6215
A warez rossz
-
#5735 PWN! :D -
#5734 Nálad a pont. -
#5733 Nem tudom a REMEK szót gúnyolódva akartad-e írni, de szerintem ezek közül sok játék jónak mondható (ezek közül több meg is van nekem is egyébként)
De ha csak átlagos játékok is, mutassatok már más céget aki hivatalosan (azaz nem ebay, vatera stb) is olcsón adja a játékait. -
#5732 Nem lett bukás... 1.5+ milla Dead Space ment el. -
#5731 (Máig nem változott. A Dead Space és Mirror's Edge gazdasági totálbukta miatt meg nem is fog.) -
#5730 A tucat sportjátékai csak pécére vonatkoznak azzal sokat nemtörődnek érthető okokból, viszont konzolra minőségi játékokat adnak ki, folyamatos supportal és folyamatosan tömik tele tartalommal pl Fifa vagy Fight Night és gondolom a Madden, NHL, NBA is hasonló, de azokkal évek óta nem is játszottam.
EA kiadó, EA alatt jön ki egy Mass Effect, Dragon Age, Crysis stb... de vannak belső fejlesztései, pl Dead Sapce ami a tavalyi év egyik legjobb játéka, persze ott van az NFS, ami most talán minőségi lehet az MW után. Sims is csak egy játék a sok közül, még azt sem lehet rámondani hogy rossz lenne, mert nem az, mert a nép zabálja akárcsak egy WoWot, a kettő közt nem látok különbéget... -
#5729 Most azert mert felvasaroltak egy par "jo" jatekokat keszito fejlesztocsapatot hirtelen az EA egyet jelent a minoseggel? :D Mert amennyire tudom nem is olyan reg az EA neve inkabb a gagyi NFS szeriaval, a tucat sportjatekokkal es a sims kiegeszitokkel volt egyenlo :p -
#5728 Izlés kérdése szubjektív, de egy olyan kiadót mint az EA aki rakat stílusban képvislteti megát és azért mert 10 játékból van 1-2 ami nem jó, nem kell az egészre ráhúzni a rossz jelzőt. -
Unreal1942 #5727 Rossz üzlet politikájuk volt.
Egyébként meg én is sajnálom őket, de sokkal jobban sajnálom az egyszerű embereket akik napról napra mennek egyre többen tönkre. -
#5726 Only Dead Space... Mirrors Edge-t fél óráig bírtam.
Brutal Legend-ből eddig, amit láttam = not my style, ettől függetlenül lehet jó.
Nekem amúgy jelenlegi favoritom a Harry Potter & the 1/2 blood prince.
Az valami fenomenális... nagyjából 10 évvel ezelőtti grafika, ócska instant játékmenet, zéró hangulat TIZENEGYEZERÉ! -
#5725 Így van! Nézzük csak meg az EA AKCIÓ remek PSP kínálatát:
Sírva menekülök a fostengerből... -
#5724 Ízlésekről ne vitatkozzunk, mert ezek 80%-tól vérhast kapok, a sport címektől még vesekövet is. -
#5723 jo most tamadja le mindenki tiMNaMt, mert lehet igaza van? sajnos nem mindenki zabalja a moslekot ketpofara... a listadbol meg a brutal legend jopofa lazitas... es a Dante's infernonak az artjai kurvajok (erosen godlyofwar wannabe, majd meglassuk)... eeeeeeeees ennyi! amugy meg -> gg
-
#5722 EA évek óta a minőség egyik bztos követe számomra, talán mert konzolon játszok... Fifa 08, Euro 08, Fifa 09, Fight Night R3, Fight Night R4 mind mind olyan remek játékok amiket a megjelenés napján szó nélkül megvetettek velem, mert minőség.
Gamecon felhozatal
- APB - passz
- Army of Two: The 40th Day
- Brutal Legend
- Command & Conquer 4
- Dante’s Inferno
- Dead Space: Extraction
- Dragon Age: Origins
- FIFA 10
- Mass Effect 2
- MySims Agents
- Need for Speed: Shift
- Need for Speed: Nitro
- NHL 10
- Rage
- The Beatles: Rock Band
- The Saboteur
- Tiger Woods Online
akárhogy is nézem innen kapásból 7 cím érdekel, talán az NFS és a Rage lehet nagy csalódás a többi AA játéknak igérkezik
-
#5721 Szaros EA?!
Barátom emlékeztetnélek arra hogy mostanság még nálunk is érezhetően nagy akciókat csinál a cég. PsP-n például legalább 7-8 címet tudnék felsorolni aminek extréme kedvező árat rakhattak ki a jóvoltukból (3e forintért voltak/vannak játékok de volt amelyekért 1700 forintot kellett csak kiadni)
Xbox360-on is most fut akciójuk az 576 boltokban az Ea Sport játékok 08-as kiadásait kettő ezer forintért lehet megvenni.
Persze van akinek még ez is sok mivel ennyi pénzből 10 üres lemezt is tud venni. -
EA nem olyan rossz mostanság!
Deadspace
Mirrors edge
Brutal Legend
csak hogy párat mondjak.
az activision az új EA -
#5719 Az az ilyenek miatt ment tökre már számos neves kiadó és játékfejlesztő és van helyettük a szaros EA pl. Köszönjük MSE! -
#5718 lol! es ehhez mi koze a vallasnak??? ez nagyon gagyi volt...
[direkt nem erti meg]
plane, hogy en pogany vagyok(sem nem vagyok megkeresztelve, sem nem vagyok vallasos, es meg buZSke iZS vatyok ra :P) -
Unreal1942 #5717 Biztos nyomorognak a fejlesztők és nem is éri meg már nekik. Csak önsanyargatók és azért csinálják.
Warezpista meg kitalál magának mást ha mégis muszáj lesz.
Ahol nagyon akarták ott jelentősen vissza tudták szorítani a warezt. pl wownál elenyésző a warez szervereken játszók száma. Mindenki eredetivel játszik és még havonta is fizet. -
Unreal1942 #5716 Ha te mondod akkor így fogok tenni
Vasárnaponként el is kezdek templomba járni. -
#5715 jo akkor ne is vedd meg, de ne is told! alanyi jogon sajnos nem jar, es nem kotelezo jatszani! a tobbi csak onigazolas... gg -
#5714 Felhasználó igényt tart a warezra, a fejlesztő/kiadó pedig a bevételre, ebből pedig az fog következni hogy a kiadónak elege lesz, és nem adja ki a játékát, a warezpista pedig mehet sírni a sarokba. -
Unreal1942 #5713 Ki lehet emelni ilyen eseteket. Ettől még a felhasználó igényli a warezt.
Továbbra se mondom, hogy ez rendben van, de így van.
2-3 ezresnél többet nem adnék én se offline játék élményért.
Ha nem lehetne megoldani akkor nem is venném meg 10-15 ezresért az új játékokat. Régiekkel meg nem akarok játszani.
-
#5712 Biztosan megéri még mindig a warez?! -
#5711 Nézz át leáldba :) -
#5710 off: loalujloko!444 ezmiez? :D -
#5709 Az új ismeretek birtokában revideálom előbbi minősítésem: FOS.
-
Zóanagyvarázsló #5708 SubHD-n hogy szúrtad ki?!
Egyébként a letaglózó képminőség mellett további szépséghiba, hogy az első rész csak Kixx kiadás. (A MI2 egyébként Amigára van, de ez a képen nem látszik. De jó nehéz a 11 floppy miatt :) -
#5707 Nem gyenge! -
#5706 a minőség jótékonyan takarja azt, hogy fénymásoltad a covereket :D -
Zóanagyvarázsló #5705 Sikerült prevgenHD képet lőnöm, és azt feljuttatni a világhálóra!
Havidíjas előfizetők megbnézhetik uyganezt extremeHD felbontásban is, előfizetési részletek hamarosan! -
#5704 fals degeneralt onigazolas! ki a fene all mogotted geppityuval, hogy neked JATSZANOD kell??? ki? fogd mar fel, hogy ez egy extra... nem LETSZUKSEGLET! Anyam... :C -
#5703 Hun? Szaladok is oszt veszek 3-at! :) -
#5702 Arra meg nem hinném, hogy 8000 Ft-ba kerülnek a játékok... Én is csomó pár éves játékot vettem ebay-ről bontatlanul, 1500-2000 Ft-ért szállítással együtt. -
#5701 akartam:) -
#5700 Sony PSP 3004? ja ezt ki hagytad XD -
#5699 Na leárazások voltak, nem tudtad ;) -
#5698 Akarod mondani PS2 :) -
#5697 Már a 360 sem csúcskonzol, mert 40kért mekapod, egy PS3 pedig 30-33 közt van. Csúcspécém nekem sincs sőt már 3 éve is totál elavult és használhatatlan volt játékra. -
#5696 Nincs csúcs gépem és 2 hete vettem egy ps2 konzolt ami nem csúcs konzol!
Ha nem hiszed el nézbe playstation 2 topikba