A warez rossz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem KOTELEZO jatszani a legujabb jatekokkal 😉
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Én meg má nem tudok mit csinálni a sok lewarezolt lemezemmel.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
...azokra az idõszakokra, amikor az 576 polcain annyiért voltak kint DARABONKÉNT amennyit egy teljes nyári munkával nem kerestem meg. Rohadt ganék.
www.youtube.com/aabyssx
Tessék, a sorozatok szériából egy adag:
Az elsõ rész még keménykarton dobozban, 0005-ös sorszámmal, launch title.
Soon: "kis piroskám" :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
- A Gears of War frencsájz elsõdlegesen Xbox 360-ra készült. Így a Gears of War 2-vel erre a platformra koncentrálunk. Úgy döntöttünk, nem lesz PC verzió.
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
És még csak súlyos 10e-ket sem kellett rájuk fordítanom. a legdrágább cucc is 5e volt közülük.
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Megszámolod lefekvés elõtt, meg felkelés után is?
(amugy franko! <#vigyor2>#vigyor2>)
Turn Me On Dead Man
PsP
Címek szerinti felsorolás
Borítók szerinti felsorolás
Xbox360
Címek szerinti felsorolás
Nem összes borító szerinti felsorolás
Borító szerinti felsorolás (összes)
A teljes PsP és Xbox360 kollekcióm
Hát nem szépek?
érteméndászáni, deee jajj ez a szöveg 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
leszedi, belekezd, abbahagyja, leszarozza - esetleg végigrohan rajta ... inkább ez a realitás 😊
ha valamit megvettél és bejön, feltehetõen kimaxolod, jobban elmerülsz benne, végignyomod nehezebb fokozaton, stb - hiszen igy kapod a legtöbbet a pénzedért (az tuti, h jobban megbecsülöd)
Forza.
én csak annyit fûznék hozzá, hogy van aki leszarja, hogy szép a csomagolása, nem nézegetni, meg gyönyörködni veszi hanem játszani. Ha van olyan játék amit jónak tart akkor azt kiírja, hogy késõbb újra játszhassa. Lehet mondani, hogy igénytelen ember, csak amíg te ezen vagy kiakadva õ addigra kijátszik 5 játékot is és jól szórakozik, te meg gyûjtögetsz rá meg azon filozol meg tudod-e venni. Nekem van pár dobozos, eredeti játékom mert 1-2 ezerért juthattam hozzá, ennyit ér meg számomra egy igazán jó játék(pl. C&C Tiberian Sun), azokhoz is adtak kézikönyvet, de meg se néztem. A jó multis játékokat szoktam megvenni, muszájból, ott azért érezhetõ különbség van a tört és az eredeti server között. Meg sokszor könnyebb is, nem kell bohóckodni hamachival meg ilyenekkel.
Értem én, csak leszarom. :) :O D:
upacukafundalukafundakávékamaduka
na bye
de biztos megvenném az xy szar amcsi trágya filmeket dvd-n csak azért h elmondhassam fasza gyerek vagyok - nóném filmekre gondolok itt, ami kb minden 2. manapság - sima film, dráma, vigjátékok, elvont kult filmek etc etc
nyilván meg se nézi az ember, ha fullosan lexarja - de ahogy irtam lentebb parszor van köztük olyan amit megakarsz nézni -
de a büdös életbe se venném meg, nem fizetnék érte... - finghámozás az egész egyértelmü - sõt saját véleményem, hozzáállásom, jogilag törvényesen azt is megkéne hogy vegyem
csak mindenki lexarja és az emberek nem hulyék h xarért fizessenek (általában) - meg a jog, szerzöi jog az csak egy dolog
félreértés ne essék, nem vagyok akkora filmes buzi, hogy naponta 5 össével szedem a filmeket, sõt vmikor hetekig semmi, mint pl mostanaban -.- na mind1
De mondom, sok filmet akkor se vennék meg hogy ha milliardos lennek - mert nem és kész nincs mit magyarázni rajta -
VISZONT ezek közt sok az olyan film amit SZÍVESEN megnézek, MEGNÉZTEM
pl DT v a többi itteni pesti, jó kijön a film, szépen elmegy megnézi moziba ha érdekli és kész - de itt nem csak azokrol van szo ahol van pl mozi, meg speciel pláne nemcsak azokrol a filmekröl amik most a közeljövöbe mentek, mennek a moziba -
Pl mivan, h ha most én megakarom nézni xy filmet ami 98'-as v 2004-es DE MOST AKAROM nézni - nem NEM AKAROM MEGRENDELNI - mert AKKOR AZ MÁR ITT LENNE, HA!!! olyan film, akkor biztos nem felejtettem volna el megvásárolni...szal érdekes a dolog
de legföképp azt is érzi az ember, hogy OTT A JÁTÉK ELÖTTE baszki és nem egy szaros noname verba geci amit odébb hajintassz
AMit meg megvesz eredetibe az ember azt azért teszi mert úgyis érdekli, ritkán vesz meg szart vagyis h utolag derül ki h szar - sokkal jobban élvezem én speciel hogy eredetivel nyomom
meg ott van a tok borito, kézikönyv amit ritkán nézek teljesen végig
de mégis az egész összhatása - SZÉP, teccik ennyi
Filmet töltök le, mert 1 kényelmesebb, 2 megnézem és törlöm, nem irom ki, nem tartom meg - meg akárki akármit mond én nem tartom nagy dobra - FILMNÉL - film esetében spec sztem nem kárositom a gyártót azzal, h én egyénileg letöltöm és megnézem - UGYSE FOGJA tudni h én letöltöttem és megnézem - MERT AMUGYSE mentem volna el moziba megnézni h ha nem töltöm le - szal se nyereség se veszteség... - ráadásul mozi nincs is itt faszom se fog szaladgálni...
DVD-t vásárolni jó dolog, azt is érdemes - fõleg olyanokat, amik mindenkinek bejönnek egyénileg - pl xy embernek van 10 kibaszott nagy kedvenc filme akkor azt megveszi fullosba meg minden ennyi kész...
Persze ebbe is van magyar mentalitás, mert miért csak azt veszi meg amit úgyvél h megéri - teszem azt, MILLIOMOS, milliárdos lennék - de SZART AKKOR SE VENNÉK MEG MER SZAR és nem venném meg mert úgyse nézném meg - SÕT AMI ÚGYSZAR h szar és ráadásul még nem is érdekel, akkor kezdjük ott hogy AZT MEG SEM NÉZEM, nem hogy (nem) veszem meg 😛
ha egy hónapba 5 jó jatek jön ki vagy 10 ami kell neki akkor szépen bemegy A KURVAJÓ üzletbe és megveszi MINDET amit kell...

upacukafundalukafundakávékamaduka