A warez rossz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
nice<#eljen>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Tinman
Nod is? :-D
Az még ingyé' is rossz lenne.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Lammer

Szoveg azert odavag, bar ezt egy warezos ugysem fogja megerteni 😉

(jahes nem mellesleg KIB*SZOTT jo jatek! 2400 penzt boven meger! ^^)

(Kotekedoknek->igen a Total CMD, Pista, NOD32 is eredeti, a tobbi freeware(gimp, FF, DT, Skype, Hama) <#papakacsint>)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

DanielT
Az FOS. Csak az azonos régiós cuccok érnek 😛PP
Lammer
HAHA! nekem ugyanez, kiveve (a Gyevi birot 😄) az elso resz NTSC dualcsók edisön 😄

DanielT
Lesz még folytatás, stay tuned 😉
DanielT
Rég volt itt kép.

Na tessék, pár szépség:
> jogos csak magadnak is leszedni
> a játékot,soha senkit ezért
> üldözni,büntetni nem fognak,
> nem is tették és nem is teszik

Ebben tévedsz, minden hónapban van egy ilyen ügyünk, a bíróság mindig el is ítéli a delikvenseket. Azt nem mondom, hogy túl komolyak lennének a büntetések (jellemzõen pénzbüntetés), de a priuszba attól még bekerül 😊

upacukafundalukafundakávékamaduka

Tinman
Sajnálom azokat akik nem határmentén laknak... tudod mikor fogok én 300 Ft-ért benzint tankolni Gordinak? Majd, ha Kutaragi lesz a Commodore cég elnöke <#idiota>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Felmérést meg úgy manipulálják ahogy akarják.

Ja bocs, elfelejtettem, hogy minden életszínvonalt vizslató felmérést szerint alázzuk az egész EU-t. Még egyszer elnézést.
Nem élnek jobban!

De mivel jobbak a fizetések, összességében mégis jobban élnek.
Ez szlovákoknál is látszik,de Franciaország meg a legdrágább hely Európában köztudott eszméletlen árak....jó ez nekünk inkább az élelem legyen olcsó mint a pc game...

Istencsászár
évekkel ezelõtt a szlovákokhoz jártunk étterembe és tankolni, most hogy bejött neki ez Euro õk járnak ide vásárolni pl az Esztergomi Tescó egy nagy részének a forgalmát a szlovákok teszik ki, a parkolóba rengeteg szlovák rendszámot látni, étterembe is ide járnak mert sokkal olcsóbb...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

igen.5-4-3 szoros ár szinte minden...nagyjából ugyanott vannak mint mi...

Istencsászár
a játékok olcsóbbak viszont sok minden más sokkal drágább... itthon el van baszva az árazása ezeknek, miért?

Tinman
Nézd csak meg mennyibe kerül Franciában, Angliában egy premier játék...

Postaköltésggel olcsóbb erre a szarlandre meghozatni, mint bebattyogni egy boltba és a kosárba dobni. Elég sokan vagyunk itt, akik kintrõl vásárolnak játékot. Borz alom, borzalom.

Viszont...NEM MAGYAR ÁRAK VANNAK OTT...Francia kereset-francia árak....ha jól tom egy túrorudi van ott 350 ft fõváros környékén....

aabyssx
Nálam kevés árérzékenyebb olcsójánost találsz.
Ritkán üt csak ki rajtam a konzumidióta (viszont akkor brutálisan).

www.youtube.com/aabyssx

Istencsászár
Mennyire sikeresek? sajnos számokat nem tudunk. Azt tudom hogy megjelenés napján az egyik konzolboltba a GTA4et rengetegen vették meg, sok oldalas a4es elõrendelési lapon keresett ki az ürge amikor átvettem a gémet, 13 ezer volt. Azt látjuk hogy az akcókat keresik az emberek és az eladási listákra azonnal felkerül az ami akciós vagy aminek csökken az ára, de hogy mihez képest kell ezeket nézni azt nem tudjuk...

Tinman
A MAGYAR vevõ iszonyúan árérzékeny. Nézd meg milyen sikeresek idehaza az akciósított játékok.

aabyssx
Független a témától, de igen, én össze akarom hasonlítani magunkat velük. Sõt, mindenki mással, mindenben. Amíg én elszigetelõdök, addig meg is érdemlem, hogy bantulendiként kezeljenek.

www.youtube.com/aabyssx

Tinman
Nem akarom védeni a tolvajokat, de FRANCIAORSZÁG?

Azt akarod sugallni, hogy hasonlítsuk össze magunkat velük? Ne már... -.-

Átszámítva 350.000 Ft körül van arrafelé a minimálbér! IT szektorban dolgozom, de ez a fizetés még bruttóban is messze van nekem... NO COMMENT.

Itt Magyarországon nem.

aabyssx
Nem tudom. De engem nem is érint.
Csak a "soha senkit ezért üldözni,büntetni nem fognak" hülyeség.

www.youtube.com/aabyssx

"Franciaország az elsõ ország, ahol a világhálós kalózok internethez jutását 2010 januárjától 2-12 hónapra is felfüggeszthetik"
A világon az elsõ lesz....hát kérdés hogy eljut e ide és mikor😄......

aabyssx
> és jogos csak magadnak is leszedni a játékot,soha senkit ezért üldözni,büntetni nem fognak,nem is tették és nem is teszik

*hümm* Nem úgy tûnik, hogy ez a tendencia.

Franciaország törvényben tiltja az illegális letöltést

A francia kormány szándékai szerint fokozatos szankcionálással lesznek sújthatók azok, akik illegálisan töltenek le kulturális tartalmakat, így zenét és filmeket a világhálóról.
...

www.youtube.com/aabyssx

"Annyi igaz hogy vannak zenék és filmek amiket a netrõl veszek le, de magamnak."
Ne aggódj az itt lévõk is csak maguknak szokták leszedni,csak a játékokkal kiegészítve a listát.jah és jogos csak magadnak is leszedni a játékot,soha senkit ezért üldözni,büntetni nem fognak,nem is tették és nem is teszik<#vigyor>.

Bogyi007
Lelke rajta mindenkinek. Én a játékokat jó ideje veszem a PsP-mre és most már az X360-ra is (hamarosan rakok fel képeket a játékkollekcióimról megint) pedig a keresetem nem túl sok de vannak helyek ahol mindig vannak akciók és nem kell mindig a megjelenés napján megvenni a játékokat sem.

Annyi igaz hogy vannak zenék és filmek amiket a netrõl veszek le, de magamnak. És nem Szlovákiából hozatom hogy még a warezt is lewarezoljam, hanem boltban veszem a lemezt amin van plecsni. Jelen állás szerint ha jól tudom a zenéket és filmeket saját használatra jogvédett adathordozóra (ez a plecsnis) rögzíteni még lehet. de a nagy kedvenc filmeket és zenéket is igyekszem megvenni.

Lehet köpködni. 😄

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Azt persze hogy megveszi mert az a film meg is érdemli hogy ott legyen a polcon ^^

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Lammer
Zsézést befejezni! <#ticking>
(kommentek torolve4!4)

Istencsászár
ne is mond, gagyi reklámok meg figyelmeztetések, ami még nem is csak nekem szól...

DanielT
És nézze végig az elején az elnyomhatatlan szemetet... amiben a másolás ellen uszítanak, plusz jó esetben pár hulladék film trailere is beugrik... szintén elnyomhatatlanul. Már várom a 12 perces reklámblokkokat.
Istencsászár
Vettem DVD filmet ( Hot Fuzz ) alábbi matrica volt rajta ezzel a felirattal "Miért másolnád? Megveheted ennyiért is" az aki másol nem fog érte kiadni 990 forintot, amikor 100 forintos DVDre kiíjra... sokszorosáért vegye meg? hülye lenne! 😊

Narxxis
Jah, ha pár CD vagy DVD kell azt itthon veszem, de általában elég ha évente egyszer max. 2-szer veszek 200db DVD5-öt és 40db DVD9-et és 20db music CD-t. 😄

Értem én, csak leszarom. :) :O D:

t0mmy
5db dvd-bõl amit itthon veszel meg még ha teszkós is, abból a szlovákoknál min. 10-et veszel...

Istencsászár
mondjuk itt nagy tételekrõl lehet szó mert azt nem hiszem hogy 5 db dvdt nem a sarki teszkóban veszed meg fillérekért😄

Istencsászár
a warezos még ezen is spórol? éhen ne halj😊

Narxxis
Szerintem ez zsír dolog, CD-t, DVD-t már nagyon rég csak Szlovákiából rendelek, pendrive-om meg nincs és nem is veszek vagy ha igen akkor majd hozzácsapom a DVD rendelésemhez.

Így legalább megtûrt dolog a warez itthon amíg az ember saját magának otthon csinálja. :-)

t0mmy
ezzel megint csak annyit érnek el hogy már a pendrive-okat is szlovákiában fogja megvenni az esetleges vásárló (egy jogdínyi vonatjegy árából), ezzel is rombolva a magyar igencsak szar gazdaságot!

Amúgy meg azthiszem az ártatlanság vélelme megillet mindenkit, tehát nem kellene ilyen módon elvenni akárkitõl is a pénzét, ha meg illegális tartalmakat tesz rá, akkor ezesetben nincs miért büntetni??!

Vicc ez az ország...

Dante73
Ez kétirányú utca. Mi lenyúljuk õket, mert töltögetünk, Õk lenyúlnak minket, mert fizetünk a saját képeink, videóink, és a free programok után is. Innen már csak az a gond, hogy õk továbbra is sírnak, és "üldöznek" tûzzel, vassal. El kellene dönteniük, melyik kell nekik a kettõ közül, mert így együtt gusztustalan a dolog....

http://www.freetvmaci.info/

Tinman
99%-ban legális tartalmakat használok.
De 100% azon eszközeim száma, amiken nincs és a jövõben sem lesz hologramos matrica. 2 határtól is alig egy köpésre lakom kint ilyenrõl nem is hallottak még... továbbra sem vagyok hajlandó fizetni a SAJÁT FÉNYKÉPEIMÉRT, sõt az ingyenesen letölthetõ tartalmakért sem ami a pendriveomon van.

FELHÁBORÍTÓ!

khm de ez a lovagoknak igazán égõ akik csak kipróbálás képpen töltik le a játékot hogy utána megvegyék....

Narxxis
jáj 😞

Ez a grafikon azért némileg árnyalja azt a korábban itt gyakran hivatkozott érvet, hogy a warezes gyerekek micsoda atyaúristen vásárlóerõt képviselnek:

upacukafundalukafundakávékamaduka

Tinman
2990 Ft, annyit simán megért a 3 FO.
Igaz nekem az 1. és a 3. már megvolt, de ilyen mellékletben, így azért nyugodtabban alszom.

sambauer
Fallout pakk mennyi volt ?

Turn Me On Dead Man

Tinman
Éppen, hogy nem lendült be az eladónál sem, szerencsére!
Emiatt van a pakkban 2 db 890 Ft-os PC játék kézikönyvvel, online kóddal, ahogy kell. A nagy része 990 Ft-os a Lost-ra régóta fájt a fogam 1790-ért már megérte, a Fallout megacsászáságéskészésennyi! :-)