És valóban, igénytelenségük okán megtévesztésre is alkalmatlanok.

Tinman: Kapitalizmus van, nem lehet minõségi szûrût bevezetni, ráadásul lassan minden huszadrangú filmet szokás konzolra, PC-re is "portolni". Az a lényeg, hogy számos remek játék is hozzáférhetõ nevetséges áron.
Tinman
Pár cím kivételével a kínálat is elég "hugy" :-/

Istencsászár
Csak bámulok hogy milyen hugy árak vannak pécén mostanság...

Cdgalaxis, jobbnál jobb gémek 3ezerért...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

guardian hero
Pontosabban pécén a hamisítás kimerül egy fénymásolt borítóban, mivel a többségnek még csak eszébe sem jut eredetit venni, viszont simán kiadnak a retardáltak 1000-1500 forintokat egy-egy warez játékért a bolhapiacon. (Miközben 2-3 éves eredeti címek is 2-3eFt-ért beszerezhetõek, az újak meg 6-8eFt-ért).

Igénytelenség a maximumon...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Ezért jó a PC, arra nem éri meg hamisítani 😊
aabyssx
Hamisítják az összes létezõ játékot, filmet, zenét, akármit. Sõt, lemezeseken, standard DVD borítósokon még nehezebb érszrevenni.

www.youtube.com/aabyssx

Lammer
dejo, hogy nincs kvarcjatekom <#ravasz1>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

aabyssx
ebay vásárlóknak segítség: kalózcuccok kiszûrésére.

www.youtube.com/aabyssx

Bogyi007
Remek, akkor ez egy udvarias nem.....

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

guardian hero
Szerintem is max. 10% körül. A 18+ vagy mature vagy mittoménmilyen besorolásúak.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Istencsászár
130ból 15? és lehet h sokat mondtam.

aabyssx
> A régiek azért fentvannak

Ééés visszakanyarodva a magyar Live témára, mennyi is régiókódos belõle csak azért, mert nincs nálunk offisöl Live?

www.youtube.com/aabyssx

Istencsászár
Tényleg nincs... egyetlen demoról tudok amit még a konferencián jelentettek be a Ninja Gaden coming soon, de h mikor és lesz e kitudja😄

guardian hero
A régiek azért fentvannak <#hehe>

De tény, hogy vagy két hónapja nem jött új demó, mondjuk 1-2 FPS-t leszámítva nem is volt semmi említésre méltó megjelenés. Reménykedjünk benne, hogy ez csak átmeneti állapot...

aabyssx
OFF

Miva'?!? Nincs demo? Ez az egyetlen ok, ami miatt premium-ot vennék. <#wilting>

www.youtube.com/aabyssx

Istencsászár
Jól mondja SQJ, demo nincs... lassan nem arról kéne petíciózni h mikor lesz lájv hanem h mikor lesznek hajlandók demókat kiadni a rohadt játékaikból, mert 2 hónapja SEMMI, pedig csomo gém megjelent...

Sir Quno Jedi
Ne légy hülye. MÁR nincsenek demók sem. Régóta semmi. Nem szokás. A mai rohamtempójú, félkész kiadások mellett ez reménytelen. Max. néhány videót kapunk, de azt is le lehet tölteni akár PC-n, máshonnan is...

A HD/nonHD filmekrõl meg nem mondanék véleményt, mert néhánynak már a previe-ja is értékelhetetlen!!! (de komolyan, ilyen tré minõséget a jútubon láttam utoljára) ÉS EZÉRT ISZONYAT PÉNZEKET KÉRNEK EL! (azt hittem viccõnek, de NEM, a VHS kutyafasza ezekhez képest)

A live halott.

aabyssx
Lehet. De ezzel nehéz számolni, mert ugye õk az a szûk réteg, aki nem (normális fogyasztóként) megvárja, amíg eléteszik, hanem odamegy, és elveszi, körülményes módszerekkel is.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Nem azért kell magyar Live!. Én sem fizetnék egy fillért sem, mert én még ingyen sem játszok multi játékokkal, mert annyira értelmetlen hülyeségnek tartom.
De az, hogy kizárnak demo letöltésbõl, meg tartalmakból, ami esetleg korhatáros? Az durva. Csak azért, mert nincs hivatalosan Live, és biztos, ami biztos? <#levele>

www.youtube.com/aabyssx

Sir Quno Jedi
Nekem mán nem kell magyar live. Lófaszt a seggükbe szvsz. Ha lesz, akkor SEM fizetnék már elõ rá. MS...GRATULÁLOK!

guardian hero
Egyébként IP vagy Locale beállítás alapján kb. egy gombnyomással meg tudják mondani, hány magyar Live felhasználó van, aki fizet a jelenleg korlátozott szolgáltatásért.

aabyssx
Hozzátéve még azt is, hogy az is itthon fizetné a Live!-ot, aki kinntrõl vesz játékokat.

www.youtube.com/aabyssx

Valóban sajátos, azt azért említsük meg, hogy az MSnek (legalábbis a magyar képviseletnek) NEM mindegy, ki hol vesz szoftvert (hiába legális), ugyanis magyarországi kirendeltséget valószínûleg jórészt a magyarországi bevételekbõl kell hogy fenntartsa.

ha megnézik a magyarországi szoftver értékesítést, azt mondják: megéri LIVE v. nem éri meg, ezt tudják, ez van. amíg nem a magyar MS-esek zsebébe (pl bónuszon keresztül) megy a box játékokból a pénz, nem nagyon fogják összetörni magukat a magyar LIVE-ért (én se tenném a helyükben)

(persze persze lenne magyar live akkor nekik is jo lenne stb stb. ettol most vonatkoztassunk el)

Errõl van szó, ezzel az erõvel az MS álláspontja szerint a warezolók mellett a külföldrõl vásárlók is tehetnek a Live további hiányáról. Sajátos hozzáállás.
Tinman
"Ilyen például a legálisan eladott konzolok és szoftverek mennyisége"

Jújj de kis geci bújtatott duma. Miért?
Vegyé' magyar paraszt !IDEHAZA! súlyos összegekért waret, az sajnos nem számít, hogy külföldrõl hozatod be feleannyiért. LÁL.

Szerk.: Látom GH már ráfényesített a problémára.

guardian hero
Annyit hozzátennék, hogy az itthon eladott szoftverek mennyisége nem értem, miért mérvadó, hiszen köszönõviszonyban sem kell legyen az idehaza vásárolt szoftverek mennyiségével. Mivel EU viszonylatban igen magasak a hazai szoftverárak, és EU-n belül bárhonnan legálisan, olcsóbban rendelhetek, nyilván nem fogok hazai forgalmazóktól szoftvert venni. Az MS-nek meg tulajdonképpen mindegy, hogy egy angol webshoptól, vagy médiamárktól veszem meg a játékaikat.

Istencsászár
<#levele>köszönjük warezhörcsögök

aabyssx
/ paste

Kedves Aláírók!

A petíciót megkaptuk.

Ez a kezdeményezés is igazolja, hogy hazánkban igen nagyszámú és aktív Xbox 360 rajongói tábor mûködik. Ezért köszönetet szeretnénk mondani minden eddigi vásárlónknak!

A Microsoftnak igen fontosak a magyarországi Xbox 360 tulajdonosok. Ezért játékkínálatunkban megjelentek a magyar szinkronnal vagy felirattal ellátott játékok, valamint a közelmúltban tett bejelentésünk alapján jelentõsen csökkentettük az Xbox 360 modellek javasolt fogyasztói árait.

Ha egy olyan hivatalosan még be nem vezetett szolgáltatást, mint az Xbox Live, már így is olyan sokan használnak, hogy több, mint ezren aláírnak egy ilyen petíciót – az számunkra igen fontos és jelzésértékû üzenet.

Az Xbox Live bevezetése nagyon összetett és szoros kritériumrendszerhez kötött feladat. Vállalatunknak egy ilyen döntés elõtt több szempontot is figyelembe kell vennie. Ilyen például a legálisan eladott konzolok és szoftverek mennyisége, az adott ország lakosságának méretei, az internet penetráció vagy a regisztrált Live ID-k száma vagyis, hogy hány MSN felhasználó van Magyarországon.

Amíg ezek az arányok érdemben nem változnak, a vásárlóink további türelmét kell kérnünk.

A Live hálózat hazai népszerûségével tisztában vagyunk, ezért folyamatos erõfeszítéseket teszünk, hogy az Xbox 360 tulajdonosok hivatalosan is, támogatott keretek között élvezhessék ezt a szolgáltatást.

www.youtube.com/aabyssx

Tinman
Jó, ezek szerint a szuper minõséget még tovább fokozták

Istencsászár
Sõt még elõtte van ilyen is h mivel ölték meg, hol sérült, lövés esetén kiementi vagy bemeneti a seb...

Istencsászár
Sikerült azonosítani, most kell a halál okát és körülményét ( hol lötték meg, milyen vér van ( folt, tócsa, nyom stb ( na ehhez most kellett a szótár mert ezeket nem ismertem igy😄 ), meg h foltokba, mindenhol, vagy merre van a vér..., s majd jön hogy uv lámpa és megkeresni h itt ölték meg vagy máshol, követni a nyomot...

Ez állati jól meglett oldva😊 és még ha nehezdik, jönnek a trükkös szavak😄

Istencsászár
Hohó, nyomozósdi rész bõvült. Egy rendõr fekszik a földön és meg kell nézni a nemét, ruháját, azonosítani a jelvényt... ezek mind 5 választási lehetõségekbõl mindig😊, persze igyis könnyû de sokkal jobb és 5letesebb.

grayfox
Bioshock egyik kedvencem, imádom, vagy 3x végignyomtam! (igaz pc-n) condemned2-re kíváncsi vagyok énis!
overlord nem jött be :/

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!