A warez rossz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont ha csak valami digitális tárolón foglalja a helyet, akkor nincs polc, raktár, és ha nincs rá nagy kereslet, akkor még a letöltési sávszélességet sem terheli, így nincs ilyen kényszerítõ tényezõ a leértékelésre. Ez magyarázhatja, hogy Live Arcade cuccok miért nem olcsóbbak idõvel.
www.youtube.com/aabyssx
Nem kell 5 millió forintért konténert bérelni egy teherhajón, meg logisztikát üzemeltetni, hogy a szállítmányt tényleg eljusson X országban X kiskereskedõhöz Z mennyiségben, akiknek raktárt kell üzemeltetni, ahol felesleges költségért rohad, amíg a saját extra profitjával el nem adja egy polcról, aminek szintén költsége van.
www.youtube.com/aabyssx
Ezen felül csak a saját site-unkért kell fizetünk ahonnan a demo-t tudják a user-ek letölteni.
50 EUR-os termék esetén 3,5 EUR-ból megvan az eladás úgy, hogy ebben benne van a 3rd party e-commerce szolgáltatótó profitja is.
www.youtube.com/aabyssx
majd szólj amikor ez ténylegesen megvalósul, mondjuk feláron tudom megvenni online, mint a dobozost...
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
De úgy, hogy a CD gyártás, dobozolás, szállítás és kiskereskedõ költségeivel CSÖKKENTVE van árazva!
Elhagyva ezeket az elavult, felesleges, anyagot elhasználó, környezetszennyezõ rétegeket.
www.youtube.com/aabyssx
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
AKKOR NEM LESZNEK SZERVEREK vazze!44!4 marad a polcrol a materia <#idiota>#idiota>
<#bee1>#bee1>
nem mindenki gyûjt porfogókat, a turbórágó papír collection is csak nyûg egy bizonyos kor fölött. ahogy a szaros zöld dévédétokok meg a karcolódó-gombásodó optikai lemezek is.
persze a szép/ritka kiadásokat lehet gyûjteni, de az már egy külön méregdrága hobbi, aminek annyi köze van a géminghez, mint az veteránautó-bütykölésnek az autóversenyzéshez.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
ENNYI!4!NÉGY5 <#eljen>#eljen>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Turn Me On Dead Man
Én csak arra próbáltam rávilágítani, hogy a wareznél ez még mindig jobb. De neked MINDENKÉPPEN belém kell kötnöd, ez nálad hagyomány.
Xbox Live gamertag: kilencnad
HÁDENEM!? a tobbi csak bohockodas vazze :D:D
ja tudom, "kormanyzott kereket nem hajtunk"... igaz? :p
on:
neten rákeresel, hogy Lionheart patch, és egy fél óra alatt talán megleled az utolsót, ami nem biztos, hogy hivatalos és jó, és az is lehet, hogy mégsem az az utolsót találtad meg... szóval patchkeresés = szívás.
Supportja meg már rég nincs, ahogy sok régi játéknak.
De ha játszani akarok vele, akkor feltelepítem a gog.com-ost és full-fullra van patchelve, nem kell azzal is szórakoznom.
Szóval hajrá gog.com, csak végre csináljátok már meg a legjobb hack'n'slash ever játékot is: a NOX-ot, mert nincs kedvem win98-at rakni a gépemre.
Ha valaki "csak" játszani szeretne régi klasszikusokkal, akkor lazán megfelel.
(FOLLÁUT UGYI!)
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
Mondjuk olcsóbbnak nem olcsóbbak a dobozos példányoknál, néhány nehezen beszerezhetõt leszámítva. Persze nem papírdobozos elsõ kiadásokra gondolok, azok tényleg ritkán olcsóbbak. Néha szemezek velük, de mivel nekem a doboz legalább olyan fontos, mint a játék, én nem az õ vásárlóközönségükhöz tartozom.
Régi játékokkal folglalkoznak, mindegyik 6-10 dolcsi, full peccses, drm mentes, mennek xp-n. Vannak elég nagy nevek is (Fallout-ok, Beyond Good and Evil, Duke Nukem, Oddworld-ok, stb.) Innen szoktam vásárolni, mert ezeket a gameket már amúgy is elég nehéz felhajtani normális, dobozos kiadásban és akkor is csak aranyárban.
Gyûjtõként és gmz rajongóként én erre azt tudom neked mondani, hogy epic fassssság. Ha ez a világ beköszöntene /only digital version/, akkor állnék át azonnal a sötét oldalra és többet 1 db játékot sem vennék meg. Jelenleg viszont igaz, hogy havi 2-3, néha 4-5 játékot vásárolok, persze kizárólag kézzelfogható terméket.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egyébként egyre többen gondolkoznak a digitális terjesztésben, THQ, EA...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ettõl függetlenül a Steam jó ötlet (és roppant sikeres), és dobozpártiként is azt mondom, hogy nagy szükség van erre.