A warez rossz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És nem mentegeti magát azzal, hogy "dehát mindenki csinálja, aki mást mond, az álszent"!
Xbox Live gamertag: kilencnad
Szóval én is álszent vagyok, mint itt szinte mindenki. (Jó, tudom, kedves Rundstedt17, már mindenki leoltott itt, de ha már le lettünk álszentezve, ez a minimum.)
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
De ez teljesen igaz, hogy ha van pénzed egy 150ezres gépre, akkor van egy, vagy több 8000res, vagy 12ezres játékra is.
Ez rendben van, milyen pécével rendelkezel, esetleg konzollal? ha high end akkor játékra is van pénz, ha sok éves pécé akkor low budget játékokra szintén van pénzed hiszen pécére pár éves játékokat 1,2,3 ezerért tonnaszám lehet kapni... aki meg szegény az ne ilyenekre költse azt a kevés pénzt, mert felesleges.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
www.youtube.com/aabyssx
akik idejarnak azoknak tenyleg nem nagyon vagy tenyleg nincs warez cucca 😉
raadasul az utobbi par hozzaszolobol en peldaul szemelyesen is ismerem az ideirokat(Kornye(jovohetenottalszomnalatakomegminden444<#puszi>#puszi><#zavart1>#zavart1>), Zoo, Totti, DanielT stb) es tenyleg igy van :]
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Amúgy is van live,hisz ha akarod,használhatod kamu címrõl.Ha veszel elõfizetést,használhatod.A pénzed elveszi a MS szívesen,a szolgáltatás meg olyan amilyen.Ha nem tetszik,fogd rá a nyuszira...izé a warezra...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A fogadást buktad. Mit nyertem?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
www.youtube.com/aabyssx
Tavaly kb 12 db !PC! játékomat 55k-ért vitték el szinte azonnal!
És volt még pár komoly érdeklõdõ.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ha végigoltad volna mindkettõt nem ezt mondanád... nagyon sok momemtum, hangulati elem, megvalósítás, fõ jellemzõ megegyezik a Bioshockkal, ezért is szokás felemlegetni DS kapcsán.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
amugy butasag osszehasonlitani a hangulatot... dedszpesz szájfájhorror... a bájosokk meg inkabb ilyen 'örlisziktiznemokapitanyutanerzesstyle' ^^
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
"3-6e forintot még tényleg megér, full lineáris, nincs multi, rövid, emiatt a szavatossága is kicsit. Az EA elmehet a picsába, 10e forint egy ilyenért már rablás" => szóval egy hangulatos játékért pénzt kérni? a rohattak...
"Csak az a baj ezekkel az FPS, TPS, Akció játékokkal, h ha a Single Playert 1x végigviszi az ember, utána már nem fog nekiállni még 1x." => ezért nem is kell érte fizetni...
"Ja, és erre még az is rájön h szinte naponta jönnek ki újabb és újabb játékok, szebbek és jobbak." => szégyen ha az ember nem tölti le 0day a játékokat... ki kell õket közösíteni rohattak...
azért kéne ingyenesnek lenni a játékoknak,
mert államilag kéne finanszírozni, hiszen a tévé is "ingyenes", és ez is olyan jó kikapcsolódás.
😄
www.youtube.com/aabyssx
Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram
Dungeon KePLer elsõ kiadást kemény dobozos szintén :-P
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)