6215
A warez rossz
-
#4133 jatellegNEGZ -
#4132 MSDNAA-ról hallottál-e? :) Laposhoz meg ugye vót egy xp hóm. -
#4131 hazuccc!!!444OT namajd jovoheten jol leellenorzom -
#4130 Minkét gépemen xp van már csak és egyik sem warezolt, cicabogár
Szerk.: ubuntumat magával vitte az egyik vinyóm a sírba :( -
#4129 es most ezt remelem a free ubuntudrol irod... es nem a warezolt ikszpédrő, bejbe!
[keci] -
#4128 De van. Igényelheted a forgalmazónál, ha még nem azt a verziót vetted. Ingyenes a dángréd. -
#4127 tenyleg Dani, hamar ennyire vagod :D
felig on!
ha nekem nem tetszik amit "csomagoltak" a lapihoz oprencccert... es monnyuk en XP parti vagyok... nincs lehetoseg "downgrade"-re? :| -
#4126 "mert toltom le a KOREAI STARCRAFT PRO Videokat"
Nem warez.
"fullos vista fozs volt es inkabb feltettem egy nyesett Tiny verziot"
Nem warez. -
#4125 Nemis, mert én kint vagyok a "folyosón" az asztali pöcémnél, ő meg bent dotázik a szobában, tehát elválaszt minket egy nyitott ajtó -
#4124 nem gaz igy visszairni??? kb 2 meterre ultok egymastol a ferjeddel...
LOAL -
#4123 azt hiszem en nem tartozok magyarazattal NEKED... termeszetesen nalam a warez annyiban kimerul, hogy a preordert nem varom ki mig postazzak es turelmetlen vagyok(kingszbánti itthoni verlazito kesoi megjelenes vs warez)... ENNYI! tudom ez sem szep dolog, de en legalabb fizetek erte TENYLEG, nem ugy mint... namindegy... azota eleg szepen leirtak a lenyeget, nem is koptatom a billt...
jaigen!!444 es warezolok szinte minden nap, mert toltom le a KOREAI STARCRAFT PRO Videokat... (allitolag az is warez vagy miaszosz) jameg a laptopomon adott fullos vista fozs volt es inkabb feltettem egy nyesett Tiny verziot... huha most mi lesz -
#4122 Attól még nem lehetsz tagja keresztes hadjáratunknak. Mert bár van eredeti játékod, de nem azokkal játszol, ha jól értem. Nekünk meg lehet, hogy van warezunk, de nem azzal játszunk. A másik ok: nekünk nincs keresztes hadjáratunk. Csak nem szeretünk warezzal játszani. És (hihetetlenül hangzik, tudom) jellemzően nem is szoktunk. -
#4121 Ennyi a lényeg. Ha teheted, válaszd az eredetit. Megéri, mert legalább megbecsülöd és végigjátszod, nem csak bevágod a többi közé a tartóba. -
#4120 Engem nem zavar, ha nem helyesel valaki. De a lentebb hozzászólók közül 3-at ismerek személyesen, és nagyon jól tudom, hogy nem csak beszélnek arról, hogy rossz a warez, hanem eredeti játékokkal játszanak, mert az nekik a természetes. Ha pedig megesik a warez, ez van... 2 hónapon belül ott figyel a játék eredetiben a polcon.
Amúgy nem az a szörnyű, hogy itt mindenki helyesel mint egy birka, meg nem is az, hogy nem az a természetes, hogy mindenki eredeti játékokkal játszik jellemzően. Hanem az, hogy ezt el kell magyaráznunk, hogy ennek kéne természetesnek lenni. -
Rundstedt17 #4119 szóval csatlakozom.a warez rossz. -
Rundstedt17 #4118 jah akkor ilyen alapon én is csatlakozok a keresztes hadjárathoz mert bizony nekem is van jó pár eredeti játékom,igaz warez többségbe van...dehát ez már feljogosít a szent háborúba való csatlakozáshoz a warez ellen -
Rundstedt17 #4117 hát igen csípi egyesek szemét ha nem helyesel valaki mint egy birka pf... -
#4116 Ha az "előbb-utóbb" késő lenne, akkor téged sem akarnánk meggyőzni, egyszerűen csak bannoltatnánk egy adminnal.
Amúgy ha erre vágysz, akkor kijelenthetem, hogy olyan eNber tényleg nagyon kevés van, aki soha nem warezolt. De szerencsére nem is erről volt szó, hanem arról, hogy a warez rossz. Aki ennek az ellenkezőjét mondja, az rossz enber. -
#4115 Neked kell magadba nézni, nem nekünk. -
#4114 Magába nézett, ezért is vesz már meg mindent (ami neki tetszik) eredetiben :P
És nem mentegeti magát azzal, hogy "dehát mindenki csinálja, aki mást mond, az álszent"! -
Rundstedt17 #4113 jah előbb-utóbb:D...az már késő:D...nézz már magadba hogy warezolhatsz?:D..szégyen... -
#4112 4k a SC? Én mintha ócsóbbér vettem volna pár évvel ezelőtt. De az a kiadás, ami neked van, lehet, h drágább volt (SC2 láz miatt megugrottak hirtelen a SC eladások, ugye)... -
#4111 75%???!!4 Hát nem tom... Én DotA-val tolom, eredeti WC3 4.000 Ft volt (kieggel együtt), lanon sc-zünk, kieggel együtt volt szintén 4.000 Ft, Lionheartot vagy 3x végigvittem, ami warez volt, így pár év elteltével - késve vettem meg eredetiben, Divine/Beyond Divinity tecciek még eléggé, 2000 alatt volt darabja, de legalább megvan eredetiben. Meg úgy minden olyan játékot, amivel valaha is többet játszottam, mint egy délután, úgy érzem, tartozok annyi utólagos hozzájárulással a fejlesztéshez, hogy mind-mind meg fogom venni eredetiben előbb-utóbb. (Kivéve a C64 játékok nagy részét, mert mára már nem számítanak wareznak, és nehéz őket eredetiben beszerezni)
Szóval én is álszent vagyok, mint itt szinte mindenki. (Jó, tudom, kedves Rundstedt17, már mindenki leoltott itt, de ha már le lettünk álszentezve, ez a minimum.) -
#4110 Szóval jövő 7-en ottalszol nála, meg minden3? Én vele járok, és féltékeny leszek!!4 -
#4109 Miért is szúrja neked ez a bizonyos "álszentség" annyira a szemedet? -
#4108 Nem tudom, miért olyan nehéz elhinni, hogy nem warezolunk:D A végén még mi leszünk a rosszak... bevallom, egy warez progi van a gépemen, és aza photoshop... az kicsit túl drága:)
De ez teljesen igaz, hogy ha van pénzed egy 150ezres gépre, akkor van egy, vagy több 8000res, vagy 12ezres játékra is. -
#4107 "Nem mindenki kőgazdag."
Ez rendben van, milyen pécével rendelkezel, esetleg konzollal? ha high end akkor játékra is van pénz, ha sok éves pécé akkor low budget játékokra szintén van pénzed hiszen pécére pár éves játékokat 1,2,3 ezerért tonnaszám lehet kapni... aki meg szegény az ne ilyenekre költse azt a kevés pénzt, mert felesleges. -
Rundstedt17 #4106 De jó menjen tovább az álszentség. -
Rundstedt17 #4105 Nem mindenki kőgazdag. -
Zóanagyvarázsló #4104 Csak a saját tájékozatlanságodon van okod nevetni, elhiheted, azon nevetünk mi is. -
Rundstedt17 #4103 beleértve magad is?mert azt nem hiszem... -
Rundstedt17 #4102 Persze...majd mindjárt azt mondod hogy nem is szoktál warezolni ne nevetess please -
Rundstedt17 #4101 Ez érdekes akkor itt aztán sokaknak sok pénze van...na most nem mondok neveket de a legújabb játékoknál már a nagy anti-warezesek hozászólásai olvashatók hogy tolták végig...egy újonnan megjelenő játék pedig minimum 10 ezer...szóval igenis kezelhetem fenntartással ezt a nagy szenteskedést.. -
#4100 már fenn is van torrenten X360as cod5. -
#4099 Nincs Live, mert van rakás tartalom, amit azért nem tölthetek le, mert noname területről vagyok. Kamu cím ide, vagy oda. -
#4098 bukta..
akik idejarnak azoknak tenyleg nem nagyon vagy tenyleg nincs warez cucca ;)
raadasul az utobbi par hozzaszolobol en peldaul szemelyesen is ismerem az ideirokat(Kornye(jovohetenottalszomnalatakomegminden444), Zoo, Totti, DanielT stb) es tenyleg igy van :] -
Gabe18 #4097 Ja,meg a globális felmelegedés,meg a gazdasági válság is a warez miatt van...
Amúgy is van live,hisz ha akarod,használhatod kamu címről.Ha veszel előfizetést,használhatod.A pénzed elveszi a MS szívesen,a szolgáltatás meg olyan amilyen.Ha nem tetszik,fogd rá a nyuszira...izé a warezra... -
Zóanagyvarázsló #4096 Ez is egy sajátos szintje a warezmatyiságnak, már az is fáj, ha más nem az.
A fogadást buktad. Mit nyertem? -
#4095 Inkább ne nagyon fogadd le... -
#4094 Minden játékot, ezzel a hszel csak magadat igazolod, mert ha te is akkor biztosan a többiek is... nem a többiek nem biztos, ezt fogadd el és kussé van.