A warez rossz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
4x fizetek egy saját fotóér. És ha kicsit tájékozott lennél tudnád, hogy minél nagyobb az adathordozó kapacitása, annál többet fizetsz. Szal ez a négyes kombónál olyan 1000Ft. Ha netán van egy hdd-s dvd recorderem, akkor mindjárt kifizettem + 3-8000 Ft.
Ellenben azért, mert te nem veszel adathordozót, más sem vesz? Nem vagy te kicsit énközpontú? :-)
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Egy kérdéssel magyaráznám: miért kell kivetni jogdíjat az üres adathordozókra?
www.youtube.com/aabyssx
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Sorra buknak bele az ellene fellépõk.
Tudjátok miért? Mert nem érdeke senkinek, hogy ne legyen warez.
A kiadók több pénzt szednek be a "warezelõfizetésbõl" jogdíjakból, amiket az adathordózókra tesznek, mintha szarrá védené a lemezt másolás ellen és megvenné a nagy többség...
Ráadásul már csak azért is letöltöm. Eleve gennynek vagyok beállítva, mikor ráteszi a jogdíjat az üres adathordozókra.
Lefényképezem a szõrös seggem, pákk, jogdíj a memória kártáyra. Felmásolom a gépre, pákk, jogdíj a merevlemezre. Kiírom dvd-re, pákk, jogdíj. Pendrive-ra átmásolom, pákk, jogdíj. 4x fizettem a saját szõrös seggemér. Ezzel elõfizettem a tartalomra, amit le sem töltöttem. De hamár kifizettem...24/7-be megy a torrent 20/10-es nettel. Ha ez kell...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
1k-ért elszalaszottad? Pokolra! :)
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

De legalább nem látszódik rajta annyira, mint egy Sold-outon vagy Xplosive-on.
Tavaly volt egy magyar aukciós oldalon 1k-ért elsõ kiadású papírdobozos. Azóta verem a fejem a falba, hogy haboztam. Ki is járna érte a gumiszoba.
viccet félretéve, a Dibaloba annyi plusz van max hogy jobban lehet benne kincsvadászni, de ebben ki is merül az egész... primitív egy játékok ezek, az emberek azért játszák hogy minél táposabb karaktere legyen, minél több xp gyüjtsön minél többet klikkeljen
Amugy jo jatek volt a Nox, akkoriban nem hittem volna hogy a Westwood ilyet is tud... de azert a Diabloban meg mindig ott van az a kis plusz ;p
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A Nox tényleg jó, nagyon más az alapfelfogása mint a Dio-nak.
-.-
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
www.youtube.com/aabyssx
4 magos procival, RAID tömb, meg egy olyan VGA-val amin 1 GB ram van... tökéletesen fut <#banplz>#banplz>
Ha szépen kéred dobok linket, amirõl leszedheted a patcht.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Én a TR4-et akartam volna feltenni (eredeti), de baszott XP-n menni még XP patch-el sem.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
vs.
Akkor már inkább a 2.

Xbox Live gamertag: kilencnad
on:
Nem, ilyen már biztosan nincs. 3 napig a kereskedõhöz kell visszavinni ha nem mûködik, stb... utána szakszervízbe. Szóval ilyen 3 napokat emlegetve pattogni nem érdemes, de ha normálisan megmondjátok, hogy miért nem felel meg a telefon, és megvan a csomagolás/számla, akkor szerintem jó eséllyel ki lehet cseréltetni egy megfelelõre (de ez tudtommal a kereskedõ jóindulatán múlik)
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
on:
kosziekh!
De nem megoldatlan, mert pl. Xbox 360-on digitálisan terjesztve is vehetsz fullos Xbox 1 címeket. És az összes címnek, amiket megvettél nem kell mindig a HDD-n lenni. Ha már megvetted, akkor mondjuk letöltheted újra az account-oddal. Majdnem ugyanaz, mintha installálnál. Azokat is letörölgeted.
Ha pedig már bejáratottan digitálisan vennél játékokat, akkor a következõ generációban gondoskodna a szolgáltató, hogy tudd azokat is használni ugyanúgy, mint ahogy most is gondoskodik egy darabig a visszafelé kompatibilitásról.
www.youtube.com/aabyssx
Amig 25% volt nálunk az áfa kaptunk is rakás fikát a külföldi vásárlóktól, hogy milyen egy gagyor országban vagyunk már, ahol így lehúz az állam.
www.youtube.com/aabyssx
upacukafundalukafundakávékamaduka
A kintrõl hozatott DS játékaimból párat én is majdnem annyiért adtam el, mint vettem (és ami azért morálisan megkérdõjelezhetõ), de ha jóval olcsóbb lenne újan a digitális terjesztés miatt, akkor a használt vevõ sem szorulna használtra. Ráadásul nem kéne kivárnia, amíg használtan, olcsóbban, késõbb elérhetõ lesz számára.
www.youtube.com/aabyssx
Sehogy se jön be nekem ez a digitális matek.
Gyökeresen más hozzáállást kíván, ami nekem nem fex.
Totti 6 ezer tippje pont jónak tûnik.
Én, a nincstelen senki 50 EUR-ból 3,5 EUR-t veszítek, és a termék el van adva worldwide. 7%! Ennyi a "dobozolás" és "szállítás" digitálisan, és kiskereskedõre meg nincs szükség.
www.youtube.com/aabyssx