6215
A warez rossz
-
Rundstedt17 #4093 Meddig megy még ez a álszenteskedés?Az egy dolog hogy a saját önigazolásotokra megvesztek néhány játékot...De lemerném fogadni hogy a játékaitok minimum 75-%ék ban warez tartalom volt... -
#4092 Köcsögparaszt w4rezbélák miatt nincs magyar Xbox Live! Anyátok! -
Zóanagyvarázsló #4091 Így is van. Az más kérdés, hogy egy EA játéknál ez nehézkesebb, lévén ha megveszed 12k-ért, mondjuk 6-8k-ért talán túl is tudsz rajta adni, ami azért arányaiban nagy bukás az említett modellhez képest. -
#4090 Ne az SG-s warezmatyikból indulj ki...
Tavaly kb 12 db !PC! játékomat 55k-ért vitték el szinte azonnal!
És volt még pár komoly érdeklődő. -
#4089 PC-re? Lehetetlen eladni bárkinek is, legyen akármilyen jó, minőségi és (vagy) olcsó... -
Zóanagyvarázsló #4088 Addig érthető, hogy ennyi játékidőért valaki nem fizet ki 12k-t, én sem. Onnantól viszont önigazolás, hogy megjelenéskor azonnal játszani kell azokkal a csúnya rövid játékokkal, mindegyik jobbnak tűnővel. Vegye meg akkor a 200 órás játékait, és másra nincs is szüksége... -
#4087 Én csak kölcsön kaptam Deeptől, de annyira tetszik hogy majd később megveszem, egyszerűen zseniálisan jól meg lett csinálva, aki ezt lewarezolja az egy nyomorék. Egyszerűen nem tudom megérteni azt a kibúvót a vásárlás alól hogy csak single és ha egyszer kijátszom többet nem nézek felé... és akkor mivan? azért csinálták hogy azt a 10-12 órát élvezd, fel nem tudom fogni ezt a nézetet... -
#4086 Jó hát a kölcsönadás és az eladás között van külömbség:) -
#4085 En viszont peceskent nem szivesen adok jatekot idegen kezbe :D ... mert ki tudja mikor jon ram megint a jatszhatnek. Igy jartam amikor a Sacrifice-t tovabbadtam, vagy amikor a Day of the tentaclet kolcsonadtam es azota sem kaptam vissza :D -
#4084 Szerinted.
Ha végigoltad volna mindkettőt nem ezt mondanád... nagyon sok momemtum, hangulati elem, megvalósítás, fő jellemző megegyezik a Bioshockkal, ezért is szokás felemlegetni DS kapcsán. -
#4083 A képlet egyszerű... konzolos magatartást fel kell venni Dead Space esetében. Megvesz, letol, elad. -
#4082 melyik? ja az a cso"jatek?
amugy butasag osszehasonlitani a hangulatot... dedszpesz szájfájhorror... a bájosokk meg inkabb ilyen 'örlisziktiznemokapitanyutanerzesstyle' ^^
-
#4081 Ultimate érvek a warez mellett a Dead Space kapcsán ( ami zseniális játék, süt róla a profizmus, az aprólékosság szvsz a hájpolt Bioshockot simán veri ( hangulatban ) )
"3-6e forintot még tényleg megér, full lineáris, nincs multi, rövid, emiatt a szavatossága is kicsit. Az EA elmehet a picsába, 10e forint egy ilyenért már rablás" => szóval egy hangulatos játékért pénzt kérni? a rohattak...
"Csak az a baj ezekkel az FPS, TPS, Akció játékokkal, h ha a Single Playert 1x végigviszi az ember, utána már nem fog nekiállni még 1x." => ezért nem is kell érte fizetni...
"Ja, és erre még az is rájön h szinte naponta jönnek ki újabb és újabb játékok, szebbek és jobbak." => szégyen ha az ember nem tölti le 0day a játékokat... ki kell őket közösíteni rohattak...
-
#4080 szamlak? :D -
#4079 Megtisztultál gyermekem! -
Kb 1 éve nem warezoltam le játékot. -
Rundstedt17 #4077 pontosan -
#4076 Amikor én kiscsákó voltam, azt sikerült kitalálnom, hogy
azért kéne ingyenesnek lenni a játékoknak,
mert államilag kéne finanszírozni, hiszen a tévé is "ingyenes", és ez is olyan jó kikapcsolódás.
:D -
#4075 Mé'? -
#4074 Ez nekem is megvolt bejött nagyon. -
STurmGewehr #4073 a warez szent és örök -
Zóanagyvarázsló #4072 Na, a Popolous 3-ra a kiegre (mondjuk ezek magyar kiadások, és "kissé" igéyntelenek) és a Majesty-re le is csaptam. Kettőhöz közülük még az eredeti számla is dukál :) -
#4071 Enclave megvan legál :-P
Dungeon KePLer első kiadást kemény dobozos szintén :-P -
#4070 Mert mar nem igazan gyujtogetek, es egy ideig nem is fogok :/ -
Zóanagyvarázsló #4069 És ennyiért miért nem csapsz le a DK1-re? -
#4068 Dungeon Keeper 1 sajnos nekem nincs meg, de a 2-t megvettem anno, idorol idore elokerul, hatalmas jatek meg mindig :D Viszont 2 jatek volt amit eveken at kerestem, de csak az egyiket sikerult megszerezni, ez a Sacrifice volt \o/ imadtam :D ... a masik pedig az Enclave, ami valamiert nem talaltam seholsenem, pedig egesz jo kis jatek volt ha jol emlekszem :D -
Zóanagyvarázsló #4067 Elvileg igen, de a hang problémás.
Itt talán találtak megoldást. -
#4066 Nade izé, ez megy XP-n? -
#4065 Ammán' döfi! -
#4064 Civilization 1-et toltam! Naaaaaa? :D -
#4063 Achievement unlocked!
HC casual state reached! Recieved gamescore: 1 :-P
-
#4062 "ha némi kreatív stratégiára támad az embernek kedve."
Na nekem ezekre soha nem támadt kedvem és már nem is fog. -
#4061 Dungeon Keepet és Popsit emeltem ki.. DIREKT!
Igen, a DD ma már sok emberből undort váltana ki és amilyen ISZONYAT nehéz volt meg is értem azt, aki messziről kerüli.
Leírásokat böngészve én kb. 70%-nál száltam ki... képtelen voltam végigjátszani. -
#4060 Deathtrap Dungeon nagyon jóó játék, még el is gondolkoztam azon hogy azt is megveszem, de magamat ismerve nem sokat játszottam volna vele, nomeg kérdéses h egyátalán egy mai vgaval iletve xpn el e indul...
e felett azér már eljárt az idő:) 1998... pont 10 éve:)
Viszont a NOX, meg a Bridge Commander suhan 1024*768ba, szóval megnyugodtam, főleg a Noxnál, nem emlékeztem hogy mi a max felbontás:) -
#4059 Dungeon Keeper és a Populous nem azért jelentenek számomra valamit, mert "ugye a régi szép idők", hanem azért mert zseniálisan ötletesek, eredetiek voltak... nagyon minőségi anyagok.
Simán megállja ez a 2 játék a helyét még ma is, ha némi kreatív stratégiára támad az embernek kedve. -
#4058 jo, mert te kezsjuöl vagyol-e!? :D -
#4057 Nekem ezek semmit nem jelentenek, egyikkel sem játszottam annak idején sem. -
#4056 Na... a Nox az még warezban sem elérhető évek óta. Jó vétel!
Mondjuk lefikuszolni Deathtrap Dungeon (KJK könyvben megvan... nagyon jó!), Dungeon Keeper 1 + kieg., Magic Carpet, Populous The Beginning + kieg. kvartettet fasság szagú :-P
-
Zóanagyvarázsló #4055 Pl.
Heretic 2
Majesty
Populous The Beginning + kieg.
Total Annihilation Kingdoms + kieg.
Annyira nagyon ezek sem kellenek (bár egyszer jó lenne velük játszani is, Majesty igénytelenebb formában megvan, Popolous 3, TA Kingdoms csak megvolt), de ez már a gyűjtőszenvedély, annak nehéz megálljt parancsolni, ha korrekt az ár és az állapot.
Egyébként a Dungeon Keeper (+kieg) és a Dark Omen a legértékesebb a maradékból (csodálom, hogy nem vitték el őket, ezekkel engem hónapokig üldöztek, amikor már rég eladtam a pótpédányaimat, akkor is), de azokat már nem kell hajkurásznom. -
#4054 Pl?