A warez rossz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.youtube.com/aabyssx
tartalomtól függõen havidíj (pl MMO akármi), vagy "mikrotranzakciók" ha kis egységekben lehet szolgáltatni (pl mobiljátékletöltés)
hadd kérdezzek én is egyet:
ha a tartalomért cserébe kattintasz az adott oldalon található bannerre (tehát nem azért mert érdekel a reklámozott cég/termék stb), akkor nyugodtan hátradõlhetsz mint becsületes, fizetõ user?
Én csinálok egy oldalt, és folyamatos munkával gondoskodok róla, hogy jöjjenek oda emberek, és nézzék meg. Azért teszem, hogy az eladott reklámfelületbõl jöjjön vissza pénz.
Ha valaki úgy olvassa az oldalamat, hogy a reklámot blokkolja, akkor utána a doubleclick.com egy fillért sem fog folyósítani.
www.youtube.com/aabyssx
Inkább: warez, ha egy kereskedelmi adón vetített film reklámjainál kikapcsolod a tévét amíg tartanak?
Jó nagy baromságnak hangzik :D
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
mocskos tolvaj vagy!!
AZ REKLÁM BLOKKOLÁS LOPÁS-E?
(Mint pl. adblock a böngészõben.)
Mert ugye sok internetes tartalom azért "ingyenes", mert a reklámok megnézésével fizeted ki a fenntartását.
De a mai flash reklámok gyakran videók, és egy lap tartalmához képest kibaszottul sok forgalmat generálnak, vagy úgy megfogják a gépet, mint az állat. Így én blokkolom, mint a szart.
www.youtube.com/aabyssx
(jaes, most azonnal nekem adod a jatekot+kieget... :D)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
De tényleg nem ártana, ha egyszer végre nem egy százmilliomodik Settlers-variánst rendelne az UbiSoft a Blue Byte-tól...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Az biztos, hogy hasonlóan profi gammát azóta sem láttunk a témában (sem)!!! Szénné toltam anno, megõrültem tõle, mindent tud, amit csak kell vaze! Bár ma tudnának normális remake-et összeütni belõle (nem is lenne nagyon nehéz).
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Current bid: US $2,025.00 <#wow1>#wow1>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
téged se nagyon látni mostanság arrafelé, pedig jöhetnél az sdfesek már nagyon elkanászkodtak a napokban :D
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Zó nem csak nagy varázsló, hanem hivatalosan is a "Nap figyelmes és szemfüles mandrója"
Gratulálunk! <#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
(jo ez igy... kis lealdozott light, warez pluginnal :D)
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
gitárok is vannak?
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
úgyúgy
mivan áttelepült ide a leáldozott topic whehehe
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Olyan nincs, hogy lophatatlan. GTA IV-re is azt mondták 'majd ezt nem törik fel'.. A nagy túróst, várni kellett, de megdás mindig van :)
UFO trilogy megvan, azzal pótlom a hiányt :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Amúgy 50k egy VGA ami ekkora felbontásban derekasan kihajt mindent manapság...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
BadogeNber: Naja az a jatek 10/10!!! MINIMUM! anno amikor Zootol vettem a dungeon keepert mondotta volt, hogy van Incubationje, de nem adja grrrrr :C
Idõközben láttam, hogy 1920x1200-as felbontású, az így felejtõs lesz. Nem fogok azért a tervezettnél folyamatosan kétszerannyit költeni VGA-ra, hogy ne csorbuljon alapból se a látvány, se a sebesség. Esélytelen leváltanom a CRT-t.
Titkon remélem, hogy 10 év múlva már a PC-s verzió lesz a superior, így kelleni fog :) Mellé pedig mondjuk egy konzolos Limited Edition.
Tinman: és 10/10-zel még underrated.
Ill. van... laptop, dosbox. Phantasmagoria II. van tervben ilyen megoldással.
Sajna akkora a kiterjedés, hogy nem tudok rendesen föléhajolni és egyenesen lefényképezni.
GTA 1, London, 2, III, Vice City, San Andreas, IV. Tehát az összes fõ rész a stories spinoffok nélkül.