A warez rossz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aabyssx
Figyu! Ha anyagi problémáid vannak, akkor nincs jobb dolgod, mint Unreal 3-at töltögetni?
Persze ez bunkóság, meg nekem nincsenek gondjaim, pedig kislányom maga az anyagi csõd, de a videojáték nélkül lehet létezni.
Ha meg nem értékeled annyira (mint hobbi?), hogy költs is rá, akkor miért foglalkozol egyáltalán vele?

www.youtube.com/aabyssx

Istencsászár
Nem azért gyártják hogy te lopott adatokat tárolj rajta... a dvd sokmindenre jó, sok minden legális dolgora...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Akkor elmegyek szolizni
Utána meg kajálni
Sehol senki?
ezt most olvastuk a neten õket szidd ne engem
És tök mindegy neked mia véleményd amíg a törvény ezt mondja addig ez van

Kár ,hogy a sony a philips meg a tdk gyártja a legnagyobb nyerslemez állományt
Ennyire harcolnak a warez ellen õk is.
Te meg inkább a politikusoknak fizess azzaljobban jársz
Hülye fasz
Bocs de már semmi hülyeség ne jut eszembe
Akarjátok még folytatni?
Istencsászár
"Ha én fizetek azért ha letöltök az nem lopás."

Bûnözõknek fizetsz és teszed õket gazdaggá, hiszen õk mûködtetik a fizetõs warezt, gratulálok.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ja és nem 180 ezerért dolgozom
És nem is dolgozom.
gyerekem sem ovodás és cigány vagyok s emiatt basztattok?
Egyébként anyutól örökölt lakásban lakom.
Van autóm is és kurvára nem érdekel ki warezol meg ki nem.
És az sem érdekel ,hogy 300 ft egy köbméter gáz mert én alsógatyában vagyok itthon télen is.
Ha én fizetek azért ha letöltök az nem lopás.
A fájl cserélés az igen az adat megosztás nem.
Ez nem szocprobléma ezek tények.
Ha lenne egy kicsi logikád is nem kérdeznéd?
Skacoknak akik írogatnak.
Istencsászár
Egyéni szociális probléma... vannak kultuszfilmek 990ért is a Tescóba halomszámra, sõt már 200 ftért is jó kis filmeket lehet venni ugyancsak a Tescóba ( turkáló rulez 😊 ), sõt a legujabb mozifilmeket is megkapod 2-3 ezerért... Játékot minek vennél 15ért hogy ha nincs? pécére ezrekért lehet a kölöknek játékot venni amivel teljesen jól elvan...

Miért hiszi azt mindenki hogy a pécézés konzolosozás kötelezõ dolog, aztán megy a sírás hogy nincs rá pénz és a lopásra kényszerül az illetõ, és még nemki áll feljebb... ha nincs rá pénz akkor vagyé társasjátékot és játsz azzal, senkit nemizgat a nyomorod, meg a pénzügyi háttered...

Azt mindjárt gondoltam,hogy angol perfekt vagy.
Magyar helyesírási szabályok sehol de angolban otthon vagyok.
Lammer
skacok! ez a szerencsetlen eltevedt warezhuszar kinek irogat? <#hehe>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

ja és egy folyamatábra ennél kicsit bõvebb szokott lenni
Ezt úgy hívják ténymegállapítás.(száraz tényekre alapozott verbális kifejezés.A folyamatábra az egy kicsit összetettebb dolog adott a kiinduló pont részletes leírással kiterjedt elemzéssel és a a folyamat magyarázásával tényekkel alátámasztva)
Tudatlan vagy bakker.
Lammer
szinten... kesz kaosz a srac 😄
(bogozza ki akinek 6 anyja van, hogy kinek irogat... majd ha megtanulja rendesen hasznalni a forumot, akkor ESETLEG! ...)

/ignore on

Nem kell terelni, hombre. Egy kis ingyenluxust ki ne szeretne a lakástörlesztés mellé, ja. Aztán majd a gyerekek viszik tovább a lopós mentalitást, így megy ez, generációról generációra.

upacukafundalukafundakávékamaduka

Lammer
LOL! mivan? <#buck>

inkabb valaszolj erre (#3689)

Viszont én a trágárkodást mellõzöm.
Ez is téged minõsít.
Van egy véleményed álláspontod a másé nem egyezik jön a trágárkodás aztán az aggresszió(sajna itt nem tudunk összeakaszkodni)
És most jöhet az anyázós személyeskedés.
Mi jól szórakozunk.
Rajtatok
Az melyik is?
Lammer
HASZNALD LEGYSZIVES a "valasz erre" gombot, plz!... tudod azt azert talaltak ki, hogy jelezd kinek valaszolsz... mert igy tok ertelmetlen amiket irogatsz...

koszi! <#puszis>

De majd ezt is megtanulod
Látod nem a cd boltba kelett volna hordani hanem leülni melléd amikor a nyelvtant tanították.Csak egyszerûbb volt avenni egy cd-t és nem kelett veled foglalkozni.
Kinek hiányos a neveltetése?
Ismerõs sok gyerek van az ovodában aki sem számolni sem beszélni nem tud
Az enyém hál isten mindkettõt tudja mert foglalkozom vele.
Ja és jöhet az ,hogy az elbaszott életem próbálom reprodukálni a gyerekemben közhely.
Lammer
"Gondolkodjatok már kicsit"

inkabb te gondolkodjal mar el... mert latom mas topikban is a szadba kell ragni bizonyos dolgokat... jo oke megertem, hogy nehez a felfogasod, de segitek szivesen...

tehat folyamatabra: amire te buszke(!) vagy es csinalsz(pofatlanul meglopod a keszitoket) pece fronton, az nem mas mint ciganykodas... ez egy olyan szo ami a viselkedesre utal(es nem kell hozza barnultnak lenni) es ha nem esik le, akkor nagyon sajnallak <#szomoru1>

Ja és az elhunyt az nem hosszú ú.
Mert csak a cigányok warezolnak?
A cigányok lopnak csalnak hazudnak.
A warez is az?
Én még nem szúrtam combon senkit egy cd-ért.
Sõt nem is vertem agyon aztán erõszakoltam meg majd hasítottam szét egy öregasszony fejét egy 8000 ft os olajradiátorért.
Nem kellene elvinni ilyen irányba ezeket a dolgokat mert jó nem sül ki belõle.
Gondolkodjatok már kicsit
Látod ezen látszik
É nem minõsítettem a szüleidet sem a nevelési szokásaikat.
De te írod nekem ,hogy nagyképû vagyok.
Nem tudsz te semmit.
Így van
De én arrogáns vagyok nem nagyképû
És addigra majd te is felnõsz és megtanulod a saját bõrödön mi a különbség a kettõ között.
"Ja és ma témát lezártam majd húsz év múlva elbeszélgetünk errõl."
rendben, reméljük addigra megtanulsz normálisan hozzászólni és levetkõzöd a nagyképû stílusodat.

Lammer
"ovoda mert nem a familiárisan hiperpigmentált fajtához tartozom"

onigazolod, hogy neked jogod van warezolni, LOOOL, KLASSZIK! 😄😄😄

csak azt nem veszed eszre, hogy evvel a mentalitassal azokhoz a zarojelbe tett egyenekhez tartozol erosen... (segitek: c1g4nykodsz)

de egyebkent en neked drukkolok, hogy legyen beloled minnel tobb Pécé fronton... 😉 legalabb mihamarabb kihal ez a tetves mokuskerek style... 😉

hogy stilosodban valaszoljak:

"figyi olvass mar kicsit"

mint irtam gyermekkorombol jott a pelda, mert hat a szulonek kell peldat mutatni, bár lehet neked ez kimaradt.

fiatalabb vagyok nalad (jelenleg 26), a jelek szerint többet is keresek - nekem csak a lakástörlesztés 100 000 forint például havonta.

(matek: kéthavonta egy = havonta több??! ezt hogy számoltad ki 😊

mégis beleférnek a játékok, persze nincs gamer pécém, csak egy PS2-m, amin boldogan eljátszogatok a szabadidõmben, 2-3 ezer forintért veszem a fóliás játékokat

"anyu" sajnos nem vesz már cédét, mert 3 éve elhúnyt.

De te gondolom mész az 576 ba és megveszed aztán játszol vele.
Vagy szegényebb lesz az életed ,hogy ezt sem láttad.
Bár ki mint él úgy ítél.
És én ezt tiszteletbe is tudnám tartani haismernélek de sajna nem ismerlek itt meg mindenki azt írogat amit akar.
Ja meg mindjárt lejön az unreal 3 és kipróbálom
Ha nem tetszik buktam kb 500 ft ot lemezárban meg azt a kis villanyt ami alatt lejött és ha nem tetszik beteszem a többi közé
De nem bosszankodom mint a hõskorban,hogy nem erre számítottam aztán oda 15 000 pénz.
Érted a warez egyik lényegét?
Ja és ma témát lezártam majd húsz év múlva elbeszélgetünk errõl.
Most megyek dvd-t másolni mert ezt sokan veszik
Erre van pénzük
Ja és aki 230 ezres dvd lejátszón nézi az is másoltat vesz.
aabyssx
Meg tudtam volna tippelni, hogy ez jön!

www.youtube.com/aabyssx

Figyi számolj már kicsit

180.000 fizetés
-70.000 lakástörlesztés(ugye nincs mindenkinek anyukája aki havonta több cd t is vesz)
-60.000 rezsi(nincs lízing suzuki meg skoda meg egyéb népautó)
-15.000(ovoda mert nem a familiárisan hiperpigmentált fajtához tartozom)
Nem ettem ittam és nem vettem ruhát,cipõt.
Hány éves vagy?
És melyik bolygón élsz?
Még mindíg anyu veszi a cd-t?
"hogy az én hibám,hogy rá vagyook szorulva a warezra"
nem vagy rászorulva.

mivel nincs még gyerekem, ezért biztosat nem mondhatok a jövõrõl, csak a saját gyermekkoromból egy példát hoznék: édesanyámmal kábé kéthavonat elmentünk egy cd boltba, ahol mindig kaphattam egy általam választott kazettát, cd-t, amit szerettem volna.

nem kötelezõ letölteni százezer mp3-at, ahogy nem kötelezõ minden vadiúj játékkal játszani. havonta egy-két játék neked is beleférhet, pláne ha nem az aktuális premierjátékról van szó....

nyilván az artisjus féle élõsködõket hajítanám a dunába én is.

no de ha a rendszer szar, nem a warez a megoldás. bárki megteheti, ahogy a radiohead is megtette, hogy netrõl közvetlenül tõlük megvásárolható az albumuk, és a pénz is nekik megy.

Ja és 34 évesen tanultan állandó munkahellyel nem hiszem,hogy az én hibám,hogy rá vagyook szorulva a warezra.
A gyerekem etetése nevelése jobban érdekel minthogy azon filozofáljak,hogy vajon 500 ft os sms ért letöltsek e bármit valahonnan ahova valaki valamiért feltette azt a valamit.
És nem panaszkodom csak eztek a tények.
Vagy te a gyerekednek megveszed 4000 értz a dvd filmeket amiket egyszer néz meg meg a játékokat amikkel esetleg egyszer játszik 15000 ért?
És viseljétek el,hogy van más vélemény is a tieteken kívül.
És nem is kevés csak azok szarnak ide írni.
Végülis hallgatva Presser Gábort az m1 en aki azt mondta,hogy meg is érti azokat akik cd-t másolnak a 7-8 lépcsõs terjesztési vonalon majdnem mindenkinek több jut egy hordozóra mint magának a mûvésznek aki dolgozik rajta.
Errõl mi a véleményed?
Szerinted te az elõadót ,alkotót pénzeled vagy a sok ingyenélõt?
a topik nem is errõl szól. hanem arról hogy a warez rossz. függetlenül attól, hogy valaki warezol-e vagy sem, belátható, hogy a warez rossz. és ha idáig eljutottál, már megtetted az elsõ lépést.

aabyssx
> Nem mondod,hogy neked se írt cd-d se hack elt programod nincs?

Lassan tanulmányt lehetne írni errõl a sztereotípiáról, és a topik lenne a referencia.

www.youtube.com/aabyssx

Igen sajnos a deviáns viselkedés egy személyben üldözendõ
Ha többen csinálják követendõ
Örök szabály.
Nem mondod,hogy neked se írt cd-d se hack elt programod nincs?
Sõt még az operációs rendszered is origin?
az ország olyan mint az emberek akik lakják.

úgy látszik te vagy többen 😊

Bakker ti tényleg betegek vagytok.
De ugye nem gondolod,hogy ezzel primpillérozva már tudsz zenélni?
Igen hihetetlen a második legkorruptabb ország európában.
De warez az nincs
És ti tizen veritek vissza az egész társadalmat?
Kicsit szentimentalista ez a topic nem?
ja