6215
A warez rossz
-
#5253 JAG1, te szoktad olvasni is a topicot, vagy csak az kerül be információként, amit látni akarsz?
Ismétlés (sokadszorra), némi kiegészítéssel, hátha ezalkalommal még felfoghatóbb lesz.
1.: Senkit nem érdekel, hogy itthon nem kapható sorozatokat ki tölt le és mennyit. Ezeknek a nagy része 1-2 év múlva lesz a boltokban, de csak a kisfelbontású változatban, amit én pl. biztosan nem fogok megvenni, mert a TV-men ronda.
2.: A filmet/zenét max. beleerőszakolni lehet a "warez" fogalmába, mert ezek nem szoftverek.
3.: Ez egy konzolos topic, és sok hsz-en keresztül leírtuk (elvileg te is olvashattad volna, ha épp nem a GH torrent-accával lettél volna elfoglalva), hogy a játékok sorsa érdekel minket, nem pedig a hazájukban fizetős sorozatoké, amiket nem terveznek pl. a magyar piacra a közeljövőben.
4.: Az sem érdekel minket, hogy játékokat letöltesz. Csak ne akard megmagyarázni, hogy a kedvenc játékaimnak sok esélyük van a remek folytatásra, abból a tengernyi bevételből amit a készítők a te warez-verziódból látnak.
5.: Az előbbiből kiderül: a warezolás nem magánügy. Azok a tömegek, akik nem adják ki a pénzt egy játékért, holott megtehetnék: azt kockáztatják, hogy a készítő tönkremegy, ezáltal azok sem fognak tudni hozzájutni a folytatáshoz, akik becsületesen megvásárolták a játékot.
Így ha közvetve is, de a warerolós kibabrál a becsületessel.
6.: Ennek ellenére nem érdekel senkit, hogy warez játékaid vannak. De azt kijelenteni, hogy "A warez jó", egy borzasztó tájékozatlanságról, tévhitekről és civilizálatlan gondolkodásról árulkodik. -
amodent67 #5252 Továbbra sem értem, hogy mi köze annak, hogy valaki filmeket/sorozatokat/zenéket tölt le ahhoz, hogy jó vagy nem jó a (videojáték) warez. -
#5251 nézd nyugodtan, mert sehova sem vagyok regelve, sok sikert... filmeket nem szedek le ( nem hogy 4-8 gigás HD filmeket, hülye vagyok én? mire? 80 gigás HDDre? ), vagy moziba megnézem vagy dvdn megveszem azt a párat ami tetszik, vagy majd HBOn megnézem amikor lesz... -
#5250 Ezzel mit is szeretnél bizonyítani?
Hogy képes vagy egy mappáról screent csinálni?
Máskülönben otthon, anyunak dirigáljál...
Az Australia.2008.iNT.720p.BluRay.DTS.x264.HuN-TRiNiTY film letöltését leállíthattad volna, míg megnézem az adatlapod. :-DDDDD -
#5249 Tessék, önigazoláskép neked.
megvan? látod? most már takarodhatsz innen... -
#5248 Most épp Rundstedt mondott olyat, amire le kell csapnotok, mint gyöngytyúk a takonyra. Abba legalább bele lehet kötni...
Lammer:
BH-ra biztos Linux drisztibér, meg a közösségért regizett, mint ahogy mindneki más is. -
#5247 legnagyobb primitivseg 1 AZAZ EGY peldabol lealtalanositani mindenkit(en peldaul kikerem magamnak)!
gratulalok hozza! szerinted azert mert GH letoltotte az epp aktualis sorozatait, egybol mindenki tolt? te ezt most komolyan gondolod? uristen...
arrol mar nem is beszelve, hogy amennyire primitivek itt 1esek, a torrent nem is lehet csak warez forrasa, igaz?... omg... grat!
nekem is ha vezetnek egy oldalon a statisztikamat, akkor eleg durva lenne... csak az a bokkeno, hogy ezen az oldalon tudtommal nincs illegalis tartalom ;) (koreai starcraft meccsek tévéfelvetelei)
ps: jahes a PRIMKO UPC-nek HIABA magyarazol, hogy te legalis tartalmat toltesz TORRENTEN, attol meg ok ugyanugy korlatoznak... nem tudom lehetne-e ellenuk perelni, mert kibaszott idegesito, hogy semmilyen illegalis cuccot nem toltok torrenten es megis buntetnek engem is... primko banda az is... (Ez. Mo.!) -
amodent67 #5246 Lemaradtam, most kit utálunk? -
#5245 Honnan? Abból az egypólusú szűk agyából, onnan. Amelyik még azt sem képes felfogni, hogy mi a topik lényege. -
#5244 > az ellenzők a legnagyobb warezolók
Miva?!? Honnan jött ez? Guardian EGY DARAB példájából?
-
Rundstedt17 #5243 az egyik dinka ismerősömet jutattja eszembe aki állatbarát,régen mindig azt mondogatta hogy szemét emberek a mészárosok,arra a kérdésre hogy miért nem vega akkor?azt felelte hogy mert még fiatal kell a hús a szervezetének,pár év múlva 18 évesen meg már azt mondja hogy mert azzal nem ment meg egyet sem ha nem eszik:D...ráadásul az a kedvence:D....a lényeg az hogy így vannak ezzel itt a warezzel is.szájalni megy,de tenni semmit ráadásul még az ellenzők a legnagyobb warezolók... -
#5242 Ez GH-s torrentes kép úgy nagyjából szénné ownolta a topicot :DDDDDDDD
Nagyon nagy :DDDDD
-
#5241 De ő könnyeit visszafojtva, magát megerőszakolva veszi el, nem érted? :-DDD
Tudod, ez volt az utolsó, ígérem. Jó útra térek, a szándék megvan bennem.
Nehéz, erős a sötét oldal szorítása, de ellen állok, igen...erős leszek...
de most még ezt letöltöm gyorsba klikk... :-DDD -
Rundstedt17 #5240 Nem.Ha warezolsz akkor milyen jogon szájalsz ellene?Éjjel nappal töltesz és úgy nyugtatod magad hogy ellene beszélsz?:D...ez nem jó út:D -
#5239 Hirtelen milyen kis önérzetesek lettetek, még a végén megsajnállak titeket. :-DDD
Hüpp-hüpp...én is hüpp töltök néha hüpp, de úgy szégyellem...hüpp brühühűűűű....ne, ne nézz rám hüpp. Igen, filmet, meg játékot, hüpp...
De tudom ám, hogy ez rossz és te ne tedd, mert akkor geci vagy és nem leszel olyan fasz acsávó, mint én, aki legalább magába beszéli, hogy én legalább tudom, hogy rossz. :-DDDD -
Zóanagyvarázsló #5238 Ami engem illet, az elmúlt pár év filmjeiből alig láttam valamit, mert már azt sem érzem szükségletnek. Időnként megesik, hogy ha a tévében lekésem meló miatt adott epizód elejét, az ismétlés pedig munkaidőben vagy későn van, akkor letöltöm. Ez lefedi a warezolásom - film, srozat, zene, szoftver és abandonware - 90%-át. (Egyébként az a vicc, hogy ha megveszed az EVM Amiga vagy C64 pakkját, valószínűleg azon is van warez...)
Tény, ez warez. Helyes? Nem. Megpróbálom megmagyarázni? Nem. Sírás lenen, ha erről le kellene mondanom? Nyilván nem. Erről is leszokóban vagyok. Igen.
Van egy lejtő, melynek a teteje a ködbe vész, de én legalább felfelé ahladok rajta, nem lefelé. És elhiheted, nem vagyok még megelégedve magammal, ellenben a lefelé bukfencezőkkel. -
Rundstedt17 #5237 A warez jó,mekkora sírás lenne a részetekről ha nem lenne...... -
#5236 hál' istennek... -
#5235 Féltékeny vagy? A tiedét akkor sem fogom. :-DDDD -
Zóanagyvarázsló #5234 GH sosem mondta, hogy nem warezolt vagy warezol. Azt sem mondta, hogy helyes, ha ezt teszi. Azt sem mondta, hogy nem tesz az ellen, hogy a waremoslékban fürödjön. Azt viszont mondta, hogy a warez rossz, helytelen, bárki is követi el.
Ezzel sokadszorra is összelett foglalva a topik lényege, sokadszorra azok számára, akik nem tudják, és nem is akarják felfogni, az emiatti vergődésüket pedig vitának hívják. -
#5233 gondolom te kinyalod annak a seggét is, aki ellopja a munkád gyümölcsét... -
#5232 max. te gondolod ezt -
#5231 és utána ugatsz, hogy ez így van rendjén... -
Rundstedt17 #5230 nem tudom egyesek miért gondolják hogy szép dolog lewarezolni a filmeket? -
Rundstedt17 #5229 Figyelmen kivülhagyom a csúnya személyeskedést....
Miféle szintről beszélsz te így?személyeskedés,rágalmazás az megy.
aki 683 gigát töltött le 4,5 év alatt ne akarja megmagyarázni....
-
#5228 Tudtam én, hogy azért ez a nagy hercehurca, mert ebből élnek és kihúzzuk a seggük alól az új bömöst.
Lassan mégiscsak igazolódnak az első hszeim, csak akkor könnyebb volt mellébeszéléssel leugatni.
Azt meg, hogy minden legális a gépeden pont leszarom, attól még te egy ugyan olyan tolvaj cigány vagy, mint a warezmatyik, csak te még igazi vércigány módjára ugatsz is érte... -
amodent67 #5227 Sonicot kitettük, mint a szart, de azóta megtalálta a maga kis társaságát egy másik oldalon, amelyik most éppen, khm, nevet vált :) -
Rundstedt17 #5226 nah nekem a játékok 99%-éka annyit jelent mint neked egy film vagy sorozat,végig toltam törlöm. -
#5225 Persze, hogy tölt.
Ezt mindenki számára evidens, csak kúrva ciki lenne úgy ugatni a warez ellen, hogy te ne tedd, csak én...
Másoknak volt annyi eszük, hogy ne ugyan ezen a néven regisztráljanak.
GH:
:-DDD
4 napja a soha?
Nem is kell magyarázkodni, mindenki úgy csinálja, ahogy te. :-DD
Senki egy kurva szót nem szólna, ha nem lenne ellene hadjárat. -
#5224 Még egyszer elmondom: 25-en megcáfolták már minden hülyeségét a gazdidnak, olyanok, akik értenek is a témához, mert mondjuk szoftvert fejlesztenek/értékesítenek, vagy jogászok, vagy egyszerűen tájékozottak mert nem próbálják mindenáron a saját igazuk felé ferdíteni a tényeket. Semmi szükség egy 26. cáfolatra. -
#5223 Én meg azt utálom, ha a magadfajta csótányok ahelyett, hogy megpróbálnának felemelkedni az én szintemre, megpróbálnak sárdobálással bemocskolni, hátha ha rám is ragad egy kis szar, nem tűnnek majd ők sem olyan undorítónak.
El kell keserítselek: ha ki is derülne rólam, hogy hetente 3 játékot és 5 felhasználó szoftvert warezolok le (nem fog, minden legális a gépemen és az XBoxomon...), akkor se lennél semmivel se több egy tolvaj cigánynál. -
#5222 mondtam valaha is, hogy soha semmit nem warezoltam? amúgy 90% film és sorozat, megnézem-letörlöm fajtából. és erről sem akarom megmagyarázni, hogy így van rendjén, csak ugye nálunk nincs netflix meg hasonló forrás, ahonnan ugyanez legálisan megoldható lenne. -
Rundstedt17 #5221 Látod ezt utálom ha valaki vizet prédikál bort iszik.....amúgy az összes hozzá hasonló lovag tölt rendesen...... -
Rundstedt17 #5220 Dehát a warez nem jó?vagy mégis? -
#5219 Ejnye-bejnye, GH...
Milyen rossz az arányod! -
#5218 Dehát ez nem Ő.
Majd jön az epic fail szöveg. :-) -
Rundstedt17 #5217 szépen töltött a warez elleni lovag -
#5216 Ez még véletlen sem te vagy mi? :-)
-
#5215 Légből kapott baromság, meg tévhit...
Ezt hajtogatjátok, mást sem.
Itt már nem elég, az azért, mert én mondta bulshit.
:-D
Nem is értem, áruld már el, hogy mit gondolsz ilyenkor?
"...nédda kis warezköcsög, migyá' jó kiosztom.
...Nem, az egy légbőlkapott tévhit, ami baromság.
...Woo asszony, gyere, áll a cerka, úgy megmondtam a frankót..."
Beböffentesz kettőt és mindenkinek hajbókolva hátrálnia kéne? :-)
Dante-nak legalább van energiája leírni a véleményét, álláspontját, amivel nincs egyedül. Ez a problémád?
Hogy megdől az egyeduralmad? Vagy miapöcs? :-))
-
#5214 LOL :D
hát ha Te lennél a gamer-en a mérce, akkor már rég nem olvasnám :) De mivel - mint említettem - napi szinten járok oda is, szerencsére tisztában vagyok vele, hogy max egy utolsó kis csicska lehetsz ott is, bár az ottani nicked ugye nem tudom beazonosítani (milyen érzés lehet, ha az ember szégyelli vállalni saját magát?). Nem tudom feltűnt-e, de az egyetlen ember aki megpróbált ott belém kötni (valami sonic nevű köcsög, nem te vagy az?), csúnyán beégette magát. Mondjuk ahogy halottam, nem ez volt az első eset, meg valószínűleg nem is az utolsó, bár azóta lehet, hogy nicket cserélt ő is, mert nem nagyon láttam, hogy rontaná a levegőt.