A warez rossz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Petyus_
Nálunk nem így volt, a haverok nem szeretik, ha kicsit túl sokat iszom, és egymás után ötször elnyomom a BEFORE I FORGETET!!4 😄

Viccen kívül, mindenki imádja azt a játékot, aki hozzányúl és kicsit is szereti a rockzenét. Óriási móka. Legjobban pont egy gitározni is tudó spannnak jött be, és õ azért jóval ügyesebben is tolta, mint a többiek. Bár egyáltalán nem a valódi gitározást akarja imitálni, csak annak a hangulatát, azért nem mondhatnám könnyûnek...

Lammi: ez azért nem gyakori, hogy valaki szereti az In Flamest pl., viszont a gyökereket (pl. Iron Maiden) nem bírja meghallgatni. Sznob-e vagy?? 😄

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Istencsászár
nagyon rossz😊 ( teszkó turkáló rlz )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

gazgoblin
gitar nekem uncsi mar kicsit es gondoltam kiprobalom milyen a dob..ha meg nem jon be akkor marad a gitarozas

szintiboy hero? nem is rossz!

de akkor mar inkabb:

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Tinman
Rock band? Hûûû azannnya, grat a cuccho... húzós egy jószág ^^
Arra sajnálom a pénzt, mert haverokkal ritkán játszogatunk, párommal meg baromi jól elvagyunk GH coop. vagy egymás elleni módban.

Van egy jó játékötletem:

Szintetizátor HERO :-D Tuti megvenném <#vigyor3>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

gazgoblin
"Az összes haver visítva röhögött, amikor meséltem nekik GH lázamról... aztán átjött pár kipróbálni. Aztán 2 óra múlva mást sem hallok csak azt, hogy bmeg ez kibebaszott jó."

EZ bizony nálunk is igy történt..sõõt a héten szerzem be a rock band-et!

"felnõttként újra gyereknek lenni, nekem még megy hála az égnek és ettõl k. jól érzem magam"

ENNNNYII!

Tinman
Így van... amíg billentyûzettel tol az ember akár egy gagyi NFS-t, addig csak töredékét tudja átélni annak amit a fejlesztõk elé szerettek volna tárni.
Jópofa vicc a MS Flight Simulator X billentyûzettel, meg egérrel... aztán egy más világ Dual 24"-os monitorral + dreamflyer PFSM-el próbálkozni. 2 külön dolog.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Bogyi007
No én ehhez konkrétan nem tudok hozzászólni. De az biztos hogy amikor még Ps1-em volt akkor sokat toltam a Grand turismo 2-t és bár jó volt a játék, de nem tudtam magam beleélni a szimulátort vezetõ ember személyébe.

Vettem egy kormányt a géphez és máris sokkal jobb volt az egész, teljesen élvezetes volt a játék. Persze nem volt olyan mint az akkori Lancia Prisma kocsinkkal a kanyarokat levágva és a végén kigyorsítva közlekedni. de mégis jobban át lehetett érezni hogy valami olyannal játszom ami a valóság felé akar közelíteni.

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Tinman
Tudás nulla kell hozzá, ritmus érzék már annál inkább, az meg fejleszthetõ így a sikerélmény garantált.
Napokig nem tudtam lejátszani Queen-Killer Queen-t easyn, most meg már hardon is megy. Nekem ez sikerélmény a saját kis belsõ világomban, ami term. fontosabb, mint az, hogy emiatt hülyének néznek. ^^

A Wii alapelve ahogy én látom azt, hogy csináld bmeg a szobában azt amit amúgy free kint csinálhatnál. GH azért más... én soha nem leszek még csak amatõr gitáros sem és soha nem lesz saját gitárom sem. Persze, hogy meg sem közelíti a valódi gitár élményét és naná, hogy a világ legfantasztikusabb dolga lehet ilyen klasszikusokat valódi gitáron lejátszani, de nekem ebben soha nem lesz részem, mert tehetségem, meg pénzem sincs rá. Erre van és ha csak 5%-át átérezhetem az élménynek, akkor már örülök. Egyébként továbbra is azt mondom, hogy ÉN IS DETTÓ ezt mondtam amit te, amíg kölcsön nem kaptam 1 éjszakára, másnap meg SOS rendeltem meg.

Zenék: PC-s Frets on Fire modolhatósága miatt, rengeteg szám elérhetõ azok közül amiket itt felsoroltál.
Nem mindegy, hogy csak 20-adszori hallgatója vagy a kedvencednek vagy egy picit részese is lehetsz, de ne vedd gyõzködésnek esetleg mert nem az, egyszerûen csak egy hülyegyerek véleménye és a lényeg ebben benne is van... felnõttként újra gyereknek lenni, nekem még megy hála az égnek és ettõl k. jól érzem magam :-))))

Lammer
sorry de ez olcso jatek hy.gyerekeknek :p
semmi tudas nem kell hozza, csak majomkodas ezerrel ami ilyen Wii elmeny style, 5 percig poenos -.-

btw:
nekem fiatalkori kedvencei a 90es evekbol:
-Amorphis (92es Karelian album BESZT <---ezezezdurvanfeeling)
-In Flames (96os Jester album <---szinten)
-Machine Head (94es Burn album <--- energiaboNba, utana elqurvultak :C)
-Old Man's Child (OSSSZES!!!4NÉÉÉGYBESZTKEDVENC44)
-OSSZES Dimmu album^^
-osszes Cradle of Filth album^^
-korai Arcturus
-
folytassam? :p

de manapsag mar olyan szinten keresem az extra egyeni stilusokat (dallamos/melodic death-pagan-folk-black-szimfo massza) zeneket, hogy a korai zenek mar nekem nagyon nyomik... sorry :C ecceruen nem birom :C (gyerekkori kedvenceket ecceruen meg sem birom hallgatni: Iron Maiden, Black Sabb. stb)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Tinman
Viszont olyan olcsó, hogy leírni se merem :-D
Hidd el próbáltam gamepaddal, de szétcseszte a kezem és hót' béna voltam... na megnéztem a Frets on fire-t is PC-re, az ugye alapból keyboard...bmeg, olyan fos élmény volt, hogy azonnal rendeltem egy PS2 to PC USB adaptert így már PC-n is gitárral tudom tolni <#bee1>

Lámi?! Te nem vagy egy játékélmény párti azt kell mondjam. Beszteszt idei élményeim NDS-en ill. PS2-ön értek.

Az összes haver visítva röhögött, amikor meséltem nekik GH lázamról... aztán átjött pár kipróbálni. Aztán 2 óra múlva mást sem hallok csak azt, hogy bmeg ez kibebaszott jó.
Ja kérem én u.i. szániztam, mint a haverok, amíg ki nem próbáltam egy hosszú este. Ne azt nézd, hogy ez csak egy ócska mûanyag joy, hanem azt a feelinget, amikor felcsendül fiatalságod nótája és te nulla gitártudás híjján csak a fejedben lüktetõ ritmus alapján lepötyögöd ezen. Akkor pár percre nem csak hallgatója vagy a nótádnak, hanem szerves része, mert ha nem jól vagy nem játszol a fröccsöntött eszközön, akkor meghal a zene, üres valami lesz.
Ez az élmény priceless.

Ezt csak az érti, aki él hal ezekért a nótákért... ez által a magam fajta zenei antitalentumoknak sokkal közelebb kerülhetnek a kedvenc dalaikhoz, mint az valaha is gondolták.
Ez a GH.

Lammer
LOL!
degagyi! 😄

Tinman
Megjött Ebay manitutól a GH gitárom kb. 8000 Ft-ot spóroltam a hazai árakhoz képest.
Azonnal felmatricáztam a piros dögöt. Naná, hogy fekete az enyém, piroska a páromé <#buck>

Lammer
vagy! minden nagyobb jatekgyarto ceg becsodol es inkabb a zemberek kimennek a szabadba jatszani meg ilyen stuff ^^

Tinman
Ez az ismertetõ jele az eredeti játékoknak.
Kihalnak a fórumok, mert nincs krekk, isóóóó, meg miaaserrrial <#vigyor1>

Bogyi007
Na mi ez a nagy csönd itt?

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

SötétBarom
Színvonalas eszmecsere <#miaz>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Tinman
Tyûûû mirõl maradtam le... <#wow2>

Tinman
Mr és Mrs Kovács az úgy elég mélypont a többihez gratula <#worship>

Bogyi007
Ne mond már hogy nincs különbség az között aki 2-3 játékot lewarezol és igyekszik beszerezni mihamarabb és azok között akik csak annak élnek hogy letöltsenek, nem akarják megvenni sem a játékot és fõként azok között akik a letöltött anyagokból még további pénzt is csikarnak ki a többi warezolóból.

ja bocs látom most már értjük egymást 😊)

"és ilyenkor esek a bûnbe"
bingó! épp ezért nem érdemes különbséget tenni warezoló és warezoló között SZERINTEM.

értem hogy szerinted mi a különbség, de nem értek egyet veled!

sajnos Te nem érted még mindig.
az idõbeli különbségrõl van szó.

miért kell törekedni? miért nem elég akkor lewarezolni amikor már lenne rá pénzed?

Bogyi007
Ja az akkor szót nem vettem észre, nos nem sok játék az a 12 darab és néha van olyan játék ami megtetszik azelõtt mielõtt a pénzem meglenne rá, és ilyenkor esek a bûnbe. jelenleg a Patapon és a Flatout Head on van ilyen helyzetben nálam. úgyhogy ez a két játék lesz a következõ vétel a listámon.

Egyébként ez egyfajta ösztönzés is, látom hogy jó a játék és így mihamarabb meg akarom venni.

Bocsi kicsit nehezen fogtam fel a kérdést úgy tûnik! XD

Bogyi007
Várjál már akkor én valamit elírtam vagy félreértettél. Ha összejött a pénz az adott játékra akkor én azt meg is veszem, és utána törlöm is a warezolt anyagot, másképpen ami warezban van az csak addig van meg amíg meg nem tudom venni eredetibe. És erre mindig minél hamarabb törekszek is.

a "nehéz fiúkkal" (=keménymagos warezosok? 😊) kapcsolatban csak arra utaltam, hogy ide lehet jönni ezt megbeszélni.
a többiekrõl nem tudok, de nekem nem célom a világ megváltása, a warez eltörlése, csupán szívesen elbeszélgetek itt errõl.
de konkrétan leszarom, ha valaki nem akar errõl beszélni, ne tegye, üzemeltessen szervereket satöbbi, elõbb-utóbb vége lesz annak is

a filmmegjelenéssel kapcsolatos finghámozásba inkább nem mennék bele, mert nem azt írtam hogy mindig, hanem hogy sokszor. hoztál példát, remek, hozok én is ellenpéldát, hogy aktuális legyen: hellboy 2 vagy például legutóbbi Fûrész.

az ilyen megoldásoktól pedig mint a hologramos matrica, meg en bloc az Artisjus, egyszerûen hányok. ezek a rablók olyan szinten lehúzzák az országot ÉS az elõadókat, hogy az már pofátlan! a matrica egy dolog, de látnád ezek mit mûvelnek szórakozóhelyekkel, fellépõkkel, és utána hogy osztják el a bevételt... EZ is a probléma, hogy így küzdenek itthon a warez ellen. a legnagyobb pofáraesés lenne nekik, ha egyik napról a másikra feleslegessé válnának, mert megszûnne a warez. persze ezek a naplopók akkor is megtalálnák a módját hogy jól éljenek de azért megnézném 😊

elõször is tisztázzunk valamit: nekem semmi bajom nincs veled, csupán "reagálok és kifejtem a véleményemet"

az, hogy Magyarország, és más országok miért tartanak ott ahol, az nem ide tartozik - nehogy már a más kertjére mutogassunk hogy ott bezzeg dezõd a fû, hanem mi lenne, ha mi is elkezdenénk ápolni és gondozni, ahogy szomszédék...

továbbra sem sikerült választ adni arra a kérdésre, hogy miért nem elég akkor lewarezolni a játékot és "kipróbálni", amikor már összejött rá a pénz?

Bogyi007
No hajrá ne kíméljetek továbbra sem! 😄

Bogyi007
javíts ki ha tévedek, de Te jöttél ide, vagy nem? ha nem tetszik a kritika, vagy nem akarsz beszélni róla, viszlát. a "nehéz fiúkat" (=nagyon kövér egyetemisták? 😊) pedig bármikor szivesen látjuk itt ahogy Téged is egy kis "beszólásra"! - ezen emberkék ha rájuk fújsz csak nemhogy vitába is szállsz velük, máris elküldenek a búsba hogy mi közöd hozzá, hogy õk mit csinálnak és persze gyorsan meg is sértõdnek és lelépnek. Csak a szájuk nagy de érveik amik megalapozottak lennének azok nincsenek. (Nekem azért az talán elfogadható nem? Tekintve hogy honnan kezdtem és hol tartok most)

"ne felejtsd el, hogy sokszor mire nálunk megjelenik egy film moziban, addigra már egy jóféle R1 vagy R5 DVDRIP elérhetõ..." - hát ez annyira azért már nem így van. Szinte minden film max 2-3 hetes késéssel itt van nálunk, csak akkor van nagyobb késés ha szinkronos filmrõl van szó, de azoknál is mostanság több ország bevárja egymást (pl. star wars filmek, Harry Potter, vagy a legutóbbi Indiana Jones film)

Egyébként a gyenge pont nálam a wareznál (nevezhetitek ezt õszinte vallomásnak 😄) a filmek és a zenék. A zenéknél a kedvenceimet veszem meg eredetiben (azért van sok belõlük) a filmeknél a sok nyomott áras DvD lemezek miatt szintén jobb a helyzet. De itt is legalább annyit tudok tenni, hogy boltban veszem a DvD és Cd lemezeket amiken van a hologram. mert mint köztudott a "keménymagos" wareztábor (szinte biztos vagyok benne hogy ezt idézni fogja valaki késõbb 😄) még ezen is szeret spórolni és a Dvd lemezekre is sokallja a 300-400 forintot és inkább behozatja külföldrõl (mostanában ez a módi mivel Szlovákiában vagy a déli határmenti országokban olcsóbb jelentõsen).

Bogyi007
Lassan házi kedvenc leszek itt, bár már elég régóta itt vagyok e fórumon (is).

Látom neked az a bajod velem hogy egyáltalán warezolok, de nem megy a kapásból mindent megveszek és játszok dolog. Ember mint sokan írták bár az van kiírva az országhatárnál hogy az Európai Unió tagja Magyarország, de ettõl még nagyon messze vagyunk tõle. Csak egy abszurdum többet dolgozunk átlagban mint a fejlett nyugati országokban és mégis sokkal kevesebb a bér.

Törekszek arra hogy minél több eredeti dolgom legyen (haladok is vele) de ez nem megy varázsütésre. Nem titok (de ezt is írtam 😄) korábban az eredeti játékok, filmek zenék aránya talán ha 20% volt a meglevõ készletemnek. Ez az arány manapság már a 70-75% felé közelít. Innen viszont csak akkor tudok feljebb lépni ha még többet melózok (de akkor már szinte csak aludni esek majd haza és akkor nincs pihenés, meg hobbira sem idõ) vagy ha jön egy zsírosabb állás.

Ezzel nem tudom hogy válaszoltam-e a kérdésedre, de szerintem látva a hazai helyzetet és azt is látva hogy szerintem még csak rosszabb lesz a következõ gyerekgeneráció miatt, szerintem ahogy én állok a dolgokhoz (minél hamarabb vagy ha van pénz akkor kapásból) az határozottan pozitívabb helyzet mint ahogy hazánkban a többség az eredeti dolgok birtokolásához és megvásárlásához áll.

Egyébként a kis vegyesboltokat favorizálom jobban a multikat nem szeretem, fõleg nem a Tescot, akkor már inkább a Corába megyek be. És kifizetem a vásárolt árut.

"szerintem egész kultúrált mederben folyik a társalgás, úgyhogy fölösleges a sértõdött hangnem + játékfotózás, de ahogy jól esik..." + - én legalább reagálok és kifejtem a véleményemet

kb, de ehhez legalább nem kell diploma SE, itt lehet osztani az észt kedvünk szerint 😊

öregharcsa
jaja...mint a dilidokinál....beszéljen róla...meglátja megkönnyebbül....<#nyes><#nyes><#nyes>

http://pspfilez.extra.hu/

Atkamon
Persze, de szerintem akkor is jó beszélni róla😊

öregharcsa
azt hittem ezt a totyikot már rég bezárták....<#wow3> és még mindíg a régi nóta...úgysem lehet õket meggyõzni....

http://pspfilez.extra.hu/

teljesen lényegtelen újra magyaráznod, mindenki érti, a #3781 második mondata részemrõl még mindig áll, arra válaszolj! mi az hogy "mikor összejön a pénz"?!

teszkóba is így mész bevásárolni, hogy "csókolom hazavinném a terméket, aztán majd fizetek ha lesz rá pénz"

"Egyébként vicces hogy ti engemet barmoltok "
szerintem egész kultúrált mederben folyik a társalgás, úgyhogy fölösleges a sértõdött hangnem + játékfotózás, de ahogy jól esik...

"Szóljatok be azoknak a nehéz fiúknak akik smsweb oldalakat vagy torrenthálzatokat valamint fizetõs ftp-s oldalakt üzemeltetnek. vagy azoknak nem mertek beszólni? vagy talán azoktól féltek?"
javíts ki ha tévedek, de Te jöttél ide, vagy nem? ha nem tetszik a kritika, vagy nem akarsz beszélni róla, viszlát. a "nehéz fiúkat" (=nagyon kövér egyetemisták? 😊) pedig bármikor szivesen látjuk itt ahogy Téged is egy kis "beszólásra"!

"Ugyanis a filmek premierkor való másolása szerintem kevés kiesést okoz elvégre ki az a barom aki vacak minõségben torz hanggal kíváncsi a filmekre?"
ne felejtsd el, hogy sokszor mire nálunk megjelenik egy film moziban, addigra már egy jóféle R1 vagy R5 DVDRIP elérhetõ...

Bogyi007
Látom továbbra is összeakarjátok mosni az én warezolásomat (kipróbálom majd megveszem) a többi warezolásal.

Pedig ha centrõl centrõl olvasnátok el amit írtam akkor nem kéne magyaráznom újra.

"A lényeg ami tetszik azt veszem meg eredetiben mihamarabb amint összejön rá a pénz és utána megy a másolt a kukába, ami meg nem tetszik az meg azonnal. valamint "de sokan nem engedhetik meg maguknak azt hogy premierkor (vagy akár késõbb amikor olcsóbb) megvegyenek egy játékot amit esetleg egy használat után elraknak vagy félredobnak mert nem megy vagy nem tetszik nekik"

Nem azt mondtam hogy csak premierkor "demózok" és akkor veszem meg amikor olcsóbb a cucc! Ott van az a fránya vagy szó! Van meg a PsP-re olyan játék is ami nem rég jelent meg.

És látom hangembernek is tartatok engemet. Szombaton leszek csak otthon, és mivel ennyire vacakoltok ezért lefotózom az összes játékdobozomat úgy hogy az UMD lemezek is benne legyenek (vagy azt is lehet hamisítani? - mert akkor más módszert kell alkalmaznom 😄) és hogy hiteles legyen melléteszek egy aznapi újságot is majd.

Istencsászár Azért ne essünk át a túloldalra se: "a géming drága mulatság, hiszen amit te elköltesz játékra sok tízerzer az másoknak a napi betevõjük is lehetne, szóval ha már valaki gémingre adta a fejét az ne sírjon hogy nincs pénze, meg drága meg egyéb kifogások..."

Ami pénzt kapok a munkámért azt hadd költsem már a hobbimra és ne azon filózzak hogy más mit vehetne belõle oké?! Nem nekem kéne talán adományozni (egyébként az adómnak azt a bizonyos 1 %-át szoktam) hanem azoknak akiknek jóval több van és talán nem olyan forrásból amivel dicsekedni is lehetne.

lowdog"azt állítod, hogy itt szar, mert drágák a játékok a fizetésekhez képest és ezért a warez jár.
ugyanakkor a "fejlettebb" országokban magasabbak a bérek, olcsóbbak a játékok, tehát a warez nem jár.
de attól még a warez globális probléma, nem pedig "balkáni""

Ez kb igaz a warez ráta ott magas ahol a pénz is kevesebb, Nézd csak Kínát ott szinte még a hivtalokban sincs eredeti software nemhogy a magánszemélyeknél.

Egyébként vicces hogy ti engemet barmoltok warez miatt aki azért legalább igyekezik az árral szemben maradni és néha használom csak ezt a "rossz dolgot". Szóljatok be azoknak a nehéz fiúknak akik smsweb oldalakat vagy torrenthálzatokat valamint fizetõs ftp-s oldalakt üzemeltetnek. vagy azoknak nem mertek beszólni? vagy talán azoktól féltek?

Mint írtam korábban a lemez és filmgyárak részesülnek a hologramos adathordozók bevételeibõl. Nos mindent átgondolva a filmipar részesedését kicsit megkérdõjelezném, ugyanis a zeneipar szerintem sokkal jobban érintett a másolás miatti kiesõ veszteségek eziránti bevételpótlásában mint a filmipar.

A filmipar bevételei leginkább a filmek moziban való bevételétõl függ a dvd és egyéb adathordozóra való kiadása az összbevételeknek csak kicsiny töredéke. Ugyanis a filmek premierkor való másolása szerintem kevés kiesést okoz elvégre ki az a barom aki vacak minõségben torz hanggal kíváncsi a filmekre?

A zeneiparnak viszont az adathordozós kiadások a fõ bevételi forrás, ha ezt csapolják meg a warezolók akkor kerülnek bajba, itt a koncertek kevesebb pénzt hoznak normális esetben.

Nota bene mindig lehet vitázni a témában. De a fórumoknak éppen ez a lényege!

Istencsászár
Amugy a MIB 2 volt ez elsõ DVDm😊 Miko lesz a 3???

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

gazgoblin
azjó.

csak az HBO-t nem tudom kitenni a polcra és megnézni rajta ezeket BÁRMIKOR

trick daddy
a többségét már a HBO-n szarrá hugyá játszoták

Nem értem miért gondoljátok azt, hogy ha nem lenne warez mindenki rohanna játékot venni.. Akkor lenne így, ha épeszû áron megoldható lenne..

Warezol -> Játszik -> megszûnik a warez -> nem warezol nem is játszik: olyan mintha nem történt volna semmi az ég világon..

Senki nem írta, hogy így lenne, de azért az si belátható, hogy nem mindenki mondana le a hobbijáról, csak azért, mert nincsen warez. Leglaábbis ez éppen olyan meredek lenne, mint amit valamiért belegondolnál a warezlellenes dolgokba.
OKs, felõlem jó játékot, de tényleg 😊

SötétBarom
Legalább ebben egyetértünk. <#wink>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

SötétBarom
Na én pont ezért nem veszek, mert semmivel sem vagyok el hetekig.. Ha igen, akkor veszek 😄

Istencsászár
Mert kurvajó országban élünk...

Istencsászár
A pénzemet erre költöm, havonta veszek egy gémet azzal elvagyok hetekeig...

SötétBarom
Nyertél 😊

Ettõl függetlenül továbbra is fogok warezolni, és ha valami megéri megveszem, miattam nem fog csõdbemenni senki, aki nem érdemli meg :] Mint már alant kifejtettem, 5k-s lélektani határ alatt nyitott vagyok mindenféle vásárlásra.

ez bizony a "foskazalunk" sajátossága.

persze megváltozni nem attól fog, hogy behúnyjuk a szemünket, külföldre menekülünk, vagy sajnáljuk magunkat.

Bocs, igyekszem!

de ha már itt tartunk, miért nem jár alanyi jogon mindenkinek a fallabdázás, ahogy a warez? a megtérülésen réges rég túl vagy, a villany elhanyagolható, aki jön az feltörli a padlót maga után...

szóval mennyit is kérsz egy fizetõ vendégtõl, és miért?

SötétBarom
Neked tanulóként majd 10ezer forint nevetséges? Kicsit irigyellek.. 😞

SötétBarom
Ebben a hsz-ben benne van a problémám. Külföldrõl miért olcsóbb?

SötétBarom
Már egyszer megkértelek, hogy a lekezelést mellõzd.

Csak akkor használom, ha nem veszem el fizetõ vendég elõl, nyilván nem akarok bukni. A pálya már áll kb 20 éve, a megtérülésen már réges régen túl van. A villany ará elhanyagolható, takarítani meg sokszor én szoktam. Soroljam még? Igazad van. Az emberek csak az orrukig látnak -.-

Nem értem miért gondoljátok azt, hogy ha nem lenne warez mindenki rohanna játékot venni.. Akkor lenne így, ha épeszû áron megoldható lenne..

Warezol -> Játszik -> megszûnik a warez -> nem warezol nem is játszik: olyan mintha nem történt volna semmi az ég világon..

Istencsászár
http://galaxisnet.hu/shop

8 ezernél drágább játékot nemlátom... van tudom, de nemsok... és számold hozzá hogy külföldrõl pár ezerrel mégolcsóbban megkapod ezeket, csak egy példa hogy a nemrég megjlent Alone in the Dark 5 limited edisön ( amibe van art book, figura, zenei cédé, igy készült dvd + játék és egy szép doboz ) az össz vissz postával együtt 9000 pár száz forint... nevetséges árak, a sima verzió meg postával együtt 6 ezer kb.