6215
A warez rossz

-
en inkabb rakoltom azt a par plusz fontot, de nezzen mar ki normalisan
(demo ahogy kinez "lemaszik" a teverol olyan szep az spvas 40 collosomon... meg is lepodtem jol ;) -
Zóanagyvarázsló #4332 Napjaink divatkonzoljára sem sokkal drágább. Biztos gyönyörű lehet 40"-on :)
-
jodeezbenaagPÉCÉSverzio :p
ad1: mert jatekot csak minimum 40 colos HDTVn lehet nyomni (azafaszacsavo/noci) (nem olyan belyeg szemkiegetos vackon amin te :pppp)
ad2: mert a luzerpécés verzio nem nagy kunszt ar szempontjabol :p konzolos lenne, 'asszondom: hu"ha
[olt] :p -
Egészen vicces ár... sírok. -
Zóanagyvarázsló #4329 Szerk.:
Valamivel igényesebb ez a "budget", mint az EVM! :D -
Zóanagyvarázsló #4328 Pontosan. Ennyit a doboz megér, akármilyen is a játék.
Itten van. Persze rájön még a postaköltség, de rendeltem mást is, hogy többfelé menjen. Persze ha a pénzlevonásig bejelentjük az államcsődöt, akkor még az árfolyam-változás miatt pórul járhatomk :) -
Ezt írd le mégegyszer, kettő azaz 2000? :D -
Zóanagyvarázsló #4326 Warezmatyi!!!
Egyébként ma rendeltem a GAME-ről 2k-ért (forint) AitD Limited Editiont. Ebből is látszik, hogy csak milliomosok tudnak olykor játékra pénzt szánni. -
Ez egy nem premier áras játék/hó.
ebay-es áron kb. 7000/hó.
És az az egy játék egy normális, dolgozós, keresős, fizetős ember számára eleve túl sok egy hónapra.
Ez bagó a távhőhöz képest. Inkább pár hamburger árához lehet hasonlítani. -
Hát ez számomra arra bizonyíték, hogy akkora Xbot letté' mind ide Mátraháza :-D
Amúgy resteppa' :-) -
Nem hisszük el, amíg nem látunk róluk számlát!!4 -
Szép kis gyüjtemény! -
Jó sok pénzed lehettt rá:) én inkább fizetem a távhőt -
uristen mennyi broaf!44!4!4!4456789öü
najo, kapol egy fejsimit -
Nemrossz egy év alatt -
2008 - a változás éve volt számomra. 20+ év töltögetés (ritkán vásárlás!) után eljutottam odáig (thx leáldozott topik, felnyilt a szemem hova is vezet a mértéktelen töltögetés), h mamár a warezt TÉNYLEG képes vagyok demoként használni. Azaz még ha meg is tetszik a full, törlöm/félreteszem és majd csak a megvásárolt példánnyal kezdek játszani. Mások szemében ez is lopás, de nekem tudnom kell, h megéri-e a pénzt egy játék: néha demo sincs, néha pedig nagyon nem elég a kedvcsináláshoz (pl dead space).
Mondjuk, h a játék-kipróbálás a hobbim és mellette szeretek egy-egy játékkal nekiállni játszani. Ez utóbbiakat vásárolom meg. Néha erre elég a demo, néha nem. Sajnos eladni nehezen tudok egy cimet, ha már megvettem: a veszem-eladom igy nem annyira opcio :) Persze próbálkozok, hiszen igy több jutna uj játékra és talán belátnám, h a probálgatás nem ad élményt ;) Nehéz ügy.
Egyelőre itt tartok. Leszek én még "jobb" is, egyelőre ennyi telik.
-
Szívesen!
Lámi képes volt azért előszedetni velem az FFTA-t, hogy _tényleg_ a kezében tudja tartani, miközben gépel -.- :D
Utána szerencsére visszaadta :)
Fólia nem volt rajta BTW... -
Jóféle... -
Azér' tartod ott, mer' félistenek vagytok... van még kérdés? :-D
KÖSZI!!!! -
Igen. Én is zokogok amikor nézegetem a Pc kiadásokat és árakat. A külcsíny sokkal szebb... a belbecset meg ismerjük pl az utóbbi 3 napom alakításából :D -
Nájszos, a pécés verzió dupla mérető dvd tokban ( bár az ronda fekete ) szép papírdobozban figyel 7990ért, a szívem majd meg szakadt amikor ott fogdostam és nézegettem, a 360 verzióm meg oda van hányva egy sima tokba, de legalább szép ez a zöld szín. -
Nekem korán jött a Jézuska :) Meg a jegesmaci :D
-
BadogeNber!
Itt tartom a kezemben* a efefa tektikszet, Koryneag vette meg^^
*egy kezzel de szar gepelni :D -
kommentar nelkul(hirtv stlye :D):
Tom nem legál dolog, de ha egyszer nem adták ki pc-re...
-
vinyoagrol izs? onnan mar mintha nem populona "annyira" ^^ -
Kerüld el messzire ezt a popuphalmazt:D -
Istennő vagyol -
Okés, holnap akkor nem 1et veszek, hanem 2t :) -
Tyűűűű megtennéd???
Nagyon nagy köszönet előre is, a pénz részét megoldjuk, mert utalok, az átvétel meg onnantól ráérős. -
Ha úgyis oda megyek, akkor vehetek Neked is egy olyat (magamnak is tervezem).
Kell? -
3K FF??????? Pont hiányzik a kollekcióból... OMG, miért nem vagyok ilyenkor Pesten :-/ -
Ha még lesz, akkor meg. -
ennyi(ferfi a fej, de a no a nyak^^)
utye akkor mekveszed holnap a gamet? -
Nalátod, végül úgyis _mindig_ a nők döntenek, akár ismered őket, akár nem ;) -
Eldöntötted helyettem. :D
Sorban állni utálok, sürgősnek pedig egyáltalán nem sürgős, mert ha nem linkeled ide, akkor eszembe sem jut megvenni. ;) -
PONT ezen agyaltam enis... Zuglotol qvva messze esik Budaors, benzin meg meg nem olyan olcso, hogy csak ugy egessem ossze-vissza(tojassal is 8.5-9 lityo^^), najo bevallom "tudjukki" vagyok :D
Aztan Koryne vegulis kisegitett ^^
#4295: ennyiert BOVEN megeri ;) -
Ha lopod a benzint / időt és nem zavar, hogy a teszkó környékén sorba kell állni, csak hogy bejuthass (csak onnan vezet út az ew-hez), akkor autózz :D Nehéz kérdés, mert így viszont azonnal a kezedben lenne a cucc :/
Ehh, mennyi gond van... -
Ebay-ről egy rugóval drágább, de cserébe házhoz jön.
Ejj, most autózzak oda egy rugó miatt, vagy kényelemben támogassak idegen hatalmakat? :D:D -
amodent67 #4295 Nem tudom, mit vagytok úgy oda, egy kellemesen közepes játék, ami nem is akart soha többnek látszani, 5 kilóért egy fasza kis hétvégi kaland, főleg ha hétfőn tovább tudod adni. -
Aztnemtom. Valami helyi akció lehet, mert Lámi beszélt a zuglóiakkal, és ott nem volt.