A warez rossz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tragédia, hogy minden valamire való maygar fórum után az SG-n is egyre szigorúbban veszik, hiszen a warez- és torrentoldalak nyilván nem nyújtanak erre lehetõséget a rögös (?) útra vágyóknak.
Most már kuss van a wareznak. Ha nincs rá pénzed ne játssz. Ha nincs premier áras játékokra 13 ezred, akkor vegyél 3 ezres játékokat, van bõven.
Magadnak úgy lopsz ahogy akarsz, csak nem kapsz teret hozzá az SG-n, hogy másokkal is csevegj róla, hogy a legjobb lopni.
www.youtube.com/aabyssx
Játékosok fóruma tehát játékokról van szó, minden más érdektelen.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
2 nap is voltam a teszkóban amikor volt DS, de nem néztem körül a szoftverplaccon! Hallani, tudni nem akarok róla!<#gonosz3>#gonosz3><#falbav>#falbav>
Nomad Soul nagy királyság... egyik titkos kedvencem.
VGA-m eladtam, most notin gamelek és sajna én még a TR 1-2-3-at vittem csak eddig végig, szóval a 4-et tolom. Hevön :-) Jók ezek a régi gamezek nagyon.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Fahrenheitet én is a Cool Games kiadás miatt kerülöm el ideje, inkább normális változatra vadászom. Úgyis végig kell még játszanom addig a Nomad Soult.
Egyébként a héten feladott csomagjaimat meghozta ma a postás, egy 3 200 Ft-os Dead Space-szel, és két audió CD-vel lettem gazdagabb.
-Shadows of undrentide
-Hordes of underdark
-Kingmaker
-Shadowguard
-Witch's wake
-fejlesztõi modok
-Aurora pályaszerkesztõ
-összes frissítés és javítás
Ára, sealed: 1790 Ft
Ez nagyjából 300 órányi pure gametime és élvezet a kedvenc Forgotten Realms világomban, ez kell most nekem...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
(megvan a gém origiben->lenyeg)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Most már emiatt sem kell szégyenkeznem.
Ja nem... mégse <#vigyor5>#vigyor5>
A történet már nem biztos, h másodszorra is érdekes, de attól még lehet jó game. A sims meg igazából nem is játék, hanem vmi elb@szott "életszimulátor"...
Xbox Live gamertag: kilencnad
Mellesleg azon is el lehet gondolkodni, hogy Magyarországon a messze jobban fogyó Xbox 360-ra kevesebb játék kel el, és a Microsoft szerint éppen a gyengébb szofveteladáok miatt nincsen Live itthon. Vannak ám a furcsa véletlenek. És ezekhez a wareznek nincs köze, véletlenül sem....
Xbox Live gamertag: kilencnad
Ezzel nemcsak vitapartneri alkalmatlanságodat mutatod ki, de még jókora öngólokat is lõsz.
vs.
> Jogosan buktak el.
..te is az maradtál...
upacukafundalukafundakávékamaduka
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Elbukott remek játékok? Mindjárt itt a Grim Fandango, Psychonauts, Beyond Good & Evil triumvirátus (persze ezek esetében is volt számos egyéb ok). Könnyen el lehet bukni, és erre a warez gyakran rásegít. A magyar játékfejlesztõ csapatok közül már csak alig egy-kettõ áll.
És arról si lehetne beszélni, hogy egy erõsebb szoftverpiac idehaza is valós versenyt indikálna a terjesztõk között, és a használtpiacot is fellendítené.
De igazad van, inkább a hírben szereplõ orgazdákra szavazok, mert a Carmack Ferrarival jár, ergo minden fejlesztõ Rockefeller! Most mennem kell, ilyenkor az egész szomszédág ebédel, le tudom szívni a kocsijaikból a benzint. Válság van, gondolnom kell magamra is, nem engedhetem meg a benzinkutak látogatását magamnak.
Mellesleg egy kalózkodásból vagyon keresõ ember mindenképpen gusztustalan, emellett nem is értem, hogy miért mentek el emellett. Ráadásul erõs a gyanúm, hogy az élethû másolataival bizony jóhiszemû vásárlókat is vert át. Remélem hosszú évekig fog ottrohadni, ahová való.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
<#wilting>#wilting>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan