6215
A warez rossz

• DanielT
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

Már a ezen szavak leírását is kompenzálnom kell valami fincsiséggel! Na várjatok! :)
  • Istencsászár
    hogynem, hazai klasszikusok

1-2 EVM, meg 100% játék, legjobb választás kiadás:DDD
  • DanielT
    Remélem csemegék! Valami klasszikus!
  • Zóanagyvarázsló
    OFF:

Mit is írtál múltkor a másik topikba, milyen LCD monitorod van, ami nagyon jó retróra is?
  • Tinman #5489
    Várj amíg hazaérek, vannak új szereplők ;-)
  • DanielT
    Képeket! Szép kiadásokról!
  • Istencsászár
    az mindegy, de ha minimálsian is bele tudja keverni, vagyis ide belinkeli, már meg is volt az a hónapi önigazolás, tölti tovább a játékokat, filmeket, zenéket futószalagon:)
  • tyrant71
    ennek mi köze a játékokhoz?
  • Lammer
    ez meg mindig hulyeseg(hamar jatekos topik, akkor engedd meg, hogy jatekokrol beszelek tovabb)! hisz aki letolt egy jatekot jogosulatlanul hasznalja(user egriiment ugye), amiert fizetnie kellett volna ;) nem fizetett, hasznalta(ala blicceles bkvn, nem vettel jegyet, de megis utaztal, -1 jegy rgo bevetel kieses) -> -1
  • JagFater
    Ugye, hogy nem is olyan rossz? :-)
  • amodent67
    Ez az amerikai ítélet pontosan hogyan is kapcsolódik a magyar szerzői jogi szabályozáshoz?
  • aabyssx
    Azért kell izomból átnyomni a "kirakatpereket", mert utána lehet rá hivatkozni precedensként a többinél.
  • Istencsászár
    rossz emberen statuáltak példát... nem kellett volna, büntessék meg, de ne ennyire, mindeközben ott vannak a nagyhalak őket meg le sem szarják, pedig lehetne ott kiket elmeszelni
  • Lammer
    a'merika'... itt masok a torvenyek ;) tudtommal itthon a warezpista letolthet magancelra zenet(fel mar illegalis)... ennyi

egyebkent ezekhez a "kirakatperek" olyan szanik! meg van a velemenyem roluk... amig a komolyabb (akar korrupcio) dolgok siman "mukodnek" addig tenyleg a luzer jozsi48at b*szarintjak meg ezerrel... sajnos ez van :C (az rendben van, hogy jogtalan volt a tette, de kerem hol van a tobbi komolyabb torvenytelensegek (f)elszamolasa?)
  • JagFater
    Kiba unalmas vagy beképzelt dumáddal.
    Csöpög belőle a magasrendűség...
  • Terensz
    Ez már 3 dolog :)
  • Terensz
    Nos, veled kapcsolatban 2 dolog lehet.

1.: feledékeny vagy, és már elfelejtetted, hogy a kb 1 éved alatt (amióta itt rontod a levegőt) miket írtunk neked. Nem szégyen az ilyesmi, olvass bátran vissza, de ugye nem baj, hogy az anno neked leírtakat nem ismétlem meg? (Csak neked írt hsz-ekben is bőven volt szó zene-letöltésről is, a jag1-nek és a narxisnak írtakról meg ne is beszéljünk)

2.: gyengeelméjű vagy. Ez nem szégyen, különféleképpen osztogatják az embereknek az észt, de akkor ne csodálkozz, ha már az embereknek elmegy a kedve a veled való meddő vitáktól.

Mert ez: "Jah igazad van csak a konzolos warez rossz,a pc-s az jó" ez a hsz akkor is furcsa lenne, ha olyan warezpista írja, aki most tévedt be először a fórumba.

3.: Narxishoz hasonlóan te is abban leled örömöd, hogy másokat idegesítesz az értetlenségeddel (ő ezt elismerte), ezesetben gratulálok az értelmi színvonaladhoz.

Egy biztos, én veled nem vitázom többet, mert semmi értelme.
  • Rundstedt17
    Jah igazad van csak a konzolos warez rossz,a pc-s az jó
  • Terensz
    Kit érdekel a zene egy konzolos fórumban?
  • Rundstedt17
    azok figyelmébe akik szerint a zene letöltés legális
  • gazgoblin
    Ez már akkora warez-project hogy a dvd-t is lopni kell hozzá!
  • JagFater
    Egy ilyenre gyúrok, úgyhogy most nyomatom orrba-szájba:

• Lammer
    post of the week!

:DDDDDDDDDDDDDDDDDddddddd
  • gazgoblin
    pimp your warez
  • Zóanagyvarázsló
    Tehát egy 18 év alatti, kereset nélküli játékosnak muszáj évi 12-24 játékkal a megjelenés pillanatában játszani. Bölcsebb maradtál volna, ha "érvet" sem "írsz".
  • koryne
    Ja, failoltam... Rvn kollégánál kiderült a szövegkörnyezetből, ezért átsiklottam fölötte, így azt hittem, Sam akart írni vmit :)
  • Lammer
    :DDDDDDDDDDDDddd
  • koryne
    Sam, plz... Legalább a "rezidensek" írjanak érthetően :)
  • sambauer
    " csinllagásazti " "ane a feléért be elehne üket" "telik havonata" WTF ??
  • Lammer

nem KOTELEZO jatszani a legujabb jatekokkal ;)
  • rvn
    Ha ne csinllagásazti összegeket kérnének el az uj játékokért 10-15 HUf hane a feléért be elehne üket szerezni megjelenés utána sztem sokkal többen venének játékokat. Nem mindenkinek telik havonata 1-2 uj játékra ezért warezolnak. A játékosok nagy része 18 éven alul saját kereset nélkül.
  • JagFater
    Mit melóztá' hogy ilyen szarul kerestél? Én annó jobban kerestem dijákmelóval', mint az átlag melósember.

Én meg má nem tudok mit csinálni a sok lewarezolt lemezemmel.

• Istencsászár
    recesszió van, nincs pénz játékokra, a warez jó! :)
  • Istencsászár
    nájsz!
  • DanielT
    Höhö, a kis szarosok nem tudják mikor volt az igazi... bezzeg az én időmben... :DDD ÉS TÉNYLEG! :D
  • aabyssx
    Hö-hö, nagyfater de lúzer! Még kézzel játszott. :D
  • DanielT
    Dehogy. Unokáknak lesz ez... meg magamnak, ágybavizelős időszakomra könnyes szemmel emlékezni...

...azokra az időszakokra, amikor az 576 polcain annyiért voltak kint DARABONKÉNT amennyit egy teljes nyári munkával nem kerestem meg. Rohadt ganék.
  • aabyssx
    Kezdem azt hinni, hogy most bagóért beszerzett frencsájz-gyűjtemény későbbi eladásra hajazol. Habár nem látok benne annyi profitot, hogy megérje, de egy konzol árát talán összehozod belőle. :D
  • DanielT
    Pörögjetek fel!

(bundle és re kiadásokkal ne kínozzatok azért :DD)
  • DanielT
    Má' megin' nincs kép. Kivagyok.

Tessék, a sorozatok szériából egy adag:

Az első rész még keménykarton dobozban, 0005-ös sorszámmal, launch title.