A warez rossz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Má' nem sokáig :-P

Hamarosan itt van a GH:WT, abban kérem van gitár, dob szett cintányérral ami Rock Band-ben nincs, és term. mikrofon.
Na ezt a pakkot veszem 1210-el :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Lammer
mik azok a hangszer utanzatok? <#hehe>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Azon túl, hogy alapvetõen hihetõnek - és sajnos természetesnek - tûnik a siráma, részemrõl már unalmasnak (szánalmasnak?) tartom a krodokilkönnyek konkrétumok nélküli potyogtatást.

PC-s eladásokl esetében szinte sosem tudunk meg semmilyen konkrétumot, nem osztják meg, hogy milyen esetleges túlzó elvárásokat támasztottak (lásd Crytek és a Crysis esete, ezkeet sem értem mit vártak egy PC-n még mindig alig ismert, csúszással megjelenõ egyértelmûen "konzolos" stílust képviselõ játéktól), mihez képest bukás az egész, konkrétan mennyi profitot hozott a portolás stb. Legalább a saját kapitális hibáik is szóba kerültek.

Persze érthetõ, hogy bizonyos adatokat nem szívesen osztanak meg a közzel, pláne nem egyszemélyileg egy blogban, de így ezzel sokat nem lehet kezdeni.
Szerintem pont neked kellene legjobban megérteni, ha valaki mégsem vevõ erre, emlékezz csak a sportjátékokhoz való hozzáállásodra! 😉 (Az nem rémlik, hogy a motorsportosokkal hogy állsz.)

Én ha szerves része akarok lenni a zenének, akkor elmegyek koncertre, és ott hangulattól függõen kiélem magam. Itthon háttérnek jó a zene, illetve pihenés közben. Nálam a zene élvezetéhez nem szükséges, hogy zenésznek álcázzam magam egy ritmusjátékkal, ha az lenne, akkor vennék egy akusztikus gitárt vagy bármi egyebet, és gyakorolnék. De nincsenek zenészi ambícióim, és soha nem is voltak.

Én megértem, ha valaki ezekkel jól szórakozik, de egy szempontból ez is olyan, mint a többi játék: nincs erre mindenkinek igénye, nem jöhet mindenkinek, a kiemelkedõ eladási adatok és a haverjaid ellenére sem.
BEAST
Hulye lettem volna penztarnal acsorogni amikor hazhoz is rendelhettem <#idiota> ... Mindegy amig megjelennek en megveszem oket.

<#miaz>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

gazgoblin
hat gyere b+ 😄

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

gazgoblin
ööö...GH max 2 ember csak gitar
Rock band max 4 ember (2gitar 1dob 1ének)

zenei tartalom kulonbozo szoval az meg donthet.

nalunk viszont gyakran osszejon 3-5 ember es arra jobb nekem a rockband.

Petyus_
MENNI AKAROK ROKKBENDEZNI!!!4 =)))

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Istencsászár
Ez már lassan studióra fog hasonlítani, melyik a jobb Rackband vagy a Hiró?<#eljen>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

gazgoblin
telefotózás :S
mindegy a lényeg látszik

Palika1989
a warez rossz, akkor a torrent a jó? 😄

Webdesign, animáció, webfejlesztés: http://paul.maszlik.com

Istencsászár
Nemértem hogy a Capcom mit erõlködik a pécé frontal, nemfogja a világot megváltani egyik játékával sem, mert nemfogják megvenni. A konzol feeling árad belõlük mert arra vannak kitalálva... ha meg warezmentes eladásokat akarnak akkor csináljanak egy törhetetlen online aktiválós védelmet ( mint pl az Alone 5 ).

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Lammer
duplan: <#hehe> (alapbol hulladekfos, nameg pécégéming) <#hehe>

aabyssx
gamer365:

Christian Svensson amerikai Capcom fõnök a kalózokat szapulja: a Devil May Cry 4 nemrég megjelent PC verziója szerinte azért nem fogyott, mert a jónép inkább letorrentelte vásárlás helyett.

Svensson a BLOGJÁBAN kesereg: a DMC4 PC a megjelenés napján elérhetõ volt kalózverzióban, a kasszáknál pedig a vártnál jóval kevesebben toporogtak. Svensson szerint õk is hibáztak, a megjelenés elõtt megpróbálta rádumálni a japán fõhadiszállást, hogy ne csak a boltokban, hanem digitális disztribúción keresztül is árulják a Négyes Számú DMC-t - a válasz egy méretes NEM volt.

www.youtube.com/aabyssx

Lammer
marmint, hogy 4ezret fizetnek nekem??? aaaa nincs az az iSTEN... <#ravasz1>

<#hehe>

Tinman
4 ezret simán megér az egész pakk <#idiota>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

gazgoblin
joez csak divatbol fikazom <#hehe>

Istencsászár
Ha lenne normális FPS akkor nem kellett volna, de nincs SEMMI, hihetetlen de értelmes FPS nem fog megjelenni a közeljövõben, sõt értelmetlen sem... Far Cry 2 az ami talán. ( a buckafild meg engem hidegen hagy ).

Jópénzért lecsaptam reá, Halo2 nemrossz igy elsõre és a skálázásnak köszönhetõen szinte recementes. Halo3at benyomtam utána, és azt kell mondjam ennél jobban irányítható fpsel még mindig nem találkoztam, szinte tökéletes.

gazgoblin
grat...

(megy hányni) <#wow3><#idiota><#wow3>

Lammer
PEG! MEGVAKULTAM!!444 AAAA <#idiota>

Istencsászár
Játékaim.hu<#worship>

Tinman
Jut eszembe... pár hónap se:

Asszonynak most este mutattam, hogy mi a reakciója, de semmi flame, csak a tûz :-D
Meg kell venni mese nincs :-DDD

Szomorú, hogy ez az összes kacat még a töredéke sem annak, amennyibe egy nem használt normális gitár kerül :-((

Lammer
jahesinkabbnezdmegazMSLdontot, jol :p
katt^^

Lammer
nem vagyok a sajat magam ellensege... megfulladni mashol is megtudok :ppppppppppppppp

koryne
Különben is, Medve, b@szd meg a fûnyíródat! <#idiota>

Xbox Live gamertag: kilencnad

gazgoblin
"mittomen! oltani! 😄

ennyit rolad(gesztus vazzeg, a gesztus44)"

akartalak hivni csak BIZTOS voltam benne hogy csak akkor tudtál volna jonni amikor nem vagyok otthon <#hehe>

Tinman
"mittomen! oltani! 😄"

Geci-e vagy? <#gonosz3>

Istencsászár
Ezvan... sose voltam hejesírás balynok, bár 5öüs lett az érettségim belõle😊 ( régen vót😄 )

Lammer
(teged hogy vettek fel felsooktatasba??? 😄 olyan durva hejjjjjesirasi hibakat vetesz soxxxxor, hogy fogom a feLLLYem 😄)

Istencsászár
ja pontos j, gondolkoztam is raLYta😄, de nincs VÍÁJPÍM😊

Lammer
mittomen! oltani! 😄

ennyit rolad(gesztus vazzeg, a gesztus44), kulonbenis nalad csak tudorakot lehet kapni, max :p

Totti jol mondja: beavatnalak titeket a dolgok reLYtelmeibe (<#hehe>)

Istencsászár
Az nemaz számít... Petyusnak felinstallálod a cuccost😄, leülteted had doboljon, Lammer meg addig beavat az SC hard pró géming relytelmeibe😊)

gazgoblin
minek? te ugyis utalod az ilyet! 😄

Lammer
engem meg se hivol??? :CCCCCCCCCCCCCCc

gazgoblin
ejjj...nomind1

Tinman
Oh, hogy maga milyen rendes... respect!
Sajnos 220 km-re lakom BP-tõl :-((((

gazgoblin
az ötlet nem rossz de en alapvetoen csak asszonnyal nyomom...azért felveszlek majd hatha lesz alkalom 😄

Szasz!

Végre valaki akinek megvan, már vagy 3 hónapja tolom online magyarok nélkül. Eddig egy embert találtam annak is beszart a gépe.

Jó lenne nyomni vele online. Dobot vállalom.
Ha van kedved vegyél fel.

Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00

gazgoblin
valamikor jo nekem (kb barmikor)
Tinman úr! maga nem jon kipróba?

Petyus_
Csábító lehetõség, valamikor jövõhét jó lenne neked? =)

Tinman
<#eljen><#worship>

Istencsászár
<#eljen>

gazgoblin
na megjött tegnap a rockband

a cucc kurvajó (persze kicsit drága de hát még mindig ez a legjobb partijatek szvsz)

petyus ha gondolod atjössz és kipróbalod a dobot (amúgy is érik már egy "SDF haditaktikai csúcstalálkozó")

Tinman
Halloween 3 nagyon lol áron van... zombis is lehetett volna ennyiért :-/

Lammer
plzbanyourselffromlifehtxvm <#wilting>

Lammer
dehogy vagyok sznob... ... ...
csak, csak igenyes(ebb lettem... szerinted gyerekkoromban szethallgattam-e a regieket-e?! 😄) <#ravasz1>

Petyus_
Pedig a Slipknot nem a mi korosztályunk zenéje, de azér jó! =)

Rock Band engem is erõsen foglalkoztatott... nemtom, szerintem megvárom a Guitar Hero World Tourt. Nem vagyok benne biztos, hogy dobra meg mikrofonra is szükségem van. =)

gazgoblin
bwááá pont mondtam asszonynak hogy csak a "before I forget" fog hianyozni nekem (ti. beszamittatom a gh3-at a rockband-be)

Istencsászár
Hát ezek az õsfilmek 100szorta szórakoztatóbbak ezekben a témákban mint a mai modern CGIis számítógépes, agyontrükközött, tökéletes amcsimozik...

LordAndrew
A ráírt összeg az, amit kapsz, ha hajlandó vagy végignézni?

Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit