6215
A warez rossz
-
#4493 jeeeeeeeee warez -
#4492 *Ifrit -
#4491 persze angol, USA verza, Petyustól vettem:)
ISTENTELEN JÓ, FF7 érzés, kegyetlen jók remixelt zenék meg persze az újak is, a karakterek és a feeling nagyon ott van szeren, szvsz nekem a grafika is jobban tetszik mint a GoWnak.
Idrit meg Bahamut harcok voltak eddig, kegyetlen:) -
#4490 12500 -
#4489 Meggyütt' FF angol? Lucky guy :-P -
#4488 race pro hogyé volt? -
#4487 -
#4486 Igazából az ár is baráti... egy ilyen kiszerelés 11.690-ért nem rossz, főleg, hogy a gamezzel, min. 100 órát fogok eltölteni. -
amodent67 #4485 Plusz zenét korlátlan mennyiségben lehet hallgatni a webrádiókból, a last.fm-en vagy a Jamendo.com-on és társain. Ha meg valakinek egy adott előadó kell, akkor ott az iTunes, Amazon, stb. -
#4484 + a laptopokat sok esetben legális, előre telepített vindózzal adják (és mint tudjuk, egyre több laptop/netbook fogy, az asztali pécék meg visszaszorulnak) -
amodent67 #4483 Azt viszont nem értem, hogy miért olyan hihetetlen az, hogy valakinek a gépén nincs warez. Mi az az otthoni célra szánt alkalmazás (a játékokon kívül), ami nem váltható ki 2009-ben freeware/ópen szósz/stb. megoldásokkal? Nálam tökéletesen bevált az Open Office, a Gimp, az AVG és a Windows-hoz adott Movie Maker. A PC-s játékokat meg tényleg szarér-húgyér adják mostanság. -
#4482 IT crowd anti piracy
jó lesz ha vigyáztok sneciek! -
Zóanagyvarázsló #4481 Kösz, így remekül látszanak az arányok.
Én ebbe sajnos legfeljebb alkalmi vételként fogok belefutni. -
#4480 Nekem elég lett volna a Pipboy 3000, de a kiadók mind homokosok... egyszerűen nem tudtam venni idehaza. Na akkor külföld, gyak. az utolsó darabot vitték el előlem.
Na akkor ebay... ott meg úgy felverték az árát, hogy ilyen szánalmas 40-50.000-ket kérnek a bontatlan pakkért. Na rohadjanak meg ott ahol vannak az eredeti szoftverükkel együtt. Ilyenkor elromlik bennem valami... nem is kicsit. -
#4479 Én akkor venném meg a díszdobozos FO3-at, ha be lenne csomagolva mellé egy igazi g.e.c.k. Asszem vagány csávónak számítanék itt a faluba'. -
#4478 Nézegettem a piratebay levelezését. Azért nem semmi bunkók a srácok. Ilyen a hozzáállásuk: "írj csak nekünk amit akarsz, teszünk rád és teszünk a gazdaságra is. És ha reklamálsz nekünk, kirakunk a viccrovatunkba, más is hadd röhögjön az elveiden". Narxis, nem véletlen te linkelted, a piratebay-es srácok a szívedből írnak. -
#4477 Korrekt vétel volt... a Fallout nálam a Final Fantasy mánia körül tendál, szóval már most tudom, hogy imádni fogom minden percét. -
Azért el tudnám viselni, ha ez lenne minden játéknál az alapkiszerelés... Talán jobban megbecsülnék az emberek a szarabb játékokat is. -
#4475 Hangulatos kis cucc, illik a játékhoz, kár h egy hete ott porosodik a polcon:( pedig játszanám csak nem az én műfajom... -
#4474 Ez csak egy külső műanyag tokszerűség az uzsisdobozon. -
#4473 Nohát ejnye no:
-
#4472 Nyóckilencvené' jó a' ! :-D -
#4471 hmm, tényleg az marha pici... -
Zóanagyvarázsló #4470 Ezt én is láttam, de Tinman képén mi van? A magyar doboz mégsem ez, netán az már a játék lemezének a tokja? -
#4469 -
Zóanagyvarázsló #4468 Mit tud a Fallout 3 CE? Elég kicsinek tűnik. -
#4467 Azt a Tombot tedd át valami épkézláb tokba, mert ez valami szörnyű :) -
#4466 Tudom, hiányzott már a szőnyegem... tehát ismét láthattok egy kicsit a gyönyörűséges és -porszívózatlan- szőnyegemből. Carpetfetisizm 4 evá'!
Ja, a TR az csak 890 vót'!
-
#4465 Itt van pár e-mail, lehet szemezgetni, hogyan könyörögnek pár torrent eltávolításáért. Kellemes perceket szervezve az oldal olvasóinak és az üzemeltetőknek. -
#4464 Azért szar érzés ha miattunk "warezhuszárok" miatt nem játszhattok egy játék következő részével, nem? -
#4463 Nem is tartom mert bankszámlára kapom. -
#4462 Jaja, én se. Főleg mivel már dolgoztam Linuxon, egy akadálya van, hogy otthon lehessen használni, nem írják meg rá a programokat. De ha Windows eltűnne, ez is megoldódna. -
Ry0K3N #4461 Én egyáltalán nem bánnám ha nem lenne következő része a Windowsnak a warez miatt. -
#4460 "Remélem hó végén nem tartod a markod ezek után a fizetésedért. "
LOL, fizetés, ennek?? :D
Karl Marxis barátunk max. a zsebpénzéért tarthatja a markát -
#4459 utoltsó 50 hsz osztva a warezhuszár kivonatával = -
#4458 Hanem az élősködők, mint pl te. Tudjuk jól. -
#4457 Nekem ne magyarázd, magyarázd a kiadóknak akik szerint ne legyen torrent és járjunk boltokba megvenni a CD-t, DVD-t. Még mindig a 20. században élnek. Egyébként az tuti, hogy a torrent forgalom nagy részét nem a Linux disztribek és shareware cuccok teszik ki. -
Zóanagyvarázsló #4456 Én utoljára a Pahantasmagoriához töltöttem le a PirateBay-ről egy installert (azt viszont nem tudom memgondani, hogy azelőtt használtam-e), mely szépen felmásolja a szükséges tartalmakat a 7 CD-ről, és megoldja a cserélgetés/lemezhasználat problémáját. -
Zóanagyvarázsló #4455 Világbékéért sem lehet nagyobb eredménnyel harcolni. -
#4454 Fogd már fel, hogy torrent =/= warez.
Rengetegszer szedtem már le shareware cuccot torrentről, mert egyszerűen gyorsabban jött, mint HTTP-ről.