A warez rossz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ha jóltom tiltott hatalmi jelkép. ha jóltom...
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
upacukafundalukafundakávékamaduka
miert baj az, ha egy jatek nem arrol szol, hogy ránendgán stilusban vegigrohanok a palyan, letolom, robbanas-szep effektek, leckikszámesz styleban orul mindenki!44! (<--<#vomit>#vomit>)
miert baj az, hogy van egy olyan jatek amiben elbogyozik az eNber egy tok hangulatos (joesetben igenyes Art kerettel), kis parbeszedes, tobbszalu sztoris, kontenteros jatekkal??? miert???
osszefoglalva: Nagyon felek attol, hogy amilyen stilusokat en(meg meg gyanithatoan sokan) szeretek... a warez+'monikaso' style igenyek atvandorlasa a jatekiparba' koNbo MEG FOGJA olni szepen (lassan)... <#rinya>#rinya>
(es most full komolyan nem akartam megbantani senkit, csak amolyan keserges Lami modra :D)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Ha ugyanazzal játszotok, az nem ér!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
nem, nem kell linkelni a kiforgatott kotekedo kepeidet... ok igazad van, menjel vissza toljad valamék tucatakcioszarral tovabb :ppppp
ps: escét meg ne vedd a szadra, mert en szegyenlem el magamat helyetted is, menten :D:D:D
Kommersz anyagok... ja, mert a felsoroltakhoz 3 diploma, meg rendkívül kifinomult ízlés kell ugye? Uggggggyanmár. Csak az nem kommersz ami neked tetszik? Há' ez nagyon érdekes. Ne térjünk vissza a Starcraft effektushoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
KÖHÖM...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
a magunkfajta reteggamereknek lassan harangoztak... es miert? egyre kevesebb olyan ceg lesz, akinek mersze lesz disciples, kingszbánti, eschalon hangulatu jatekokat csinalni... es miert??? mert a kocsog majom lewarezolja (meg azt is!) B+!!4 :CCC
nagyitoval kell keresni a jo anyagot, sorry ha megbantok valakit(especiell Diti, Totti es a tobbi nagyuzemi hulladekzabbantora gondolva :D), de en peldaul keptelen vagyok tolni ezekkel a kommersz anyagokkal... olyan szinten aggaszto szvsz a helyzet... ezek a par poszttal ezelotti felsorolt tucatgamek nem hoznak lazba... es igen, lenne igeny a haMgulatos reteg gamekra is... csakhat szegeny kis cegek 3X meggondoljak azt is, hogy egyaltalan eljusson az otlet a boardig :C
fjucsor=muanyag, kommersz cuccok amikkel nem lehet nagyot bukni mert a disznok vennek!4! jo nagy igenyspreadet(<#wilting>#wilting>) becelozni, mert az a jo! + drogMMO!44 (<---<#vomit>#vomit>)
ps: remelem sikerult kellokeppen belerugdosni mindenkibe xDDD
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Raadasul ez itt off.
GoW2 - 4+ millio
Fable2 - 2 millo
GTA4 - 10+ millio
Resi 5 - 1.6 millio volt a múlt hónapban, mostanra megvan a 2 milla szvsz
ugytünik nem a játékkal van a baj, hanem veled, nem baj te nem szereted a TPSt meg az Akciót, csak az a baj hogy a játékosok túlnyomó többsége mind pécén mind konzolon ezt preferálják, vagyis azt hogy neked mi tetszik az ég világon senkit sem érdekel:) mert nem számít semmit...
Végülis nem veszek el semmit, és majd a többi tisztességesen adózó kipótolja az általam generált hiányt.
www.youtube.com/aabyssx
Szted, ha most épp tökvakarós a melóm, sosem dolgoztam még máshol én eleve ide születtem, gnóm, szemüveges, selejtes törpe vagyok makkos cipõben? :-))
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Vagy inkább mást kérdezek! Miket vársz idén és miket nyomtál eddig?
Túl jóhiszemû vagyok, szóval ilyet még rólad se feltételeztem... <#mf1>#mf1>
Az "egyszerû" munkást becsülöm (ha jól végzi a dolgát), a magadfajta állami aktatologatókat nem. Próbálj meg egyszer a büdös életben a versenyszférában érvényesülni, kicsit meg fog változni a véleményed arról, hogy mi jár ingyen neked, és mi nem...
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Az eszedbe sem jut, hogy esetleg a te adóbevallásod ellenõrzöm és én utalok neked?
Bezzeg te, te tartasz el engem és másokat és bezzeg te alkotsz.
És ha te alkotsz, akkor az 'egyszerû' munkás egy senki? Egy lenézendõ szar? Ki viszi el a piszkod nap mint nap? Alkotómûvész Úr?
Annyira el vagytok magatoktól szállva, hogy az embertelen, csak nem tudom mire...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Látod ez a baj. Napi 8 óra államilag szponzorált seggvarakás közben sírsz, hogy milyen szar neked, miközben a társadalom dolgozó fele tart el. Soha semmit nem alkottál még életedben, ezért képtelen vagy megbecsülni mások munkáját. Tipikus.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
(más módját nem látom, ahogy ezt kivitelezhetnéd)
Rossz a szoftver készítõjének, hogy nem tud dollár milliárdokat összekeresni, csak milliókat..
Rossz neked, hogy miért, az nem tudom, de neked nagyon. :-)
És jó nekem, mert ingyé van.
Jó a szolgáltatónak, mert nagyobb csomagra fizetek elõ, hogy gyorsabban jöjjön. Ebbõl kifolyólag jó az alkalmazottaknak, akik többet kapnak, így többet költhetnek a sarki boltba, aki szebb árút tud venni, így a szoftver készítõje nem a vegyszeres almát veszi meg nála, tehát jó neki is. :-D