6215
A warez rossz

• Terensz
    Gondolom, zoNbiag invázió esetén első gondolatod az lenne, hogy "tolni kéne egy jó 'klasszikus fps' rezi4-et!!44"
  • koryne
    Akkor biztosan ez lesz a legnagyobb problémánk :P :D
  • Lammer
    es mi lesz akkor, ha zoNbiag invazio lesz es te szeretnel egy jot jatszani valami klasszikkal ket barikadozas kozott??? he?

AKKOR NEM LESZNEK SZERVEREK vazze!44!4 marad a polcrol a materia

• guardian hero
    akkor én nem vagyok gémer, de még defektes is vagyok... jó tudni.

nem mindenki gyűjt porfogókat, a turbórágó papír collection is csak nyűg egy bizonyos kor fölött. ahogy a szaros zöld dévédétokok meg a karcolódó-gombásodó optikai lemezek is.

persze a szép/ritka kiadásokat lehet gyűjteni, de az már egy külön méregdrága hobbi, aminek annyi köze van a géminghez, mint az veteránautó-bütykölésnek az autóversenyzéshez.
  • guardian hero
    digit. disztrib FTW!!!!!!!!!!!!!!
  • Lammer
    "Digitál disztibúció bekaphatja."

ENNYI!4!NÉGY5
  • Tinman #4647
    Term. válaszra sem vagy méltó
  • Istencsászár
    Egy gémernek a játékgyüjteménye nagy kincs, a játékokhoz hozzátartozik a szép csomagolás a doboz a cd/dvd/br kéziköny vagy bármi extra... akinek ez nem jelent semmit az defektes és nem gémer.

• Narxis
    A doboz miatt veszel eredeti játékot? OMG, én játszani szoktam a játékokkal, de gondolom aki IQ 0 alatt van az a doboz nézegetésével is el van. :D Jaaaj, ki ne felejCSem a kézikönyvet meg a gyűjtői kiadásban fellelhető faSSágokat. Ha netalántán megmérgeznéd a világot az utódaiddal, majd előkaphatod ezeket a szép dobozokat és elmondod, hogy te megvetted.
  • Narxis
    Baszki, mekkor lúzer vagy, ÚRISTEN.
  • Narxis
    Leszarlak, én akkor is tölteni fogom illegal vagy legal módon.
  • sambauer
    na ma sikerült szereznem egy 24 The Game-et 300 Ft-ért :D PS2 játékokat lassan ingyen kap az ember
  • DanielT
    Na. Már vettem is egy Noxot (illetve kettőt, mert vettem egy fóliásat Ebayen, de az csak jövő héten érkezik talán, addig meg nem bírom ki, úgyhogy vettem délelőtt egy magyar kiadásút doboz nélkül, kézikönyv+egyebek vannak). Digitál disztibúció bekaphatja.
  • Lammer
    qrvara nem akarod beledkotni!444 csak tok luzerseg ez a doboz nelkuli jatekvasarlas!44!NÉGY (komolyabb neveknel persze) :ppppp
  • koryne
    A Falloutom pl pont nem innen van, de mindegy :P
    Én csak arra próbáltam rávilágítani, hogy a wareznél ez még mindig jobb. De neked MINDENKÉPPEN belém kell kötnöd, ez nálad hagyomány.
  • Lammer
    off:
    HÁDENEM!? a tobbi csak bohockodas vazze :D:D

ja tudom, "kormanyzott kereket nem hajtunk"... igaz? :p
    on:
  • DanielT
    Milyen kiadás?
  • DanielT
    Deg*3c1menőőőőaláíráááááás :DDDDDDD

A logó viszont tényleg állat.
  • Lammer
    EBAY a te baratod... vanott normalis Fallout is! -.-
  • DanielT
    Nox beszteszt. A Diabloval ellentétben végignyomtam és baromira tetszett. Gyorsan rá is kattantam a gog.com-ra, hogy letöltsem, ugyanis képtelen voltam értelmezni, illetve az agyam nem akarta figyelembe venni amit utána írtál :)
  • DanielT
    Az igénytelenség netovábbja, bár nálad stimmel az eddigi produkciód alapján.
  • Istencsászár
    NOX? nekem minden probléma nélkül megy, eredeti.
  • Terensz
    Nekem is jóak a gog.com-os Lionheart... Ha már annyi játékórám van benne, akkor legalább fizettem érte, és a lényeg:

neten rákeresel, hogy Lionheart patch, és egy fél óra alatt talán megleled az utolsót, ami nem biztos, hogy hivatalos és jó, és az is lehet, hogy mégsem az az utolsót találtad meg... szóval patchkeresés = szívás.
    Supportja meg már rég nincs, ahogy sok régi játéknak.

De ha játszani akarok vele, akkor feltelepítem a gog.com-ost és full-fullra van patchelve, nem kell azzal is szórakoznom.

Szóval hajrá gog.com, csak végre csináljátok már meg a legjobb hack'n'slash ever játékot is: a NOX-ot, mert nincs kedvem win98-at rakni a gépemre.
  • koryne
    Szerezz nekem pls NORMÁLIS, DOBOZOS Falloutot, nem sokkal többért -.-
    Ha valaki "csak" játszani szeretne régi klasszikusokkal, akkor lazán megfelel.
  • Lammer
    szerintem meg nyomiagsag... fizetsz egy letoltesert... lolnégy... egy kesztlkressersznel meg talan elmegy... de olyan jatekok amik klasszik kult temaban jatszanak, hato"ize oda azert illik a doboz keremszepen -.-
    (FOLLÁUT UGYI!)
  • Terensz
  • Sir Ny
    a warez jó.
  • Zóanagyvarázsló
    Én sem tudnám mit kezdenék, bár nyilván vásárolnék, de jóval kevesebbet, mert tényleg csak azt venném meg, amivel éppen játszani szeretnék (vagy elvi alapon letenni a voksom), porfogónak véletlenül sem vennék semmit.
  • Zóanagyvarázsló
    Abszolút megérdemlik az említést.

Mondjuk olcsóbbnak nem olcsóbbak a dobozos példányoknál, néhány nehezen beszerezhetőt leszámítva. Persze nem papírdobozos első kiadásokra gondolok, azok tényleg ritkán olcsóbbak. Néha szemezek velük, de mivel nekem a doboz legalább olyan fontos, mint a játék, én nem az ő vásárlóközönségükhöz tartozom.
  • Istencsászár
  • koryne
    Na, hogy ne csak folyton a steam-ről legyen szó, a digitális disztrib egyik nagyon szép példája a gog.com
    Régi játékokkal folglalkoznak, mindegyik 6-10 dolcsi, full peccses, drm mentes, mennek xp-n. Vannak elég nagy nevek is (Fallout-ok, Beyond Good and Evil, Duke Nukem, Oddworld-ok, stb.) Innen szoktam vásárolni, mert ezeket a gameket már amúgy is elég nehéz felhajtani normális, dobozos kiadásban és akkor is csak aranyárban.
  • Tinman #4622
    "Netről leszedni az eredeti borítót, tescoban lehet kapni nagyon olcsó DVD-tokot, duplát és simát is. Sőt DVD-re is rá lehet tenni a címkét,"

Gyűjtőként és gmz rajongóként én erre azt tudom neked mondani, hogy epic fassssság. Ha ez a világ beköszöntene /only digital version/, akkor állnék át azonnal a sötét oldalra és többet 1 db játékot sem vennék meg. Jelenleg viszont igaz, hogy havi 2-3, néha 4-5 játékot vásárolok, persze kizárólag kézzelfogható terméket.
  • Zóanagyvarázsló
    Egyelőre alkalmi akciók és egy-két eset kivételével (a CS például Valve tulajdon) erősebb forinttal is nehéz lenne jobban kijönni. Az az ok, hogy az áruházláncok nyomást gyakorolnak a kiadókra, azok pedig nem engednek a boltinál alacsonyabb árat.

• sambauer
    omg
  • Narxis
    Még annyi jutott eszembe, hogy amíg adnak ki játékot dobozosan addig a digitálisan vásárolt terméknek is lehet otthon csinálni szép dobozt. Netről leszedni az eredeti borítót, tescoban lehet kapni nagyon olcsó DVD-tokot, duplát és simát is. Sőt DVD-re is rá lehet tenni a címkét, csak az kicsit macerásabb. Még így is olcsóbban jönnénk ki, persze ehhez az kellene, hogy a Ft visszaerősödjön 220-230-ra.
  • Narxis
    Én anno még dollárban vettem a CS-t, simán megérte, boltban 8ezer volt, én 4-ért vettem. Szóval jól működne ez a dolog ha...

Egyébként egyre többen gondolkoznak a digitális terjesztésben, THQ, EA...
  • bertino
  • Zóanagyvarázsló
    Nyilván a forint gyengélkedés még egy lapáttal rátesz. Egyébként az árazás inkább a kiadóktól függ, sok játék esetében már inkább 1$=1+x% euró a képlet. Erős az euró, magas a kontinentális ár, magasabb, mint a magyar, a UK és US árazás jóval kedvezőbb lenne.

Ettől függetlenül a Steam jó ötlet (és roppant sikeres), és dobozpártiként is azt mondom, hogy nagy szükség van erre.
  • Istencsászár
    Lényegesen sosemvolt olcsóbb a steamos játékok, az a 500-1000 amit megspórolsz nem ér annyit, inkább megveszi az ember dobozos verzióban, az mégiscsak kézzel fogható. A Steamos terjsztésnek akkor lenne értelme és elsöprő sikere hogy ha lényeges olcsóbban lehetne megvenni a játékokat, azt nemtudom hogy külföldön mi a helyzet, de itthon siralmas, főleg hogy ugyan annyiért vagy drágábban veheted meg a forint miatt.
  • Narxis
    Ez a forint gyengélkedése miatt van, igen ez sajnos előfordul. Meg ha jól tudom már egy ideje úgy árazzák, hogy 1$=1euró. Ez elég genyóság.