A warez rossz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koryne
Magába nézett, ezért is vesz már meg mindent (ami neki tetszik) eredetiben 😛
És nem mentegeti magát azzal, hogy "dehát mindenki csinálja, aki mást mond, az álszent"!

Xbox Live gamertag: kilencnad

jah elõbb-utóbb😄...az már késõ😄...nézz már magadba hogy warezolhatsz?😄..szégyen...

koryne
4k a SC? Én mintha ócsóbbér vettem volna pár évvel ezelõtt. De az a kiadás, ami neked van, lehet, h drágább volt (SC2 láz miatt megugrottak hirtelen a SC eladások, ugye)...

Terensz
75%???!!4 Hát nem tom... Én DotA-val tolom, eredeti WC3 4.000 Ft volt (kieggel együtt), lanon sc-zünk, kieggel együtt volt szintén 4.000 Ft, Lionheartot vagy 3x végigvittem, ami warez volt, így pár év elteltével - késve vettem meg eredetiben, Divine/Beyond Divinity tecciek még eléggé, 2000 alatt volt darabja, de legalább megvan eredetiben. Meg úgy minden olyan játékot, amivel valaha is többet játszottam, mint egy délután, úgy érzem, tartozok annyi utólagos hozzájárulással a fejlesztéshez, hogy mind-mind meg fogom venni eredetiben elõbb-utóbb. (Kivéve a C64 játékok nagy részét, mert mára már nem számítanak wareznak, és nehéz õket eredetiben beszerezni)
Szóval én is álszent vagyok, mint itt szinte mindenki. (Jó, tudom, kedves Rundstedt17, már mindenki leoltott itt, de ha már le lettünk álszentezve, ez a minimum.)

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Terensz
Szóval jövõ 7-en ottalszol nála, meg minden3? Én vele járok, és féltékeny leszek!!4

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

koryne
Miért is szúrja neked ez a bizonyos "álszentség" annyira a szemedet?

Atkamon
Nem tudom, miért olyan nehéz elhinni, hogy nem warezolunk😄 A végén még mi leszünk a rosszak... bevallom, egy warez progi van a gépemen, és aza photoshop... az kicsit túl drága😊
De ez teljesen igaz, hogy ha van pénzed egy 150ezres gépre, akkor van egy, vagy több 8000res, vagy 12ezres játékra is.

Istencsászár
"Nem mindenki kõgazdag."

Ez rendben van, milyen pécével rendelkezel, esetleg konzollal? ha high end akkor játékra is van pénz, ha sok éves pécé akkor low budget játékokra szintén van pénzed hiszen pécére pár éves játékokat 1,2,3 ezerért tonnaszám lehet kapni... aki meg szegény az ne ilyenekre költse azt a kevés pénzt, mert felesleges.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

De jó menjen tovább az álszentség.

Nem mindenki kõgazdag.

Csak a saját tájékozatlanságodon van okod nevetni, elhiheted, azon nevetünk mi is.
beleértve magad is?mert azt nem hiszem...

Persze...majd mindjárt azt mondod hogy nem is szoktál warezolni ne nevetess please<#eplus2>

Ez érdekes akkor itt aztán sokaknak sok pénze van...na most nem mondok neveket de a legújabb játékoknál már a nagy anti-warezesek hozászólásai olvashatók hogy tolták végig...egy újonnan megjelenõ játék pedig minimum 10 ezer...szóval igenis kezelhetem fenntartással ezt a nagy szenteskedést..

bertino
már fenn is van torrenten X360as cod5.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

aabyssx
Nincs Live, mert van rakás tartalom, amit azért nem tölthetek le, mert noname területrõl vagyok. Kamu cím ide, vagy oda.

www.youtube.com/aabyssx

Lammer
bukta..

akik idejarnak azoknak tenyleg nem nagyon vagy tenyleg nincs warez cucca 😉
raadasul az utobbi par hozzaszolobol en peldaul szemelyesen is ismerem az ideirokat(Kornye(jovohetenottalszomnalatakomegminden444<#puszi><#zavart1>), Zoo, Totti, DanielT stb) es tenyleg igy van :]

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Ja,meg a globális felmelegedés,meg a gazdasági válság is a warez miatt van...
Amúgy is van live,hisz ha akarod,használhatod kamu címrõl.Ha veszel elõfizetést,használhatod.A pénzed elveszi a MS szívesen,a szolgáltatás meg olyan amilyen.Ha nem tetszik,fogd rá a nyuszira...izé a warezra...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Ez is egy sajátos szintje a warezmatyiságnak, már az is fáj, ha más nem az.

A fogadást buktad. Mit nyertem?
koryne
Inkább ne nagyon fogadd le...

Istencsászár
Minden játékot, ezzel a hszel csak magadat igazolod, mert ha te is akkor biztosan a többiek is... nem a többiek nem biztos, ezt fogadd el és kussé van.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Meddig megy még ez a álszenteskedés?Az egy dolog hogy a saját önigazolásotokra megvesztek néhány játékot...De lemerném fogadni hogy a játékaitok minimum 75-%ék ban warez tartalom volt...

aabyssx
Köcsögparaszt w4rezbélák miatt nincs magyar Xbox Live! Anyátok! <#gunyos1>

www.youtube.com/aabyssx

Így is van. Az más kérdés, hogy egy EA játéknál ez nehézkesebb, lévén ha megveszed 12k-ért, mondjuk 6-8k-ért talán túl is tudsz rajta adni, ami azért arányaiban nagy bukás az említett modellhez képest.
Tinman
Ne az SG-s warezmatyikból indulj ki...
Tavaly kb 12 db !PC! játékomat 55k-ért vitték el szinte azonnal!
És volt még pár komoly érdeklõdõ.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

theone91
PC-re? Lehetetlen eladni bárkinek is, legyen akármilyen jó, minõségi és (vagy) olcsó...

Addig érthetõ, hogy ennyi játékidõért valaki nem fizet ki 12k-t, én sem. Onnantól viszont önigazolás, hogy megjelenéskor azonnal játszani kell azokkal a csúnya rövid játékokkal, mindegyik jobbnak tûnõvel. Vegye meg akkor a 200 órás játékait, és másra nincs is szüksége...
Istencsászár
Én csak kölcsön kaptam Deeptõl, de annyira tetszik hogy majd késõbb megveszem, egyszerûen zseniálisan jól meg lett csinálva, aki ezt lewarezolja az egy nyomorék. Egyszerûen nem tudom megérteni azt a kibúvót a vásárlás alól hogy csak single és ha egyszer kijátszom többet nem nézek felé... és akkor mivan? azért csinálták hogy azt a 10-12 órát élvezd, fel nem tudom fogni ezt a nézetet...

Atkamon
Jó hát a kölcsönadás és az eladás között van külömbség😊

BEAST
En viszont peceskent nem szivesen adok jatekot idegen kezbe 😄 ... mert ki tudja mikor jon ram megint a jatszhatnek. Igy jartam amikor a Sacrifice-t tovabbadtam, vagy amikor a Day of the tentaclet kolcsonadtam es azota sem kaptam vissza 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Tinman
Szerinted.
Ha végigoltad volna mindkettõt nem ezt mondanád... nagyon sok momemtum, hangulati elem, megvalósítás, fõ jellemzõ megegyezik a Bioshockkal, ezért is szokás felemlegetni DS kapcsán.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
A képlet egyszerû... konzolos magatartást fel kell venni Dead Space esetében. Megvesz, letol, elad.

Lammer
melyik? ja az a cso"jatek? <#ravasz1>
amugy butasag osszehasonlitani a hangulatot... dedszpesz szájfájhorror... a bájosokk meg inkabb ilyen 'örlisziktiznemokapitanyutanerzesstyle' ^^

Istencsászár
Ultimate érvek a warez mellett a Dead Space kapcsán ( ami zseniális játék, süt róla a profizmus, az aprólékosság szvsz a hájpolt Bioshockot simán veri ( hangulatban ) )

"3-6e forintot még tényleg megér, full lineáris, nincs multi, rövid, emiatt a szavatossága is kicsit. Az EA elmehet a picsába, 10e forint egy ilyenért már rablás" => szóval egy hangulatos játékért pénzt kérni? a rohattak...

"Csak az a baj ezekkel az FPS, TPS, Akció játékokkal, h ha a Single Playert 1x végigviszi az ember, utána már nem fog nekiállni még 1x." => ezért nem is kell érte fizetni...

"Ja, és erre még az is rájön h szinte naponta jönnek ki újabb és újabb játékok, szebbek és jobbak." => szégyen ha az ember nem tölti le 0day a játékokat... ki kell õket közösíteni rohattak...

Lammer
szamlak? 😄

DanielT
Megtisztultál gyermekem!
Pacal17

Kb 1 éve nem warezoltam le játékot.

pontosan

aabyssx
Amikor én kiscsákó voltam, azt sikerült kitalálnom, hogy

azért kéne ingyenesnek lenni a játékoknak,
mert államilag kéne finanszírozni, hiszen a tévé is "ingyenes", és ez is olyan jó kikapcsolódás.

😄

www.youtube.com/aabyssx

DanielT
Mé'?
trick daddy
Ez nekem is megvolt bejött nagyon.

a warez szent és örök

Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram

Na, a Popolous 3-ra a kiegre (mondjuk ezek magyar kiadások, és "kissé" igéyntelenek) és a Majesty-re le is csaptam. Kettõhöz közülük még az eredeti számla is dukál 😊
Tinman
Enclave megvan legál :-P
Dungeon KePLer elsõ kiadást kemény dobozos szintén :-P

BEAST
Mert mar nem igazan gyujtogetek, es egy ideig nem is fogok :/

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

És ennyiért miért nem csapsz le a DK1-re?
BEAST
Dungeon Keeper 1 sajnos nekem nincs meg, de a 2-t megvettem anno, idorol idore elokerul, hatalmas jatek meg mindig 😄 Viszont 2 jatek volt amit eveken at kerestem, de csak az egyiket sikerult megszerezni, ez a Sacrifice volt \o/ imadtam 😄 ... a masik pedig az Enclave, ami valamiert nem talaltam seholsenem, pedig egesz jo kis jatek volt ha jol emlekszem 😄

Elvileg igen, de a hang problémás.

Itt talán találtak megoldást.
Sati84
Nade izé, ez megy XP-n?

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

Tinman
Ammán' döfi!