A warez rossz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bogyi007
Sok az álszent az országban aki azt mondja hogy a warez rossz. Miközben anno sok olyan bolt, újság vagy egyéb hálózat ami napjainkban él és virul, kb 15-20-25 éve a külföldrõl behozott és utána sorozatban másolt játékok eladásából építette fel anyagi bázisát (és közben reklámozta is ezen szolgálatását a saját kiadványában) és mostanra a legnagyobb warezellenesnek hirdeti magát.

Gondolom sejtik sokan hogy kikre is gondolok.

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Te is ennyire vak vagy, hogy nem látod: warezhegyekrõl van szó? Vagy éppen ehhez gratulálsz? 😊
guardian hero
Csak sajnálni tudlak, ha csak ennyit látsz a világ egyik legszínvonalasabb, legszórakoztatóbb, legtanulságosabb sorozatából.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Tinman
Kezdésnek nem rossz :-D
Igaz nekem PS2 + PC, de sajna eltakarná a monitort, mit a monitort az egész falat :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Ne haragudj, de ha téged szórakoztat az, hogy egy minden részben elhalálozó 2D-s, 2 perc alatt szebbet rajzolok figura nõi méhekbe mászkál az talán nem csak a készítõt, de a nézõt is minõsíti.
Az alpári és altáji humor a nagyon egyszerû emberek humora.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

jaj srácok ne dicsérjetek nagy % warez 😊
tessék kövezettek meg 😊

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

gazgoblin
az laza 😄

nekem csak 9 játék van otthon mert én álltalában becserélem õket

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Istencsászár
Bár most látom a tokok többsége nem zõd, szóval felteszem a kérdést... ugye ez warez?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Szép gyüjtemény!<#eljen>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

Jogos... Bár az említett esetben legalább csak átlagosabb lakást kapnak, nem pedig kacsalábon forgó palotát, márpedig a luxuskonfigokkal vont párhuzamból ez következne.
aabyssx
> ha kevés a pénz, akkor miért kell több platformont és/vagy csúcshardvert birtokolni, egy elavult PC+régi játékok/prevgen konzol kombó helyett?

Ez egyszerû! Amiért az én adómból új lakást adnak olyanoknak, akik semmit sem tettek se azért, se semmiért...

www.youtube.com/aabyssx

Csak az a baj, hogy a következõ 5000 Ft-os kérdést senki nem tudja megválaszolni: ha kevés a pénz, akkor miért kell több platformont és/vagy csúcshardvert birtokolni, egy elavult PC+régi játékok/prevgen konzol kombó helyett?

Nem kötelezõ az aktualitásokkal megjelenéskor játszani, 1-2 éves lemaradással vagyonokat lehet spórolni szoftveren és hardveren is, PC esetében pedig az addig megérkezõ patchek, modok, magyarítások is motiválhatnak sokakat. Abból kell gazdálkodni, ami van, ahogy az élet kevésbé digitális terültein is. Csak ha könnyen és - és jó eséllyel - büntetlenül lehet lopni, azt hajlamos az ember természtesnek tekinteni.
crazyclone
Nekem nincs bajom azzal hogy ti itten a warez ellen harcoltok az egyetlen probléma hogy nekem igy is alig jön össze az hogy egyáltalán egy olyan platformot hozzak létre amin legalább mennek a játékok ...
kérdem én hány játékotok van amin már nem is játszotok és számoltatok-e azzal milyen gép állt volna össze abból a pénzbõl amit eddig játékra költöttetek...
én megértem a játék fejlesztését is megkell fizetni hogy ezután is szebb és újabb játékokat nyomhassunk de én úgygondolom ez azok dolga akinek megvan az anyagi háttere ...
Amugy meg van még sokminden más amire szivesebben költök mint játékra és szerencsére manapság már többszázezer tört szerver van ...

12346
ami jól sikerült^^

Istencsászár

guardian hero
<#wow1>

hát azért ez maximum a szinkronról mondható el...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Tinman
Nem. Igénytelen gagyi.

Mike at home
ennyire nem lehetsz hülye
nem nézel south parkot?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Tinman
Én nem tudom érted-e, ezt beszéljétek meg magatokkal.

Mike at home
a warez rossz! értem?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Tinman
Most már kijött pár patch, egész korrekt lett.

Istencsászár
Énis, de ez a gém kritikán aluli lett😞

Tinman
Star Trek-et nekem kötelezõ vennem... ezen nõttem fel + ST összes megvan, gyakran újranézem. Nem vagyok fan, de nagyon csípem :-)

Istencsászár
Szép lista. Star Trek Legacy tetszett?

Tinman
Tinman Strikes Bekkkk :-D
Kedden érkezik végreee az ME :-P

Típusa: PC játék
Neve: Star Trek Legacy
Ára: 990 Ft
Sorozatbeliség:
Információ: PC DVD

Neve: Mass Effect
Ára: 7 990 Ft
Sorozatbeliség:

Neve: Spore Lénylabor
Ára: 1 490 Ft
Sorozatbeliség:
Információ: PC DVD Ez még nem a végleges Spore játék, az szeptemberben várható, hanem egy lényszerkesztõ program.

Neve: Chaos Legion
Ára: 890 Ft
Sorozatbeliség: Ezt Vedd Meg
Információ: PC CD

Neve: Chrome Gold
Információ: PC CD

Neve: Haegemonia Gold (alapjáték + kiegészítõ)

Neve: Runaway 1: A Road Adventure
Információ: PC DVD DVD VERZIÓ!!!

Bogyi007
Most nézem hofgy épp betaláltam a témával mert te éppen F1 ligát reklámozol. 😄

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Bogyi007
Nem mindig van így, mondok egy példát anno a Konzol lehúzta az F1 06 játékot psP-re nos én kipróbáltam és nekem nagyon tetszett és azóta már meg is vettem eredetiben. Ha hallgattam volna a teszterekre akkor ez frankó játék nem lenne meg nekem.

Istencsászár
Demo van elõbb s utóbb a legtöbb játékból. Az online magazinok írott és HD videó ismertetõket készítenek, melyekbõl tökéletesen ellehet dönteni a dolgokat.

Bogyi007
Nem értek egyet a felvetéssel, a konzolos játékoknál azért nem mindig van demó és ha ki akarsz próbálni egy játékot a vásárlás elõtt akkor így van lehetõséged hogy ki tudd próbálni a játékot.

Baszátok meg!
banojatok már a picsába veletek.
Istencsászár
<#taps> mehet a bannerba!

a banner szerint a kommunizmust támogatom vele akkor már csak azért is warezolok😄

kössz de én nem akarom megjátszani a "szent célért" küzdõt mint te.

Sir Quno Jedi
Nana! Neki is vannak jogai (itt mondjuk nem). ?😄DDD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

aabyssx
Nem ingyen! A lelkedet adod el érte. 😄

www.youtube.com/aabyssx

guardian hero
Hú de okos itt valaki...

végre megszûnt az értelmetelen üldözés.habár eddig is csak a konzolosokat és csak itt éríntette.magyarán max a butábbak nem tudtak warezolni.szinte bármit a játékok 99%-ékát ingyen lehet tölteni a netrõl,beírod a keresõbe és már meg is van.

Sir Quno Jedi
gondolod?

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

aabyssx
Ez lenne a ... országa?

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Nem! <#schmoll2>

A hangya egész nyáron dolgozott, a tücsök meg felelõtlenül szórakozott, ciripelt, aztán télen, amikor a tücsök éhezik, a szegény hangya nehéz munkával összedolgozott tartalékából kell eltartani tücsköt? <#gunyos1>

www.youtube.com/aabyssx

végre abbamaradt.

guardian hero
....a szennyek országa?

Sir Quno Jedi
Szeresd õket, jobban mint tenmagad és néked is megnyittatik a ***** országa!!!

aabyssx
Miva?!?!?!? O_o

www.youtube.com/aabyssx

Tinman
Fordított pszichológia?
Hát nem tudom, hogy tolvaj magyarlanden ez mûködik-e?
Ööööö...nem.

Sir Quno Jedi
A warezos is csak ember és õt is (vélhetõleg) anya szülte!

Tinman
Mi a 3,14-van?
Fentrõl jött az ukász vagy egyszerûen csak eleged lett?

Amennyire nem volt szimpi eleinte, annyira pártolom már egyre jobban, legalább konzol fronton kéne...

Istencsászár
Mitörtént? jön a hidegfront?

aabyssx
Színezd be! Meglátod, hogy milyen jó. 😄😄😄

www.youtube.com/aabyssx