A warez rossz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Alapvetõen arról az állításról, hogy a warez rossz. Itthon jogszabályok szerint más kategóriába esik a szoftver és a film/zene és mivel a konzolos fórumban vagyunk, fõleg a szoftver(játék és felhasználói is) rész az érintettebb.
SötétBarom
Ez a topik konkrétan mirõl szól? A warez minden formájáról? Film-sorozat-zene-játék? Vagy csak a játék részrõl?

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

DanielT
Mi kemények vagyunk. Többen jelentették már fel a topikot emiatt, volt rendõrségi ügy, tárgyalás meg ami kell, de mindig mi nyertünk, mert a kép egy Cseh szerveren van tárolva, ott pedig nem tiltott.
SrAta
Õ srácok a bannerbe benne szabad lenni a sarlónak és a kalapácsnak?
ha jóltom tiltott hatalmi jelkép. ha jóltom...

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Te Lamme'boi, tényleg fárasztó már ez az "amit én tolok, az az attttttyaúristengigacsászár, amit meg ti toltok, az a megafos" duma, amit évek óta tolsz itt...

upacukafundalukafundakávékamaduka

Lammer
najo akkor elmondom mi a banatom:
miert baj az, ha egy jatek nem arrol szol, hogy ránendgán stilusban vegigrohanok a palyan, letolom, robbanas-szep effektek, leckikszámesz styleban orul mindenki!44! (<--<#vomit>)
miert baj az, hogy van egy olyan jatek amiben elbogyozik az eNber egy tok hangulatos (joesetben igenyes Art kerettel), kis parbeszedes, tobbszalu sztoris, kontenteros jatekkal??? miert???

osszefoglalva: Nagyon felek attol, hogy amilyen stilusokat en(meg meg gyanithatoan sokan) szeretek... a warez+'monikaso' style igenyek atvandorlasa a jatekiparba' koNbo MEG FOGJA olni szepen (lassan)... <#rinya>

(es most full komolyan nem akartam megbantani senkit, csak amolyan keserges Lami modra :D)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

DanielT
Na kábé.
Lammer
amennyiszer mar leoltottal es megalaztal eNbereket itt a forumon(foleg a LOLaldozottban)... ugyerzem ennyi jar neked, minimum :PPPPPPPPPppppppkispe

Sir Quno Jedi
Mindaz TUCATSZAR, amivel ti játszotok és mindaz SZUPEREXKLÚZÍV, amivel én! Vili:DDD

Ha ugyanazzal játszotok, az nem ér!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

DanielT
Kifogásolod a "ló túloldala" érvelést, amikor kinyilvánítod hulladék kommersz szarnak név szerint amiket én szeretek? Már megbocsáss...
Lammer
veled errol nem fogok vitatkozni, mert te mindig a "lo tuloldala" stilussal ervelsz! igen, kommersz szarok amikkel ti jatszotok(forkráj, krájzis, re5, girz2 stb), amik felszines kiporgetheto instantget jatekok... ez van! a reteggamekhoz nem kell diploma ez teny(lo tuloldala ervelesteknik enivan? ezjuzsuol ahogy megszokhattuk toled ;)... de sok igenyes retegjatekbol arad a hangulat amit nem lehet bitre, meg hádééerre lemerni ;)

nem, nem kell linkelni a kiforgatott kotekedo kepeidet... ok igazad van, menjel vissza toljad valamék tucatakcioszarral tovabb :ppppp

ps: escét meg ne vedd a szadra, mert en szegyenlem el magamat helyetted is, menten :D:D:D

Nekem személy szerint nem jött be, a demót sem bírtam végig - mármint am ásodik részét, az elsõbõl annyit kibírtam.. Nem is a minõsége miatt emlegettem (itt inkább a németföldön bejáratott név adta volna el a játékot), hanem azért, hogy mennyire nehéz fennmaradni, pláne függetlennek. Aztán lehet csodálkozni, hogy kell a fejlesztõknek a gonosz multik pénze.
DanielT
Nem lusták. Leszarják.
DanielT
Azért, mert én nem szeretem ezeket a játékstílusokat és az általad felsorolt címeket, nem tartom õket hulladéknak... tudod, ízlésrõl felesleges vitatkozni. Én a mûfajukban kiváló játékokkal játszom. A nekem tetszõ mûfajokban.

Kommersz anyagok... ja, mert a felsoroltakhoz 3 diploma, meg rendkívül kifinomult ízlés kell ugye? Uggggggyanmár. Csak az nem kommersz ami neked tetszik? Há' ez nagyon érdekes. Ne térjünk vissza a Starcraft effektushoz.
BEAST
<#hehe><#eljen>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Tinman
"egyre kevesebb olyan ceg lesz, akinek mersze lesz disciples, kingszbánti, eschalon hangulatu jatekokat csinalni... es miert??? mert a kocsog majom lewarezolja (meg azt is!) B+!!4 :CCC"

KÖHÖM...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Lammer
a szokasos marakodas helyett inkabb gondolkodjunk el azon, hogy:
a magunkfajta reteggamereknek lassan harangoztak... es miert? egyre kevesebb olyan ceg lesz, akinek mersze lesz disciples, kingszbánti, eschalon hangulatu jatekokat csinalni... es miert??? mert a kocsog majom lewarezolja (meg azt is!) B+!!4 :CCC

nagyitoval kell keresni a jo anyagot, sorry ha megbantok valakit(especiell Diti, Totti es a tobbi nagyuzemi hulladekzabbantora gondolva :D), de en peldaul keptelen vagyok tolni ezekkel a kommersz anyagokkal... olyan szinten aggaszto szvsz a helyzet... ezek a par poszttal ezelotti felsorolt tucatgamek nem hoznak lazba... es igen, lenne igeny a haMgulatos reteg gamekra is... csakhat szegeny kis cegek 3X meggondoljak azt is, hogy egyaltalan eljusson az otlet a boardig :C

fjucsor=muanyag, kommersz cuccok amikkel nem lehet nagyot bukni mert a disznok vennek!4! jo nagy igenyspreadet(<#wilting>) becelozni, mert az a jo! + drogMMO!44 (<---<#vomit>)

ps: remelem sikerult kellokeppen belerugdosni mindenkibe xDDD
<#zavart1>

BEAST
Veled az a baj itt a forumon hogy nagyon erolteted ezt a DT light stilust, de nem igazan megy meg neked :/

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Istencsászár
Amennyiben még mindig magadból indulsz ki igen az.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

BEAST
:DDDDDD Najo, ez igy mar komolytalan...

Istencsászár
Te azt írtad hogy nembaj hogy nem jön ki pécére, idézzelek vissza? az meg teljesen mindegy hogy neked tetszik avagy nem, mert ezek kiváló játékok, ha neked ebbõl egyik sem tetszik akkor nongamer vagy.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mondjuk a fable 2-ért kár....

DanielT
Nem értettem. Sajnálj.
BEAST
Ennel nagyobb hulyeseget meg nem nagyon olvastam, tehat ha nekem ezek a jatekok nem tetszenek akkor velem van problema, ertem. Amugy csak annyit megemlitenek hogy az a par millio is olyan ember mint te, vagy en... de ha igy ervelunk akkor az mmok a vilag legjobb jatekai, a wiirol nem is beszelve. :D

Raadasul ez itt off.

Istencsászár
Nem tudom milyen az a Sacred minõségben, de ez a videjó nem túl meggyõzõ Sacred 2: Fallen Angel PS3 Gameplay Trailer persze tartalmilag lehet hogy rendben van.

egyszerûen azért mert lusták átkonvertálni pcre....

BEAST
Azert mert egy betut elutottem feltetelezem ertetted mirol volt szo... ha nem, sajnallak.

Ha már Iron Lore, hasonló a helyzet az Ascaronnal is (Sacred 1-2), pontosabban abban reménykednek, hogy valaki segítõ kezet nyújtva felvásárolja õket.
Istencsászár
Ezek java sok millió eladott példánnyal büszkélkedhet...

GoW2 - 4+ millio
Fable2 - 2 millo
GTA4 - 10+ millio
Resi 5 - 1.6 millio volt a múlt hónapban, mostanra megvan a 2 milla szvsz

ugytünik nem a játékkal van a baj, hanem veled, nem baj te nem szereted a TPSt meg az Akciót, csak az a baj hogy a játékosok túlnyomó többsége mind pécén mind konzolon ezt preferálják, vagyis azt hogy neked mi tetszik az ég világon senkit sem érdekel:) mert nem számít semmit...

aabyssx
Ha én nem fizetnék adót, akkor mi lennék?
Végülis nem veszek el semmit, és majd a többi tisztességesen adózó kipótolja az általam generált hiányt.

www.youtube.com/aabyssx

DanielT
A mondatnak semmi értelme. Meg annak sem, hogy beszólsz.
BEAST
Mivel a felsoroltak kozott egy olyan jatekot sem latok ami erdekelne ezert, failed. Ennyi ev utan azt hinne az ember hogy rajottem vannak olyan emberek akiknek nem az tetszik, mint ami neked :d

Lammer
pwn <#hehe>

JAG1
Ez a baj veletek, hogy szentül meg vagytok gyõzõdve, hogy ismertek és tudjátok ki vagyok, mit csinálok, így le is lehet ugatni baromsággal...

Szted, ha most épp tökvakarós a melóm, sosem dolgoztam még máshol én eleve ide születtem, gnóm, szemüveges, selejtes törpe vagyok makkos cipõben? :-))

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Istencsászár
látom mennyire jól...

DanielT
Jaja, nagyon jól vannak. Hogy tetszett a Resident Evil 5? Vagy a Street Fighter 4? Gears of War 2-vel is jót lövöldöztél? Fable 2? Fight Night 4-et várod? Netán az Uncharted 2 érdekel jobban? GTA 4 jól ment a gépeden 1 év várakozás után? Soroljam tovább?

Vagy inkább mást kérdezek! Miket vársz idén és miket nyomtál eddig?
te mirõl beszélsz?a pc-s játékok köszönik szépen de jól vannak:D......

Istencsászár
Ezeke a szép okfejtéseket továbbithatnád pl a Titan Quest készítõinek, meg a többi csõdbe ment fejlesztõnek, kiadónak akik a mérhetetlen warez áldozatai lettek... és nem kell azzal jönni hogy a TQ szar játék volt, mert nagyon nem, csak nem vették meg, hogy miért? mert letöltötték... még a nagy cégek is mint pl egy EA elfordul a pécétõl és konzolra fejleszt, az EA Sport akkora nagy ívbe leszarja a pécét évek óta hogy hihetetlen mert nem fogy úgy a játékuk mint elvárható lenne, de õk leglább évrõl évre egyre szarabb portokat adtak ki, mondván ha ti nem veszitek mi sem szenvedünk vele... és lehetne is sorolni ezeket a történeteket napestig, egyetlen okra vezethetõek vissza => warez.

guardian hero
"Az eszedbe sem jut, hogy esetleg a te adóbevallásod ellenõrzöm"

Túl jóhiszemû vagyok, szóval ilyet még rólad se feltételeztem... <#mf1>

Az "egyszerû" munkást becsülöm (ha jól végzi a dolgát), a magadfajta állami aktatologatókat nem. Próbálj meg egyszer a büdös életben a versenyszférában érvényesülni, kicsit meg fog változni a véleményed arról, hogy mi jár ingyen neked, és mi nem...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

JAG1
:-D
Az eszedbe sem jut, hogy esetleg a te adóbevallásod ellenõrzöm és én utalok neked?

Bezzeg te, te tartasz el engem és másokat és bezzeg te alkotsz.
És ha te alkotsz, akkor az 'egyszerû' munkás egy senki? Egy lenézendõ szar? Ki viszi el a piszkod nap mint nap? Alkotómûvész Úr?

Annyira el vagytok magatoktól szállva, hogy az embertelen, csak nem tudom mire...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

ha elkerülhetetlen akkor kapnak:D...

guardian hero
"hivatalba baszom a rezet"

Látod ez a baj. Napi 8 óra államilag szponzorált seggvarakás közben sírsz, hogy milyen szar neked, miközben a társadalom dolgozó fele tart el. Soha semmit nem alkottál még életedben, ezért képtelen vagy megbecsülni mások munkáját. Tipikus.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

guardian hero
jah bocs, valószínûleg a kötelet is egy "pénzéhes multi" gyártotta... úgyhogy azt is lopnod kell

guardian hero
Miért, felkötöd magad? Hajrá!

(más módját nem látom, ahogy ezt kivitelezhetnéd)

a pénzéhes multik meg jobb ha megszokják,tõlem egy fillért sem:D

JAG1
Ketten maradtunk, át is írhatnánk a topik címét. :-)

engem a banner gyõzött meg hogy jó a warez<#vigyor>

DanielT
Te egy igen primitív ember vagy. A késõbbiekben (ahogy eddig is kellett volna) figyelmen kívül hagyom a "hozzászólásaidat".
JAG1
Kinek rossz?
Rossz a szoftver készítõjének, hogy nem tud dollár milliárdokat összekeresni, csak milliókat..
Rossz neked, hogy miért, az nem tudom, de neked nagyon. :-)
És jó nekem, mert ingyé van.
Jó a szolgáltatónak, mert nagyobb csomagra fizetek elõ, hogy gyorsabban jöjjön. Ebbõl kifolyólag jó az alkalmazottaknak, akik többet kapnak, így többet költhetnek a sarki boltba, aki szebb árút tud venni, így a szoftver készítõje nem a vegyszeres almát veszi meg nála, tehát jó neki is. :-D

éljen a warez<#vigyor>