6215
A warez rossz

• Lammer
    Zsézést befejezni!
    (kommentek torolve4!4)
  • Istencsászár
    ne is mond, gagyi reklámok meg figyelmeztetések, ami még nem is csak nekem szól...
  • DanielT
    És nézze végig az elején az elnyomhatatlan szemetet... amiben a másolás ellen uszítanak, plusz jó esetben pár hulladék film trailere is beugrik... szintén elnyomhatatlanul. Már várom a 12 perces reklámblokkokat.
  • Istencsászár
    Vettem DVD filmet ( Hot Fuzz ) alábbi matrica volt rajta ezzel a felirattal "Miért másolnád? Megveheted ennyiért is" az aki másol nem fog érte kiadni 990 forintot, amikor 100 forintos DVDre kiíjra... sokszorosáért vegye meg? hülye lenne! :)
  • Narxxis
    Jah, ha pár CD vagy DVD kell azt itthon veszem, de általában elég ha évente egyszer max. 2-szer veszek 200db DVD5-öt és 40db DVD9-et és 20db music CD-t. :D
  • t0mmy #5328
    5db dvd-ből amit itthon veszel meg még ha teszkós is, abból a szlovákoknál min. 10-et veszel...
  • Istencsászár
    mondjuk itt nagy tételekről lehet szó mert azt nem hiszem hogy 5 db dvdt nem a sarki teszkóban veszed meg fillérekért:D
  • Istencsászár
    a warezos még ezen is spórol? éhen ne halj:)
  • Narxxis
    Szerintem ez zsír dolog, CD-t, DVD-t már nagyon rég csak Szlovákiából rendelek, pendrive-om meg nincs és nem is veszek vagy ha igen akkor majd hozzácsapom a DVD rendelésemhez.

Így legalább megtűrt dolog a warez itthon amíg az ember saját magának otthon csinálja. :-)
  • t0mmy #5324
    ezzel megint csak annyit érnek el hogy már a pendrive-okat is szlovákiában fogja megvenni az esetleges vásárló (egy jogdínyi vonatjegy árából), ezzel is rombolva a magyar igencsak szar gazdaságot!

Amúgy meg azthiszem az ártatlanság vélelme megillet mindenkit, tehát nem kellene ilyen módon elvenni akárkitől is a pénzét, ha meg illegális tartalmakat tesz rá, akkor ezesetben nincs miért büntetni??!

Vicc ez az ország...
  • Dante73
    Ez kétirányú utca. Mi lenyúljuk őket, mert töltögetünk, Ők lenyúlnak minket, mert fizetünk a saját képeink, videóink, és a free programok után is. Innen már csak az a gond, hogy ők továbbra is sírnak, és "üldöznek" tűzzel, vassal. El kellene dönteniük, melyik kell nekik a kettő közül, mert így együtt gusztustalan a dolog....
  • Tinman #5322
    99%-ban legális tartalmakat használok.
    De 100% azon eszközeim száma, amiken nincs és a jövőben sem lesz hologramos matrica. 2 határtól is alig egy köpésre lakom kint ilyenről nem is hallottak még... továbbra sem vagyok hajlandó fizetni a SAJÁT FÉNYKÉPEIMÉRT, sőt az ingyenesen letölthető tartalmakért sem ami a pendriveomon van.

FELHÁBORÍTÓ!
  • JagFater
    Már nincs miért zaklatni a letöltőket...
  • Rundstedt17
    khm de ez a lovagoknak igazán égő akik csak kipróbálás képpen töltik le a játékot hogy utána megvegyék....
  • Narxxis
    jáj :(
  • amodent67
    Ez a grafikon azért némileg árnyalja azt a korábban itt gyakran hivatkozott érvet, hogy a warezes gyerekek micsoda atyaúristen vásárlóerőt képviselnek:

• Tinman #5317
    2990 Ft, annyit simán megért a 3 FO.
    Igaz nekem az 1. és a 3. már megvolt, de ilyen mellékletben, így azért nyugodtabban alszom.
  • sambauer
    Fallout pakk mennyi volt ?
  • Tinman #5315
    Éppen, hogy nem lendült be az eladónál sem, szerencsére!
    Emiatt van a pakkban 2 db 890 Ft-os PC játék kézikönyvvel, online kóddal, ahogy kell. A nagy része 990 Ft-os a Lost-ra régóta fájt a fogam 1790-ért már megérte, a Fallout megacsászáságéskészésennyi! :-)
  • Istencsászár
    Belendült a gazdaság? ennyire azért nem jó Gordon Freeman:DD
  • Zóanagyvarázsló
    Ha lehet, a normális kinézetű első kiadást preferálom, melyhez még kézikönyv, alkalmasint egyéb "extra" is jár.
  • Rundstedt17
    és amiért gagyi az EVM,nem tetszik a csomagolás?
  • Zóanagyvarázsló
    Kösz, talán sor kerüülhet rá, de a következő egy-két hétben aligha járok Pesten, ezért is aggódom, hogy elfogy vagy véget ér az akció. Mert ugye van EVM-es gagyi is 2k-ért, de az kell a halálnak.
  • Tinman #5310
    CoJ-ra rábaxtam, nem kicsit... itt van KETTŐ!!! bontatlan példány, persze a számlán is 2 kettő szerepel, de külön :-/
    Írtam nekik, de semmi reakció.
    Nem rontok be emiatt hozzájuk, ha érdekel viheted az egyiket, gyakran járok Pesten (is).
  • Zóanagyvarázsló
    CoJ, BS4 és Evil Genius nekem is kell 990 Ft-ért, remélem nem fogy el, mire utamba kerülnek. Vagy mostanában mindenhol ennyibe fájnak? (Mondjuk CoJ megvan, de az kivételesen bundle, az ilyesmit pedig nem szeretem, le kéne cserélni.)

Egyébként ebből is látszik, hogy milyen borzalmasan drága jó játékokat venni...
  • Tinman #5308
    Hányok tőle én is, de olyan olcsó volt, hogy bedobtam a kosárba.
  • DanielT
    Ezekez az "LV" kiadásokat legközelebb inkább ne tedd a képre légyszi, mert minden alkalommal percekre megvakulok :D
  • sambauer
    na csak várjatok, mindjá menőzök énis ! Xd
  • Tinman #5305
    Me' akko' is éJJen a wakrexz rohattack!

CéHes telt nem leszónyi!
  • Lammer
    Ezen senki se csodalkozzon... a regi jol berogzott nekem minden jar alanyi jogon tortenetet nagyon nehez lesz a fejekben helyrerakni... (szerintem sosem fogunk ilyen szinten Europahoz felzarkozni)
  • aabyssx
    He?
  • sambauer
    LCS szerint
  • aabyssx
    Ők éppen ezen tevékenykedtek, és szintél elbasztak egy rakás pénzt.
    Mára 5000 Ft-os játék? A Gears of War? Most eltekintve attól, hogy megint meg kellett győződnöm róla, hogy egy primkó hulladék, ez egy átlagban 95%-ra értékelt játék, kurva népszerű, és leggyengébb nehézségen is 8 óra a játékideje ("ICs" szerint). Ez semmi (árban).
  • Sir Quno Jedi
    Nembiztos... :D
  • Lammer
    a pcs jatekok lealdozott vol(majdnem kompendiumot irtam :D)1. es 2.-t atolvassa, akkor fel fog vilagosodni o" is
  • Sir Quno Jedi
    Ez nem az ő hibája. Akinek megvan az itteni átkos előélete, az kiválóan olvashatónak, világosnak és magától értetődőnek látja ugyanezt. :DDD
  • Lammer
    a lenyeg, hogy a kemeny mag erti ;)
    (mi mar ismerjuk Abby mester multjat es kinyilatkozasait... szal igy erti, aki erti ;)
  • Renátó1985
    sose értem mit írsz
  • Lammer
    OMÁJGÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁD!

ABBY LOLZOFVÓRT VETTNÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉGY444!

hamar o" is megvette... akkor virolgonadáj444!negz kesz! ennyi44

mi lett veled eNber??? jovo heten mar 1v1ezni fogsz bénaneten escében???

• sambauer
    tuskószimulátor LOL