A warez rossz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koryne
Eddig azt hittem, hogy a "Minden férfi egyforma" csak egy sztereotípia 😛 Egy világ dõlt össze bennem <#idiota>

Xbox Live gamertag: kilencnad

BEAST
Ferfi logika, nekem is ez volt az elso gondolatom ahogy meglattam a kepet 😄D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

koryne
Igeeeeeen!44!!!4 <#idiota>
(Te összebeszéltél a férjemmel?! Õ szokta mindig a metrót emlegetni a metroid kapcsán...)

koryne
Uhh, nane, kihagytam, pedig megvan :C Igaz, annak nincs doboza...
Szerk.: mármint a sima GB-ost. Hiányzik még egy origi NES-es, meg a Pinball DS-re.

aabyssx
Corruption Wii-re.

(Meg valami sima Gameboy-os Metroid 😉

www.youtube.com/aabyssx

DanielT
?

<#banplz>
koryne
Akkor én is feladnék egyet:

Mi hiányzik róla, illetve van néhány kakukktojás is 😊

DanielT
Hibásan értelmezed a feladványt 😛
aabyssx
Hibás a feladvány. Mert ha a gagyor Crash-ok belefértek, akkor a Jak 3-nak is helyet kellett volna hagyni, mert az simán minõségi játék. 😉

www.youtube.com/aabyssx

DanielT
<#taps>
Uncharted 2?

upacukafundalukafundakávékamaduka

DanielT
Arról nem is beszélve, hogy a feladványt még senki nem fejtette meg... <#miaz>
DanielT
Hoppáhoppá... nem látod a minõségi szûrést?!?!
aabyssx
(Racing gagyiságok?)

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Jak 3?

www.youtube.com/aabyssx

sambauer
na az ilyen látványért mondom én is néha hogy eredeti game rulz <#eljen>(digital distribution sucks<#levele>)

Turn Me On Dead Man

DanielT
Az alábbi képen a Naughty Dog fejlesztõcsapat játékai láthatóak.

Kérem folytassa a sort!

Pedig a Valve szépen átejtette a palánkon a híveit 😉
BEAST
En maradok a Left4Deadnel es a Killing Floornal ha mar zombik xD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lammer
hehe, nekem most majdnem 100%on van! meg a hard survivor resze hianyzik :C

(szinten nem elsosorban a zoNbik miatt feeling a game... ha arra vagyok, akkor beteszek egy Romero klasszikot <#miaz>)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Megnéztem, de nem az én stílusom. A PvZ szórakoztatott, de nem elsõsorban a zombik miatt. Egyébként ha már szó volt róla, egy gyors proof of purchase 😊

DanielT
Nájsz! 😊
Lammer
mondjuk ez igy is van! 😉

btw csekkold a Larva Mortust! fincsi anyag! 😉
(plencvörszuszzombízos hszed utan, gondoltam te is fogekony vagy az "ilyesmire" :])

Istencsászár
<#mf2>

szép nagyon ez a Limited is, majd írj róla hogy milyen a játék elsõ benyomásra

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

nekem semmi bajom a lemezek elhelyezésével :-)

PSN ID: Tyrant_HUN XBOX Live Gamertag: TyrantHUN

Haggyuk má ezt a vírusírtó háborút, vallási kérdés a javából, nincsenek igaz válaszok csak mindenki a saját hülyeségét szajkózza. Az AVG nem szar, ahogyan a NOD sem az, egyik sem ad 100%-os védelmet, ezzel együtt kell élni.

Lammer
Tudtam, hogy ezzel jossz -> bocs,de lol!

btw, 2 csigas 64bites ájemdé(meg a zegymagos)+1 csiga ram ikszpén vigan dalolaszik a nod... lol!

Tinman
A Virusbulletin pontosan olyan egyoldalú tesztelõsdi, mint az NCAP rendszer a kocsiknál. Ezernyi fontos körülményt nem vizsgál.

Nem. A NOD nem szar (hanem drága) -mert pl az AVG az tényleg szar-, de az a hype, ami körülötte zajlik egyszerûen hazugság. A NOD nem a szent grál, de még csak a legjobb vírusvédelmi megoldás sem. Ráadásul egy 1.5 GB ram + 3 GHz HT kombós gépet + spyware progi, úgy leterhel, hogy öröm nézni.

Egyszerûen gáz a trójaiak elleni védelme.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sir Quno Jedi
Jah, ezé TALÁN érdemes lesz újra beröffenteni az x-et.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Istencsászár
Itt a folytatás és a befejezés.

igényesen egymásra tetejére hányva a 3 lemez, leglább ha már plusz tartót nem tettek bele rakták volna bele papírtokba, mint az LOban.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Ezt nem mondtam😊 sorozattal úgy vagyok hogy ha valamit látok és megtetszik akkor elkezdem nézni, de ezt még sehol nem láttam, angol humort szeretem és Atkinsont is.

BEAST
Nekem nod melle csak a Spybot S&D van, eddig gondom nem volt... igaz nem is vagyok vad weben bongeszos.

Szóval filmben, sorozatban is csak a broáf? <#idiota>

Bírni kell hozzá Rowan Atkinsont és az angol humort, akkor üt. És a szinkronja is jó.
Nod összeesküvés<#idiota>

Lammer
alap!!!44<#idiota>

Elõre látom a választ:Téged is lefizetettek?!<#idiota>

Lammer
jo akkor a NOD szar! a fuggetlen tesztek is le voltak fizetve, hogy toppon van! btw spyware doctor style progi az kell melle, ez teny!
en meg amikor a 2es verza uj volt, akkor nyomtam ilyen szinten mint te(szal nem kell a nagymellenyu duma)! azota sajnos az akkori "fonokommel" megromlott a viszonyom es eljottem(viszonteladok voltunk szinten)... igy mara mar igaz nem nyomom olyan uzemben, de meg mindig meg vagyok vele elegedve... szamtalan gep lett megmentve ezaltal(plane anno! erdekes minden gep ilyen vacak avastos, meg loldefenderes(copy/paste gagyientura VB-k) volt jeee')

😉

ps: ezeket lefizettek kokemenyen! LOL "56 Success / 3 Failure / 5 No Entry" hanyadikok is a listan? hagyjukma' Ibolykat -.-

Istencsászár
Errõl a sorozatról még sosem hallottam.

Istencsászár
nekem tetszett, Bruce Willis egyike azon színészeknek aki nekem mindent eltud adni amiben õ van, igaz csak egyszer láttam és ezt nem moziba hanem warezba😞

Én ennek a legakciózáráa várok. Mert akármekkora kedvenc, ennyit nem adok érte, pláne ha az összes "special" film nincs is benne.
Ebben az újból legalább a korhatáros rendezõi van benne.

Nem mintha hinnék benne, hogy attól jó filmmé válna, de úgy legalább a "gagyiseagal" filmeknél mindenképp érdemsebb lehet megnézni.
Istencsászár
6kért ez nagyon jó vétel volt. Olyan jó kiadások vannak, Star Wars 1-2-3 és 4-5-6 is van ilyenbe de 10 ezeré?? azért mert Star Wars? Indiana Jones meg a többi detto... na annyit nem adok ki egy(több) õskövület filmért.

Tinman
Na... ez már valami!
Ez nekem is kell :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Istencsászár

folyt köv...

Tinman
"most mondjam azt, hogy az utobbi 2 hetben legalabb 4-5 helyre hivtak, mert virus-trojai komboval kuzkodtek"

VS.

Ma d.e. jártam 1 magánembernél és 2 cégnél trójai ügyben és még csak dél sincs!
Ha 2 hétre vetítem min. 30 helyszín.

Official forgalmazói voltunk -egyelõre vagyunk is az ESET vackainak-, de áttértünk, ÁT KELLETT térnünk más utakra, mert kilátástalan volt a harc az Eset védelmeivel.
Milyen vírusIRTÓ az, amelyik:

a, néma csendben hagyja, hogy 114 db. dll megfertõzõdjön 2 féle trójaival?! Holott mind a win update, mind pedig az Eset SC frissítések rendben voltak.

b, ha nagy kínkeservvel talál is valamit, akkor a helyreállítás/heal az esetek 90%-ban nem alkalmazható. Vagy no action, vagy delete. De jó. -.-

Rengeteg helyen jártunk úgy, hogy a 2.7 MB ingyenes progi tömegével találta meg és GYÓGYÍTOTTA MEG a fertõzött fájlokat, közben meg az SC lapított, mint fekália a fûben.

Semmi baj, ha nincs gyakorlatod a témában. Csak hagyjuk ezt a kult vírusirtó szöveget, mert kb. úgy állítod be, mint a szent grált. Van nála sokkal rosszabb is, ez tény, de van jobb is, ez is tény... de még az is tény, hogy 1 védelmi megoldás vajmi kevés.

Lammer
persze, hogy nehezebb, de ha adott a lehetoseg, akkor miert sz*pjak vele feleslegesen? le lehet networkbol is, ofkorsz, csak ki az a hulye aki kulon sz*poagon 4el vele? itt nem ez volt a kerdes hanem, hogy a nod kivalo irto, oszt jonapot :p

(btw amilyen idiota vagyok ezt le is teszteltem mar parszor... leimagezett rendszer es utana nekiereszt a konkurencia... valahogy mindig a nod vót a leghatekonyabb :p)

Sir Quno Jedi
Offline hdd-rõl a hülye is tud vírusot írtani. Online oprencerrel, ha nincs semmi külsõ rendszered, hardvered és nukupinacsakzima, na úúúúgy már izgisebb.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

hát igen,divat lett fikázni a nodot...pedig kiváló vírusirtó.

Lammer
igen!

most mondjam azt, hogy az utobbi 2 hetben legalabb 4-5 helyre hivtak, mert virus-trojai komboval kuzkodtek(volt 2 olyan is, hogy fel sem allt a gep) es mentesitettem(vinyo kivesz es usb kutyuvel osszekot notim es go)? :o ja, biztos szar mert azota megkoszontek meg1X! lol

BEAST
Nekem eddig semmi problemam nem votl meg a nodommal. :o