A warez rossz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak sajnos a játékaik nagy rész 1 rakás .........!
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Nem fogok ilyen országban lerohadnixD
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Például nézd meg a bionic commandot,vagy az online gémeket.
Pontosan ugyanígy vagyok a témával én is.
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Régen én is warezoltam, de ma már belátom, hogy jobb megvenni 1-1 játékot ami tetszik, így támogathatom a játék/szoftver készítõit és jó érzés, hogy ott a doboz a polcon. Meg jó érzés, hogy nem loptam.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
szerintetek a warez mért rossz?
most õszintén.
Nem isteníteni akarom csak kíváncsi vagyok mindenkinek a véleményére.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Amirõl én beszélek, abban gengszterek vannak, cigi, alkohol, lehet menni hátsó kabinba a felnõtt videotékában, meg járókelõket zaklatni az utcán, hogy becsalogassd õket a host klubba, ahol kéjelegni kell velük, hogy miél többet fogyasszanak.
www.youtube.com/aabyssx
aztán kinõttem, most már jöhet bármi és ez is a baj hogy nincs olyan horror film, nincs olyan trancsír, belezés, fejlevágás, ilyesztgetés ami hatásos lenne rám nézve😊 egyedül a játékokat nem bírom, Dead Space alatt este volt hogy a frász jött rám, de érdekes hogy a filmeknél sosem
amit nem fogsz(tok) elhinni, hogy en anno meg kissrac vótam es szomszedokkal joban voltunk es a sracoknak az anyjuk nagy horror rajongo volt (nagyon csiiiptem 😄) nos ugye 87et irunk... en 9 eves vagyok es meg is neztem az alamondasos(LOAL! mekkora szo volt akkor a videomagno! 😄) ROTLD-t, jol... nem nagyon tudtam aludni tole, anyukam meg jol leszidott... a tobbit ismerjuk(aki nem->😉... talan a forum legnagyobb zoNbiag fanja vagyok... hey jut eszembe... ez kimaradt a fimgyujtemenyembol, potolni kell jol 😄
Személyszerint pedig egyre inkább azt érzem, hogy a majdani God of War 3-hoz fiatalabbnak kellene lennem, hogy ne taszítsanak a vérgõzös jelenetek.
De én a Yakuza-t adnám. Abban pia, cigi, nõzés, csalás, szerencsejáték is van, meg tele van legalja emberekkel.
www.youtube.com/aabyssx
Bezzek az én idõmben... még az "Óvakodj a törpétõl" címû filmtõl is hónapokig rémálmaim voltak 😄 Az pedig egy vígjáték, most, hogy utánanézek... 😄 Meg kellene tekintenem, hogy sikerüljön feldolgozni a traumát 😄
www.youtube.com/aabyssx
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Aki jól végzi a munkáját, az kapjon annyi pénzt amennyit nem szégyenl, megdolgozott érte...
Ha nyitott szemmel élsz a mai világban sok ilyen eset megtörtént csak marhára könnyû volt mindent a gazdasági világválságra ráfogni.
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
De azért a warez rossz. Nagyon rossz. Inkább a rászorulóknak adom az COD:MW2 árát, minthogy az Activison fejese tegye zsebre...<#wow3>#wow3>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
De ha csak átlagos játékok is, mutassatok már más céget aki hivatalosan (azaz nem ebay, vatera stb) is olcsón adja a játékait.
www.youtube.com/aabyssx
EA kiadó, EA alatt jön ki egy Mass Effect, Dragon Age, Crysis stb... de vannak belsõ fejlesztései, pl Dead Sapce ami a tavalyi év egyik legjobb játéka, persze ott van az NFS, ami most talán minõségi lehet az MW után. Sims is csak egy játék a sok közül, még azt sem lehet rámondani hogy rossz lenne, mert nem az, mert a nép zabálja akárcsak egy WoWot, a kettõ közt nem látok különbéget...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Egyébként meg én is sajnálom õket, de sokkal jobban sajnálom az egyszerû embereket akik napról napra mennek egyre többen tönkre.
Brutal Legend-bõl eddig, amit láttam = not my style, ettõl függetlenül lehet jó.
Nekem amúgy jelenlegi favoritom a Harry Potter & the 1/2 blood prince.
Az valami fenomenális... nagyjából 10 évvel ezelõtti grafika, ócska instant játékmenet, zéró hangulat TIZENEGYEZERÉ!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Sírva menekülök a fostengerbõl...
Gamecon felhozatal
- APB - passz
- Army of Two: The 40th Day
- Brutal Legend
- Command & Conquer 4
- Dante’s Inferno
- Dead Space: Extraction
- Dragon Age: Origins
- FIFA 10
- Mass Effect 2
- MySims Agents
- Need for Speed: Shift
- Need for Speed: Nitro
- NHL 10
- Rage
- The Beatles: Rock Band
- The Saboteur
- Tiger Woods Online
akárhogy is nézem innen kapásból 7 cím érdekel, talán az NFS és a Rage lehet nagy csalódás a többi AA játéknak igérkezik
Barátom emlékeztetnélek arra hogy mostanság még nálunk is érezhetõen nagy akciókat csinál a cég. PsP-n például legalább 7-8 címet tudnék felsorolni aminek extréme kedvezõ árat rakhattak ki a jóvoltukból (3e forintért voltak/vannak játékok de volt amelyekért 1700 forintot kellett csak kiadni)
Xbox360-on is most fut akciójuk az 576 boltokban az Ea Sport játékok 08-as kiadásait kettõ ezer forintért lehet megvenni.
Persze van akinek még ez is sok mivel ennyi pénzbõl 10 üres lemezt is tud venni.
EA nem olyan rossz mostanság!
Deadspace
Mirrors edge
Brutal Legend
csak hogy párat mondjak.
az activision az új EA
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
plane, hogy en pogany vagyok(sem nem vagyok megkeresztelve, sem nem vagyok vallasos, es meg buZSke iZS vatyok ra 😛) <#papakacsint>#papakacsint>
Warezpista meg kitalál magának mást ha mégis muszáj lesz.
Ahol nagyon akarták ott jelentõsen vissza tudták szorítani a warezt. pl wownál elenyészõ a warez szervereken játszók száma. Mindenki eredetivel játszik és még havonta is fizet.