6215
A warez rossz
-
#5573 jönnek a lophatatlan játékok.
hm, érdekes. -
#5572 vegye' normalis hdredi s-pva lcd tevet(ne belyeg meretut :D) :p
BadogeNber: Naja az a jatek 10/10!!! MINIMUM! anno amikor Zootol vettem a dungeon keepert mondotta volt, hogy van Incubationje, de nem adja grrrrr :C -
Zóanagyvarázsló #5571 OFF:
Időközben láttam, hogy 1920x1200-as felbontású, az így felejtős lesz. Nem fogok azért a tervezettnél folyamatosan kétszerannyit költeni VGA-ra, hogy ne csorbuljon alapból se a látvány, se a sebesség. Esélytelen leváltanom a CRT-t. -
Zóanagyvarázsló #5570 A GTA 2-ből csak CD van meg, szóval az erősen hiányos, a Vice Ctiyből pedig nekem hiányzik a matrica - ha jól rémlik, lusta vagyok megnézni. A GTA, a London viszont papírdoboz a PC miatt, és a GTA III is papírdobozos. Mondjuk más nekem sincs benne.
Titkon remélem, hogy 10 év múlva már a PC-s verzió lesz a superior, így kelleni fog :) Mellé pedig mondjuk egy konzolos Limited Edition.
Tinman: és 10/10-zel még underrated. -
#5569 Jó... jobb, megoldás egyszerűen nincs!
Ill. van... laptop, dosbox. Phantasmagoria II. van tervben ilyen megoldással. -
#5568 Incubation... egyik legteljesebb turn-based élményem. Soha nem fogom elfelejteni, nálam 10/10 cím. -
#5567 A többi megvan? A IV meg bepótolható, de tényleg ne Pc-re vedd :D Ha nincs hozzá konzolod az ugyanaz, mert Pc sincs hozzá. -
Zóanagyvarázsló #5566 Szép. Nekem sajnos a GTA IV hiányzik. Nem is tudom, miért nem vettem meg PC-re. -
#5565 Na ha így belejöttünk, akkor keményítsünk be! :DDD
Sajna akkora a kiterjedés, hogy nem tudok rendesen föléhajolni és egyenesen lefényképezni.
GTA 1, London, 2, III, Vice City, San Andreas, IV. Tehát az összes fő rész a stories spinoffok nélkül.
-
Zóanagyvarázsló #5564 Francba! Pedig gondoltam, hogy egy Gears of Warral árnyalhatnám a képet, de aztán rájöttem, hogy nekem nincs olyasmim ;( -
#5563 ROHAGGGGGGGGGGGGGGY MEK(tudom, hogy nekem szolt a poszt snecie!)! -
Zóanagyvarázsló #5562 A squad-based (al)császár (mer' ugye az X-COM az istencsászár):
És a kiegészítője, melyet csak az élet császárai tudhatnak a polcukon:
Egy kis WH40k:
-
Zóanagyvarázsló #5561 A szőnyeget most nem borítom rá a scannerre, szóval csak az nézheti meg, akit ez nem zavar :P
-
#5560 off: megvakulnek -
Zóanagyvarázsló #5559 Csak annyit mondj, hogy retróhoz mennyire jó? 320x240 FTW! -
#5558 Igen, csak azon nincs má' szőr :D -
#5557 Ó, hogy de telhetetlen vagy... novice Xbot-hoz képest nem is rossz ;-)
-
#5556 OFF:
BenQ 24" G2400W HDMI, DVI, D-Sub, keep aspect ratio vanik. Nagyon szeretem kis moncsi. Aranyozott HDMI kábellel elképesztően ütős a képe. -
#5555 De ilyen színű a kanapéd is, nem? :D -
#5554 Ezt már rég meg akartam venni... must buy cucc! Grat hozzá! -
#5553 diszkvalifikalva!444!4!4
NEM SZONYEGEN LETT FOTOZVA ---> tehat warez! -
#5552 WTF?! Az a szőnyegem. Mindent ott fotózok, netszerte legenda már... :DDD
Több szponzor jelentkezett :DDD -
#5551 Akkor a Te fotóid diszkvalifikálva vannak, mert a kanapén csináltad! -
#5550 Bízhatsz bennem :DDDDDDDD Ötöt veszek! -
#5549 Csak szőnyegen hiteles a fotó :DD
Há' nem vert agyon a felhozatal, de legalább nem EVM :P -
Zóanagyvarázsló #5548 Nekem is kimaradt, de pár játékom van rá. Rövidesen veszek gépet is hozzájuk, csak megvárom, hogy az idő vasfoga miatt hazsnálhatatlanok legyenek.
Na szóval. milyen monitorod van? Ha nem válaszolsz itt, akkor kénytelen leszek offolás helyett PÜ-t írni! -
#5547 Legutóbbi:
VEGYÉTEK TI IS!!! NÉGYESÉVEL!!!
-
amodent67 #5546 Legutóbbi beszerzés:
-
Zóanagyvarázsló #5545 Mobilom tud 640x480-at, de azt csak én tudom nézegetni :)
Pedig a szkennelés macerásabb :(
[]Hmm... 4 évig tanultam latinul, a bene nyilván lejött, de nem tudtam hogy ez a gesserit is létező szó.[/i]
Vagyis az összes igeidőre nem jutott idő :P Elég jellegzetes az a rag a végén, más kérdés, hogy az igeidő nevét és értelmét már én is csak csalással tudnám felidézni :D -
#5544 Ööööö.... ;-) -
#5543 az also ket sima bogzos jatek "valahogy" nekem ismerosnek tunik -
#5542 Ez itt az oltás helye:
:-DDDD
Mellemre is mami! -
#5541 Elmúlt 3 hét termése, különösen ajánlom azoknak akik szőnyegfetisiszták
-
#5540 Pontosan. -
#5539 Dzseszintó! -
Rundstedt17 #5538 Sarkozy a fájlcsere ellen -
#5537 :DDDDDDDDDDDDDDDDD -
#5536 De értsd már meg erős sötétségben tévelygő barátom, hogy ezek arab és héber LÉTEZŐ nevek és kifejezésekből vannak merítve, MIVEL ez egy (főleg)sivatagbolygón játszódó sztori, ahol ezek az emberek jihad-ot indítanak az unirevzum ellen és még sorolhatnám. Rémlik valami?!?!?
Mégsenem adhatott nekik olyan nevet, hogy jóska, becham, vagy Vörös ERIK vazzzegg!
Gondolom ha TE írnál egy ilyen témájú könyvet, akkor a norvég mitológiából merítenél hozzá... -
#5535 Fedaykin: Almost certainly based on the Arabic "Fedayeen" from The Qur'an. Fedayeen means "one who sacrifices himself" (for Allah). Saddam Hussein's most trusted soldiers, who the American media called his "Elite Republican Bodyguards," Hussein himself called the Fedayeen. Yasser Arafat, addressing a press conference at the United Nations in 1983, called Jesus "the first Palestinian fedayeen who carried his sword." This reflected the popular Muslim idea that Jesus was a prophet of Islam.
-
#5534 Duncan Idaho: Named after Duncan the Scot from Shakespeare's Macbeth.