A warez rossz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aabyssx
No, mindegy, nem is én fogok oldalt csinálni, de a rakás free lap bevételének jórésze banner-ekbõl van.

www.youtube.com/aabyssx

már miért lenne kényelmetlen?

tartalomtól függõen havidíj (pl MMO akármi), vagy "mikrotranzakciók" ha kis egységekben lehet szolgáltatni (pl mobiljátékletöltés)

aabyssx
Kényelmetlen.

www.youtube.com/aabyssx

miért nem?

hadd kérdezzek én is egyet:

ha a tartalomért cserébe kattintasz az adott oldalon található bannerre (tehát nem azért mert érdekel a reklámozott cég/termék stb), akkor nyugodtan hátradõlhetsz mint becsületes, fizetõ user?

aabyssx
Így soha sem szerzel új közönséget.

www.youtube.com/aabyssx

ez esetben neked, mint tartalomszolgáltatónak kötelességed mûködõ üzleti modellt kialakítani / használni. ebbe egyre kevésbé fér bele a "hagyományos" banner hirdetés, pont az adblockerek miatt. a regisztrációhoz kötött havidíjas tartalom a nyerõ.

aabyssx
Na, akkor példa:

Én csinálok egy oldalt, és folyamatos munkával gondoskodok róla, hogy jöjjenek oda emberek, és nézzék meg. Azért teszem, hogy az eladott reklámfelületbõl jöjjön vissza pénz.
Ha valaki úgy olvassa az oldalamat, hogy a reklámot blokkolja, akkor utána a doubleclick.com egy fillért sem fog folyósítani.

www.youtube.com/aabyssx

jobban belegondolva lehet hogy mégse - el tudom képzelni hogy ha nem CPC alapon adják a hirdetést, az is impressionnak számít, hogy az oldalra "kirakta" a hirdetést az adserver, függetlenül attól hogy letöltötte-e az user vagy nem (persze ez rendszertõl függ)

DanielT
Nem túl releváns példa szerintem.

Inkább: warez, ha egy kereskedelmi adón vetített film reklámjainál kikapcsolod a tévét amíg tartanak?

Jó nagy baromságnak hangzik :D
BEAST
Mar miert lenne lopas :) Ha az utmenti reklamokat/hirdeteseket nem nezed, mert nem erdekel, akkor sem fog ezert megallitani a rendor. :DD Ott is fizetett x hogy teged vasarlasra osztonozzon... most akkor ha nem mesz azonnal a legkozelebbi uzletbe vasarolni akkor lopsz? :D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

"Így én blokkolom, mint a szart."

mocskos tolvaj vagy!!

aabyssx
Feldobnék egy témát:

AZ REKLÁM BLOKKOLÁS LOPÁS-E?
(Mint pl. adblock a böngészõben.)

Mert ugye sok internetes tartalom azért "ingyenes", mert a reklámok megnézésével fizeted ki a fenntartását.
De a mai flash reklámok gyakran videók, és egy lap tartalmához képest kibaszottul sok forgalmat generálnak, vagy úgy megfogják a gépet, mint az állat. Így én blokkolom, mint a szart.

www.youtube.com/aabyssx

Lammer
ott a pont!

(jaes, most azonnal nekem adod a jatekot+kieget... :D)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Nem hangzik rosszul, bár nekem még most sincs bajom a grafikájával, nagyon meg kellene dolgozniuk ahhoz, hogy (prevgen)HD-ben azt kapjam vissza, amit szívesen vennék. Ami a lényeg: a zenén semmit nem szabadna változtatni, bõven tökéletes lenne hozzá a régi.

De tényleg nem ártana, ha egyszer végre nem egy százmilliomodik Settlers-variánst rendelne az UbiSoft a Blue Byte-tól...
Sir Quno Jedi
Ezt ugye senki sem kockáztatja meg. :D

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Lammer
bazzze egy remakert mit meg nem tennek! elsok kozott vennem meg! (ofkorsz ha elbasznak, akkor kimennek a jatekkeszitokhoz es felgyujtanank a szekhazat, jol!) <#vigyor2>

Sir Quno Jedi
Incubation>>>All

Az biztos, hogy hasonlóan profi gammát azóta sem láttunk a témában (sem)!!! Szénné toltam anno, megõrültem tõle, mindent tud, amit csak kell vaze! Bár ma tudnának normális remake-et összeütni belõle (nem is lenne nagyon nehéz).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

BEAST
Igaz nem konzol, es warezolni se nagyon lehetne (mmo) :D De sosem voltam nagy collector's edition rajongo, bar a normal dobozhoz ragaszkodnek minden jateknal :< Viszont ez...

Current bid: US $2,025.00 <#wow1>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

DanielT
Ahogy a Modern modot is.
sambauer
na vahjon miért<#hehe>

Turn Me On Dead Man

Lammer
Obli de ismeros :D

Pacal17
Legalább az alsó sor :)

Pacal17
A:SD:AS:D:ASD::ASD:SAd

sambauer
A warez rossz

Turn Me On Dead Man

Pacal17
Real 80's Classicmod? (Magyar srác dobta össze.)

Lammer
megcsomorlottem... repetitiv uncsi thread :(

:)

téged se nagyon látni mostanság arrafelé, pedig jöhetnél az sdfesek már nagyon elkanászkodtak a napokban :D

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Meg is kérem az illetékeseket, hadd legyen az új nickem a Napfigyelmesésszemfülesmandrója <#idiota>
DanielT
Az elsõ nyert!

Zó nem csak nagy varázsló, hanem hivatalosan is a "Nap figyelmes és szemfüles mandrója"

Gratulálunk! <#taps><#taps><#taps>
Pl. a San Andreas City Guide elejébõl nem vetted ki a térképet. De annak kellene tartozni a Londonhoz és a GTA 2-höz is, nem? Legalábbis a PC-s Londonhoz nekem biztosan van.
DanielT
A San Andreas a modern moddal és a Vice City az 80's moddal annyira durván jó, hogy elmondhatatlan. Valódi verdákkal többtíz órát csak furikáztam. Isteni.
Lammer
toroljek? :D

(jo ez igy... kis lealdozott light, warez pluginnal :D)

Istencsászár
mennyi "jó" játék, amiket sosem játszottam végig, és sosem fogom mert halál unalomba fulladt nálam...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
azt hittem hogy GeoW 1-2 limited lesz minimum:DDD na az ütött volna, de ez sem rossz:)

gitárok is vannak?

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DanielT
Elkrtam. Egy dolog hiányzik a képrõl... aki megtalálja, az kapja a "Nap figyelmes és szemfüles mandrója" kitüntetõ címet. Segítek: nem játék hiányzik.
"A squad-based (al)császár (mer' ugye az X-COM az istencsászár):"

úgyúgy

mivan áttelepült ide a leáldozott topic whehehe

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

PrisonMan
<#wow3><#wow3><#wow3><#idiota><#idiota><#idiota>

Olyan nincs, hogy lophatatlan. GTA IV-re is azt mondták 'majd ezt nem törik fel'.. A nagy túróst, várni kellett, de megdás mindig van :)

Tinman
A faxér' nincs annak a gémnek folytatása? :-(
UFO trilogy megvan, azzal pótlom a hiányt :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Hát igen az 1080p már a múlt :-P
Amúgy 50k egy VGA ami ekkora felbontásban derekasan kihajt mindent manapság...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DanielT
Ekkora eszetlen baromságot régen olvastam.
bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Lammer
vegye' normalis hdredi s-pva lcd tevet(ne belyeg meretut :D) :p

BadogeNber: Naja az a jatek 10/10!!! MINIMUM! anno amikor Zootol vettem a dungeon keepert mondotta volt, hogy van Incubationje, de nem adja grrrrr :C

OFF:

Idõközben láttam, hogy 1920x1200-as felbontású, az így felejtõs lesz. Nem fogok azért a tervezettnél folyamatosan kétszerannyit költeni VGA-ra, hogy ne csorbuljon alapból se a látvány, se a sebesség. Esélytelen leváltanom a CRT-t.
A GTA 2-bõl csak CD van meg, szóval az erõsen hiányos, a Vice Ctiybõl pedig nekem hiányzik a matrica - ha jól rémlik, lusta vagyok megnézni. A GTA, a London viszont papírdoboz a PC miatt, és a GTA III is papírdobozos. Mondjuk más nekem sincs benne.

Titkon remélem, hogy 10 év múlva már a PC-s verzió lesz a superior, így kelleni fog :) Mellé pedig mondjuk egy konzolos Limited Edition.

Tinman: és 10/10-zel még underrated.
Tinman
Jó... jobb, megoldás egyszerûen nincs!
Ill. van... laptop, dosbox. Phantasmagoria II. van tervben ilyen megoldással.

Tinman
Incubation... egyik legteljesebb turn-based élményem. Soha nem fogom elfelejteni, nálam 10/10 cím.

DanielT
A többi megvan? A IV meg bepótolható, de tényleg ne Pc-re vedd :D Ha nincs hozzá konzolod az ugyanaz, mert Pc sincs hozzá.
Szép. Nekem sajnos a GTA IV hiányzik. Nem is tudom, miért nem vettem meg PC-re.
DanielT
Na ha így belejöttünk, akkor keményítsünk be! :DDD

Sajna akkora a kiterjedés, hogy nem tudok rendesen föléhajolni és egyenesen lefényképezni.

GTA 1, London, 2, III, Vice City, San Andreas, IV. Tehát az összes fõ rész a stories spinoffok nélkül.