6215
A warez rossz
-
Rundstedt17 #4173 Aha azért készül annyi játék mert nem éri meg a fejlesztőknek..... -
Gabe18 #4172 Inkább úgy mondanám,valaki jól járt a fejlesztőkön kívül is...
-
#4171 Félmilliárdot keresett a helyi illegális szoftverkereskedő tőccsétek a warezt, valakik jól járnak ha már a fejlesztők nem. -
ecneb #4170 haha énis mindent letöltök haha... kivéve az autocad-et.... hohó...abból lehet kijött volna már pár eredeti játék :O:O:O:O -
#4169 Nah, kezdődik előröl... Most jön a "nem hiszem, hogy nektek minden játékotok eredeti" c. fejezet... -
#4168 granulalok!
-
#4167 Köszi, hogy ezt megosztottad velünk ^^ -
RYO21 #4166 emberek én még soha sem vettem eredeti játékot.... -
#4165 Az a legjobb jelenet, már csak azért érdemes végignézni:D -
Zóanagyvarázsló #4164 Én csak a Gyilkos Cápák 2 második felét kaptam el egy éjszaka, de azóta is beleborzong a rekeszizmom, ha rágondolok :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mindent visz az a jelenet, amikor a csúnya és gonosz bácsi - rajzfilmesen röhögve - jetskivel belehajt az óriáscápa (megalodon?) szájába :DD Bár végülis ennek különböző verziókban való előadásáról szól az egész film :) -
#4163 Roy Scheider az isten, első rész is megvan jubileumi feljavított szélesvásznó kiadásban sok extrával.. 3. rész is ott volt a polcon, de az már tényleg szar és rókabőr gagyizás, de ez még teljesen jó, mert Roy Scheider van benne, meg a filmel sincs túl nagy gond, amugyis a cápás filmek jóak:) még a leg szarabbat is megnézem 3szor amikor negyedévenként lenyomják az egy kereskedelmi csatornán a Gyilkos Cápák stb.. szériákat:D -
#4162 Hát az első rész sem sokkal több az IMDBn:), majd kiderül, nekem az nagyon tetszett, ezt még sose láttam, ennyit megért... -
#4161 hát az első sem volt túl jó... -
#4160 Első 2
Árnyék nélkül 2? Anyám borogass... 4.5/10-et kapott IMDB-n és nem véletlenül... nagyon gáz folytatás. -
#4159 -
Zóanagyvarázsló #4158 Ez így van, ez a szülők felelőssége. De sokan felnőttként is ezzel takaróznak, majd ideológiát építenek rá (ahpgy erre azóta ki is tértetek). -
#4157 Az a helyes, hogy ha már w4rézik, akkor kussoljon, meg lapuljon! Ne reklámozza, hogy az milyen jó, meg kételkedés nélkül építse be a világképébe, hogy vannak olyanok is, akik nem úgy csinálják, mint ő. -
#4156 Ebben igazad van, és ezzel nincs is semmi baj. De akkor fogja fel úgy, hogy ha lesz pénze, meg fogja venni a programokat, mert az a helyes, hogy amit használsz, az eredeti. És persze ne menjen észt osztani olyan fórumokra, ahol az általános nézet, hogy a warez rossz, hogy "márpedig a warezzel nincs baj, mert olyanotok biztosan nektek is van". -
#4155 Van az az elvárás, hogy akinek "brutál" pécére van pénze, annak játékokra is legyen!
Ez jó, csak nem reális a kiscsákókra, aki kisírja tanulásra anyutól, meg aputól a jó drága pécét.
Apu konzolt nem venne, mert az játék, de a pécével meg ugye "tanul" a gyerek, így azt megveszi. Így létrejön az, hogy a kiscsákónak vérpécéje van, de játékra nincs pénz. (Zsebpénz meg ugye kell új villogós mobiltelefonra.) -
#4154 A warez rossz, és törekedni kell rá, hogy jogtiszta software-eid legyenek. Ha meg van warez a gépeden, ne próbáld megmagyarázni, hogy az nem rossz. Ennyi. Ezen mit nem lehet érteni? -
Zóanagyvarázsló #4153 Attól, hogy vlakai hetente kétszer-háromszor kulturáltan berúg, még mindig joggal szólhatja azokat, akik nonstop isznak, és a saját mocskukban feküdnek.
De félreértesz, senkinek a warezát nem kívántam én igazolni, egyszerűen arról van szó, hogy nem vagyopk eszelős, tisztában vagyok azzal, hogy a telejs warezmentesítés éveket vesz igénybe. Nem is várhatom el egy 15-16 éves kamasztól sem, hogy környezete és családja ellenére hirtelen "megvilágosodjon". Ez egy folyamat, ennek realitását fogadom el. Azt nem fogadom el, ha valaki ezen kívül maradva élteti a warezt.
Másrészt tényleg kár ilyenkor úlzásokban gondolkodni, mely szerint mindenki álszent, aki valaha egy mp3-at vagy egy abandonware játékot is illegálisan letöltött. (Voltaképpen az EVM által licensz nélkül kiadott C64 és Amiga pakk is warez...) -
#4152 Akkor válaszolj.
"Nem mindenki kőgazdag."
Ez rendben van, milyen pécével rendelkezel, esetleg konzollal? ha high end akkor játékra is van pénz, ha sok éves pécé akkor low budget játékokra szintén van pénzed hiszen pécére pár éves játékokat 1,2,3 ezerért tonnaszám lehet kapni... aki meg szegény az ne ilyenekre költse azt a kevés pénzt, mert felesleges. -
Rundstedt17 #4151 Csakhogy ettől hiteltelen az egész.Azok szólalnak fel valami ellen amiben tevékenyen részt vesznek?Ez kissé hiteltelené teszi az egészet...Vagy ez a álszent magatartás nálad mindenben elfogadott? -
Rundstedt17 #4150 Na igen bezzeg a photoshop letöltése már nem bűn a szemedben csak a játékoké..mert ugye azzal jössz hogy az túl drága...azt viszont már nem tudod megérteni hogy másnak pedig a játék drága?erre mit is mondtál?hogy nem kell játszani akinek nincs pénze...akkor erre én jogosan mondhatnám nem kell photoshopolni ha nem fizetsz érte...érdekes ez a kettős mérce -
Rundstedt17 #4149 4119 khm... -
Zóanagyvarázsló #4148 Persze, hiszen itt lennél akkor is.
Személetbeli kérdésről van szó, hogy elfogadjuk-e a warez negatív hatásait, illetrve azt, hogy warezolni nem helyes. Tehát a warez rossz. És mivel tisztességes ember igyekszik helyesen cselekedni, ez a tetteken is meglátszik. Neked még megértened sem sikerült egyelőre.
60% warez pedig számomra azt jelenti, hogy eszed ágában sincs tényleg vásárláshoz kötnöd a szórakozást, hanem elég szabadosan kezeled ezt. (Persze az is lehet, hogy a közelmúltban "megvilágosodtál" és elkezdted legalizálni a játékaidat, de akkor nem így osztanád itt az észt.) De eleve gyermeteg dolog ez az arányosdi. -
#4147 Hát sokat nem veszítenénk vele, ha megszűnne az illegális letöltési lehetőség úgy globálisan. Mert úgy áll a dolog - ha nem tűnt fel - hogy itt rajtad kívül senki sem ért egyet a warezolással, sőt szinte mindenkinek eredeti oprendszere, legális felhasználói programjai vannak a többpolcnyi eredeti játék mellett. De egy kicsit olvass vissza, és rakd össze a képet. Én még azzal a felfogással is meg tudok barátkozni, hogy valakinek átmeneti pénzzavara van, letölti a játékot és amikor megoldódik a gondja, megveszi eredetiben. De te arról akarsz meggyőzni minket, hogy mi bort iszunk és vizet prédikálunk, mert elítéljük a warezolókat közben mi is warezolunk. Kérlek, olvasd már el figyelmesen azt a kb 50 hsz-t, amiben arról akar téged sok-sok eNber meggyőzni, hogy rossz a warez, és te nem vagy hajlandó annyit kijelenteni, hogy "igen, a warez rossz, és lehetőség szerint mindig arra törekszem, hogy eredeti software-eket használjak." De te ezzel szemben azzal akarod a warezolásodat legitimizálni, hogy mások is warezolnak. Engem nem érdekel, ha valaki letorrentezik valamit. Csak ne próbálja megmagyarázni, hogy az a cselekedet jó, mert mindenki azt csinálja. Nekem az a szemléletem, hogy amit használok és nem ingyenes, azért fizetnem kell. Az sem érdekel - és a software-fejlesztő Black Isle-t sem érdekli - hogy a Lionheartot 3x kijátszottam, mire megvettem eredetiben. Nem azért vettem meg, mert még sokat akarok vele játszani, egyszerűen csak tartoztam ennyivel a sok-sok játékóráért.
Az sem zavar, ha valaki fotosoppol, és nem veszi meg félmilláért mondjuk 120.000-es fizetésből, de legalább le akarja a cselekedetét legitimizálni. -
#4146 Sírjanak csak. Kit érdekel? -
Rundstedt17 #4145 Nem itt de máshelyeken kisírnák magukat:D -
#4144 Itt? Ebben a topikban? Nem hiszem. -
#4143 Igen, kábé a te vicceid szintjét idéztem fel. -
#4142 Én pl szívesen fizetnék azért, hogy egy-két amerikai sorozatot illetve az engem érdeklő filmeket letölthessek hd-ben felirattal vagy ahol van, szinkronnal és megnézhessem az xboxon. Mivel erre jelenleg nincs lehetőségem, erre használom a torrentet. Amint lesz, teljes mértékben sz@rni fogok a warezra. Vettem már sorozatévadot dvd-n, de olyan trágya a minősége, hogy csak azért nem bántam meg, mert szeretem a díszdobozt. -
Rundstedt17 #4141 azért azt megnézném mi lenne ha nem létezne többé warez...szerintem itt sokan rinyálnának... -
Rundstedt17 #4140 szerintem meg elfogadható. -
Rundstedt17 #4139 ez aztán értelmes volt -
#4138 Nem az arány számít (ez nem torrent), hanem a hozzáállás.
Mellesleg nincs szó semmiféle kereszteshadjáratról, a topik címe "A warez rossz", nem pedig "dögöljönmegmindenkiakilemerészeltöltenibármitis". -
#4137 Annyira vicces vagy, kérlek folytasd még a keresztes vicceidet!! -
#4136 Elfogadhatatlan. -
Rundstedt17 #4135 dehogynem jogosít.kb 60%-ék warez és 40% eredeti:D.szóval ez elég jó arány hogy kereszteslovag legyek az ördögi warez ellen:D -
#4134 Nem jogosít fel, több kárt okozol mint hasznot.