A warez rossz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Az még ingyé' is rossz lenne.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szoveg azert odavag, bar ezt egy warezos ugysem fogja megerteni 😉
(jahes nem mellesleg KIB*SZOTT jo jatek! 2400 penzt boven meger! ^^)
(Kotekedoknek->igen a Total CMD, Pista, NOD32 is eredeti, a tobbi freeware(gimp, FF, DT, Skype, Hama) <#papakacsint>#papakacsint>)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
> a játékot,soha senkit ezért
> üldözni,büntetni nem fognak,
> nem is tették és nem is teszik
Ebben tévedsz, minden hónapban van egy ilyen ügyünk, a bíróság mindig el is ítéli a delikvenseket. Azt nem mondom, hogy túl komolyak lennének a büntetések (jellemzõen pénzbüntetés), de a priuszba attól még bekerül 😊
upacukafundalukafundakávékamaduka
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Postaköltésggel olcsóbb erre a szarlandre meghozatni, mint bebattyogni egy boltba és a kosárba dobni. Elég sokan vagyunk itt, akik kintrõl vásárolnak játékot. Borz alom, borzalom.
Ritkán üt csak ki rajtam a konzumidióta (viszont akkor brutálisan).
www.youtube.com/aabyssx
www.youtube.com/aabyssx
Azt akarod sugallni, hogy hasonlítsuk össze magunkat velük? Ne már... -.-
Átszámítva 350.000 Ft körül van arrafelé a minimálbér! IT szektorban dolgozom, de ez a fizetés még bruttóban is messze van nekem... NO COMMENT.
Csak a "soha senkit ezért üldözni,büntetni nem fognak" hülyeség.
www.youtube.com/aabyssx
A világon az elsõ lesz....hát kérdés hogy eljut e ide és mikor😄......
*hümm* Nem úgy tûnik, hogy ez a tendencia.
Franciaország törvényben tiltja az illegális letöltést
A francia kormány szándékai szerint fokozatos szankcionálással lesznek sújthatók azok, akik illegálisan töltenek le kulturális tartalmakat, így zenét és filmeket a világhálóról.
...
www.youtube.com/aabyssx
Ne aggódj az itt lévõk is csak maguknak szokták leszedni,csak a játékokkal kiegészítve a listát.jah és jogos csak magadnak is leszedni a játékot,soha senkit ezért üldözni,büntetni nem fognak,nem is tették és nem is teszik<#vigyor>#vigyor>.
Annyi igaz hogy vannak zenék és filmek amiket a netrõl veszek le, de magamnak. És nem Szlovákiából hozatom hogy még a warezt is lewarezoljam, hanem boltban veszem a lemezt amin van plecsni. Jelen állás szerint ha jól tudom a zenéket és filmeket saját használatra jogvédett adathordozóra (ez a plecsnis) rögzíteni még lehet. de a nagy kedvenc filmeket és zenéket is igyekszem megvenni.
Lehet köpködni. 😄
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
(kommentek torolve4!4)
Értem én, csak leszarom. :) :O D:
Így legalább megtûrt dolog a warez itthon amíg az ember saját magának otthon csinálja. :-)
Értem én, csak leszarom. :) :O D:
Amúgy meg azthiszem az ártatlanság vélelme megillet mindenkit, tehát nem kellene ilyen módon elvenni akárkitõl is a pénzét, ha meg illegális tartalmakat tesz rá, akkor ezesetben nincs miért büntetni??!
Vicc ez az ország...
http://www.freetvmaci.info/
De 100% azon eszközeim száma, amiken nincs és a jövõben sem lesz hologramos matrica. 2 határtól is alig egy köpésre lakom kint ilyenrõl nem is hallottak még... továbbra sem vagyok hajlandó fizetni a SAJÁT FÉNYKÉPEIMÉRT, sõt az ingyenesen letölthetõ tartalmakért sem ami a pendriveomon van.
FELHÁBORÍTÓ!

upacukafundalukafundakávékamaduka
Igaz nekem az 1. és a 3. már megvolt, de ilyen mellékletben, így azért nyugodtabban alszom.
Emiatt van a pakkban 2 db 890 Ft-os PC játék kézikönyvvel, online kóddal, ahogy kell. A nagy része 990 Ft-os a Lost-ra régóta fájt a fogam 1790-ért már megérte, a Fallout megacsászáságéskészésennyi! :-)