A warez rossz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Árnyék nélkül 2? Anyám borogass... 4.5/10-et kapott IMDB-n és nem véletlenül... nagyon gáz folytatás.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

www.youtube.com/aabyssx
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Ez jó, csak nem reális a kiscsákókra, aki kisírja tanulásra anyutól, meg aputól a jó drága pécét.
Apu konzolt nem venne, mert az játék, de a pécével meg ugye "tanul" a gyerek, így azt megveszi. Így létrejön az, hogy a kiscsákónak vérpécéje van, de játékra nincs pénz. (Zsebpénz meg ugye kell új villogós mobiltelefonra.)
www.youtube.com/aabyssx
De félreértesz, senkinek a warezát nem kívántam én igazolni, egyszerûen arról van szó, hogy nem vagyopk eszelõs, tisztában vagyok azzal, hogy a telejs warezmentesítés éveket vesz igénybe. Nem is várhatom el egy 15-16 éves kamasztól sem, hogy környezete és családja ellenére hirtelen "megvilágosodjon". Ez egy folyamat, ennek realitását fogadom el. Azt nem fogadom el, ha valaki ezen kívül maradva élteti a warezt.
Másrészt tényleg kár ilyenkor úlzásokban gondolkodni, mely szerint mindenki álszent, aki valaha egy mp3-at vagy egy abandonware játékot is illegálisan letöltött. (Voltaképpen az EVM által licensz nélkül kiadott C64 és Amiga pakk is warez...)
"Nem mindenki kõgazdag."
Ez rendben van, milyen pécével rendelkezel, esetleg konzollal? ha high end akkor játékra is van pénz, ha sok éves pécé akkor low budget játékokra szintén van pénzed hiszen pécére pár éves játékokat 1,2,3 ezerért tonnaszám lehet kapni... aki meg szegény az ne ilyenekre költse azt a kevés pénzt, mert felesleges.
Személetbeli kérdésrõl van szó, hogy elfogadjuk-e a warez negatív hatásait, illetrve azt, hogy warezolni nem helyes. Tehát a warez rossz. És mivel tisztességes ember igyekszik helyesen cselekedni, ez a tetteken is meglátszik. Neked még megértened sem sikerült egyelõre.
60% warez pedig számomra azt jelenti, hogy eszed ágában sincs tényleg vásárláshoz kötnöd a szórakozást, hanem elég szabadosan kezeled ezt. (Persze az is lehet, hogy a közelmúltban "megvilágosodtál" és elkezdted legalizálni a játékaidat, de akkor nem így osztanád itt az észt.) De eleve gyermeteg dolog ez az arányosdi.
Az sem zavar, ha valaki fotosoppol, és nem veszi meg félmilláért mondjuk 120.000-es fizetésbõl, de legalább le akarja a cselekedetét legitimizálni.
Xbox Live gamertag: kilencnad
Mellesleg nincs szó semmiféle kereszteshadjáratról, a topik címe "A warez rossz", nem pedig "dögöljönmegmindenkiakilemerészeltöltenibármitis".
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Szerk.: ubuntumat magával vitte az egyik vinyóm a sírba 😞
felig on!
ha nekem nem tetszik amit "csomagoltak" a lapihoz oprencccert... es monnyuk en XP parti vagyok... nincs lehetoseg "downgrade"-re? :|
Nem warez.
"fullos vista fozs volt es inkabb feltettem egy nyesett Tiny verziot"
Nem warez.
LOAL <#idiota>#idiota>
jaigen!!444 es warezolok szinte minden nap, mert toltom le a KOREAI STARCRAFT PRO Videokat... (allitolag az is warez vagy miaszosz) jameg a laptopomon adott fullos vista fozs volt es inkabb feltettem egy nyesett Tiny verziot... huha most mi lesz <#hehe>#hehe>
Amúgy nem az a szörnyû, hogy itt mindenki helyesel mint egy birka, meg nem is az, hogy nem az a természetes, hogy mindenki eredeti játékokkal játszik jellemzõen. Hanem az, hogy ezt el kell magyaráznunk, hogy ennek kéne természetesnek lenni.
Amúgy ha erre vágysz, akkor kijelenthetem, hogy olyan eNber tényleg nagyon kevés van, aki soha nem warezolt. De szerencsére nem is errõl volt szó, hanem arról, hogy a warez rossz. Aki ennek az ellenkezõjét mondja, az rossz enber.