A warez rossz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
omajgad, best sorozat!444 (almost) ever <#vigyor2>#vigyor2>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
U.e. van a játékoknál is... annyi seeder van gyõzd sávszéllel.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ha pedig van, akkor illegális lenne persze nem nálunk, de elvileg igen, hiszen még jól is járnak ha 2 évig éheztetnek, annál jobban rábuksz a reklámokra.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Mert azt töltök hámat amit nem szinkronnal néznék és nem 2 év múlva.
Prison Break, IT Crowd, Office US
Ingyen warez: akiknek még arra is sajnálják a pénz, hogy kényelmesen lopjanak
Ezerszer esik, meg, hogy újságírói példányok kerülnek fel FREE oldalakra, ahonnan ingyen szedik a népek, teljesen ingyen.
A fizetõs FTP tulajok és a fizetõ kuncsaftok akiket emberszámba sem kell venni... mert õk egészt mást mûvelnek.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Amúgy megsúgom, már ott is általában csak külön saját(!) topic-ban tûrik a warezt, onnan pedig egy lépés ezeket végleg zárni és tiltani (esetleg egy gumiba való utaztatási fázist beiktatva elõtte). Voilá! Nyitott szemmel kéne járni és akkor talán látnád is mi történik.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Azért kérdezném a felszólalt aluldimenzionáltaktól, esetleg bele is olvastatok a topicba, vagy csak úgy a címe fogott meg titeket? Mert az, hogy Rundstedt17 nem fogta fel, amit ismételgettünk neki vagy 20 hsz-en keresztül, az egy dolog, sejtettük is a harmadik körben. De hogy kispajtásai is akadnak, akik hiányoztak anno a néma értõ olvasás órákról...
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
A lényeg hogy a hekkerek, és a warez szerverek üzemeltetõi luxuskörülmények közt élnek, vagy ha nem is, de milliókat kasználnak, már ennek a tudata is szörnyû...
Modern korunk hõsei bazze' <#wilting>#wilting>
Felvilágosultabb emberkék free torrent oldalakról, free szedik le és free adják tovább a cuccot és egy fillért nem fizetnek a kalózoknak érte, semmilyen formában.
Ja, de az internet szolgáltatónak nem is keveset a letöltési speedért.
Lejazinternetszolgáltatókkal! Mondtam én már 4 éve is, hogy minek kell egy átlag usernek 4MB szinkron netnél jobb?
Mint említettem, sorozatokat töltök, mert tróger vagyok.
amúgy még mindig "fórum / Konzolosok fóruma >> /" nem pedig més, de okos próbálkozás.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Jah. Aki tett azért, hogy gyártsanak még játékokat a jövõben. Egyébként nem király. Csak egy normális ember aki megérti, hogy mi a jelentõsége és hogy hogyan tudja megbecsülni a fejlesztõk munkáját és saját hobbiját.
Kell ehhez némi intelligencia. Na nem sok.
Bár nyilván asszem ezzel ti úgy vagytok hogy csak szemetet szórtátok ki,hisz ahogy régebben néztem a LIVE-on is aki warezos az köcsög bannolják már ki a francba (hiszen attól nekem jobb lesz),az a király gyerek aki eredetit vett,az maradhat.
Úgy hülyeség amit mondasz ahogy van.
Több szó volt a játékokról amikor engedve volt a warez? NEM a játékokról volt több szó, hanem arról, hogy ki hogyan flesselje a gépét és honnan lehet már tölteni a cuccokat.
Ez most nincs. Lehet VALÓBAN a játékokról beszélni.
Az SG segítsége az tényleg nem kell.
De nem is ez lett volna a lényege annak amit írtam,hanem hogy régebben sokkal jobb volt ez a fórum.Kb.5 éve mikor ide irtam elõször,akkor is volt warez,meg akkor is volt aki megvette,de nem voltak itt ezek a nagy megmondó emberek,meg kiskirályok,akik azt lesték mikor kibe lehet ezért belekötni.Nem kellett minden hozzászólást 5x átgondolni,hogy úgy fogalmazzam meg hogy nehogy valami erre váró warez ellenes máris megtaláljon magának.Akkor még sokkal inkább a játékokról szólt ez az egész,és kevésbé egymás csesztetésérõl...
Nyilván nem a warez éltetését várom el,meg nem SMS letöltõ linkeket a banner alá,csak szerintem itt már az egész dolog erõsen átesett a ló másik oldalára.Tudom,nem kell ide járni,menjek máshová.Ha nem tetszik,el lehet menni...hm,mintha valami ilyet már halottam volna valahol...
Ügyes!
Nem is kell neked, hogy az SG segítsen benne.

Amúgy 1-2 éve ez még egy szines,érdekes fórum volt.Néha kétségtelenül befutott pár túlzásokba esõ egyén is,de az se volt katasztrófa.Ma? A 360 topikba ír kb 20-30 ember rendszeresen,a többit sikeresen elüldözték,aztán ez a "kemény mag" erõsködik ott,meg jókat szórakoznak mikor valami warez témát felhozót kell a sárba taposni,meg rohannak a moderátor topikba nyomni híreket,kit honnan kell kidobni,meg a felkiáltó jeleket tenni a neve mögé.
De minden szentnek maga felé hajlik a keze mint tudjuk,igy az olyan topikok mint a PS2 chipek az megmarad,vagy a PSP topikban naponta tárgyalják a különbözõ firmware témákat.Csak hát az meg van magyarázva miért nem warez... hát persze,persze...
Én egyébként nem értek ezzel egyet, hisz mindegyik azért készül, hogy pénzt kapjanak belõle a készítõk.
Nem rád gondoltam elsõsorban, úgyhogy nem tudom minek veszed magadra <#nemtudom>#nemtudom>
csak leírtam hogy nem arra válaszoltál ami a 4203-ban a felvetés volt.
"ha én azt mondom nincs warez a 360 topikban, akkor nincs és pont"
mondod ezt úgy, hogy pl filmet bevallottan warezolsz.
ez tipikusan a bort iszik - vizet prédikál esete.
nem vita tárgya, csak azért írtam, hogy értsd/értsétek mi a probléma.
hozzáteszem játékot (már) én sem warezolok, filmet viszont továbbra is inkább letöltöm HD-ben.
hogy a példádnál maradjunk, a srác csupán annyit kérdezett, hogy lehet az, hogy itt most elkezdték büntenti a gyorshajtást, ezért "nem hajtunk gyorsan". eddig rendben van, a kérdés az, hogy hirtelen a feleséggyilkosok miért akarják meglincselni a gyorshajtókat az igazság harcosaként tisztelegve, azt hajtogatva, hogy most az utcán vagyunk ahol az autók járnak és nem otthon ahol a feleségek vannak?
ezt egyébként én is furcsának tartom...