A warez rossz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Belendült a gazdaság? ennyire azért nem jó Gordon Freeman😄D

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ha lehet, a normális kinézetû elsõ kiadást preferálom, melyhez még kézikönyv, alkalmasint egyéb "extra" is jár.
és amiért gagyi az EVM,nem tetszik a csomagolás?<#idiota>

Kösz, talán sor kerüülhet rá, de a következõ egy-két hétben aligha járok Pesten, ezért is aggódom, hogy elfogy vagy véget ér az akció. Mert ugye van EVM-es gagyi is 2k-ért, de az kell a halálnak.
Tinman
CoJ-ra rábaxtam, nem kicsit... itt van KETTÕ!!! bontatlan példány, persze a számlán is 2 kettõ szerepel, de külön :-/
Írtam nekik, de semmi reakció.
Nem rontok be emiatt hozzájuk, ha érdekel viheted az egyiket, gyakran járok Pesten (is).

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

CoJ, BS4 és Evil Genius nekem is kell 990 Ft-ért, remélem nem fogy el, mire utamba kerülnek. Vagy mostanában mindenhol ennyibe fájnak? (Mondjuk CoJ megvan, de az kivételesen bundle, az ilyesmit pedig nem szeretem, le kéne cserélni.)

Egyébként ebbõl is látszik, hogy milyen borzalmasan drága jó játékokat venni...
Tinman
Hányok tõle én is, de olyan olcsó volt, hogy bedobtam a kosárba.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DanielT
Ezekez az "LV" kiadásokat legközelebb inkább ne tedd a képre légyszi, mert minden alkalommal percekre megvakulok 😄
sambauer
na csak várjatok, mindjá menõzök énis ! Xd

Turn Me On Dead Man

Tinman
Me' akko' is éJJen a wakrexz rohattack!

CéHes telt nem leszónyi!

Lammer
Ezen senki se csodalkozzon... a regi jol berogzott nekem minden jar alanyi jogon tortenetet nagyon nehez lesz a fejekben helyrerakni... (szerintem sosem fogunk ilyen szinten Europahoz felzarkozni) <#szomoru1>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

aabyssx
He?

www.youtube.com/aabyssx

sambauer
LCS szerint

Turn Me On Dead Man

aabyssx
Õk éppen ezen tevékenykedtek, és szintél elbasztak egy rakás pénzt.
Mára 5000 Ft-os játék? A Gears of War? Most eltekintve attól, hogy megint meg kellett gyõzõdnöm róla, hogy egy primkó hulladék, ez egy átlagban 95%-ra értékelt játék, kurva népszerû, és leggyengébb nehézségen is 8 óra a játékideje ("ICs" szerint). Ez semmi (árban).

www.youtube.com/aabyssx

Sir Quno Jedi
Nembiztos... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Lammer
a pcs jatekok lealdozott vol(majdnem kompendiumot irtam 😄)1. es 2.-t atolvassa, akkor fel fog vilagosodni o" is <#gonosz1>

Sir Quno Jedi
Ez nem az õ hibája. Akinek megvan az itteni átkos elõélete, az kiválóan olvashatónak, világosnak és magától értetõdõnek látja ugyanezt. 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Lammer
a lenyeg, hogy a kemeny mag erti 😉
(mi mar ismerjuk Abby mester multjat es kinyilatkozasait... szal igy erti, aki erti 😉

sose értem mit írsz

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

Lammer
OMÁJGÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁD!

ABBY LOLZOFVÓRT VETTNÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉGY444!

hamar o" is megvette... akkor virolgonadáj444!negz kesz! ennyi44 <#wilting>

mi lett veled eNber??? jovo heten mar 1v1ezni fogsz bénaneten escében???

<#wilting>

sambauer
tuskószimulátor LOL<#nevetes1>

Turn Me On Dead Man

JAG1
Ahelyett, hogy a lányodnak, meg asszonynak vettél volna valami értelmeset...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

aabyssx
Ja. Veszélyes dolog ez az unatkozás. Múltkor cipõt vettem, amire valójában semmi szükségem sem volt, de elfér, meg ócsó volt. Vinnem kéne magammal a DS-t. 😄

www.youtube.com/aabyssx

koryne
Akkor örülök, hogy a véleményemet hazudják. Ha ez elõrelendíti a digitális disztribet (zenéknél / filmeknél / sorozatoknál, játékok többségét továbbra is dobozban szeretem), akkor tegyék csak.

Xbox Live gamertag: kilencnad

hazudnak

jah így könnyû warez paladinnak lenni😄

koryne
Megvan az indexes felmérés eredménye.
Nem meglepõ (számomra). Kedvenc sorozataimat ide nekem (min 720p-ben), amerikai premier után nemsokkal, felirattal, szívesen fizetnék érte, ha lehetne!

Xbox Live gamertag: kilencnad

Tinman
Közös élethez kellenek és aprópénz is számít... a borsos ár, irányár! Alkuképes természetesen.

Tinman
<#eljen><#nevetes1>

Néha csak úgy elmúlik. Amikor anno a csajom elköltözött, fogtam a konzolgyûjteményem (vagy 15 gép + egy tonna játék) és feldobtam az aprónetre meg a vaterára. Akkortájt jöttem rá, hogy inkább játékos vagyok, sem mint gyûjtõ. Most meg család mellett a heti kb. 2x2 óra játékidõvel még ennek sem mondanám magam 😊

upacukafundalukafundakávékamaduka

Azé én irigyellek, hogy unalmadban csak úgy elcsapsz 30 kilót a plázában... 😊

upacukafundalukafundakávékamaduka

SötétBarom

- egy (kutyatámadás elleni) paprikaspray-t 6500-ért;

Ehelyett vehettél volna valami értelmes játékot a Gears mellé..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Miért? Nem tûrik meg a gyûjtõszenvedélyed, vagy valami nagyobb célra gyûjtötök? Persze nem akarok indiszkrét lenni, de fáj látni, hogy egy gyûjtõtársam elkótyavetyéli - ha borsos áron is - az értékeit.
Tinman
Nem kell gyorsan a pénz, de családi nyomás miatt 1 éven belül rákényszerülök. Ha idehaza nem megy el, elmegy ebay-en, nem hajt a tatár.

Miért éppen most? Le vagyok égve, nem tudlak megfosztani semmitõl.

Mondjuk ha gyorsan kell pénz, akkor ezek az árak elég neccesek, nagy mázli kell, hogy egy éppen ezeket keresõ, magas lélektani határral rendelkezõ fanatikusba botoljál bele, pláne mostanában.
aabyssx
Szomszédom, aki amúgy szintén anyagi gondoktól mentes, középosztályú családos ember, eredeti helyett inkább nyomtatható DVD-ket vesz.

www.youtube.com/aabyssx

Tinman
Gondolod, hogy a 7000 Ft-os nyomtatóm, képes ilyen minõségben nyomtatni?

JAG1
Pfûûû b+, szép termés.
Ráment a nyomtatód a sok borító nyomtatására mi? <#mf1>

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Tinman

Nyáron ár érték arány tekintetében és egy Ramiris nagyker akció keretében kihagyhatatlannak minõsítettem a WD RE2 vinyókat. Tény, hogy többért elvinnék most a globális oralizálás közben, mint amennyiért vettem... mondjuk a még 4.5 gari elég megnyugtató. Kár, hogy 20%-a sincs kihasználva és jelenleg is 6-7 éves játékokkal játszok.

JAG1
Majd kapsz, hogy miért nem egybe hirdeted...
Amúgy a 640GB-on mit tárolsz? Sorozatokat? :-))

aabyssx
Ócsó vót. 😄

(Amúgy nincsen annyi jó játék. Most pl. nem motivál már semmi a jelenlegi kínálatból. Túl vagyok azokon, amiket játszani akartam. Amiket most veszek, azok töltelékek, olcsón.)

www.youtube.com/aabyssx

Istencsászár
Annyi jó játék van, pont a GoWot?😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Tinman

aabyssx
Hogy mennyit ér ma a pénz.

Páromat és kislányomat kellett ma ide-oda fuvarozni. Közben volt rakás idõm. Unalmamban jártam fel és alá az egyik bevásárlóközpontban és konzumidiótaként vásároltam olyat, amit eddig lusta voltam, de jól jöhet. Vettem:
- egy olcsó zakót 18000-ért;
- egy hamburgert (menüt) egy fagyival 1900-ért;
- egy (kutyatámadás elleni) paprikaspray-t 6500-ért;
- egy tuskószimulátort Xbox 360-ra (gy.k.: Gears of War) 5000-ért;
- a parkolásom pedig 600 Ft-ba került.

Tényleg a játékok drágák? Amiknek a "gyártása" nem ritkán 20-40 millió $-ba kerül?

www.youtube.com/aabyssx

Tinman
Recesszió van, ez van.
Gyûjtõk figyelmébe, elsõ kör.

KATT

JAG1
Ott is van antiwarez topik? Mutiiii... :-))

Lammer
off: Ph!-n be is irtam honlapnak ezt a topikot... 😄😄 antiwarez paladin megjegyzessel 😄😄 (annyiszor leszenteztel, pazze hogy mondom poenbú beirom 😄)

Lammer
<#levele>

5262

Lammer
<#eljen>