6215
A warez rossz

• Totti5
    Amikor csúcspécét kell venni akkor mindenki elvan eresztve 120 ezerrel egyből, amikor konzolt kell venni akkor sem gond, amikor játékot az már hatalmas gond és jön az éhenhalok, szegénységben élek...
  • Unreal1942
    120 ezerből se lehet új játékot úgy venni, hogy minden ki van fizetve és hónap végén a szömlébe jut párizsira is.
    Persze ha valaki anyukával, apukával lakik akkor semmi nem drága.
  • Unreal1942
    Megint olyan hangnemet engedsz meg magadnak ami kritikán aluli.
    Továbbra sincs ehez neked semmi közöd.
    Természetesen továbbra is állok rendelkezésedre személyesen ha gondolod.
    Mond majd a szemembe, hogy húzzam meg magam!
  • Felgolos
    Láttom Komárom-Esztergom megyébe laksz én Szabolcs-szatmár-bereg megyébe
    lakom, az átlagfizetés a te régiódba sokkal magasabb durván 120000 től felfele, nálunk 80000 már nagyon jó fizetés.Ez tény hogy egy országon belül is nagy különbségek vanak.Én nem rinyálok ez az én álláspontom!Igazad van neked is, de nekem is és hidel sokan vélekednek még így mint én.
  • Totti5
    A játékok ára nem drága, csak a magyar viszonyok azok, pedig itt is lehetne jóval olcsóbb, hiszen a legnagyobb üzletlánc az 576 17 ezres árakon dobálja azokat a játékokat amiket külföldről 9-10ért meg tudsz venni, erról nem is beszélve hogy alig vannak akciók, amíg külföldön akár feláron is megkapsz egy elég friss játékot. Nem kell az árakra fogni, tessék akkor ugy csinálni hogy minél jobban kijöjjön belőle az ember, mert a lehetőségek adottak, csak ki kell őket használni, persze rinyálni mindig egyszerűbb és nem kell hetente 6 játékot kijátszani és riánylni hogy jajj de szar az élet és jajj de szar a felhozatal, jajj de rövidek, jajj de unalmasak...

Unreal1942, a helyedben én inkább meghúznám magamat, te aki nagy lelkesedéssel berobbantál ide hogy neked 360 kell az FN4 miatt, de nem voltál hajlandó azért a játékért egy fillért sem fizetni, ráadásul napokkal hamarabb már itt vergődtél hogy neked megvan warezba és dejó. Húzd meg magad a sarokban és lapíts!
  • Felgolos
    Figyu én addig fogok tölteni ameddig a kiadók az emberek fizetéséhez arányosan fognak kiadni az országunkba játékot.Angliába jóval jobb az élet szinvonal és a játékok hasonló és néhol alacsonyabb áron vanak!!!(tudom mert rendeltem angliából www.game.co.uk)
  • Unreal1942
    Mi ez valami átnevelő topik?
  • Lammer
    majd ha kinotted a nekem alanyi jogon minden jar bullshitet akkor gyere vissza! NEM KOTELEZO jatszani! blablablabla... uncsi...leirtuk mar 1000X

#5685: az ilyen "emberek"-et kene bezbolutovel megsimizni arcon, jol -.-
    #5686: :DDDDDDDDD
  • Felgolos
    A warrez jó!!! Majd ha anyi lesz a fizetésem mint nyugat-európai embereknek akkor majd rossz lesz a warez!
  • DanielT
    Attól függ mivel van töltve! Pl tatárbeefsteakkel vagy szarvasgombával... simán megéri.
  • koryne
    OMFG

Ez aztán a pofátlanság :D
  • Narxis
    áz 444
  • Lammer
    HAT EZ LOAL4 :D
  • Tetsuo
    A WAREZ ROSSZ!! HuhUUhuhUU :DD
  • koryne
    Komolyan ennyire félreérthető a topic címe, vagy valaki szándékosan ide küldözgeti őket? :D
  • DanielT
    Neked is ezt a módszert ajánlom.
  • Mordoc911
    Hali, leszedetem egy játékot a netről, patcheltem is de mikor elinditanám az Xbox azt irja talált egy updatet, engedem és újraindul, de ekkor azt irja hogy nem lehet updatelni és ennyi. Valami ötlet hogy hogyan tudom elinditani vagy ha a rendszert kell frissiteni azt hogy találom meg és hogy frissitsem?
    Előre is köszi a választ!
  • Atkamon
    Jaj, a köszi lemaradt:D Köszi xD
  • Atkamon
    Tudom, Angliai rokonnal vetetem meg, aztán elküldi majd nekem, csak ez érdekelt.
  • Zóanagyvarázsló
    Nem postáznak ide.

Egyébként meglepne, ha előre levonnák a pénzt, az sehol nem szokás.
  • Atkamon
    Sziasztok! Rendelt már valaki play-com-ról előrendeléssel? Csak az után szeretnék érdeklődni, hogy előrendelésnél rögtön kell fizetni, vagy csak amikor megjelenik a cucc?
  • DanielT
    Jaja, pont rá illik a leírás :DDD
  • Totti5

kézikönyvből :D:D:D vagy burkoltan fikázni akarta Kokót az író, vagy fogalma sincs arról hogy Kokót a csúcsról a földbe döngölték és azért fejezte be...
  • Sir Quno Jedi
    Pont a napokban magyarázta hosszan egyik kedves kollegám, hogy faszé veszek játékokat, meg cserélgetem őket, mert így bukok is rajta apránként pénzmagot és még ráadásul ez is warez(!), mert nem generálok vele többletbevételte/forgalmat... Töltsem le, oszt kész, örüljek! :D

Bexartam! Ennyire hülye itt mindenki?!
  • lowdog
    azért tudod, mi a gond ezzel, ugye?
  • JagFater
    Naugye!
  • amodent67
    Csengőhang bazdmeg, az. Na mindegy, akkor back to topic.
  • lowdog
    kilengett a tahóméter (most megint), úgyhogy nem látom értelmét tovább beszélni veled bármiről is (bár mintha te szóltál volna hozzám előbb, de semmi gond, a továbbiakban ez már lényegtelen).
  • Zóanagyvarázsló
    Kényelmes típus vagyok, de a két-három sor átírását én sem éreztem megerőltetőnek, sem sokkal bonyolutabbnak, mint optionsben testreszabni. Ugyanakkor manapság már vannak állítólag minden igényt kielégítő frontendek is hozzá, én nem élek velük, ott van a két éve két perc belőtt config file-om. Megy vele a Dune 2 is gond nélkül (Pentium D 805 2*2.66 Ghz).

Nekem a 0.72-vel a következő problémáim voltak: egy darab játék nem ment rendesen, mert nem akarta átadni az irányítást (Bioforge); a floppys telepítést nem szerette, így a Monkey Islandet SCUMMVM-mel játszottam (mondjuk úgy kényelmesebb is), a Realms of Arkaniából pedig le kellett szednem egy RIP-et, mert az eredetivel nem lehetett leemzt cserélni. Akármennyire is ódzkodom az emulátorgányolástól (lásd inkább vezsek Amigát, mintsem kipróbáljam az emulátort), a DOSBox nálam átment a vizsgán.
  • DanielT
    Egyszerűen vicc, hogy bármit is konfigolni kelljen a tökéletességért. A Dune 2 nem ment basszus a 3+ ghz -s gépemen!!! Könyörgöm, 386 elég volt neki.
  • amodent67
    No most ha nem akarsz róla beszélgetni akkor a miért kellett belepofázni az elején???
  • Tinman #5664
    Minden szavával egyetértek.
  • Zóanagyvarázsló
    Nekem egyszer kellett belőnöm a dosbox.conf file-t azóta nincs vele problémám, a 0.73 pedig éppen a közelmúltban jött ki. Mondjuk a Carmageddon (hires módban) és a Redneck Rampage be tud szaggatni vele, de ezeket már nem is elsősorban DOS-ra írták. (Viszont a Carmageddonban nem állítható ingame a hangerő, ha nem DOS alá van telepítve, ez engem nagyon ingerel.)

Egyszóval: nekem annak idején sokkal nagyobb gányolás volt igazi DOS alatt játszani. Persze az is igaz, hogy akkoriban még én is főleg RIP-ekkel találkoztam.
  • DanielT
    Úgy szar ahogy van. A világ legszarabb szemét programja, gyűlölöm.

3+ ghz-es gépen is úgy szaggatnak vele a progik mint az állat.
  • Tinman #5661
    Ööööö... Dosbox :-P
  • DanielT
    Én is főleg, de indítsd el most valamelyik Pc verzióját :)
  • Tinman #5659
    Mind a 3-at PC-n toltam anno... illetve a Raymant azt Palm M505-ön :-D
  • DanielT
    Már megint rosszak vagytok... KÉPET!!! :)

Na. Újabb adag a Playstation klasszikusokból:

Mind kvázi launch title... na így lehetett új konzolt pályára állítani...
  • aabyssx
    Óh, jajj! :D
  • lowdog
    /ignore.