A warez rossz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Írtam nekik, de semmi reakció.
Nem rontok be emiatt hozzájuk, ha érdekel viheted az egyiket, gyakran járok Pesten (is).
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egyébként ebbõl is látszik, hogy milyen borzalmasan drága jó játékokat venni...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
CéHes telt nem leszónyi!
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Mára 5000 Ft-os játék? A Gears of War? Most eltekintve attól, hogy megint meg kellett gyõzõdnöm róla, hogy egy primkó hulladék, ez egy átlagban 95%-ra értékelt játék, kurva népszerû, és leggyengébb nehézségen is 8 óra a játékideje ("ICs" szerint). Ez semmi (árban).
www.youtube.com/aabyssx
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
(mi mar ismerjuk Abby mester multjat es kinyilatkozasait... szal igy erti, aki erti 😉
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
ABBY LOLZOFVÓRT VETTNÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉGY444!
hamar o" is megvette... akkor virolgonadáj444!negz kesz! ennyi44 <#wilting>#wilting>
mi lett veled eNber??? jovo heten mar 1v1ezni fogsz bénaneten escében???
<#wilting>#wilting>
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
www.youtube.com/aabyssx
Xbox Live gamertag: kilencnad
Nem meglepõ (számomra). Kedvenc sorozataimat ide nekem (min 720p-ben), amerikai premier után nemsokkal, felirattal, szívesen fizetnék érte, ha lehetne!
Xbox Live gamertag: kilencnad
upacukafundalukafundakávékamaduka
upacukafundalukafundakávékamaduka
- egy (kutyatámadás elleni) paprikaspray-t 6500-ért;
Ehelyett vehettél volna valami értelmes játékot a Gears mellé..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Mondjuk ha gyorsan kell pénz, akkor ezek az árak elég neccesek, nagy mázli kell, hogy egy éppen ezeket keresõ, magas lélektani határral rendelkezõ fanatikusba botoljál bele, pláne mostanában.
www.youtube.com/aabyssx
Ráment a nyomtatód a sok borító nyomtatására mi? <#mf1>#mf1>
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Nyáron ár érték arány tekintetében és egy Ramiris nagyker akció keretében kihagyhatatlannak minõsítettem a WD RE2 vinyókat. Tény, hogy többért elvinnék most a globális oralizálás közben, mint amennyiért vettem... mondjuk a még 4.5 gari elég megnyugtató. Kár, hogy 20%-a sincs kihasználva és jelenleg is 6-7 éves játékokkal játszok.
Amúgy a 640GB-on mit tárolsz? Sorozatokat? :-))
(Amúgy nincsen annyi jó játék. Most pl. nem motivál már semmi a jelenlegi kínálatból. Túl vagyok azokon, amiket játszani akartam. Amiket most veszek, azok töltelékek, olcsón.)
www.youtube.com/aabyssx
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Páromat és kislányomat kellett ma ide-oda fuvarozni. Közben volt rakás idõm. Unalmamban jártam fel és alá az egyik bevásárlóközpontban és konzumidiótaként vásároltam olyat, amit eddig lusta voltam, de jól jöhet. Vettem:
- egy olcsó zakót 18000-ért;
- egy hamburgert (menüt) egy fagyival 1900-ért;
- egy (kutyatámadás elleni) paprikaspray-t 6500-ért;
- egy tuskószimulátort Xbox 360-ra (gy.k.: Gears of War) 5000-ért;
- a parkolásom pedig 600 Ft-ba került.
Tényleg a játékok drágák? Amiknek a "gyártása" nem ritkán 20-40 millió $-ba kerül?
www.youtube.com/aabyssx