A warez rossz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
upacukafundalukafundakávékamaduka
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egyszóval: nekem annak idején sokkal nagyobb gányolás volt igazi DOS alatt játszani. Persze az is igaz, hogy akkoriban még én is fõleg RIP-ekkel találkoztam.
3+ ghz-es gépen is úgy szaggatnak vele a progik mint az állat.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Na. Újabb adag a Playstation klasszikusokból:
Mind kvázi launch title... na így lehetett új konzolt pályára állítani...
(Meghagynám, ha nem fognák meg helyenként a CPU-t úgy, hogy a tartalom nézésének rovására menjen, de így kényelmetlen.)
www.youtube.com/aabyssx
Az oldalunk egyébként mindekinek szól, nincs életkor-profilizálás, a 404-et meg köszi hogy jelezted, továbbítom a rendszergazdának.
(hszeid torolve)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
2. Én pedig annak nézlek, hogy "A warez rossz" topicban ilyen <#lama>#lama> kérdést teszel fel <#wilting>#wilting><#banplz>#banplz>
Xbox Live gamertag: kilencnad
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
profi! <#mf1>#mf1>
nincs most elõttem adat errõl (és kezdek eléggé off is lenni itt, úgyhogy nem is keresek), de a mobilos tartalmaknak nagy piaca van még nálunk is, épp azért mert olcsó, ingerküszöb alatti összegekért lehet eladni a szinte nulla elõállítási költségü tartalmakat.
persze a célközönség nem te vagy és nem is én, hanem a kis tizenéves olvasótáborotok, akik az ilyesmivel menõznek az osztályban. vagy nem ilyeneknek szól elsõsorban az oldalatok?
(a régi filces-frekvenciaváltós Blu-Ray olvasó technika még mindig mûködik, tessék csak próbálkozni)
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Abbbbyyy!!! Vegyél tõlünk csengõhangot!!!! Csak neked csak most, ócsón megszámmíssuk!!!!
<#banplz>#banplz>
Mind a négy. Mitt egyek, engem most angyon kigotak😞(
In the System section of the Xbox 360 Dashboard, select Memory to view the Storage Devices area.
In the Storage Devices area, select Hard Drive if you want to format the hard drive or other storage device, and then press the Y button on your Xbox 360 controller or on the remote control.
In the Device Options area, select Format. You receive the following message:
This will delete all content on this device. Do you want to continue?
To format your Xbox 360 Hard Drive, select Yes.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
nem lehetne valami filet kitörölni manuálisan? vagy töröljema profilomat vagy mit tegyek?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
nem lehetne törölni azokat a frissítéseket, amit a Fight night round 4 feltett???
Próbálkozz.
Gondolom viccelsz, hogy nem lehet eladni netes tartalmat... pláne külföldön. Nyilván nem a hírekért, review-kért lehet pénzt szedni (ahogy egy bármilyen általános hírportálnál sem mûködne ez), ezt nem is állítottam, de ha már gamer szájtokról esett szó, van ott is más lehetõség, például:
- prémium tartalom (mint pl IGN Insider)
- háttérképek, csengõhangok egyéb bizbaszok - elég olcsó legyen hogy a célközönségetek a zsebpénzükbõl költhessenek rá
Az online hirdetési piac azért zuhant meg, mert a bannerek hatékonysága kb zéró, aminek az adblockerek terjedése sem kifejezetten segít.
Azért érdekes/fontos ami itt felmerült, mert azt jelenti hogy látogatószám =/= impression ("jobb" esetben), tehát egyrész mint szolgáltató kevesebbet tudsz értékesíteni, mint amennyit kiszolgálsz, másrészt a CPC alapú hirdetéseknél azért nem mindegy hogy megjelenik-e vagy sem, mert ha meg se jelenik akkor még az az 1% alatti esély sincs meg a kattintásra.
a "tájékozott" adblockerrel felszerelt látogatókról annyit, hogy lehet hogy eljutnak a termékekig, csak lehet hogy nem azokhoz a amiket a hirdetõitek termékeihez. És ez azért gáz, mert sok szempontból ezek sokkal értékesebb célcsoport lehet, tehát korántsem mindegy hogy eljutsz-e hozzájuk vagy nem...
Az, hogy kevesebb bannert látsz, mint pár éve, az azért van, mert megzuhant az online hirdetési piac.
A felvetett témához (adblock): részben igen. Nem minden hirdetés kattintásalapú. Sok partner csak meg akar jelenni a felületen, ahogyan pl. a nyomtatott sajtóban is, mert reklámozni akarja a termékét, szolgáltatásait. Ilyenkor csak a látogatszámra, PI-ra kíváncsiak, nem érdeklik õket az átkattintások. Az ezeket a reklámokat szûrõk egyébként jól informált réteg, akik tõlünk függetlenül is eljutnak a termékekig, max. kimaradnak egy nyereményjátékból, stb.
A kattintós hirdetéseknél (pl. a google adsense) meg kvázi mindegy, hogy kiszûri-e vagy nem kattint a kedves olvasó, mert egyikbõl sem lesz bevétel.
Úgyhogy összességében azt mondanám, hogy a jelen helyzetben nem izgatjuk magunkat különösebben az adblock és társai miatt, de nem szertnénk, ha ez általános trenddé válna a közeljövõben.
persze nem kizárt, asszem ezt nem is mondtam korábban sem.
MUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!!!!!
LLLOOOOLLLLLOOOO
ROTLMAOOOOOO!!!!
Bocs, de ez kikívánkozott így három év gémer365 üzemeltetés után...
egy weboldalnak olyan tartalma kell legyen, ami vagy eladható, vagy segít eladni terméket/szolgáltatást, különben önmagát nagyon kevés esetben tudja eltartani.