6215
A warez rossz
-
#5373 6kért ez nagyon jó vétel volt. Olyan jó kiadások vannak, Star Wars 1-2-3 és 4-5-6 is van ilyenbe de 10 ezeré?? azért mert Star Wars? Indiana Jones meg a többi detto... na annyit nem adok ki egy(több) őskövület filmért. -
#5372 Na... ez már valami!
Ez nekem is kell :-) -
folyt köv... -
#5370 "most mondjam azt, hogy az utobbi 2 hetben legalabb 4-5 helyre hivtak, mert virus-trojai komboval kuzkodtek"
VS.
Ma d.e. jártam 1 magánembernél és 2 cégnél trójai ügyben és még csak dél sincs!
Ha 2 hétre vetítem min. 30 helyszín.
Official forgalmazói voltunk -egyelőre vagyunk is az ESET vackainak-, de áttértünk, ÁT KELLETT térnünk más utakra, mert kilátástalan volt a harc az Eset védelmeivel.
Milyen vírusIRTÓ az, amelyik:
a, néma csendben hagyja, hogy 114 db. dll megfertőződjön 2 féle trójaival?! Holott mind a win update, mind pedig az Eset SC frissítések rendben voltak.
b, ha nagy kínkeservvel talál is valamit, akkor a helyreállítás/heal az esetek 90%-ban nem alkalmazható. Vagy no action, vagy delete. De jó. -.-
Rengeteg helyen jártunk úgy, hogy a 2.7 MB ingyenes progi tömegével találta meg és GYÓGYÍTOTTA MEG a fertőzött fájlokat, közben meg az SC lapított, mint fekália a fűben.
Semmi baj, ha nincs gyakorlatod a témában. Csak hagyjuk ezt a kult vírusirtó szöveget, mert kb. úgy állítod be, mint a szent grált. Van nála sokkal rosszabb is, ez tény, de van jobb is, ez is tény... de még az is tény, hogy 1 védelmi megoldás vajmi kevés. -
#5369 persze, hogy nehezebb, de ha adott a lehetoseg, akkor miert sz*pjak vele feleslegesen? le lehet networkbol is, ofkorsz, csak ki az a hulye aki kulon sz*poagon 4el vele? itt nem ez volt a kerdes hanem, hogy a nod kivalo irto, oszt jonapot :p
(btw amilyen idiota vagyok ezt le is teszteltem mar parszor... leimagezett rendszer es utana nekiereszt a konkurencia... valahogy mindig a nod vót a leghatekonyabb :p) -
#5368 Offline hdd-ről a hülye is tud vírusot írtani. Online oprencerrel, ha nincs semmi külső rendszered, hardvered és nukupinacsakzima, na úúúúgy már izgisebb. -
Rundstedt17 #5367 hát igen,divat lett fikázni a nodot...pedig kiváló vírusirtó. -
#5366 igen!
most mondjam azt, hogy az utobbi 2 hetben legalabb 4-5 helyre hivtak, mert virus-trojai komboval kuzkodtek(volt 2 olyan is, hogy fel sem allt a gep) es mentesitettem(vinyo kivesz es usb kutyuvel osszekot notim es go)? :o ja, biztos szar mert azota megkoszontek meg1X! lol -
#5365 Nekem eddig semmi problemam nem votl meg a nodommal. :o -
#5364 nice -
#5363 Nod is? :-D
Az még ingyé' is rossz lenne. -
Szoveg azert odavag, bar ezt egy warezos ugysem fogja megerteni ;)
(jahes nem mellesleg KIB*SZOTT jo jatek! 2400 penzt boven meger! ^^)
(Kotekedoknek->igen a Total CMD, Pista, NOD32 is eredeti, a tobbi freeware(gimp, FF, DT, Skype, Hama) ) -
#5361 Az FOS. Csak az azonos régiós cuccok érnek :PPP -
#5360 HAHA! nekem ugyanez, kiveve (a Gyevi birot :D) az elso resz NTSC dualcsók edisön :D -
#5359 Lesz még folytatás, stay tuned ;) -
#5358 Rég volt itt kép.
Na tessék, pár szépség:
-
amodent67 #5357 > jogos csak magadnak is leszedni
> a játékot,soha senkit ezért
> üldözni,büntetni nem fognak,
> nem is tették és nem is teszik
Ebben tévedsz, minden hónapban van egy ilyen ügyünk, a bíróság mindig el is ítéli a delikvenseket. Azt nem mondom, hogy túl komolyak lennének a büntetések (jellemzően pénzbüntetés), de a priuszba attól még bekerül :) -
#5356 Sajnálom azokat akik nem határmentén laknak... tudod mikor fogok én 300 Ft-ért benzint tankolni Gordinak? Majd, ha Kutaragi lesz a Commodore cég elnöke -
Rundstedt17 #5355 Felmérést meg úgy manipulálják ahogy akarják. -
Zóanagyvarázsló #5354 Ja bocs, elfelejtettem, hogy minden életszínvonalt vizslató felmérést szerint alázzuk az egész EU-t. Még egyszer elnézést. -
Rundstedt17 #5353 Nem élnek jobban! -
Zóanagyvarázsló #5352 De mivel jobbak a fizetések, összességében mégis jobban élnek. -
Rundstedt17 #5351 Ez szlovákoknál is látszik,de Franciaország meg a legdrágább hely Európában köztudott eszméletlen árak....jó ez nekünk inkább az élelem legyen olcsó mint a pc game... -
#5350 évekkel ezelőtt a szlovákokhoz jártunk étterembe és tankolni, most hogy bejött neki ez Euro ők járnak ide vásárolni pl az Esztergomi Tescó egy nagy részének a forgalmát a szlovákok teszik ki, a parkolóba rengeteg szlovák rendszámot látni, étterembe is ide járnak mert sokkal olcsóbb... -
Rundstedt17 #5349 igen.5-4-3 szoros ár szinte minden...nagyjából ugyanott vannak mint mi... -
#5348 a játékok olcsóbbak viszont sok minden más sokkal drágább... itthon el van baszva az árazása ezeknek, miért? -
#5347 Nézd csak meg mennyibe kerül Franciában, Angliában egy premier játék...
Postaköltésggel olcsóbb erre a szarlandre meghozatni, mint bebattyogni egy boltba és a kosárba dobni. Elég sokan vagyunk itt, akik kintről vásárolnak játékot. Borz alom, borzalom. -
Rundstedt17 #5346 Viszont...NEM MAGYAR ÁRAK VANNAK OTT...Francia kereset-francia árak....ha jól tom egy túrorudi van ott 350 ft főváros környékén.... -
#5345 Nálam kevés árérzékenyebb olcsójánost találsz.
Ritkán üt csak ki rajtam a konzumidióta (viszont akkor brutálisan).
-
#5344 Mennyire sikeresek? sajnos számokat nem tudunk. Azt tudom hogy megjelenés napján az egyik konzolboltba a GTA4et rengetegen vették meg, sok oldalas a4es előrendelési lapon keresett ki az ürge amikor átvettem a gémet, 13 ezer volt. Azt látjuk hogy az akcókat keresik az emberek és az eladási listákra azonnal felkerül az ami akciós vagy aminek csökken az ára, de hogy mihez képest kell ezeket nézni azt nem tudjuk... -
#5343 A MAGYAR vevő iszonyúan árérzékeny. Nézd meg milyen sikeresek idehaza az akciósított játékok. -
#5342 Független a témától, de igen, én össze akarom hasonlítani magunkat velük. Sőt, mindenki mással, mindenben. Amíg én elszigetelődök, addig meg is érdemlem, hogy bantulendiként kezeljenek.
-
#5341 Nem akarom védeni a tolvajokat, de FRANCIAORSZÁG?
Azt akarod sugallni, hogy hasonlítsuk össze magunkat velük? Ne már... -.-
Átszámítva 350.000 Ft körül van arrafelé a minimálbér! IT szektorban dolgozom, de ez a fizetés még bruttóban is messze van nekem... NO COMMENT.
-
Rundstedt17 #5340 Itt Magyarországon nem. -
#5339 Nem tudom. De engem nem is érint.
Csak a "soha senkit ezért üldözni,büntetni nem fognak" hülyeség. -
Rundstedt17 #5338 "Franciaország az első ország, ahol a világhálós kalózok internethez jutását 2010 januárjától 2-12 hónapra is felfüggeszthetik"
A világon az első lesz....hát kérdés hogy eljut e ide és mikor:D...... -
#5337 > és jogos csak magadnak is leszedni a játékot,soha senkit ezért üldözni,büntetni nem fognak,nem is tették és nem is teszik
*hümm* Nem úgy tűnik, hogy ez a tendencia.
Franciaország törvényben tiltja az illegális letöltést
A francia kormány szándékai szerint fokozatos szankcionálással lesznek sújthatók azok, akik illegálisan töltenek le kulturális tartalmakat, így zenét és filmeket a világhálóról.
...
-
Rundstedt17 #5336 "Annyi igaz hogy vannak zenék és filmek amiket a netről veszek le, de magamnak."
Ne aggódj az itt lévők is csak maguknak szokták leszedni,csak a játékokkal kiegészítve a listát.jah és jogos csak magadnak is leszedni a játékot,soha senkit ezért üldözni,büntetni nem fognak,nem is tették és nem is teszik. -
#5335 Lelke rajta mindenkinek. Én a játékokat jó ideje veszem a PsP-mre és most már az X360-ra is (hamarosan rakok fel képeket a játékkollekcióimról megint) pedig a keresetem nem túl sok de vannak helyek ahol mindig vannak akciók és nem kell mindig a megjelenés napján megvenni a játékokat sem.
Annyi igaz hogy vannak zenék és filmek amiket a netről veszek le, de magamnak. És nem Szlovákiából hozatom hogy még a warezt is lewarezoljam, hanem boltban veszem a lemezt amin van plecsni. Jelen állás szerint ha jól tudom a zenéket és filmeket saját használatra jogvédett adathordozóra (ez a plecsnis) rögzíteni még lehet. de a nagy kedvenc filmeket és zenéket is igyekszem megvenni.
Lehet köpködni. :D -
Ry0K3N #5334 Azt persze hogy megveszi mert az a film meg is érdemli hogy ott legyen a polcon ^^