A warez rossz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Végre sikerált egy Preyt beszerezni emberi áron ( 3 ezer😊 ) ez a játék még mindig lenyûgöz, annyi jó ötlet van benne, nem nagy dolgok, de rettentõen feldobják, a Crackdown meg jópofa igaz még sokat nem játszottam vele, bár elég agyatlan hent, de legalább szép meg stílusos.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Párom már olyan csúnyán nézett, hogy azt ti elképzelni nem tudjátok <#rolleyes>#rolleyes>
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
www.youtube.com/aabyssx
http://www.gitartanfolyam.hu/
http://www.ultimate-guitar.com/lessons/
1ébként a lényeg a rendszeres napi gyakorlás.
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
Skippelem, marad a GH WT szett...
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Marad a Guitar Hero World Tour fake kit 30k-ért <#miaz>#miaz>
The Enrichment Center reminds you, that the Weighted Companion Cube will never threaten to stab you and, in fact, cannot speak.
<#buck>#buck>
Ha Wii Fit-ed van, akkor nem gondolom azt rögtön, hogy bármi szellemi bajod lenne, inkább testi fogyatékosságra gyanakszom... abs. megértem és én sem mennék nagyon a szabadba ha nem lenne kezem és lábam, és tuti vennék egy Wii Fit-et, hogy legalább az orommal tudjak a vágódeszkán feküdni.
, a wiifit-es lehet mozgássérült vagy szánalmas 😊
de látom hogy nem erõsséged a párbeszéd, úgyhogy megszabadítalak kinjaidtól, rendben? 😊
nah fejezzetek mar be...
mugitarozas nyamiagsag, elozene meg odabaszos... ennyi <#ravasz1>#ravasz1>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Az elektromos gitáron pedig kár lovagolni, elõször úgyis akusztikus kell (és akár egy haver is megmutathatja az alapokat, ha van hozzá türelme - ne is válaszolj, nekem pedig focista haverjaim nincsenek). Mindenesetre látszik, hogy a te zenész haverjaid is csak a Guitar Heróval nyomulnak 😛
A lényeg: ha igazán akarod, akkor elérhetõ. Focizni sem könnyû elkezdeni 30 éves fejjel, ahogy zenélni is iskolában/iskola mellett szoktak. Nem azt vitattam, hogy zenélni drágább, hanem azt, hogy a saját helyzetedbõl kiindulva úgy kezeled a kérdést, mintha a zenélés az emberek többsége számára elérhetetlen dolog lenne, de több csapatnyi focista haverplusz tinmani képességek mindnekinek a rendelkezésére állnának. Megjegyzem, focizni elvben nemcsak a való életben olcsóbb, de bizony gépen is, ha már az arányokat erõlteted... (Ha pedig komoly hangfelszereléssel számolsz, akkor elõ lehet hozakodni drága sportcsukával, energiaitalokkal is. Nem fair a pöttyös labda grundon gurítgatását fél milliós hangcucchoz mérni.)
És ezzel nem a GH ellen bezsélek, örülök, hogy jól és olcsóbban szórakozol vele. Egyszerûen a saját szûklátókörûségedre, következetlenségedre akartam felhívni a figyelmed.
Hgybmg.
PS2: 30k+gh2 w. guitar 12k = 42k
Real life gitár: elektromos? + erõsítõ? + tanár?
De hogy igazad legyen: A Wii Fit a világ legszánalmasabb találmánya és csak azok veszik, akik a boltban Calgont vesznek vízlágyítónak, mert azt hiszik, hogy a 3x olcsóbb Csillag szar, holott mindkettõben trinátriumfoszfát van ^^
reménykedtem, hogy normálisan sikerül válaszolnod, de a nagyképû, tapló "nice try"-os megnyilvánulásaiddal sajnos nem tudok mit kezdeni 😞 ha csak így megy inkább ne válaszolj.
ha egyszer sikerül túllépned a saját korlátoltságodon, rájössz, hogy olcsóbban is megúszható a gitározás IGAZIból, de nem az én tisztem hogy felvilágosítsalak, hogy nagyfijú legyek én is betolok valami angolságot hátha ideillik... ignorance is bliss
Én nem flamencot akarnék játszani :-/
Sehol nem írtam senkire, hogy nyomorék... nice try.
Ez könnyen cáfolható 😄
Egyébként az a lényeg, hogy nem kell úgy tennui, mintha a Boci, boci tarka c. opusz xylofonon való lejátszása milliókba kerülne, és kiemelkedõ talentumot igényelne, míg focizni a haverokat összehívni csettintésre mûködne, és máris menne a kibérelt helyi stadionban az ollózós gól a brahiból benézõ Buffon ellen.
A sportolás sem automatikus, idõ, hely, emberek, megfelelõ idõjárás és egészségi állapot kell hozzá (egy minimális tehetsége kívül), ez pedig nem megy csettintésre. A többség számára még relatíve kedvezõ feltételek
esetén is 1-2 havonta megvalósítható egy-két meccs, és akkor sem túl magas szinten. Arról nem is beszélve, hogyha valaki tényleg csak egy kötött poszton telejsít elfogadhatóan (például én korábban inkább kapuskodtam, de az amatõr kupán résztvevõ haverok közé nem állok be kapusnak, ha õ gyõzelemre esélyes a csapat legjobbja, másposzton pedig így is van aki visszafogja õket...), akkor bizony nem szerencsés variálással borzolni a haverok idegeit sem.
Érdekességként, és nem reprezentatív felmérésként említem, hogy az én hajdani osztályomban (nem zenei iskola) jóformán többen játszottak valamely hangszeren, mint amennyien alkalmanként focizni jártak, ha pedig az igazolt sportolókat nézem a saját rock/metal bandával rendelkezõekhez képest, még erõsebb ez az arány. És ez már nem a lehetõségekrõl szól, hanem egyáltalán az adott lehetõséggel való élésrõl. Jobban belegondolva rajtam kívül szinte mindenki játszott egy idõben hangszeren...
upacukafundalukafundakávékamaduka
miért olyan nehéz elfogadnod hogy nem mindeki arra vágyik amire te? miért "nyomorék" rögtön aki esetleg mást/máshogy szeret csinálni mint te?
ps: azér örülök hogy magától kiderült hogy egy gitár mégsem 300k-nál kezdodik 😊
a végén még kiderül hogy akár gitározni is elkezdhetnél! 😊
aki elolvassa fasz
aki elolvassa fasz
Focizni valamilyen szinten mindenki tud, gitározni még alapszinten is csak nagyon kevesen.
Igen, a játékmechanizmus valóban vérprimkónak látszik... easy nagy ritkán olyan érzés mintha nem is te gitároznál csak jókor nyomtál le egy gombot és a kis hang már megy is magától.
Ezen változtat drasztikusan a hard ill. medium fokozat... ott már tényleg minden kis vacak hangot neked kell lefognod... elképesztõ nehéz, de a mozdulatok ilyen szinten már kísértetiesen olyanok, mint az igazi gitárosok esetében (lsd. több hang lefogása egyszerre, hirtelen váltások, etc.)
GH-t pl. fotelbõl csak easy fokozaton lehet játszani... e felett képtelenség lefogni jól és idõben a hangokat és a kezed is szétmegy, ha nem rendesen gitáros pózban csinálod.
Ettõl függetlenül a nem is tudom mit megadnék érte, ha lenne az igazi gitárhoz tehetségem :-(
Én elfogadom, hogy te erre vágysz, de te éppen általánosítottál, és úgy beszélsz errõl, mintha mindenki erre vágyna. Én például sose vágytam erre, ezen semmilyen érvvel nem változtathatsz.
-kulcsmondat következik: NINCS TEHETSÉGEM HOZZÁ!
Nekem pedig a focihoz nincsen (bár soha nem is erõltettem nagyon, gimnázium óta pedig egy percre sem). De bizonyos szintre ebbõl is, abból is el lehet jutni némi gyakorlással. Persze focizni olcsóbb hobbi, de egyik sem megfizethetetlen, rengeteg nem milliomos ismerõsöm nyomult különbözõ hangszerekkel, zenekarokkal. Zuhanyozás közben pedig lehet ingyen énekelni 😊
Másrészrõl sokan vannak, akik idõ hiányában nem tudják kívánt rendszerességgel összehozni focimeccseket a haverokkal a "mai rohanó világban". És ezzel csak egy alapvetõ okot mondtam, lehetne ezt még boncolgatni hosszasan.
Felhozhatod ismét a fociprogramokat, hogy ott meg Ronaldinho lehetsz, de lenyomni a xyz-t egy bravúros cselhez, még mindig mérföldekkel alatta van annak, amikor hardon lejátszol egy gitárszólót... vagyis 1:1-ben megtanulod egy adott szám ritmusát.
Ez már részben szubjektív dolog, kinek mennyire jön át. Egy komoly sporttevékenység lemodellezése nyilván bonyolultabb, pláne ha azt akarjuk, hogy ne legyen túl hardcore. Ettõl függetlenül nyújthat releváns élményt, ha eltalálják a hangulatot, éppen úgy, ahogy egy valójában vérprimitív alapokra építõ ritmusjáték. (Ezzel nem a GH-t akartam leszólni, csak a játékmechanizmus egyszerûségét tartom hasonlónak.) Emellett egy sportjáték annyiban is más, hogy ott nemcsak maga a szimuláció az egyetlen lényeg (mint tulajdonképpen a GH-ban), hanem klasszikus értelemben vett fotelbõl játszandó játék is.
Sportolni tudok, mert van 2 kezem, meg 2 lábam.
Valódi gitáron játszani nem tudok, mert:
-nincs 100 ezrem egy alap elektormos gitárra, 300 ezrem egy normális gitárra
-nincs 3000/órám gitár leckéket venni, fõleg, hogy sok a melóm mostanában
-kulcsmondat következik: NINCS TEHETSÉGEM HOZZÁ!
-nincs idõm
A GH v. éppen a RB képes megadni azt amire az embert titokoban mindig is vágyott: Kevés energiabefektetéssel egy olyan illúziót kapni, mintha te lennél Brian May ^^
Felhozhatod ismét a fociprogramokat, hogy ott meg Ronaldinho lehetsz, de lenyomni a xyz-t egy bravúros cselhez, még mindig mérföldekkel alatta van annak, amikor hardon lejátszol egy gitárszólót... vagyis 1:1-ben megtanulod egy adott szám ritmusát.