A warez rossz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JAG1
Olvasni tudsz koma?
4x fizetek egy saját fotóér. És ha kicsit tájékozott lennél tudnád, hogy minél nagyobb az adathordozó kapacitása, annál többet fizetsz. Szal ez a négyes kombónál olyan 1000Ft. Ha netán van egy hdd-s dvd recorderem, akkor mindjárt kifizettem + 3-8000 Ft.
Ellenben azért, mert te nem veszel adathordozót, más sem vesz? Nem vagy te kicsit énközpontú? :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

aabyssx
Azon kívül, hogy undorító, hogy az üres adathordozókra jogdíjat kell ki állati nagy sötétség ez a komment.
Egy kérdéssel magyaráznám: miért kell kivetni jogdíjat az üres adathordozókra?

www.youtube.com/aabyssx

Istencsászár
Most sajnálni kéne téged hogy az írható dvdt nem 200ért hanem 270ért veszed ( csak mondtam egy számot, üres dvdt talán 1szer vettem 4 éve )? <#lama><#wilting>

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DanielT
Kemény vagy.
JAG1
A warez jó!
Sorra buknak bele az ellene fellépõk.
Tudjátok miért? Mert nem érdeke senkinek, hogy ne legyen warez.
A kiadók több pénzt szednek be a "warezelõfizetésbõl" jogdíjakból, amiket az adathordózókra tesznek, mintha szarrá védené a lemezt másolás ellen és megvenné a nagy többség...

Ráadásul már csak azért is letöltöm. Eleve gennynek vagyok beállítva, mikor ráteszi a jogdíjat az üres adathordozókra.
Lefényképezem a szõrös seggem, pákk, jogdíj a memória kártáyra. Felmásolom a gépre, pákk, jogdíj a merevlemezre. Kiírom dvd-re, pákk, jogdíj. Pendrive-ra átmásolom, pákk, jogdíj. 4x fizettem a saját szõrös seggemér. Ezzel elõfizettem a tartalomra, amit le sem töltöttem. De hamár kifizettem...24/7-be megy a torrent 20/10-es nettel. Ha ez kell...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

DanielT
Súlyra nagyon úgy tûnik.
Egyébként kézikönyv van benne? Ha nem is bontottad ki, súlyra érezhetõnek kell lennie.
DanielT
Annyira? Semennyire. Én pl nem is tudtam, hogy ez annak a jele.

1k-ért elszalaszottad? Pokolra! :)
Istencsászár
mondjuk ha nem lenne ráírva ez a multiplayer senkitsemérdekel cd a sarkára tökéletes lenne...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
:)

Dice Multimedia = budget re-release

De legalább nem látszódik rajta annyira, mint egy Sold-outon vagy Xplosive-on.

Tavaly volt egy magyar aukciós oldalon 1k-ért elsõ kiadású papírdobozos. Azóta verem a fejem a falba, hogy haboztam. Ki is járna érte a gumiszoba.
Istencsászár
ha fizet érte..

viccet félretéve, a Dibaloba annyi plusz van max hogy jobban lehet benne kincsvadászni, de ebben ki is merül az egész... primitív egy játékok ezek, az emberek azért játszák hogy minél táposabb karaktere legyen, minél több xp gyüjtsön minél többet klikkeljen

BEAST
Meg szerencse hogy onnaloan gondolkozol es megvan a magad velemenye :DDDD

Amugy jo jatek volt a Nox, akkoriban nem hittem volna hogy a Westwood ilyet is tud... de azert a Diabloban meg mindig ott van az a kis plusz ;p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

DanielT
Nos, van egy bigbox fullos Diablo II a polcon, de fan az nem vagyok. Az elsõt amikor új volt, megállás nélkül nyomtam, mígnem örökre ráuntam.(1-2 hét)

A Nox tényleg jó, nagyon más az alapfelfogása mint a Dio-nak.
Istencsászár
<#vigyor2>

Lammer
Diablo >>>>>>>>>>>>>>>>>> NOX

-.-

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

aabyssx
Gondoltam Diablo fan is vagy, ha már Nox kell.

www.youtube.com/aabyssx

DanielT
He?

/Pedig akarja érteni, csak nem megy.
Istencsászár
Az biztos, de DT azt mondta hogy a NOX rulez, szóval tartom ehhez magam:D

aabyssx
Ugyan engem egyik sem érdekel egy kicsit sem (csak Danit húzom), de egy ilyen kijelentésért helyenként simán lelõnek. :D

www.youtube.com/aabyssx

Istencsászár
tökéletesen megy xpn

Istencsászár
Diablo <<<<<<<<<<< NOX

Tinman
Megy az... éppen azzal játszogatok már egy ideje.
4 magos procival, RAID tömb, meg egy olyan VGA-val amin 1 GB ram van... tökéletesen fut <#banplz>

Ha szépen kéred dobok linket, amirõl leszedheted a patcht.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

aabyssx
Diablo gyûjteményed hol van? :D:D:D:D

www.youtube.com/aabyssx

És egyáltalán beindul majd? Vagy vettél mellé egy PIII-ast? xD

Én a TR4-et akartam volna feltenni (eredeti), de baszott XP-n menni még XP patch-el sem.

Tinman
Gratz! Jóféle!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DanielT
Höhö. Megjött a fóliás, DVD tokos Noxom. Nem bundle, nem re-release ócsított, hanem teljesen csodásan gyönyörûséges.

Nem ez volt a vita tárgya. Egy gyûjtú számára a digitális tartalom nem létezik, a DVD-tok pedig - akárhogy is néz ki - igénytelen kompromisszum. (A Falloutok egyelõre nekem is csak kompromisszumos formában vannak meg.)
DanielT
Jah, ez teljesen jól néz ki.
Tinman
Na ezt mondom én is... ez a fehér címke elég gáz...

vs.

Akkor már inkább a 2.

DanielT
MEGVAKULTAM!!!!!!!!!!!!!
Tinman
Ennél szebb, szvsz.

koryne
Úgy lovagoltok ezen a Fallout témán, mintha ezt az egyetlen (azaz 2) gamet hoztam volna fel példaként :P Mellesleg mondom, nekem nem is onnan van meg... Csak példa volt, könyörgöm, hogy ilyen is van...

Xbox Live gamertag: kilencnad

Nagyalakú papírdoboz nélkül szépnek túlzás nevezni.
Lammer
pwn, ENNYI! :p

Tinman

Lammer
off: paszki ez a tegnapi talalkozas eleg szurellais volt... :D ket autobuzi f@sz talalkozik a villamosmegallo elott :D loal :D ezen meg keszvagyok azota is xD
on:

Lammer
kosz, megfogadom :]

guardian hero
"namost ez a 3 nap nem arrol szol, hogyha nem tetsziek, akkor vissza adhatom?"

Nem, ilyen már biztosan nincs. 3 napig a kereskedõhöz kell visszavinni ha nem mûködik, stb... utána szakszervízbe. Szóval ilyen 3 napokat emlegetve pattogni nem érdemes, de ha normálisan megmondjátok, hogy miért nem felel meg a telefon, és megvan a csomagolás/számla, akkor szerintem jó eséllyel ki lehet cseréltetni egy megfelelõre (de ez tudtommal a kereskedõ jóindulatán múlik)

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Lammer
off: Mire jogosit fel a 3 napos garancia torvenyileg??? vissza lehet vinni egy telefont mondjuk a P*****-ba? mert: -> az eladoval valasztottunk egy direkt olyan telefont Anyumnak ami tud memkartyarol szamokat betenni csengohangnak? (mert a telefonnak piszok kicsi memoja van!) es itt szenvedunk vele de kurvara nem hajlando betenni... hulye Samsung... -.- holnap lenne a 3ik nap! azert kerdem, mert visszavinnenk! persze az ugyfelszolg a lelkunkre kototte, hogy csak akkor veszik vissza a telefont, ha jogos a reklamacionk! (namost ez a 3 nap nem arrol szol, hogyha nem tetsziek, akkor vissza adhatom?) kernek szepen a szakiktol valami torvenyi hivatkozast, hogy tevedek vagy igazam van... fogalmam sincs :(
on:
kosziekh!

aabyssx
Ez csak technikai kérdés.
De nem megoldatlan, mert pl. Xbox 360-on digitálisan terjesztve is vehetsz fullos Xbox 1 címeket. És az összes címnek, amiket megvettél nem kell mindig a HDD-n lenni. Ha már megvetted, akkor mondjuk letöltheted újra az account-oddal. Majdnem ugyanaz, mintha installálnál. Azokat is letörölgeted.

Ha pedig már bejáratottan digitálisan vennél játékokat, akkor a következõ generációban gondoskodna a szolgáltató, hogy tudd azokat is használni ugyanúgy, mint ahogy most is gondoskodik egy darabig a visszafelé kompatibilitásról.

www.youtube.com/aabyssx

Istencsászár
Ez igaz, viszont mi van pl akkor hogy ha valaki mondjuk a X720on vagy Ps4en akar x360 és PS3 játékokat futtatni ( najó PS4en nem mert ugyis kieszedik ), akkor a digitálisan megvett játék csak nyûg, de ha ott van a lemez akkor máris öröm és bodottá és mehet a géming, aztán az sem mindegy hogy mekkora a tárhelyed, ez pécén nem probléma, de konzolon amig 20-80 vagy 120 gigákkal dobálják agyon a népet, ez nem túl jó kilátás, fõleg hogy a köv gen játékai BRen fognak jönni, talán már mindenre, de a konzolokra mindenkép ( nincsendónak elég a floppy is a fless szarokhoz ), ami biztosan a játék méreténak drasztikus növekedésével fog járni és ki a halál fia fog 20-30 gigákat letöltni és tárolni? erre még egy 500 gb HDD is kövéske... sok dolog van ami itt ellene szól, de egy reális ár és a kényelem mindenkép mellette.

aabyssx
Azt ugyanúgy kell fizetni digitális terjesztésnél is.

Amig 25% volt nálunk az áfa kaptunk is rakás fikát a külföldi vásárlóktól, hogy milyen egy gagyor országban vagyunk már, ahol így lehúz az állam.

www.youtube.com/aabyssx

20% körüli ÁFÁt se felejtsd ki.

upacukafundalukafundakávékamaduka

aabyssx
Az ajándékozás és a használt játék eladása természetesen nem játszik digitális disztribúciónál.

A kintrõl hozatott DS játékaimból párat én is majdnem annyiért adtam el, mint vettem (és ami azért morálisan megkérdõjelezhetõ), de ha jóval olcsóbb lenne újan a digitális terjesztés miatt, akkor a használt vevõ sem szorulna használtra. Ráadásul nem kéne kivárnia, amíg használtan, olcsóbban, késõbb elérhetõ lesz számára.

www.youtube.com/aabyssx

DanielT
Hmm... én 12.5 -ért vettem a Resi 5-öt, végignyomtam 2x, jön még egy 3. kör. Kölcsönadom családban egy kissrácnak, aki szintén nyomja majd otthon és utána talán még egy barátomnak. Aztán, ha akarom, eladom 8-9-ért.

Sehogy se jön be nekem ez a digitális matek.

Gyökeresen más hozzáállást kíván, ami nekem nem fex.
aabyssx
Én a kiskereskedõi árrést 25-30%-ra tippelem, és ugyanennyire a DVD, füzet dobozolást és a szállítást.
Totti 6 ezer tippje pont jónak tûnik.

Én, a nincstelen senki 50 EUR-ból 3,5 EUR-t veszítek, és a termék el van adva worldwide. 7%! Ennyi a "dobozolás" és "szállítás" digitálisan, és kiskereskedõre meg nincs szükség.

www.youtube.com/aabyssx

Lammer
NÉÉÉÉGYbe :D

Istencsászár
6