6215
A warez rossz
-
#4533 MIVA'?!? Gold-osok olcsóbban vesznek játékot?!? Mennyi egy Braid Gold-dal? -
Ry0K3N #4532 Milyen lett Totti? Írnál egy beszámolót? :-) -
-
amodent67 #4530 Ja. Bennem is van egyfajta csalódottság a digitális disztribúció kapcsán, különösen azóta, hogy a Valve 1:1-ben árazta át a játékait dolláról euróra. Vagy hogy a Live-on a leárazás csak a gold tagokra érvényes. De annyira nem izgatom magam, mert ha ha ők nem akarnak nekem eladni, akkor örömmel veszem meg a párezer forintos budget/akciós címeket lemezen. -
#4529 Elkezdtem írni, hogy az volna igazán szép a piacgazdaságban, ha ezt a sok felesleges baromságot elfelejtenénk, és gombnyomásra töltődne le legálisan a játék a sok felesleges sallangal olcsóbbal (CD előállítás, dobozolás, szállítás, kisker stb.).
De aztán kiindulva abból, hogy Live-on pl. rohadtul nem értékelődnek le a játékok, pedig 1-2-re régóta várok, nem vagyok olyan magabiztos. -
#4528 Mondtam, hogy én is selejtezek mindég. Ezek a legértékesebbek és mivel járnak hozzám azok, akiktől kaptam, így nem válhatok meg tőlük (amúgy ezek tényleg kewl cuccok önmagukban is). -
Ry0K3N #4527 Én az ilyeneket speciel már vagy 8 éve kidobáltam. -
#4526 A söröskannákat a kutya nem veszi meg, ha már elmúlt az érdeklődésed.
Nézz körül mennyiért mennek CE kiadványok E-bay-en... érted már?
A játék univzerumához kapcsolódó cuccok is lehetnek érdekesek, még egy felnőtt számára is.
Hány meg hány 40 éves SW őrült van? Nevessek rajtuk, mert ott virít a polcukon egy műanyag Tie Fighter? Dehogy. Abs. megértem, pedig nem vagyok SW fan. -
#4525 Abs. nem vártam, hogy majd itt Black Isle-féle Fallout 3 lesz. Nem.
Tudtam, hogy kevesebb, de örülök, hogy kész lett, és hogy megtudtam venni és ha lesz végre időm, akkor jobban bele is tudok merülni. -
#4524 Nem vagy FO rajongó, nem értheted.
Mi értelme van akár egy Final Fantasy-s kulcsartónak is? Neked semmi, rajongó meg örül neki. Ennyi. -
#4523 Nem, én ezeket sem tartom feltétlenül jónak, de ezeket kaptam ajándékba és még nem dobtam ki őket. Igaz egy időben nagy lomtalanításokat tartottam, ezek maradtak. Többségükben csak porfogók. -
#4522 Jó, téged a lépegetők, meg a többi cucc érdekel, amit felsoroltál, és azokat tartod jónak, más meg mást szeret... ez miért olyan hihetetlen? -
Zóanagyvarázsló #4521 Ezek is jók lehetnek. Műanyag hulladék nekem egyedül az Alone in the Darkhoz járt, tehát 0.5% alatti az arány. A papírt viszont könyvbarát és újságolvasó emberként becsülöm. -
#4520 Erre a célra nekem fél méteres lépegetőm, mindenféle űrvadászom, lovagjaim, ékköves tőröm, porsche-m, sárkányos kupám, egyiptomi istenszobraim stb. van. DE NEM gammákhoz bundle-zöt műanyag hulladék. -
Zóanagyvarázsló #4519 Dehogy vagyok jól, túl sokat szagolgattam! :) -
#4518 A szag?! Jól vagy?!? Én bűznek hívom. -
Zóanagyvarázsló #4517 Az nén üvegeimben azért némelyikben nafta is akad még, szóval inkább nem dobom ki őket "bárszekrényből" :)
Mindenesetre arra akrtam célozni, hogy a férfiemberek többnyire a hobbijukkal dekorálják is a felségterületüket, virágok és Hello Kitty-s cuccok helyett.
Monitorról olvasni pain in the ass, nyomtatni pedig már buherálás nekem. Normális minőségben színesen pedig elég drága is lenne. Pláne a csak warez df-ben talán létező artbookokat. Mert ugye a mai normál kézikönyveket tényleg nincs értelme kinyomtatni, gyakran olvasni sem. Na meg ezzel az erővel warezolt txt-ket is ki lehet nyomtatni könyvként, de én inkább a könyvesboltra szavazok. A lényeg különben is a szag, annak előállítására a nyomtatóm még nem képes :) Bár mostanában nyomtatni se nagyon... -
#4516 Amúgy manapság a PDF-et amit adnak gammához te is ki tudod magadnak nyomtatni, már ha pazarolni akarod a papírt és nem bírod gépen átolvasni. Ez már nem indok. -
#4515 Zsánge kölökkoromban én is gyűjtöttem pl. sörösdobozokat, méghozzá igen ritkákat is. De ugye belátható, hogy ennek vajmi kevés értelme van felnőttként. Akit nem a JÁTÉK érdekel egy játékból, annak lelke rajta, ha a csomagolásért akar nagy pénzeket kifizetni, tegye csak. Hagy pusztuljanka azok az esőerdők... :DDD (najó köpök én is az esőerdőkre)
EVM meg más tészta, mivel én is megjelenéskor akarok egy gammával játszani és nem évek múlva ugyebár. -
#4514 Jaj itt a nagy férfi:) Tudod valakit érdekel a könyv is, ha adnak hozzá artbook-ot meg satöbbi, azok szépek, és jó nézegetni, ha érdekel. De a #4513-ban tökéletesen leírták... -
amodent67 #4513 Tudod épp ez a szép a piacgazdaságban. Az igénytelenek megveszik ócsón evéemben, az igényesek meg drágán CE-ben és mindenkinek öröm és bódottá. -
Zóanagyvarázsló #4512 Egy Wing Commander vagy egy Crusader esetében az egész világ háttere, hangulata a kézikönyvekben van visszaadva, rengeteg információval, utalással. A DreamWebnek sem érdemes a főhős naplójának elolvasásáa nélkül nekivágni.
Persze manapság ilyen már nem nagyon akad, de egy szép artbooknak soundtrack CD-nek még van értelme. Ahogy a szép doboznak is. Vagy mi lenne a férfias dísze a lakásnak? A guminő? Én a szeszes üvegekre és a játékdobozokra szavazok. -
#4511 Nna, ez a fémdoboz meg pipboy, meg térkép, meg statguide, meg mindenféle kindertojás szintű, 50centes gigaajándék, meg szépséges csomagoldás dolog amolyan buzis izé. ÉN még a kézikönyvet sem szoktam az új gammáimból KIVENNI SEM!!! Ki a faszt érdekel a sok ovisoknak való körítés, könyörgöm?!?!? A játék érdekel. CSAKIS a játék! Végigtolom, eladom, oszt jóvan. Legyetek már férfiak végre! Vagy úgy akarjátok végezni, mint a sok hülye nincsendóőrült, akinek egész falak vannak teli debil gammákkal (kisembontva)?!?!?!??!?!?!?!?!
Gyűjtsetek mán rózsaszínpónit is! POWNED! -
#4510 Játszottál vele? -
#4509 az igaz, hogy kinek mi tetszik, dehogy koze sincs az elozoekhez... az is tuti -.- -
Renátó1985 #4508 szegény kiadó multi cégek tavaj 1 magánrepülő géppel kevesebbet vettek
a warez rossz TÉNY
de azért nem kéne a multikat szopni gyerekek -
Ry0K3N #4507 Ez mos egyéni hogy kinek mi lett a trágya, én speciel a RA3-at még arra sem tartom méltónak hogy warezba meglegyen. -
#4506 Hály!!4
Akkor majd kb. 2025-ben fogod megvenni "Ezt vedd meg" kiadázsban -
#4505 uristen :C
a fallBOVLIvionert ennyi penzt kiadni... szegyen ez a "jatek" az oseire nezve... :C
majd ha lemegy 2K ala, megveszem :C
tobbet nem er -
#4504 Köszönjük Emese. -
#4503 a warez jó -
Ry0K3N #4502 Végefelé nem lessz olyan könnyű, ne szóld el magad :)
Kár hogy a FF:CC on kívül nem túl sok igazán jó játék van PSP-re. -
#4501 Rákban is elsők vagyunk. Ahhoz nem szándékozol hozzájárulni?
hint: agydaganatra ne nagyon hajts... -
#4500 Negatív dologban első lenni egyet jelent azzal, hogy utolsók vagyunk... Nagyszerű lenne... -
#4499 Legalább valamiben elsők lehetnénk. :))) -
#4498 Ezaz!! Törekedjünk csak arra, hogy elsők legyünk a warezban!!
gratulálok... -
#4497 Magyarország a tanulmány szerint [4] a harmadik vonalban van a kalózkodási listán, ahogy 2002 óta minden évben (azelőtt a második osztályban, a különös figyelmet érdemlő országok között voltunk számon tartva, közvetlenül az oroszok és kínaiak mögött). Hozzánk hasonló osztályzatot 25 ország kapott, többek között Kazahsztánnal és Svédországgal vagyunk egy kalap alá véve. A jelentés kiemeli, hogy Magyarországon a legjobb egész Közép- és Kelet-Európában a szélessávú internetelésések aránya. Legsúlyosabb gondnak az online kalózkodást tartják: 600 ezerre becsülik a magyar felhasználók számát a fájlcserélő hálózatokon, és az emelt díjas sms ellenében elérhető illegális ftp-szervereket, és a bolhapiacokon terjesztett másolt dvd-ket említik még komoly problémaként. A BSA becslése szerint tavaly 92 millió dolláros bevételkiesése volt a szoftvercégeknek a magyarországi kalózkodás miatt (a zene- és filmiparról még nincsen adat, bár külön bekezdést szentel a jelentés annak, hogy a magyar zeneipar legnagyobb baja jelenleg az illegális zeneletöltés).
http://index.hu/tech/jog/2009/02/19/1251237/
MUHAHAHAHAHAHAHAHA -
#4496 ennyi legális szoftvert még életedben nem láttál mi? vakít ugye?:DD -
#4495 Mindenkép ess neki az angol beszerzésének, a harc egy kicsit könnyűnek tünik, kicsit sajnálom is h nem körökre osztott, de illik a hangulatához, olyan pörgős az egész és azért kell taktikázni bőven. -
#4494 "Hivatalosan" emiatt vettem PSP-t aztán a német verza miatt, hanyagolnom kellett. Azóta már jópár PSP címen túl vagyok, de erre még mindig nem volt valamiért időm... nem is értem magam FF rajongóként, pedig amit láttam az iszonyúan bejött.