A warez rossz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Civilization 1-et toltam! Naaaaaa? :D
Tinman
Achievement unlocked!
HC casual state reached! Recieved gamescore: 1 :-P

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DanielT
"ha némi kreatív stratégiára támad az embernek kedve."

Na nekem ezekre soha nem támadt kedvem és már nem is fog.
Tinman
Dungeon Keepet és Popsit emeltem ki.. DIREKT!

Igen, a DD ma már sok emberbõl undort váltana ki és amilyen ISZONYAT nehéz volt meg is értem azt, aki messzirõl kerüli.
Leírásokat böngészve én kb. 70%-nál száltam ki... képtelen voltam végigjátszani.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Istencsászár
Deathtrap Dungeon nagyon jóó játék, még el is gondolkoztam azon hogy azt is megveszem, de magamat ismerve nem sokat játszottam volna vele, nomeg kérdéses h egyátalán egy mai vgaval iletve xpn el e indul...

e felett azér már eljárt az idõ:) 1998... pont 10 éve:)

Viszont a NOX, meg a Bridge Commander suhan 1024*768ba, szóval megnyugodtam, fõleg a Noxnál, nem emlékeztem hogy mi a max felbontás:)

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Tinman
Dungeon Keeper és a Populous nem azért jelentenek számomra valamit, mert "ugye a régi szép idõk", hanem azért mert zseniálisan ötletesek, eredetiek voltak... nagyon minõségi anyagok.

Simán megállja ez a 2 játék a helyét még ma is, ha némi kreatív stratégiára támad az embernek kedve.

Lammer
jo, mert te kezsjuöl vagyol-e!? :D

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

DanielT
Nekem ezek semmit nem jelentenek, egyikkel sem játszottam annak idején sem.
Tinman
Na... a Nox az még warezban sem elérhetõ évek óta. Jó vétel!

Mondjuk lefikuszolni Deathtrap Dungeon (KJK könyvben megvan... nagyon jó!), Dungeon Keeper 1 + kieg., Magic Carpet, Populous The Beginning + kieg. kvartettet fasság szagú :-P

Pl.

Heretic 2
Majesty
Populous The Beginning + kieg.
Total Annihilation Kingdoms + kieg.

Annyira nagyon ezek sem kellenek (bár egyszer jó lenne velük játszani is, Majesty igénytelenebb formában megvan, Popolous 3, TA Kingdoms csak megvolt), de ez már a gyûjtõszenvedély, annak nehéz megálljt parancsolni, ha korrekt az ár és az állapot.

Egyébként a Dungeon Keeper (+kieg) és a Dark Omen a legértékesebb a maradékból (csodálom, hogy nem vitték el õket, ezekkel engem hónapokig üldöztek, amikor már rég eladtam a pótpédányaimat, akkor is), de azokat már nem kell hajkurásznom.
Istencsászár
Pl?

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Grat, a Nox nekem még a beszerzési listámon van, bár nem tipikusan az a cím, amiért annyira töröm magam. Azért egy-két érdekesség még maradt, és mivel Pest õpont útba fog esni, talán kénytelen leszek megint költekezni...
DanielT
Sajnos a maradék fikusz :(
Istencsászár
Ha esetleg érdekel valami nézz körbe, tényleg mint ha uj lenne, a lemezeken még porszem sincs:)

http://logout.hu/apro/elado_eredeti_pc_jatekok_5/hsz_1-50.html

DanielT
Durván irígylem :)
Istencsászár
Elõször s utoljára tettem ilyet, de ezt meg kellett néznem magamnak:) próhardweren aprópénzért arulja egy tag a pécés játékait... állítva h kitünõ minõségben, karcmentesen! mint ha új lenne... hát az! jó kis üzlet volt.

Noxot anno kitoltam 2szer is, jobban tetszett mint a diabló széria. Bridge Commanderbe csak belenéztem, itt az ideje, hiszen azóta se jött ehhze hasonló alkotás és a jövõben sem várható értelmes Star Trek játék:(

Istencsászár
Két kérdés.

NOX fut XPn?
Star Trek Bridge Commander fut XPn?

nem hisszük

Tinman
Hát én le nem szedem õket még1x az tuti... asszony már így is sokkot kapott /kb. 40%-ról nem is tudott <#rolleyes>/.

Nem kell elhinni :-)

Lammer
ez szep!

eltetted?

...
...
...

na akkor kerjuk szepen a dobozokat keresztbe kirakni, mert igy nem fogjuk elhinni, hogy a te gyujtemenyed :DDD:D:DD
(googlen siman lehet ilyen kepeket talalni :p )

<#idiota>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Persze. Zoo néven. (Nem mind nagydobozos, de már a többség igen.)

A Sony Ericsson pdig elmehet a vicc drivereivel, ezt még az nVidia is hozta 0-day szinten a Vista alatt...
Tinman
Nem igaz nincs kártyaolvasód... komolyan érdekelne mit halmoztál fel, gondolom nálad szép számú klasszikus darab van.

jatekaim.hu-n fent vagy?

Szerintem ezzel próbáltam már 56-szor. Win98 alatt is. De eddig legalább észrevette, ha bedugtam, most már nem is szól, de legalább tölti az akksit szépen...
Istencsászár
<#eljen><#wow1>

Tinman

Sejtettem - tényleg, mert éppen nézegettem pár napja Mobygamesen.

Ha adtok mûködõ DCU-11-es drivert, talán én is készítek képet (saját magamnak már régóta kéne katalógushoz). Sajnos a hivatalos oldalról letölthetõ verzió nálam nem mûködik, a CD-re pedig nem vigyáztam úgy, mint a az ereklyéimre.
Tinman
Ettõl DT szerintem elment rókázni... kõkemény RPG gamezek !DOS! !PC!

OKÁDJ! :-PPPP

Tinman
Fogotten Realms Archives Collection ezen játékok full verziót tartalmazza:

Pool of Radiance,
Curse of the Azure Bonds,
Secret of the Silver Blades,
Pools of Darkness, Hillsfar,
Eye of the Beholder I-III,
Blood and Magic, Dungeon Hack,
Gateway to the Savage Frontier,
Treasures of the Savage Frontier,

Menzoberranzan

Utóbbi a nagy kedvencem! Drizzt minden mennyiségben rulzik!

DanielT
Dede...
Mire vagyok kíváncsi? A számlákra! :P

Egyébként most tényleg nem látok ki a fejembõl, de mi az a The Archives?

Mellesleg már a BG&E és a DK megér egy hátbaveregetést, hatalmas játékok.
Tinman
Egyszerû: jatekaim.hu :-D

DVD múvízaim.hu nem lesz?

DanielT
Olyan kicsi a kép, hogy ha nem mondod fel sem tûnik :)
Tinman
Azé' mert vagyok olyan fasz, hogy a hálóba tárolom a szarjaim, hely az nulla... repülnöm kéne a cuccok fölé akkor tudnám rendesen lekapni.
Mire vagy kíváncsi... lemakrózom.

Tinman
Ja-ja... kartonra baromi nehéz printelni... két levágott lábú kisgyerek meg hajtogatta <#banplz>

Majd késõbb leszóllak, most be vagyok rúgva, a gépelés is nehezemre esik... :) A papírdobozok alig látszódnak.
ne kamuzz tuti most printelted a boritokat azert kellett fel ora :))

Tinman
Kbe, mire leszedtem volt vagy fél óra :-(

3. képen láthatók a szívem csücskei... LOTR trilógia term. a szobros verziók, no meg az Alien Quadrology.
Indy Joe-nak most láttam, hogy van díszdoboza 8900-ért, azt még tessék hozzágondolni, hétvégén megnézem van-e a városban már belõle.

no comment <#worship>

DanielT
Szép adag, de nagyon kicsik a képek és a sok cd-s fos érdektelen, inkább a bigboxokra kellett volna koncentrálnod :)
Tinman
Pár cím még a szülõi házban, de az már nem jelentõs /kb. 12-14 db/.
A cd tokos kiadványok mellékletek, de nekem teljesen megfelel, legál, az a lényeg.

Flamet nem kérek... egyelõre ennyi, szorgalmasan veszegetem õket, szerintem nem kell szégyenkeznem.<#bee1>

Reservoir Dogs <#eljen>
DanielT
Pakoljál csak, de szépen! :) Várom!
Tinman
Dehogy! Mondtam, hogy soha nem fogok már MMO-zni max, ha valami hosszú betegség miatt itthon kell maradnom hónapokat.

FF collector is vagyok... fel sem lesz bontva ^^

Tinman
LOLmán' ember... ez csak a mai pakk :-DDDD

A komolyabb képhez le kell szednek a polcokról, mert duplán van rakva és semmit sem fogtok belõle látni... kb. 30 perc.

DanielT
Ez elég hurka kép... pár nyamvadt film?! Meg egy EVM Runaway? Én azt a polc hátsó, láthatatlan részbe rakom...

Vagy ez csak a új pakk ami most jött?
Istencsászár
Nájsz, igényes!

FF MMOzol?<#guluszem1>

Tinman
Ez a Stalker megérdemel még egy képet:

Az a helyzet, hogy elégedett vagyok, nem is kicsit!

Tinman
A warez rossz, de a Tibi csoki az különleges!

Sati84
Eh, hát ez klasszikus :-)

\"Meet me in Montauk...\" \"Elõtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

GregSB
http://www.youtube.com/v/-Xfqkdh5Js4&hl=en&fs=1&color1=0x2b405b&color2=0x6b8ab6

:DDDD