A warez rossz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én csak a Gyilkos Cápák 2 második felét kaptam el egy éjszaka, de azóta is beleborzong a rekeszizmom, ha rágondolok 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mindent visz az a jelenet, amikor a csúnya és gonosz bácsi - rajzfilmesen röhögve - jetskivel belehajt az óriáscápa (megalodon?) szájába 😄D Bár végülis ennek különbözõ verziókban való elõadásáról szól az egész film 😊
Istencsászár
Roy Scheider az isten, elsõ rész is megvan jubileumi feljavított szélesvásznó kiadásban sok extrával.. 3. rész is ott volt a polcon, de az már tényleg szar és rókabõr gagyizás, de ez még teljesen jó, mert Roy Scheider van benne, meg a filmel sincs túl nagy gond, amugyis a cápás filmek jóak😊 még a leg szarabbat is megnézem 3szor amikor negyedévenként lenyomják az egy kereskedelmi csatornán a Gyilkos Cápák stb.. szériákat😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Hát az elsõ rész sem sokkal több az IMDBn😊, majd kiderül, nekem az nagyon tetszett, ezt még sose láttam, ennyit megért...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Atkamon
hát az elsõ sem volt túl jó...

Tinman
Elsõ 2<#eljen><#eljen>
Árnyék nélkül 2? Anyám borogass... 4.5/10-et kapott IMDB-n és nem véletlenül... nagyon gáz folytatás.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Istencsászár

Ez így van, ez a szülõk felelõssége. De sokan felnõttként is ezzel takaróznak, majd ideológiát építenek rá (ahpgy erre azóta ki is tértetek).
aabyssx
Az a helyes, hogy ha már w4rézik, akkor kussoljon, meg lapuljon! Ne reklámozza, hogy az milyen jó, meg kételkedés nélkül építse be a világképébe, hogy vannak olyanok is, akik nem úgy csinálják, mint õ.

www.youtube.com/aabyssx

Terensz
Ebben igazad van, és ezzel nincs is semmi baj. De akkor fogja fel úgy, hogy ha lesz pénze, meg fogja venni a programokat, mert az a helyes, hogy amit használsz, az eredeti. És persze ne menjen észt osztani olyan fórumokra, ahol az általános nézet, hogy a warez rossz, hogy "márpedig a warezzel nincs baj, mert olyanotok biztosan nektek is van".

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

aabyssx
Van az az elvárás, hogy akinek "brutál" pécére van pénze, annak játékokra is legyen!

Ez jó, csak nem reális a kiscsákókra, aki kisírja tanulásra anyutól, meg aputól a jó drága pécét.
Apu konzolt nem venne, mert az játék, de a pécével meg ugye "tanul" a gyerek, így azt megveszi. Így létrejön az, hogy a kiscsákónak vérpécéje van, de játékra nincs pénz. (Zsebpénz meg ugye kell új villogós mobiltelefonra.)

www.youtube.com/aabyssx

Terensz
A warez rossz, és törekedni kell rá, hogy jogtiszta software-eid legyenek. Ha meg van warez a gépeden, ne próbáld megmagyarázni, hogy az nem rossz. Ennyi. Ezen mit nem lehet érteni?

Attól, hogy vlakai hetente kétszer-háromszor kulturáltan berúg, még mindig joggal szólhatja azokat, akik nonstop isznak, és a saját mocskukban feküdnek.

De félreértesz, senkinek a warezát nem kívántam én igazolni, egyszerûen arról van szó, hogy nem vagyopk eszelõs, tisztában vagyok azzal, hogy a telejs warezmentesítés éveket vesz igénybe. Nem is várhatom el egy 15-16 éves kamasztól sem, hogy környezete és családja ellenére hirtelen "megvilágosodjon". Ez egy folyamat, ennek realitását fogadom el. Azt nem fogadom el, ha valaki ezen kívül maradva élteti a warezt.

Másrészt tényleg kár ilyenkor úlzásokban gondolkodni, mely szerint mindenki álszent, aki valaha egy mp3-at vagy egy abandonware játékot is illegálisan letöltött. (Voltaképpen az EVM által licensz nélkül kiadott C64 és Amiga pakk is warez...)
Istencsászár
Akkor válaszolj.

"Nem mindenki kõgazdag."

Ez rendben van, milyen pécével rendelkezel, esetleg konzollal? ha high end akkor játékra is van pénz, ha sok éves pécé akkor low budget játékokra szintén van pénzed hiszen pécére pár éves játékokat 1,2,3 ezerért tonnaszám lehet kapni... aki meg szegény az ne ilyenekre költse azt a kevés pénzt, mert felesleges.

Csakhogy ettõl hiteltelen az egész.Azok szólalnak fel valami ellen amiben tevékenyen részt vesznek?Ez kissé hiteltelené teszi az egészet...Vagy ez a álszent magatartás nálad mindenben elfogadott?

Na igen bezzeg a photoshop letöltése már nem bûn a szemedben csak a játékoké..mert ugye azzal jössz hogy az túl drága...azt viszont már nem tudod megérteni hogy másnak pedig a játék drága?erre mit is mondtál?hogy nem kell játszani akinek nincs pénze...akkor erre én jogosan mondhatnám nem kell photoshopolni ha nem fizetsz érte...érdekes ez a kettõs mérce

4119 khm...

Persze, hiszen itt lennél akkor is.

Személetbeli kérdésrõl van szó, hogy elfogadjuk-e a warez negatív hatásait, illetrve azt, hogy warezolni nem helyes. Tehát a warez rossz. És mivel tisztességes ember igyekszik helyesen cselekedni, ez a tetteken is meglátszik. Neked még megértened sem sikerült egyelõre.

60% warez pedig számomra azt jelenti, hogy eszed ágában sincs tényleg vásárláshoz kötnöd a szórakozást, hanem elég szabadosan kezeled ezt. (Persze az is lehet, hogy a közelmúltban "megvilágosodtál" és elkezdted legalizálni a játékaidat, de akkor nem így osztanád itt az észt.) De eleve gyermeteg dolog ez az arányosdi.
Terensz
Hát sokat nem veszítenénk vele, ha megszûnne az illegális letöltési lehetõség úgy globálisan. Mert úgy áll a dolog - ha nem tûnt fel - hogy itt rajtad kívül senki sem ért egyet a warezolással, sõt szinte mindenkinek eredeti oprendszere, legális felhasználói programjai vannak a többpolcnyi eredeti játék mellett. De egy kicsit olvass vissza, és rakd össze a képet. Én még azzal a felfogással is meg tudok barátkozni, hogy valakinek átmeneti pénzzavara van, letölti a játékot és amikor megoldódik a gondja, megveszi eredetiben. De te arról akarsz meggyõzni minket, hogy mi bort iszunk és vizet prédikálunk, mert elítéljük a warezolókat közben mi is warezolunk. Kérlek, olvasd már el figyelmesen azt a kb 50 hsz-t, amiben arról akar téged sok-sok eNber meggyõzni, hogy rossz a warez, és te nem vagy hajlandó annyit kijelenteni, hogy "igen, a warez rossz, és lehetõség szerint mindig arra törekszem, hogy eredeti software-eket használjak." De te ezzel szemben azzal akarod a warezolásodat legitimizálni, hogy mások is warezolnak. Engem nem érdekel, ha valaki letorrentezik valamit. Csak ne próbálja megmagyarázni, hogy az a cselekedet jó, mert mindenki azt csinálja. Nekem az a szemléletem, hogy amit használok és nem ingyenes, azért fizetnem kell. Az sem érdekel - és a software-fejlesztõ Black Isle-t sem érdekli - hogy a Lionheartot 3x kijátszottam, mire megvettem eredetiben. Nem azért vettem meg, mert még sokat akarok vele játszani, egyszerûen csak tartoztam ennyivel a sok-sok játékóráért.
Az sem zavar, ha valaki fotosoppol, és nem veszi meg félmilláért mondjuk 120.000-es fizetésbõl, de legalább le akarja a cselekedetét legitimizálni.

DanielT
Sírjanak csak. Kit érdekel?
Nem itt de máshelyeken kisírnák magukat😄

DanielT
Itt? Ebben a topikban? Nem hiszem.
Atkamon
Igen, kábé a te vicceid szintjét idéztem fel.

koryne
Én pl szívesen fizetnék azért, hogy egy-két amerikai sorozatot illetve az engem érdeklõ filmeket letölthessek hd-ben felirattal vagy ahol van, szinkronnal és megnézhessem az xboxon. Mivel erre jelenleg nincs lehetõségem, erre használom a torrentet. Amint lesz, teljes mértékben sz@rni fogok a warezra. Vettem már sorozatévadot dvd-n, de olyan trágya a minõsége, hogy csak azért nem bántam meg, mert szeretem a díszdobozt.

Xbox Live gamertag: kilencnad

azért azt megnézném mi lenne ha nem létezne többé warez...szerintem itt sokan rinyálnának...

szerintem meg elfogadható.

ez aztán értelmes volt

koryne
Nem az arány számít (ez nem torrent), hanem a hozzáállás.
Mellesleg nincs szó semmiféle kereszteshadjáratról, a topik címe "A warez rossz", nem pedig "dögöljönmegmindenkiakilemerészeltöltenibármitis".

Atkamon
Annyira vicces vagy, kérlek folytasd még a keresztes vicceidet!!

Istencsászár
Elfogadhatatlan.

dehogynem jogosít.kb 60%-ék warez és 40% eredeti😄.szóval ez elég jó arány hogy kereszteslovag legyek az ördögi warez ellen😄

Istencsászár
Nem jogosít fel, több kárt okozol mint hasznot.

Lammer
jatellegNEGZ <#idiota>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

koryne
MSDNAA-ról hallottál-e? 😊 Laposhoz meg ugye vót egy xp hóm.

Lammer
hazuccc!!!444OT namajd jovoheten jol leellenorzom <#idiota>

koryne
Minkét gépemen xp van már csak és egyik sem warezolt, cicabogár <#puszi>
Szerk.: ubuntumat magával vitte az egyik vinyóm a sírba 😞

Lammer
es most ezt remelem a free ubuntudrol irod... es nem a warezolt ikszpédrõ, bejbe!

<#hehe><#idiota>

DanielT
De van. Igényelheted a forgalmazónál, ha még nem azt a verziót vetted. Ingyenes a dángréd.
Lammer
tenyleg Dani, hamar ennyire vagod 😄

felig on!

ha nekem nem tetszik amit "csomagoltak" a lapihoz oprencccert... es monnyuk en XP parti vagyok... nincs lehetoseg "downgrade"-re? :|

DanielT
"mert toltom le a KOREAI STARCRAFT PRO Videokat"

Nem warez.

"fullos vista fozs volt es inkabb feltettem egy nyesett Tiny verziot"

Nem warez.
koryne
Nemis, mert én kint vagyok a "folyosón" az asztali pöcémnél, õ meg bent dotázik a szobában, tehát elválaszt minket egy nyitott ajtó <#idiota>

Lammer
nem gaz igy visszairni??? kb 2 meterre ultok egymastol a ferjeddel...
LOAL <#idiota>

Lammer
azt hiszem en nem tartozok magyarazattal NEKED... termeszetesen nalam a warez annyiban kimerul, hogy a preordert nem varom ki mig postazzak es turelmetlen vagyok(kingszbánti itthoni verlazito kesoi megjelenes vs warez)... ENNYI! tudom ez sem szep dolog, de en legalabb fizetek erte TENYLEG, nem ugy mint... namindegy... azota eleg szepen leirtak a lenyeget, nem is koptatom a billt...

jaigen!!444 es warezolok szinte minden nap, mert toltom le a KOREAI STARCRAFT PRO Videokat... (allitolag az is warez vagy miaszosz) jameg a laptopomon adott fullos vista fozs volt es inkabb feltettem egy nyesett Tiny verziot... huha most mi lesz <#hehe>

Terensz
Attól még nem lehetsz tagja keresztes hadjáratunknak. Mert bár van eredeti játékod, de nem azokkal játszol, ha jól értem. Nekünk meg lehet, hogy van warezunk, de nem azzal játszunk. A másik ok: nekünk nincs keresztes hadjáratunk. Csak nem szeretünk warezzal játszani. És (hihetetlenül hangzik, tudom) jellemzõen nem is szoktunk.

DanielT
Ennyi a lényeg. Ha teheted, válaszd az eredetit. Megéri, mert legalább megbecsülöd és végigjátszod, nem csak bevágod a többi közé a tartóba.
Terensz
Engem nem zavar, ha nem helyesel valaki. De a lentebb hozzászólók közül 3-at ismerek személyesen, és nagyon jól tudom, hogy nem csak beszélnek arról, hogy rossz a warez, hanem eredeti játékokkal játszanak, mert az nekik a természetes. Ha pedig megesik a warez, ez van... 2 hónapon belül ott figyel a játék eredetiben a polcon.

Amúgy nem az a szörnyû, hogy itt mindenki helyesel mint egy birka, meg nem is az, hogy nem az a természetes, hogy mindenki eredeti játékokkal játszik jellemzõen. Hanem az, hogy ezt el kell magyaráznunk, hogy ennek kéne természetesnek lenni.

szóval csatlakozom.a warez rossz.

jah akkor ilyen alapon én is csatlakozok a keresztes hadjárathoz mert bizony nekem is van jó pár eredeti játékom,igaz warez többségbe van...dehát ez már feljogosít a szent háborúba való csatlakozáshoz a warez ellen

hát igen csípi egyesek szemét ha nem helyesel valaki mint egy birka pf...

Terensz
Ha az "elõbb-utóbb" késõ lenne, akkor téged sem akarnánk meggyõzni, egyszerûen csak bannoltatnánk egy adminnal.

Amúgy ha erre vágysz, akkor kijelenthetem, hogy olyan eNber tényleg nagyon kevés van, aki soha nem warezolt. De szerencsére nem is errõl volt szó, hanem arról, hogy a warez rossz. Aki ennek az ellenkezõjét mondja, az rossz enber.

Istencsászár
Neked kell magadba nézni, nem nekünk.