6215
A warez rossz
-
#5533 Kwisatz Haderach: Taken from the Hebrew term K'fitzat Haderech (קפיצת הדרך), which means "A jump forward along the path" (K'fitzat means "jump", ha means "the" and derech means "path/road/way"). Rashi (Rabbi Solomon ben Isaac, 1040-1105 CE) popularized the term to explain how Moses' spies were able to cover so much distance in such a short amount of time: God shortens the path of the righteous (in Numbers 13.25 from the Hebrew Bible). The Bene Gesserit believe the Kwisatz Haderach will be a jump forward along the path of mankind's evolution. Herbert's character is probably at least partially a reversal of The Mule from Asimov's Foundation series (this time the plan-upsetting, unpredictable man is the hero instead of the bad guy).
-
#5532 Na! Ezaz! Uszulvazmeg! :DD Nemá'!
Jóska, Béla és Károly. Ennyi :D -
#5531 Usul, a nickname which literally means "base of the pillar" in Arabic. In Muslim scripture pillars are usually symbols for the masculine aspect of divine strength and fertility, so at the risk of appearing flippant the most succinct translation is probably "god phallus."
-
#5530 :DDD
Evvan :D -
#5529 Muad'Dib". In Arabic, مؤدّب mu'addib means 'educator.'
Kérlek ne égesd magad tovább! Píííííz! Nekem fáj... :D -
#5528 Hmm... 4 évig tanultam latinul, a bene nyilván lejött, de nem tudtam hogy ez a gesserit is létező szó. Mindenesetre vannak ilyen szavak, nevek amik idegesítenek. Muad Dib. Hát anyád. :D
Apróságnak tűnik, de engem teljesen kizökkent. -
#5527 Öcsémfacsiga, te milyen "idióta fantázia"nevekről csüsszögsz itten-e?!?!? Behalok:
"Bene Gesserit (the name being a likely derivative of the Latin phrase "quamdium se bene gesserit", meaning "as long as he/she shall have behaved well")." -
#5526 A filmnek édeskevés köze van a könyvekhez, azt gondolom sejted.
Irány olvasni! Legalább az alapkönyveket! -
#5525 Megvan a könyv, neki is kezdtem, de mindig kiborulok az idióta fantázanevektől, pl: Bene Gesserit. Böá. Nem bírtam soká'.
A filmet nemrég újra megnéztem, a kibővített verziót, nagy hiba volt, mert nagyon untam.
Ezt viszont rohadt sokszor megnéztem, nagyon tetszik ahogy beszél a nő. -
#5524 A vonzó vezér:
-
#5523 Úristen! Aki nem olvasott már kora gyermekkorában Frank Herbert-et, az mit keres még az élők sorában?!?!? -
#5522 "így a "pirosakkal" voltunk, nem tudva, hogy ők a rosszak. Később ez a felismerés döbbenetes hatással volt rám :DDD"
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddddddd -
#5521 34 ezer vót!
Hermincnégyezer! Mégis jobban megéri, mint a DSi 55é :-DD
"Háusz hárkonen!" De micsoda dölyfös niga hang mondta már... fúúú de élveztem -
#5520 Burzsuj. Felnyomlak az apehná'. Nekem Pc speakeren prüntyögött :( De egész korrekt volt egyébként ott is. Délutánonként 4-en 5-en fent voltak nálunk és nyomtuk. Jellemzően semmit nem értettünk a történetből, így a "pirosakkal" voltunk, nem tudva, hogy ők a rosszak. Később ez a felismerés döbbenetes hatással volt rám :DDD -
#5519 Durva... amiga nekem kimaradt, Dune II-öt, 486-on toltam AWE32-vel. Hevön!
Land of sand, home of the spices...nyami -
#5518 Na, most már villantanod kell valami ütőset! :D -
#5517 Csak érjek haza :-PPP -
#5516 Ja, hogy a WAREZ verzió ilyet dob... megszokhattuk. -
#5515 Nájsz! Digikamera niccse? Így scannelve olyan steril :( -
Zóanagyvarázsló #5514 Na és persze az akciójáték:
-
#5513 Meg fogsz lepődni ;-) -
#5512 Na. Ez már valami! :) -
#5511 HÓLIMÁDÖROFDZSÍZÖSZTÁVOZZ!!! -
Zóanagyvarázsló #5510 Egy kis kárpótlás:
-
Zóanagyvarázsló #5509 Én is kedvedben járok :P
-
#5508 Viszont már komolyan rettegek, hogy este Tinman betol valami ilyet:
:DDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#5507 na! ez mar aze jobbag! ^^ -
#5506 Huhh, hogy ezekkel mennyit toltam anno!!! Imádtam, mikor rezgős kontrolleren jött a tírex én meg beszartam és majdnem eldobtam a cuccost ijedtemben!! :DDD -
#5505 És ha már Lammer is itt van, szintén fincsiség. Aki nem ismeri és szemfüles, azért meglátja mi lehet az összefüggés. :)
-
#5504 Nem top állapot sajna. Márminthogy a tokok kívülről bazira nem szépek, mert asszem pl. a 7 az már másodjára van meg nekem és ilyet tudtam szerezni, a 8-at nekem adta egyik barátom, de az sem volt már szép, a 9 még aránylag emberi külsejű. -
#5503 Node ezé tolom majd boxon, mer nem akarok idegeskedni. (pedig gondolkodtam rajta, hogy jó lesz PC-n) -
#5502 Na, toljad az FF fotókat, 7-re 8-ra vevő vagyok, ha első kiadás, top állapot :) -
#5501 Nem is lehet sokkal többet :D Van 4 pályavonal (ugyanott, csak a napszak(najó az ég színe) más) 4-5 autó és kész. Nincs karrier, semmi, csak 3-4 perces futamokat nyomhatsz a tetszőlegesen kiválasztott autóval a tetszőleges nyomvonalon :)
-
#5500 Overlord 2 nagy királyság, majd a későbiekben nekem is beszerzős, persze pécén az igazi
-
#5499 Áhhh, azokat is eladtam (még a Grandia 2-met is, MGS-eket is, gyűjtői Silent Hill2-met is, ami belefér).
Viszont van sok Finális fantáziám még, meg Xenosagák, ilyesmi. De már a régi gammákat is ha beszerzem, végigtolom, adom is el egyből.
Legutóbb is szereztem fóliás Valkyrie Profile 2-t és miután áttoltam, eladtam. Bazi jó játék!, de nem szeretem, ha ebbe áll a pízem.
Most pl. Primal és Shadow Hearts 2 ami végigtolásra vár itt gyáriba SH2 folyamatban is).
Meg ha hétvégén el tudom hozni a nyú PSP-met, akkor úgyis PSX gammafeszt lesz rajta! :D X-en meg Overlord 2 (megtetszett, kértem egyet abból is) -
#5498 riiiiiidzs részőőőőőőőőőőőőőőőőő!
(amugy bar kb a te stilusodban: max 1 percet birnek vele jatszani! ) -
#5497 Nextgennyben nincs is klasszikus... Szívesen látnám a te régebbi cuccaidat is, már írni is akartam!
-
#5496 Még mindig a PS1 sorozatból, egy igazi csemege:
A legelső Playstation játék:
-
Zóanagyvarázsló #5495 A budget rossz. -
#5494 Sajnálom öregem, de pl. nextgennyet már adom is el végigjátszás után.