A warez rossz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Majesty Gold olcsóért pedig jól hangzik, a második részrõl felreppenõ hírek kapcsán nekem is érdeklõdési körömbe került a játék.
varom enizs, hoty mekkjojjon^^
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Xbox Live gamertag: kilencnad
-bazze 6 dolcsi volt a posta
-2.73 a jatek
<#zavart2>#zavart2><#idiota>#idiota>
Nem akarom leszólni a sok überboltost, de azért a k. anyjukat tegyék teherbe ^^
2 napja vagyok az Ebayre regelve és eddig több, mint 10.000 takarítottam meg lássuk:
1. THE Longest Journey Boxed ORIGINAL FIRST VERSION PC!
Idehaza licenc lejárat miatt már rég nem kapható, elvétve ahol árulják ott 4k, mert baromi ritka.
2. Genuine! Dreamfall The Longest Journey Sealed Win XP
Nincs idehaza, elvétve használtan 3k.
3. ELDER SCROLLS 3 MORROWIND GAME OF THE YEAR EDITION PC! NEW! (Game + Bloodmoon + Tribunal)
Nincs már idehaza, 4k-ért árulják, de használtan.
4.SECRET FILES TUNGUSKA PC GAME SEALED (DVD-ROM) PC-XP
Idehaza 1900 körül van.
Ezért a pakkért postaköltséggel együtt 9600 Ft-ot fizettem via paypal, ez bizony 4k megtakarítás ráadásul az összes teljesen új és akkor még az itthoni 1k postaköltséget nem számoltam bele vagyis amennyit nyertem abból megtudtam venni ezt:
ETERNAL SONATA - XBOX 360 BRAND NEW PAL GENIUNE RARE
Ez postaköltséggel együtt volt 5700 Ft. Ez idehaza bontatlanul 8k.
Jelenleg egy FSX Sealedet szemeltem ki... tokkal vonóval, bontatlanul 7500 Ft lesz, idehaza a bontatlan AKCIÓSAN (bmeg) 11k.
Szánalom ami itthon szoftver ügyben megy, sajnos a jatekaim.hu is szépen megtelt konzolboltosokkal. Eleinte nem zavart, sõt... most már inkább nem vásárolok ott.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
Hivatalos honosítások egyébként sem szoktak helyett kapni az említett oldalon, és elvben a hobbicspatok által készített fordítás is sértheti az EULA-t, ha nem modként mûködik - ezt ott írják is.
Viszont ez a szabály nem éppen életszerû, így nem szoktak ebbe belekötni, sõt még egyes játékok hivatalos fórumán sem tabu a téma, bár elõfordulása nem jellemzõ. Így a nelvi fájlok miatt én sem izgatom magam, nyugodt szívvel "warezolom le" õket. (Bár eleddig hivatlos fájlok közül csak a Jade Empire-hoz szereztem angol feliratot, illetve lengyel szinkront a Witcherhez.)
Nem. Magyaritasok.hu oldal akkor a wrz mekkája volna és senkinek semmi gondja velük, sõt... rengeteg kiadó tárgyalt már velük nem is 1x.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ha megveszek egy jatekot full eredetibe monnyuk angolul... DE! monnyuk kijon mittomen fel ev mulva a madzsar verzio... es valaki feltolti a nyelvi fajlt es en letoltom! az illegalis?
Hogy tudom megnézni, hogy pl. te miket csináltál?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Az EA-t én sem bírom, de egy logó engem nem tántorít el, akkor már inkább a pofátlan másolásvédelem.
...
...
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat... 😄
Lesz ez 8k is, nem sürgõs, annyi játékom van mint a szemét :-)
100 oldalas, színes angol kézikönyv (a normál kiadásban fekete-fehér, kb 60 oldalas, de magyar kézikönyv lesz)
120 oldalas keményfedeles könyv a játék grafikáival
Hogyan készült a SPORE címû DVD film, kb 20 perc terjedelemben
Nat Geo "Human Toolkit" videó is, kb 22 perc terjedelemben
Poszter (hajtogatva)
Komolyan az lesz a hülye aki simát veszi meg 1 ezeressel kevesebbért😊)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Mellesleg a GE egyébként is szerencsésebb választásnak tûnik, a polcon ugy ejobban mutat, ha pedig mégis megválna tõle az ember, talán még nagyobb árkülönbséggel is tud tõle megválni, mint az alig olcsóbb normál kiadástól.
Mondjuk én sem szoktam ennyit adni játékért, de évi egy-két jól megválogatott cím még ennyiért is beleférhet. Tavaly ez volt a Witcher, jelenleg megjelenéskor CE-vásárlós státuszban a Spore, a GTA IV, a StarCraft 2 és a Diablo 3 áll (na meg a King's Bounty és a Mass Effect, de utóbbiból talán csak lengyel CE létezik, és valószínûleg az elõbbi esetében is el kellene kacsintgatni mondjuk Moszkváig), nem valószínû, hogy mind megjelenik az idén... 😊
<#vigyor3>#vigyor3>
<#idiota>#idiota>
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
Az elsõ epizódot mikor elõrendeltem, gondoltam míg megjön megnézem a warezt... 4 óra múlva rohantam a telefonhoz lemondani, mert lepergett a stáblista. Gyûlölöm az epizodikus megjelenést.
Gondolj bele, a HL2 anno indulóban 10k volt és kényelmes tempóban 20 óra izgalmat kaptál a pénzedért meg a CS: Source-t!
Ezzel szemben a HL2 EP 1 5k volt indulóban, az EP2 pedig max Steamen keresztül érhetõ el a külön vagy veheted meg az EP. pakkot 8k-ért!
Ráadásul az EP2 is éppen csak 5 óra nagyon laza tempóban.
Hát a qrva anyjukat tudod! Egy fillért nem adok ilyesmire, lehúzás ezerrel!
Ja, amúgy a Portal 3600 Ft volt, nevetve ér annyit, fõleg, hogy rengeteg új pálya elérhetõ már!
Spore nagyon jópofa! Ez a játék ütni fog nagyon úgy fest... jó 3 órát beleöltem eddig a lénytervezésbe és akkor még hol lesz a teljes játék.
Külön jó pont, hogy visszaveszik ugye a lénylabort és a teljes játékba beszámítják! HATALMAS PLUSZ PONT!!! <#worship>#worship>
Még akkor is, ha nem fogom visszaadni... ez nekem így kell és kész :-P
A Galactic Edition-t nézegettem, de igazából nem látom értelmét, poszter+könyv+making DVD. Ok, csak 1 ezres a különbség, de úgy igazából minek... ja és sokalom a 12 ezres alapjáték induló árat!
PC-n a kiadóknak vért kellene köpniük ahhoz, hogy visszaszorítsák a warezt... 12.000-el ez nem fog menni!
Meg amúgy sem adok játékért ennyit... egyszerûen a lélektani határom felett van. Kizárólag Fallout és Final Fantasy az amiért akár 20.000-et is képes vagyok kifizetni :-)))
Spore Lénylabor viszont biztos vásárlós (ahogy a Galactic Edition is), csak már megvárom a pénzeimet a pakk összeállításával, nem aprózom el.

de arra csak 8 játékom van igaz nagy becsben is tartom
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
vagy õk tanitottak a lopásra?
akkor mégis nekünk...
PSN ID: Tyrant_HUN XBOX Live Gamertag: TyrantHUN
sok haverom lesz ott oda készülök 😄
Másrészt pedig a szoftverkereskedelem elég fiatal idehaza, tudjuk, hogy milyen körülmények között vághatott neki. Azért pedig nem hibáztatok én senkit, mert warezzel kezdte, hogy is lehetett ez volna másként, ha vásárolni alig lehetett, és mindenkitõl ezt látta? (Persze ebbe is bele lehet kötni, hogy biztos nekem is sötét múltam van, és ezt akarom igazolni, de ha reálisan nézzük, nem alaptalan, amit írok. A már többször említett jellemfejlõdésrõl nem is beszélve. Mindettõl függetlenül nyilván annak idején is bûn volt, ez nem kérdés.)
Ezért én a jelenség, és nem az egyén fölött török pálcát, kivéve, ha már lehet több józan esze a midnenet letöltésen túl, a fórumokon való warezszpemmelésnél vagy éppen elvileg értelmes felnõtt(közeli) emberként béna önigazolásokat gyárt, osztja az észt.
Nekem még nem volt problémám velük, bár futárral eddig csak egyetlen egyszer rendeltem tõlük. Egyébként pedig másokról még mindig több rosszat hallottam. (Persze nem is a CD Galaxis a legnagyobb cég az iparban...)
Ezek a 10%-os kedvezmények az egyik offline lap és egy nagy hálózat nemrég induló közös kezdeményezésében van? Mert ott azért akadnak olyan nevetséges árak, hogy a 10% kedvezmény sem sokat ér...
Grid nem rulez.
Spore rulez<#eljen>#eljen>
Múlt héten megrendeltem pár cuccot a Galaxistól. Levél visszajön, aktíválom a rendelést és várom a Mass Effectemet meg a többit.
Néma csend napokig, majd ma fogad a mail, hogy hibás adatokat adtam meg.
Visszaírtam ingerülten, hogy nem értem mit nem tudnak felfogni a személyes adataimon, folyamatábra esetleg?
Erre visszaír a manusz, hogy igazából nem is ez a gond, hanem nem kattintottam rá a rendelés aktiválására, sõt õk hívtak és nem vettem fel.
A telefonom, ha ki van kapcsolva, akkor is megkapom smsbe, hogy ki hívott... basztak felhívni, ráadásul már jó pár napja nem kapcsoltam ki a telefonom.
Szóval, megírtam nekik, hogy de igen kattintottam és bizony basztatok hívni fiúkák és term. elmondtam nekik, hogy örömmel megyek eztán a konkurenciához.
És milyen jól is tettem!
A 3 játék árából a konkurensnél 3x10% kedvezmény járt vagyis kb. 1300 Ft-ot megspóroltam.
RIP Galaxis.
De úgy látom az eredeti dobozok illúziója az hiányozhatott nagyon a tulajdonosnak.
Mindenesetre a mennyiséget elnézve azért az illetõ bátor lehet hogy kirakta a képet. Mert ennyi mennyiség esetén a fórum nyitottságának köszönhetõen nem tartom kizártnak hogy egyes emberek is szívesen megnéznék a készletet s szerintem a hatóságok az sg.hu-tól simán kikérhetik az adataidat.
Ha jól számoltam akkor 77 doboz van itt és ha csak átlagban számolok valós áron olyan 7000 forinttal (de van itt sokkal többe kerülõ játék is - úgyhogy ez csak becslés), akkor is 539000 forintos kárt okoztál ami tényleg felkeltheti egyes szervek érdeklõdését.
Én vigyáznék a helyedben annyi szent!
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Ha már vicces rajzfilm, akkor inkább a Simpson, bár ott is vannak mélypontok, de sokkal intellektuálisabb, burkoltabb humorforrás, mint a pofádba fingó Cartman.
Hidd el próbáltam, de ez nekem túl kevés, túl egyszerû.
Playstation3 Xbox 360"
Erre tellett? Pff.
Szokjad a látványt <#gonosz2>#gonosz2>

Én mint korábban is írtam törekszek arra, hogy eredeti dolgaim legyenek, ha van is warez anyagom, igyekszem hogy csak addig legyen amíg be nem szerzem az eredetit.
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....