6215
A warez rossz
-
#4453 A Pirate Bay elleni vádak felét ejtették, hahaha mocskos lúzer kiadók.
A torrent ellen nem lehet harcolni, fogjátok már fel. -
#4452 "...jelentette ki ... a ... PC Gaming Alliance igazgatója."
:D:D:D:D:D:D:D
Azt mondja a Sony Defense Force... pardon, összetévesztettem őket, a PC Gaming Alliance csávó mondja, hogy 20 éve, amikor még nem volt semekkora a piac, és 3 ember készített egy játékot hobbiból a garázsban, jót tett a népszerűségnek a másolás.
Csak azóta több év, és több 10 millió USD a fejlesztés, majd mégegyszer ennyi a marketing, aminek minden darabja kárbamegy, ha w4rézzák utána a terméket.
Emberek! Az a rohamosan közelgő erdőtűz nem rossz dolog! Sőt, nem égeti fel a mindenséget, hanem melegít és világít majd nekünk! -
Gabe18 #4451 Pedig a warez jó:
Jót tett a kalózkodás a videojáték-iparnak -
Biriboy #4450 Is. -
#4449 Biriboy, te PC-n játszol? -
Zóanagyvarázsló #4448 Voltakéépen én is ezt kérdezném Narxistól. Annyira magára veszi az egészet, hogy teátrálisan megpróbálja "elpoénkodni" vagy leszarozni. Nagyon bánthatja ez a topik.
Vagy már a kulturált párbeszéd és az érvek is véres komolyságot jelentenek? Mert jogos, annak helye nincs egy ilyen topikban, csak a másik véleményt illik nevetségessé tenni. Aztán ha ahsonló választ kaounk megsértődni a személyeskedni, persze szigorúan leszarva azt. Igen, ez határozottan érett viselkedés. -
Biriboy #4447 Miért kell ezt véresen komolyan venni? -
Zóanagyvarázsló #4446 Érvek helyett a mások kifejtett - neked fájó? - álláspontjából próbálsz viccet csinálni. Végül is nevetünk, de nem veled... -
#4445 ne féljetek gyermekeim! -
#4444 Remélem hó végén nem tartod a markod ezek után a fizetésedért. -
#4443 halljátok szavaim, ne töccsé le! ördögi dolog és kommunizmus!
támogasd inkább a kapitalizmust és dicsértessék daniel atya! az ea, a blizzard és az activision nevében! ámen -
Biriboy #4442 Nyugi! Írtam már, hogy mindenki azt csinál amit akar nem pedig beszólni! -
Zóanagyvarázsló #4441 Melyik hozzászólás vágta ki nálad ennyire a biztosítékot? Talán lemaradtam róla, vagy te érthettél lejjebb félre valakit (ha például NZiM-re gondolsz).
Mindenesetre az első hozzászólásodban az egész topikot vitattad, és arra választ is kaptál. Persze nyugodtan lovagolhatsz egy ember antipatikus hozzászólásán, ha ez ennyire megkerülhetetlen a számodra. Viszont unalmas tud lenni. -
Zóanagyvarázsló #4440 És a sajátodat miért nem? Eleve te kezdted most, és még nem si azzal, hogy visszaütöttél. -
#4439 Kapás volt -
#4438 -
Biriboy #4437 Látom egy szintre kerültél Maxis-szal!
Nehéz eset vagy belátom, de kikiáltunk "HŐS"-nek és nagynak tekintünk!! -
#4436 "Azt kizártnak tartom, hogy nála minden progi jogtiszta úgy mint nálad, nálam vagy esetleg bármelyik itt írkáló fórumtársnak. Úgy, hogy nem kell itt fényezni magát senkinek hanem csendben kellene maradnia."
Te is csak a lényeget nem érted és abba kapaszkodsz, hogy "BIZTOSNEKEDISVANLETÖLTVEVALAMITEROHATTGECINEKEMNEDUMÁLJÁLBAZMEG". Hányszor hallottuk már ezt.
A téma címe: a warez rossz. Egyetértesz, vagy nem? Érveket kérek.
Nem pedig azt, hogy mutass be minden szoftveredről bizonylatot. LESZAROM, hogy ki mit tölt le, értsd már meg. Itt nem egyénekről van szó, hanem elvekről. -
Biriboy #4435 Látom Dani nem értetted mit akartam!
Elmagyarázom: kicsit lejjebb van aki magát fényezte, hogy mennyire jó gyerek és nem vesz/tölt le/lop..stb warezt így biztosít megélhetést és jobb minőségű játékok gyártására megfelelő anyagi hátteret ( mellesleg ez röhej, mert nem a kispistajóska 10k-ján fog múlni egy cég jövője és nem is a Mo-i eladásokon ). Azt kizártnak tartom, hogy nála minden progi jogtiszta úgy mint nálad, nálam vagy esetleg bármelyik itt írkáló fórumtársnak. Úgy, hogy nem kell itt fényezni magát senkinek hanem csendben kellene maradnia.
-
#4434 Igen szánalmas terelés, látom képtelen vagy értelmezni, csakúgy mint, hogy magadat sem tudod visszafogni, ha lehetőség van a lopásra.
Segítek, mert rászorulsz: Nem, a lopás vagy a letöltés nem egyenlő az emberöléssel. Be is fóliázzam neked, hogy felfogd, vagy megy már így is?
-
lowdog #4433 "engem nem zavar ha valamilyen módon megakadályozzák, amíg megtehetem megteszem "
itt van egy szinten. -
#4432 isteni ez a topik, most, hogy már egy kicsit vissza is olvastam, a könnyem kicsordult nevetés közben.
+fav -
#4431 hol írtam, hogy nem lehet eltérő véleménye? engem nem zavar, a személyeskedését szarom le. -
#4430 jelentem, már fél órája ülök, sarkalatos példák, te hülye vagy
ebből a szar példából nem jösz ki, szerinted aki szemrebbenés nélkül lop az már embert is tud ölni, képes rá, nagy valószínűséggel képes rá stb.
szórakoztatsz, komolyan. -
Zóanagyvarázsló #4429 De ha már másnak eltérő a tiédtől véleménye, azt "leszarod". Valóban érettebb és empatikusabb a gondolkodásod. -
Zóanagyvarázsló #4428 *
Ha egy játék szar, akkor ingyen is az. -
Zóanagyvarázsló #4427 Az pedig, hogy matekozunk, hogy egy játék ennyi meg ennyi az felesleges, mert a valódi értékétől nagyon messze van és van akinek nem ér még 2k-t sem a Crysis - mint például nekem sem, mert egy hihetetlen sz@r játéknak tartom -, de kinek a pap kinek a paplan.
Van millió játék. Van milliárd hobbi. Arra kell időt és pénzt szánni, amelyre úgy érzed, meg is éri. Ha egy játék nem jön be, akkor ingyen is az. -
#4426 Sarkalatos példák értelmezése, szintén egyes. Leülhetsz. -
#4425 lopás egy szinten van az emberöléssel? melyik jogvédő piócához van szerencsém? asva?bsa? -
#4424 belátom, hogy elég nagy baromságot írsz -
#4423 Értem. Tehát saját belátóképességed a nullához közelít. Embert remélem azért még nem öltél, mert nincs mindenki biztonsági fóliába csomagolva. -
#4422 engem nem zavar ha valamilyen módon megakadályozzák, amíg megtehetem megteszem -
#4421 Teheted ezt egészen addig amíg vannak emberek akik nem ezt csinálják és fizetnek érte. -
#4420 nem olvasom el teljesen csak ami érdekel, pl. chip magazin-t átlapozom, Tudás Fájá-ból megvettem az összes részt, aztán újra el kezdték kiadni az első résztől, azóta csak beleolvasok, meg ami nincs lefóliázva és érdekel, abba is belenézek, bár a fóliásokat is felbontja valaki mindig tescoban -
#4419 egyébként ha tescoba jártok és a könyv/újság részleg felé néztek, csúcsidőben csak 10-15 ember olvas ott könyvet vagy újságot -
#4418 :D:D:D De neee! Ez pitiáner és legalja dolog. -
#4417 Nyissak egy topikot, hogy "Bocsánatos bűn-e a megélhetési w4rez"? :D:D -
#4416 újságokat szoktam kiolvasni boltban ha épp ráérek -
#4415 könyvet sajnos nem tudok, olyan régimódi vagyok, hogy nem nagyon szeretek gépen olvasni, de ja a többi igaz. :( -
#4414 A könyvet is kiolvasod a boltban, aztán visszarakod a polcra, hogy nem kell?
És a zenét is meghallgatod az üzletben, aztán szólsz, hogy mégsem kéred?