6215
A warez rossz

• koryne
    De most gondoljatok bele! Milyen sok pénzt spórolt, hogy 40 játékot kiírt! Ha 164-et írna ki, mégtöbbet spórolna! Okos gyerek ez.
    Én is a múltkor nem vettem meg a 996-os porsét és így 40 millát spóroltam!
    Bár nálam valami hiba lehet, mert nem járok porséval
  • Istencsászár
    Ez most egy sikertörténet?
  • Lammer
    "Ennek köszönhetően volt pénzem megvenni karácsonyra a 6-os szériás Samsung full hd LE-40A656 lcd tv-t"

URISTEN!
  • DanielT
    A warez jó!

Playstation 3 topikból:

"Sziasztok !!!

Én xbox360 és PS2 tulajdonos vagyok. Meghagytam az öreg masinámat, a god of war és shadow of the colossus végett. Amikor megkérdeztem magamtól hogy PS3 vagy xbox 360 , nem volt kérdéses a pénztárcámat nézve. Féláron volt a box, és lehetőség volt az égetett játékokra. Jelenleg lehet boxra 40játékom, tehát nagy pénzt spóroltam meg az eredetik elkerülésével.

Ennek köszönhetően volt pénzem megvenni karácsonyra a 6-os szériás Samsung full hd LE-40A656 lcd tv-t. Tisztelem a Sonyt, mert olyan játékokat gyárt, amelyek az én stílusom, sorolva néhány az előbb írottakban.

Nem kell itt vitatkozni hogy xbox vagy PS. Mindkettő tökéletesen jó, azért ami, és amilyen.

Boldog Új Évet !!!!"
  • koryne
    Kabbe! :P
    /irígy
  • DanielT
    DE!

• koryne
    Ne fájdítsd a szívemet :)
  • DanielT
    Game-en vettem akcióban. 30 volt talán, már nem emlékszem.
  • Zóanagyvarázsló
    Mennyi volt? Mert az kissé erős, hogy GAME-en majdnem duplájába kerül, mint a DVD-tokos (22.98 vs 39.99), de azért ez sem egy CE. Persze a fémdoboz biztos szép lehet, csak ezt az árkülönbséget nem tudom mire vélni.
  • DanielT
    Melléfotózzam azt is? ;)
  • koryne
    Nájszos. Én is gondolkodom a megvételén (nagyon tetszik a game), a DMC4 CE-vel együtt.
  • DanielT
    Megérkezett, kibontottam, ittvane! Nagyon szépek a fekete csillogó lángnyelv szerű cuccok a matt fémen.

• Tinman #4361
    Assse' rossz :-)
  • koryne
    Most épp nem. De a Metroid Prime 2 még nincs 100% pörgetve, tehát fogom még.
  • koryne
    Ez nem 1 év volt :) Kb 3.
  • arty

(gamecube-t használjátok még aktivan?)
  • Tinman #4357
    1 év alatt ez egész korrekt gyűjtemény! Gratz!
    Mondjuk nekem se volt gyenge évem ezen a területen idén :-D
  • Lammer
    Zoo!!!!44

nem is tudtam, hogy beloled mar Tycoon izs van!
  • Terensz
    Jah, tényleg! Számla van róluk? meg ilyenek
  • Terensz
    Nah, visszapakoltam fáradságos munkával... Azért így egymás fedésével is lábujjhegyre kellett állni, hogy nagyjából mind beleférjen.
  • koryne
    Postolgatjátok itt a képeket, erre gyagyás férjem addig nyúzott, amíg meg nem csináltuk ezt:

Büntetésből ő pakol vissza -.-
    :D
  • arty
    ok, elismerem, a farcry a broáf és a klasszik között evickél :D de ez az utolso ajánlatom! a többi szim, autos vagy épp multi_only! :PPP (battlefieldek)

istencsászár: igazábol az EVM a leggusztustalanabb kiadás, ami csak létezik. sajnos az FO2 eleve igy jött ki nálunk ... de legalább olcso volt. azota sem sok premierjáték jön 2000ért ;)
  • Lammer
    "hama'r" az ember megdolgozik(es nem keves penzt ad ki) erte, akkor nezzen mar ki valahogy, nemigaz? ;)
  • Rundstedt17
    Az élet nagy gondjai
  • Istencsászár
    Olyan gyönyörűen rusnya tokokban tudnak megjelnni ezek a pécés stuffok hogy félelmetes, tudom ujrakiadások miatt, de akkor is semmi egység, egyik rondább mint a másik...
  • Lammer
    van ott meg broaf boven :p
  • arty
    a boxosnál "jogos" is volt - itt szerintem csak a c&c pakk böki a csőröd :D :PPP
  • Tinman #4346
    Hát ezt most osztom... dejaszándég' a lények'!
  • Lammer
    "uristen mennyi broaf!44!4!4!4456789öü"
  • arty
    Alone-t azonnal veszem a platformra, amire kijön a ps3-on debütált normális TPS irányitás patch :) (félek nem lesz belőle semmi és kimarad ez a rész is... tul nagy a csend és nemhiszem h érdeke a kiadónak akár 1$-t is beleölni egy "lefutott" játékba)

egyébként aabyssx írta jól, "piti" áron meg lehet uszni mindent, ha nem a megjelenés hónapjában akarod egyből végigtolni a címeket - amire kb. esélyem sincs, hiszen vszeg jobban el vagyok maradva, mint Zó :))

GOW majdnem 1 éve ott áll a tokban, simán ráérnék "jövőre" megvenni.
    DMC4 introt néztem meg 5x, játszani még nem sikerült vele.
    Midnight Club LA - 4 ezerért ráértem volna playasiarol venni mostanában. Könnyítő pecsig ugysem játszok vele, az meg ki tudja mikor jön végre?

---

egyébként korábban is vásárolgattam játékokat, de akkoriban még javában pécére. boxra ha volt 3 eredetim, sokat mondok (360am '07 augusztusban lett) :) Idén talán a COH és a C&C pakk került egyedül a polcra:

• Tinman #4343
  • Lammer
    frizsitettem ^^^^
  • Tinman #4341
    Te Lámi, ilyen hsz-ek mellett, hogy a fenébe, hogy még csak 0.37 vagy?

+100XP
  • Tinman #4340
    PS2-öd meglesz, azzal 5 évig elleszel annyi must buy cím van rá.
  • Zóanagyvarázsló
    Nem hiszem, hogy el tudnám a töredékéért is adni, ráadásul így még netezős gépem sem maradna. Viszont a Box nálam különben sem játszik, lévén alig érdekel rá valami. Inkább gyártok én magamnak jobban testhezálló - PC-s és konzolos - üzleti tervet ;)
  • Lammer
    add el a pécédet, vegyel xet meg valami belepo hdtvt. oszt jatsz kenyelmesen! :D
  • Zóanagyvarázsló
    A mondatom természetesen értelmezhető PC-re is. Nekem mind PC-hez, mind konzolhoz drága még a normális kijelző, proletár vagyok. Ha ezzel nem tudsz megbékélni, akkor küldj pénzt! ;)

(Egyébként sem értem, hogy miért győzködsz, engem aztán nem kell, PS2 tervben van, PS3 is HDTV-vel, de amíg halmokban állnak a PC-s játékaim, nem sürgős költségekbe vernem csak azért, hogy duplaannyi játék foglalja a helyet. Jelenleg azonban csak PC-m van, kénytelen vagyok ahhoz venni játékot olcsón. Az, hogy egyesek pusztán elvakultságból ragadtak le a PC-nél nem az én dolgom, kisírhatod magad a vállamon emiatt, ha ennyire zavar, de ezt a helyzetet nem tudom megoldani, hiába szegezed nekem.)

De miért "leáldozotttopikozunk" itt a semmiről?
  • Lammer
    "Egyébként mióta nem hozható össze a PC-HDTV-kontroller-kanapé felállás?"

akkor idezlek teged 1 kis modositassal ;)

"Megvan! Mostantól warezolok, mert játékokra nem menő költeni, és akkor vehetek mindenféle draga pécét és kijelzőt! "

gg pwn ennyi ;)

mig az AITD-t jatszhatod egy NEGYVENEZRES konzolon hdban... rakjunk mar ossze egy olyan fozspécét ami STABIL minimum 30 frémmel futtatja ugyanazon felbontasban minimum ugyanolyan minosegben a nextgenes AITD-t... jahogy meg mindig sokkal dragabb? ;)

btw a pécém is ra van kotve tvre es van hozza kontroller atalakitom es igen nekem sosincs gondom a pécével(mert ez a munkam ugye :D)... de gondolj bele en kemenyen reteg vagyok es a tobbseg mennyit sziv egy ilyen felallasnal(pcgéming) inkabb a kenyelmesebb-olcsobb verziot valasztja(es igaza is van!)
  • Istencsászár
    Felkeltem és még mindig letargiában vagyok? 2ezer forintért az AiTD limitedet? :D csomagolás és a szállítás többe kerül:DDDD ( tudom h valójában nem )
  • Zóanagyvarázsló
    Én is rákölteném HDTV-re azt a pár "plusz" fontot, ha lenne miből. Megvan! Mostantól warezolok, mert játékokra nem menő költeni, és akkor vehetek mindenféle konzolt és kijelzőt! A warez jó :P

Mondjuk ezzel az erővel elvileg a PS3-as verzió lesz a csiszoltabb, ha minden igaz. (Egyébként mióta nem hozható össze a PC-HDTV-kontroller-kanapé felállás?)

Nagyon offba átmenve megjegyzem, hogy amíg 50%-ban retrózom (akár 320x200) ezen a gépen is, addig a CRT monitor lecserélésének nem látom értelmét.