6215
A warez rossz
-
#5413 Ferfi logika, nekem is ez volt az elso gondolatom ahogy meglattam a kepet :DD -
#5412 Igeeeeeen!44!!!4
(Te összebeszéltél a férjemmel?! Ő szokta mindig a metrót emlegetni a metroid kapcsán...) -
#5411 Uhh, nane, kihagytam, pedig megvan :C Igaz, annak nincs doboza...
Szerk.: mármint a sima GB-ost. Hiányzik még egy origi NES-es, meg a Pinball DS-re. -
#5410 Corruption Wii-re.
(Meg valami sima Gameboy-os Metroid ;) -
#5409 ?
-
#5408 Akkor én is feladnék egyet:
Mi hiányzik róla, illetve van néhány kakukktojás is :) -
#5407 Hibásan értelmezed a feladványt :P -
#5406 Hibás a feladvány. Mert ha a gagyor Crash-ok belefértek, akkor a Jak 3-nak is helyet kellett volna hagyni, mert az simán minőségi játék. ;) -
#5405 -
amodent67 #5404 Uncharted 2? -
#5403 Arról nem is beszélve, hogy a feladványt még senki nem fejtette meg... -
#5402 Hoppáhoppá... nem látod a minőségi szűrést?!?! -
#5401 (Racing gagyiságok?) -
#5400 Jak 3? -
#5399 na az ilyen látványért mondom én is néha hogy eredeti game rulz (digital distribution sucks) -
#5398 Az alábbi képen a Naughty Dog fejlesztőcsapat játékai láthatóak.
Kérem folytassa a sort!
-
Zóanagyvarázsló #5397 Pedig a Valve szépen átejtette a palánkon a híveit ;) -
#5396 En maradok a Left4Deadnel es a Killing Floornal ha mar zombik xD -
#5395 hehe, nekem most majdnem 100%on van! meg a hard survivor resze hianyzik :C
(szinten nem elsosorban a zoNbik miatt feeling a game... ha arra vagyok, akkor beteszek egy Romero klasszikot ) -
amodent67 #5394 Megnéztem, de nem az én stílusom. A PvZ szórakoztatott, de nem elsősorban a zombik miatt. Egyébként ha már szó volt róla, egy gyors proof of purchase :)
-
#5393 Nájsz! :) -
#5392 mondjuk ez igy is van! ;)
btw csekkold a Larva Mortust! fincsi anyag! ;)
(plencvörszuszzombízos hszed utan, gondoltam te is fogekony vagy az "ilyesmire" :]) -
szép nagyon ez a Limited is, majd írj róla hogy milyen a játék első benyomásra -
tyrant71 #5390 nekem semmi bajom a lemezek elhelyezésével :-)
-
amodent67 #5389 Haggyuk má ezt a vírusírtó háborút, vallási kérdés a javából, nincsenek igaz válaszok csak mindenki a saját hülyeségét szajkózza. Az AVG nem szar, ahogyan a NOD sem az, egyik sem ad 100%-os védelmet, ezzel együtt kell élni. -
#5388 Tudtam, hogy ezzel jossz -> bocs,de lol!
btw, 2 csigas 64bites ájemdé(meg a zegymagos)+1 csiga ram ikszpén vigan dalolaszik a nod... lol! -
#5387 A Virusbulletin pontosan olyan egyoldalú tesztelősdi, mint az NCAP rendszer a kocsiknál. Ezernyi fontos körülményt nem vizsgál.
Nem. A NOD nem szar (hanem drága) -mert pl az AVG az tényleg szar-, de az a hype, ami körülötte zajlik egyszerűen hazugság. A NOD nem a szent grál, de még csak a legjobb vírusvédelmi megoldás sem. Ráadásul egy 1.5 GB ram + 3 GHz HT kombós gépet + spyware progi, úgy leterhel, hogy öröm nézni.
Egyszerűen gáz a trójaiak elleni védelme.
-
#5386 Jah, ezé TALÁN érdemes lesz újra beröffenteni az x-et. -
#5385 Itt a folytatás és a befejezés.
igényesen egymásra tetejére hányva a 3 lemez, leglább ha már plusz tartót nem tettek bele rakták volna bele papírtokba, mint az LOban. -
#5384 Ezt nem mondtam:) sorozattal úgy vagyok hogy ha valamit látok és megtetszik akkor elkezdem nézni, de ezt még sehol nem láttam, angol humort szeretem és Atkinsont is. -
#5383 Nekem nod melle csak a Spybot S&D van, eddig gondom nem volt... igaz nem is vagyok vad weben bongeszos. -
Zóanagyvarázsló #5382 Szóval filmben, sorozatban is csak a broáf?
Bírni kell hozzá Rowan Atkinsont és az angol humort, akkor üt. És a szinkronja is jó. -
Rundstedt17 #5381 Nod összeesküvés -
#5380 alap!!!44 -
Rundstedt17 #5379 Előre látom a választ:Téged is lefizetettek?! -
#5378 jo akkor a NOD szar! a fuggetlen tesztek is le voltak fizetve, hogy toppon van! btw spyware doctor style progi az kell melle, ez teny!
en meg amikor a 2es verza uj volt, akkor nyomtam ilyen szinten mint te(szal nem kell a nagymellenyu duma)! azota sajnos az akkori "fonokommel" megromlott a viszonyom es eljottem(viszonteladok voltunk szinten)... igy mara mar igaz nem nyomom olyan uzemben, de meg mindig meg vagyok vele elegedve... szamtalan gep lett megmentve ezaltal(plane anno! erdekes minden gep ilyen vacak avastos, meg loldefenderes(copy/paste gagyientura VB-k) volt jeee')
;)
ps: ezeket lefizettek kokemenyen! LOL "56 Success / 3 Failure / 5 No Entry" hanyadikok is a listan? hagyjukma' Ibolykat -.- -
#5377 Erről a sorozatról még sosem hallottam. -
#5376 nekem tetszett, Bruce Willis egyike azon színészeknek aki nekem mindent eltud adni amiben ő van, igaz csak egyszer láttam és ezt nem moziba hanem warezba:( -
Zóanagyvarázsló #5375 Én ennek a legakciózáráa várok. Mert akármekkora kedvenc, ennyit nem adok érte, pláne ha az összes "special" film nincs is benne. -
Zóanagyvarázsló #5374 Ebben az újból legalább a korhatáros rendezői van benne.
Nem mintha hinnék benne, hogy attól jó filmmé válna, de úgy legalább a "gagyiseagal" filmeknél mindenképp érdemsebb lehet megnézni.