6215
A warez rossz

• lowdog
    a warez jó!
  • lowdog
    már miért lenne kényelmetlen?

tartalomtól függően havidíj (pl MMO akármi), vagy "mikrotranzakciók" ha kis egységekben lehet szolgáltatni (pl mobiljátékletöltés)
  • aabyssx
    Kényelmetlen.
  • lowdog
    miért nem?

hadd kérdezzek én is egyet:

ha a tartalomért cserébe kattintasz az adott oldalon található bannerre (tehát nem azért mert érdekel a reklámozott cég/termék stb), akkor nyugodtan hátradőlhetsz mint becsületes, fizető user?
  • aabyssx
    Így soha sem szerzel új közönséget.
  • lowdog
    ez esetben neked, mint tartalomszolgáltatónak kötelességed működő üzleti modellt kialakítani / használni. ebbe egyre kevésbé fér bele a "hagyományos" banner hirdetés, pont az adblockerek miatt. a regisztrációhoz kötött havidíjas tartalom a nyerő.
  • aabyssx
    Na, akkor példa:

Én csinálok egy oldalt, és folyamatos munkával gondoskodok róla, hogy jöjjenek oda emberek, és nézzék meg. Azért teszem, hogy az eladott reklámfelületből jöjjön vissza pénz.
    Ha valaki úgy olvassa az oldalamat, hogy a reklámot blokkolja, akkor utána a doubleclick.com egy fillért sem fog folyósítani.

• lowdog
    jobban belegondolva lehet hogy mégse - el tudom képzelni hogy ha nem CPC alapon adják a hirdetést, az is impressionnak számít, hogy az oldalra "kirakta" a hirdetést az adserver, függetlenül attól hogy letöltötte-e az user vagy nem (persze ez rendszertől függ)
  • DanielT
    Nem túl releváns példa szerintem.

Inkább: warez, ha egy kereskedelmi adón vetített film reklámjainál kikapcsolod a tévét amíg tartanak?

Jó nagy baromságnak hangzik :D
  • BEAST #5604
    Mar miert lenne lopas :) Ha az utmenti reklamokat/hirdeteseket nem nezed, mert nem erdekel, akkor sem fog ezert megallitani a rendor. :DD Ott is fizetett x hogy teged vasarlasra osztonozzon... most akkor ha nem mesz azonnal a legkozelebbi uzletbe vasarolni akkor lopsz? :D
  • lowdog
    "Így én blokkolom, mint a szart."

mocskos tolvaj vagy!!
  • aabyssx
    Feldobnék egy témát:

AZ REKLÁM BLOKKOLÁS LOPÁS-E?
    (Mint pl. adblock a böngészőben.)

Mert ugye sok internetes tartalom azért "ingyenes", mert a reklámok megnézésével fizeted ki a fenntartását.
    De a mai flash reklámok gyakran videók, és egy lap tartalmához képest kibaszottul sok forgalmat generálnak, vagy úgy megfogják a gépet, mint az állat. Így én blokkolom, mint a szart.

• Lammer
    ott a pont!

(jaes, most azonnal nekem adod a jatekot+kieget... :D)
  • Zóanagyvarázsló
    Nem hangzik rosszul, bár nekem még most sincs bajom a grafikájával, nagyon meg kellene dolgozniuk ahhoz, hogy (prevgen)HD-ben azt kapjam vissza, amit szívesen vennék. Ami a lényeg: a zenén semmit nem szabadna változtatni, bőven tökéletes lenne hozzá a régi.

De tényleg nem ártana, ha egyszer végre nem egy százmilliomodik Settlers-variánst rendelne az UbiSoft a Blue Byte-tól...
  • Sir Quno Jedi
    Ezt ugye senki sem kockáztatja meg. :D
  • Lammer
    bazzze egy remakert mit meg nem tennek! elsok kozott vennem meg! (ofkorsz ha elbasznak, akkor kimennek a jatekkeszitokhoz es felgyujtanank a szekhazat, jol!)
  • Sir Quno Jedi
    Incubation>>>All

Az biztos, hogy hasonlóan profi gammát azóta sem láttunk a témában (sem)!!! Szénné toltam anno, megőrültem tőle, mindent tud, amit csak kell vaze! Bár ma tudnának normális remake-et összeütni belőle (nem is lenne nagyon nehéz).
  • BEAST #5596
    Igaz nem konzol, es warezolni se nagyon lehetne (mmo) :D De sosem voltam nagy collector's edition rajongo, bar a normal dobozhoz ragaszkodnek minden jateknal :< Viszont ez...

Current bid: US $2,025.00

• DanielT
    Ahogy a Modern modot is.
  • sambauer
    na vahjon miért
  • Lammer
    Obli de ismeros :D
  • Pacal17
    Legalább az alsó sor :)
  • Pacal17
    A:SD:AS:D:ASD::ASD:SAd
  • sambauer
    A warez rossz

• Pacal17
    Real 80's Classicmod? (Magyar srác dobta össze.)
  • Lammer
    megcsomorlottem... repetitiv uncsi thread :(
  • Micsu
    :)

téged se nagyon látni mostanság arrafelé, pedig jöhetnél az sdfesek már nagyon elkanászkodtak a napokban :D
  • Zóanagyvarázsló
    Meg is kérem az illetékeseket, hadd legyen az új nickem a Napfigyelmesésszemfülesmandrója
  • DanielT
    Az első nyert!

Zó nem csak nagy varázsló, hanem hivatalosan is a "Nap figyelmes és szemfüles mandrója"

Gratulálunk!
  • Zóanagyvarázsló
    Pl. a San Andreas City Guide elejéből nem vetted ki a térképet. De annak kellene tartozni a Londonhoz és a GTA 2-höz is, nem? Legalábbis a PC-s Londonhoz nekem biztosan van.
  • DanielT
    A San Andreas a modern moddal és a Vice City az 80's moddal annyira durván jó, hogy elmondhatatlan. Valódi verdákkal többtíz órát csak furikáztam. Isteni.
  • Lammer
    toroljek? :D

(jo ez igy... kis lealdozott light, warez pluginnal :D)
  • Istencsászár
    mennyi "jó" játék, amiket sosem játszottam végig, és sosem fogom mert halál unalomba fulladt nálam...
  • Istencsászár
    azt hittem hogy GeoW 1-2 limited lesz minimum:DDD na az ütött volna, de ez sem rossz:)

gitárok is vannak?
  • DanielT
    Elkrtam. Egy dolog hiányzik a képről... aki megtalálja, az kapja a "Nap figyelmes és szemfüles mandrója" kitüntető címet. Segítek: nem játék hiányzik.
  • Micsu
    "A squad-based (al)császár (mer' ugye az X-COM az istencsászár):"

úgyúgy

mivan áttelepült ide a leáldozott topic whehehe

• PrisonMan

Olyan nincs, hogy lophatatlan. GTA IV-re is azt mondták 'majd ezt nem törik fel'.. A nagy túróst, várni kellett, de megdás mindig van :)
  • Tinman #5576
    A faxér' nincs annak a gémnek folytatása? :-(
    UFO trilogy megvan, azzal pótlom a hiányt :-)
  • Tinman #5575
    Hát igen az 1080p már a múlt :-P
    Amúgy 50k egy VGA ami ekkora felbontásban derekasan kihajt mindent manapság...
  • DanielT
    Ekkora eszetlen baromságot régen olvastam.