A warez rossz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként az információ szabadságából írom a szakdogámat éppen most, úgyhogy jöhetnek még sztorik, hátha tudok használni valamit! <#nevetes1>#nevetes1>
\"Meet me in Montauk...\" \"Elõtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nagyon brutális pénzbe került ---> 0 Ft
Egyszerûen ki akarták dobni, mert az hitték valami driver/demo.
Hát persze, hogy az! <#vigyor5>#vigyor5>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ICO
SoTC
Final Fantasy IX.
Final Fantasy X.
Final Fantasy XII.
Xenosaga
2.
3.
Shadow Hearts
2.
3.
Rule of Rose
Forbiden Siren
Fatal Frame
2.
3.
Onimusha
2.
3.
4.
És még írok hozzá 20 címet, ami nekem a szívem csücske, de majd holnap, mert kissé sok volt a mai 13 órányi IT meló :-/
Szerintem 5 játéknál már érdemes gépet venni. Uncharted, Ratchet, Killzone, GT5, God of War 3. Egyelõre ennyi van a listámon, ebbõl 2 jelent meg, abból az egyiket végignyomtam 1 nap alatt(Uncharted). A másikat meg gépestõl megkapom amikor csak kell(Ratchet). GT5 lehet, hogy 2010, Gow3 is simán jöhet akkor. Jelenleg a PS3 ennyi számomra. Siralmas.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
A sok flame után úgy ültem le elé, hogy lesz ami lesz hagyom magam... és nekem tetszik, rá lehet érezni az ízére és baromira hiányzik amikor nem tolom vele, ez jó jel.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
De legalább meglepetésemre tud magyarul is a játék, húgom miatt azért nem árt.
fõleg hogy elsõre még a rondább boritóval volt meg a cucc:

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
preowned de nem zavar mert még egy rohadt szösz sem volt a lemezeken.
(game.co.uk-ról van a cucc amúgy ha valakit mozgat)
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
Mondjuk ezek közül én sem játszottam minddel. Egyébként jó lenne valami Gobliiins pakk is a volt Sierrától (azért sajnálom, hogy gyakorlatilag a patinás név, mint label is ment a levesbe), kiegészítve a Woodruff-fal. Ja, lesz Gobliiins 4 is a sorozat atyjától, kíváncsi leszek rá, úgyis csak az elsõ résszel játszottam.
Amúgy Larry-k közül anno 4-et végigtoltam, szóval maradt még.
King Quest-bõl az 1,2,3-at vittem csak végig, mert nem tudtam régen beszerezni a folytatást.
Police Quest-bõl egyetlen egyet... szóval van lemaradás bõven.
Engem csak az érdekel, hogy a fehér 1 hónapja nem porszívózott gyapjúszõnyegem, minél több pozícióból lássátok! Ha jók lesztek egyszer talán a sarkait is megláthatjátok, bár az már emelt díjas szekcióba lesz az tuti! Amúgy bontatlanok azok a koszfoltok rajta <#vigyor5>#vigyor5>

Õsleves részen túl vagyok, nagyon cuki volt... felmaxoltam rendesen a kis dögömet. Már kiléptem a szárazra.... eddig nekem nagyon bejövõs :-)
A vicc az, hogy az ebayen ez a kép volt fent amit te itt mutatsz, de olyat kaptam ami lentebb van.
Reklamáltam a sellernél erre azt mondta, hogy az én verzióm újabb, neki ilyen van és kész. De mondom, barátom én nem ezt rendeltem és azért nem, mert nem ez a kép volt fent, persze nem hatotta meg... adtam a gecinek egy nagy mínuszt és ezzel letudtam az ügyet.
Azért tartom a fedlapot a második képen, hogy ne törjön meg a kihajtáskor. Ja és bontatlan ám a cucc :PP

Nézd most meg... Bioshock Collector's Edition PC-re már sehol sincs (boxra van), STALKER Radiation Pack bontatlanul szintén elég ritka.
Szóval karácsonyig biztos vagy benne, hogy könnyen tudsz venni... utána? Hááááát...
WTB: Bioshock CE, sealed! PC!
9600 az finom ár, de mostanában félek egy kicsit a külföldi rendelésektõl (ismét). P.ü.-ben lenne egy kérdésem.
Bár szerintem is elférnek ide, tényleg van szuggesztív hatása. Én mondjuk megfelelõ apaprát híján, ha akarnék sem tudnék képet készíteni, pedig néha jól jönne, ha fölöslegtõl válok meg. Esetleg magamnak is katalógusnak a tartalmakról, akkor nem kellene mindig manuálisan csekkolnom.
Egyébként én 9579 Ft-ért rendeltem meg a GE-t, remélem meg is jön, elvileg biztosítva van, a PayPal pedig azért van, hogy szolgáljon és védjen.
Totti és Goblin is asszem tudat alatt vették a lapot, hogy kevés a mások meggyõzéségez a "WAREZ ROSSZ" szöveg.
Jómagam azért tolom ide be a képeket, mert sokan EL SEM HISZIK, hogy ma hazánkban vannak emberek akik rendszeresen LEGÁLIS játékokat vesznek.
Tudom tetézni... én el sem adom!
No meg tessék megnézni, hogy milyen szép dolgokat találnak ki ezek a fejlesztõ, kiadó urak. A GE ésszel vásárolva jelenleg 11.699 Ft!
Ha van lénylaborod, akkor 10209-ért hozzá lehet jutni. Ez azért nem rossz, erõsen nem rossz, igaz én megtartottam a lénylabort, mert csak.
Ott a sarkát már kicsit megharaptam, de türtõztettem magam, mégis csak urak vagyunk báze' :-D
Meghágtam, mint Bahadur a Mount Everestet a cédáját nekije'!

regebbi Romero filmek azert odab@sznak na(karakterek, kis szocidrama stb)... valahogy ezt igy nem ereztem olyan erosen... :C
Zombi 1-2-ben van, de cure varázslattal elég gyorsan eldõlnek ^^
Tegnap megnéztem a Holtak naplója c. filmet, uncsi volt :-/ Ez most csak úgy a zombikról ugrott be.
vannak benne zoNbiakok? niiiics? gagyi!444 <#banplz>#banplz>
Ezek miatt vettem PSP-t:
Jön: Yggdra Union, Valhalla Knights 2, Star Ocean 1+2, Mana Khemia
VAN: FF VII. Crisis Core, Valkyrie Profile: Lenneth, MGS Solig, The legend of heroes, Kingdom of Paradise, GoW, Echochrome, Tales of Eternia, Y's the Ark of Napishtim, Blade Dancer, Monster Kingdom, Valhalla Knights, Riviera, Tales of the World, Brave Story, Dragoneer's Aria, Jeanne d'Arc, Disgaea, Warriors of the Lost Empire, Wild Arms
Azért ez nem kevés cím, ezzel el leszek egy darabig az tuti.
NDS FF IV. után olyan érzés, mint nagy képernyõs plazma elé ülve valami abs. nextgen cuccot tolni.
Ez kivételesen az a PSP game, amiben a tartalom és a történet is durván odavág... szépen kivesézve mindent 30 órát irogatnak.
Ettõl függetlenül az NDS továbbra is szívem csücske, de a PSP totál PS2 feeling. A kis egérmozgató gombocska netezéskor baromi jól használható.
A kütyü nagyon igényes (menük, gombok, kiképzés, sokrétegûség), eddig minden ment vele mint a huzat és ez a "nagy" képernyõ bárhol bármikor nem egy rossz érzés.
Egyetlen fájdalmam, hogy a packban egy német verzió volt. Angol nyelvûek a vidik, de a textek -ami nagyon lényeg- azok német nyelvûek. Szerencsére kicserélik, de a héten már tuti nem :-(
Amúgy amit elvertem az egész PSP ügyre, az halál pontosan egy XBOX 360 60GB-os verzió ára!
HOPPÁ! Mit meg nem tesz az ember az FF miatt -amit szintén utálsz :-D
#3969: LOL!44
Sztori1:
Gyerekek ma lehidaltam, nem akarom még mindig elhinni!
Fõnök kislánya beesik a céghez, hogy holnapra kell neki egy zeneszám angol órára.
Term. én vagyok az aki 5 percen belül bármit elõállít /milka csokiból urán nem téma/ így nekiestem.
Aztán lassan leesik a tantusz.
A magyar oktatás egy alkalmazottja arra buzdítja a diákokat, hogy WAREZOLJANAK!
Ok, tudom, hogy 1 ember számára letölteni 1 zeneszámot saját használatra nem bûn, de NEM errõl van szó!
A számot le kell töltenie az ügyes diáknak jó pontért, majd másnap a suliban az egész osztály elõtt többször lejátsszák, hogy aztán hallás alapján lefordítsák a szöveget.
Érdekes, nagyon érdekes
Sztori2:
Közeg: STALKER jó mi?
Én: Igen, a Rad. pack megvan nagyon csípem.
Közeg: Nem az... hanem a Clear Sky!
Én: Az még csak warezban létezik, term. nem szedtem le, mert számomra STALKER-bõl a CE verzió a fontos.
Közeg: Megveszed? Hülye vagy?
Nc.
Az ilyen szarjancsik miatt lett olyan a Spore is amilyen.
Végre megvan!!!!!

*Persze voltak agyasnak szánt feladványok is, de azokat egyrészt kissé túlságosan is megkönnyítették, másrészt maga a harc elég "piff-puff arkád" jellegû benne.