6215
A warez rossz
-
#4213 Én is ezt szoktam mondani, amikor kibukik belőled a "mocskos állatok, nem hagyjátok a warezt, álszent tetvek" a 360 topikban... -
#4212 Jó oké feladom, vannak dolgok amiket rákell hagyni az emb... rátok. További szép napot. -
#4211 Jesszusom.. -
#4210 Volt idő amikor a gyorshajtást sem büntették, sem a kábítószer használatot, sem pedig, ha valaki megölte a feleségét (ezt még most sem mindenhol).
Most már kuss van a wareznak. Ha nincs rá pénzed ne játssz. Ha nincs premier áras játékokra 13 ezred, akkor vegyél 3 ezres játékokat, van bőven.
Magadnak úgy lopsz ahogy akarsz, csak nem kapsz teret hozzá az SG-n, hogy másokkal is csevegj róla, hogy a legjobb lopni.
-
#4209 Talán páran rájöttek arra, hogy nyugodtabban alszanak, ha azt hiszik, hogy támogatják a hobbijukat anyagilag is, és nem ront rájuk a kommandó. -
#4208 Vedd úgy hogy az én véleményen, ha én azt mondom nincs warez a 360 topikban, akkor nincs és pont, ha nem tetszik valakinek akkor lehet menni SQJhez panaszkodni.
Játékosok fóruma tehát játékokról van szó, minden más érdektelen. -
#4207 de ha eddig nem volt vele probléma, nem értem hogy a felhasználók véleménye hogy tud ilyen gyorsan ilyen mértékben megváltozni. Ugye a sokszor emlegetett téma: amíg az mp3adon hallgatod az illegális mp3 fájlt milyen jogon minősítesz bárki mást ? (most nem konkrétan rólad beszélek) másrészt nyíltan tudjuk hogy a legnagyobb bevétel, kurvára nem magyarországból ered, ha amerikában lennénk ott fel se hoznám a témát hiszen egy mekis állásból több játékot vennék eredetiben havonta mint itt évente könyvtárosként. szal amíg a helyzet ilyen hiéna miért nekünk kéne alkalmazkodni ? -
#4206 Warez = lopás = bűncselekmény és olyan embereknek adsz milliókat a zsebébe hogy aztán luxuskörülmények közt élhessenek akik a kiadók, játékfejlesztők és a játékipar megkárosításán dolgoznak éjjel nappal. -
#4205 Bővebben ha lehet. -
#4204 Fejlődés? -
#4203 Üdv ! Lenne egy kérdésem, teljesen nyugodtan a flame keltése nélkül. A kérdés pedig egyszerű: mióta, miért, és kitalálta ki az sg-n ezt a hirtelen Warez utálatot ? 1 éve meg nyugodtan működött többek között az Xbox 360 topik Warezos faq-val (és ahoz aztán moderátor kelett hogy azt berakják), vagy a Playstation2 topik. Most meg hirtelen mindenki embertelen mocskos tolvajnak nevezik azt aki az épp eleget dolgozó anyátólnem 13 ezret húz le per játék. Félre értés ne essék nem warez mellett szeretnék beszélni, csak hogy miért van ez ? -
#4202 A teszkós Dead Space-ről NEM akarok hallani! NEM és NEM!
2 nap is voltam a teszkóban amikor volt DS, de nem néztem körül a szoftverplaccon! Hallani, tudni nem akarok róla!
Nomad Soul nagy királyság... egyik titkos kedvencem.
VGA-m eladtam, most notin gamelek és sajna én még a TR 1-2-3-at vittem csak eddig végig, szóval a 4-et tolom. Hevön :-) Jók ezek a régi gamezek nagyon. -
Zóanagyvarázsló #4201 Nem rossz, nem rossz, én is meg akarom újravenni, de a BioWare talán leggyengébb játéka.
Fahrenheitet én is a Cool Games kiadás miatt kerülöm el ideje, inkább normális változatra vadászom. Úgyis végig kell még játszanom addig a Nomad Soult.
Egyébként a héten feladott csomagjaimat meghozta ma a postás, egy 3 200 Ft-os Dead Space-szel, és két audió CD-vel lettem gazdagabb. -
#4200 -alapgamez
-Shadows of undrentide
-Hordes of underdark
-Kingmaker
-Shadowguard
-Witch's wake
-fejlesztői modok
-Aurora pályaszerkesztő
-összes frissítés és javítás
Ára, sealed: 1790 Ft
Ez nagyjából 300 órányi pure gametime és élvezet a kedvenc Forgotten Realms világomban, ez kell most nekem... -
#4199 Kicsit kínai piac fíling... a ruha rajtad van és melegít, de nem ugyanaz :D -
#4198 nekem is van cool gamesem... attol nem leszek kevesebb, vagy igen? :p
(megvan a gém origiben->lenyeg) -
#4197 NWN csomagban mik vannak benne? -
#4196 Csak a lelki nyugalmam miatt, ugyanis wrz verziót toltam le anno.
Most már emiatt sem kell szégyenkeznem. -
#4195 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Cool games kiadáááááááááás FUSSON KI MERRE LÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :DD -
#4194 Éljen a warez!
Ja nem... mégse -
Zóanagyvarázsló #4193 A Sims engem sem izgat, mint játék, de maga az ötlet és a megvalósítás egyáltlaán nem hülyeség. Jó az, csak nem nekem, nem neked, hanem másoknak. Az már lehet irritáló, hogy az EA brutális árazással (főleg nálunk) a számos kiegészítővel együtt igencsak megkéri az árát. Megtehetik, ez van. -
#4192 Mert a beyond-nak van története, a sims meg csak sandbox...
A történet már nem biztos, h másodszorra is érdekes, de attól még lehet jó game. A sims meg igazából nem is játék, hanem vmi elb@szott "életszimulátor"... -
Rundstedt17 #4191 Az kétségtelen összefüggés. -
Rundstedt17 #4190 Miért ne lenne az?még manapság is sokan játszák.de például ki beyond goodozik manapság?senki -
Zóanagyvarázsló #4189 Az érvelési technikádat uén is tudom használni. Lássuk csak: nincs igazad, ennyi.
Mellesleg azon is el lehet gondolkodni, hogy Magyarországon a messze jobban fogyó Xbox 360-ra kevesebb játék kel el, és a Microsoft szerint éppen a gyengébb szofveteladáok miatt nincsen Live itthon. Vannak ám a furcsa véletlenek. És ezekhez a wareznek nincs köze, véletlenül sem.... -
#4188 Aaaazaz! :D -
#4187 A sims-ek is jóak akkor!? -
#4186 Ja, pl NFS milyen jó játék, hiszen kiadtak belőle 11 részt és sokan megvették mindig is :D -
Rundstedt17 #4185 A jó játékok mind sikeresek,ennyit erről.A rosszak pedig nem -
Zóanagyvarázsló #4184 Mondod te, aki szerint csak az lehet objektíve jó játék, ami neked szubjektíve tetszik, és csak az érdemli meg a sikert?
Ezzel nemcsak vitapartneri alkalmatlanságodat mutatod ki, de még jókora öngólokat is lősz. -
Rundstedt17 #4183 Az vagy.nem tudod elviselni ha valakinek nem tetszenek kedvenceid -
#4182 Beteg ember -
amodent67 #4181 >Grim Fandango, Psychonauts, Beyond Good & Evil
vs.
> Jogosan buktak el.
..te is az maradtál... -
Rundstedt17 #4180 Jogosan buktak el. -
#4179 Mindharom remek jatek volt a maga idejeben, a hiba az on keszulekeben van. -
Rundstedt17 #4178 Na ne viccelj:D.Az első példát nem ismerem.A másodikat még letölteni sem akartam,olyan gagyi ötletek voltak benne túl fantasy.A beyondhoz szerencsém is volt hát az egyik legrosszabb játék volt az életemben,megértem a bukását -
#4177 Nem is igazan "elbukott remek jatekok" vannak, hanem inkabb "elbukott remek jatekfejlesztok"... igy ki tudja mennyi remek jatekrol maradtunk le csak azert mert nem voltak kepesek megallni a sajat labukon, koszonhetoen tobbek kozt a wareznak is. -
Zóanagyvarázsló #4176 Mindig van több tényező is, én veled ellentétben inkább nem sarkítanék. Viszont a fejelsztők és a kiadók tevékenységer nem pénzgyártást eredményez, ahogy ti azt a warez mellett érvelve beállítjátok. Egyes műfajokat például részben a warez miatt hanyagolnak PC-n (pl. jRPG-k, platformerek - mondjuk ezek már konzolon is alig vannak, de régen voltak szép számmal, és még említhetnék párat, de szerintem te is tisztában vagy ezzel).
Elbukott remek játékok? Mindjárt itt a Grim Fandango, Psychonauts, Beyond Good & Evil triumvirátus (persze ezek esetében is volt számos egyéb ok). Könnyen el lehet bukni, és erre a warez gyakran rásegít. A magyar játékfejlesztő csapatok közül már csak alig egy-kettő áll.
És arról si lehetne beszélni, hogy egy erősebb szoftverpiac idehaza is valós versenyt indikálna a terjesztők között, és a használtpiacot is fellendítené.
De igazad van, inkább a hírben szereplő orgazdákra szavazok, mert a Carmack Ferrarival jár, ergo minden fejlesztő Rockefeller! Most mennem kell, ilyenkor az egész szomszédág ebédel, le tudom szívni a kocsijaikból a benzint. Válság van, gondolnom kell magamra is, nem engedhetem meg a benzinkutak látogatását magamnak. -
Rundstedt17 #4175 Példát a kalózkodás miatt bukott "remek" játékokra? -
Zóanagyvarázsló #4174 Látom azóta sem szembesültél azzal hány és hány fejlesztő és kiadó zárt már be az elmúlt 10 évben, hány remek játék bukott, és nem egynek a sorsáért is most is aggódani kell. (Lehet távolabb nézni a CoD-nál és a Halo 3-nál...)
Mellesleg egy kalózkodásból vagyon kereső ember mindenképpen gusztustalan, emellett nem is értem, hogy miért mentek el emellett. Ráadásul erős a gyanúm, hogy az élethű másolataival bizony jóhiszemű vásárlókat is vert át. Remélem hosszú évekig fog ottrohadni, ahová való.