A warez rossz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live gamertag: kilencnad
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
(Te összebeszéltél a férjemmel?! Õ szokta mindig a metrót emlegetni a metroid kapcsán...)
Szerk.: mármint a sima GB-ost. Hiányzik még egy origi NES-es, meg a Pinball DS-re.
Mi hiányzik róla, illetve van néhány kakukktojás is 😊
www.youtube.com/aabyssx
upacukafundalukafundakávékamaduka
Turn Me On Dead Man
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
(szinten nem elsosorban a zoNbik miatt feeling a game... ha arra vagyok, akkor beteszek egy Romero klasszikot <#miaz>#miaz>)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

btw csekkold a Larva Mortust! fincsi anyag! 😉
(plencvörszuszzombízos hszed utan, gondoltam te is fogekony vagy az "ilyesmire" :])
szép nagyon ez a Limited is, majd írj róla hogy milyen a játék elsõ benyomásra
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
PSN ID: Tyrant_HUN XBOX Live Gamertag: TyrantHUN
btw, 2 csigas 64bites ájemdé(meg a zegymagos)+1 csiga ram ikszpén vigan dalolaszik a nod... lol!
Nem. A NOD nem szar (hanem drága) -mert pl az AVG az tényleg szar-, de az a hype, ami körülötte zajlik egyszerûen hazugság. A NOD nem a szent grál, de még csak a legjobb vírusvédelmi megoldás sem. Ráadásul egy 1.5 GB ram + 3 GHz HT kombós gépet + spyware progi, úgy leterhel, hogy öröm nézni.
Egyszerûen gáz a trójaiak elleni védelme.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
igényesen egymásra tetejére hányva a 3 lemez, leglább ha már plusz tartót nem tettek bele rakták volna bele papírtokba, mint az LOban.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Bírni kell hozzá Rowan Atkinsont és az angol humort, akkor üt. És a szinkronja is jó.
en meg amikor a 2es verza uj volt, akkor nyomtam ilyen szinten mint te(szal nem kell a nagymellenyu duma)! azota sajnos az akkori "fonokommel" megromlott a viszonyom es eljottem(viszonteladok voltunk szinten)... igy mara mar igaz nem nyomom olyan uzemben, de meg mindig meg vagyok vele elegedve... szamtalan gep lett megmentve ezaltal(plane anno! erdekes minden gep ilyen vacak avastos, meg loldefenderes(copy/paste gagyientura VB-k) volt jeee')
😉
ps: ezeket lefizettek kokemenyen! LOL "56 Success / 3 Failure / 5 No Entry" hanyadikok is a listan? hagyjukma' Ibolykat -.-
Nem mintha hinnék benne, hogy attól jó filmmé válna, de úgy legalább a "gagyiseagal" filmeknél mindenképp érdemsebb lehet megnézni.
Ez nekem is kell :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
folyt köv...
VS.
Ma d.e. jártam 1 magánembernél és 2 cégnél trójai ügyben és még csak dél sincs!
Ha 2 hétre vetítem min. 30 helyszín.
Official forgalmazói voltunk -egyelõre vagyunk is az ESET vackainak-, de áttértünk, ÁT KELLETT térnünk más utakra, mert kilátástalan volt a harc az Eset védelmeivel.
Milyen vírusIRTÓ az, amelyik:
a, néma csendben hagyja, hogy 114 db. dll megfertõzõdjön 2 féle trójaival?! Holott mind a win update, mind pedig az Eset SC frissítések rendben voltak.
b, ha nagy kínkeservvel talál is valamit, akkor a helyreállítás/heal az esetek 90%-ban nem alkalmazható. Vagy no action, vagy delete. De jó. -.-
Rengeteg helyen jártunk úgy, hogy a 2.7 MB ingyenes progi tömegével találta meg és GYÓGYÍTOTTA MEG a fertõzött fájlokat, közben meg az SC lapított, mint fekália a fûben.
Semmi baj, ha nincs gyakorlatod a témában. Csak hagyjuk ezt a kult vírusirtó szöveget, mert kb. úgy állítod be, mint a szent grált. Van nála sokkal rosszabb is, ez tény, de van jobb is, ez is tény... de még az is tény, hogy 1 védelmi megoldás vajmi kevés.
(btw amilyen idiota vagyok ezt le is teszteltem mar parszor... leimagezett rendszer es utana nekiereszt a konkurencia... valahogy mindig a nod vót a leghatekonyabb :p)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
most mondjam azt, hogy az utobbi 2 hetben legalabb 4-5 helyre hivtak, mert virus-trojai komboval kuzkodtek(volt 2 olyan is, hogy fel sem allt a gep) es mentesitettem(vinyo kivesz es usb kutyuvel osszekot notim es go)? :o ja, biztos szar mert azota megkoszontek meg1X! lol