6215
A warez rossz

• SötétBarom
    Mindjárt megrendelem azt a szart :DDDD

Fasz kivan amúgy, warezzal elkezdtem, kb az első településig jutottam, eszméletlenül tetszik a gém. Szabadidőm mennyi van? NA? NA?! Semennyi bazmeg :CCCC Azon agyalok, hogy behozom melóba a gépemet :DDD
  • Zóanagyvarázsló
    Ja bocs, nekem más a mércém, az a szomorú, hogy ez tényleg nem számít rossznak, de nekem bizony kamu CE. A doboz viszonjt nagyon szép, és legalább kis helyen is elfér.

- dlc

Hányingeren van ettől a mozaikszótól, a CE-exkluzív tartalom különben is három ingame tárgy, és azokat nem is szokták a DLC-k között emlegetni. A két ingyenes DLC-ből is az egyik egy páncélszett.

Állítólag 2-3 óránál semmiképp nem hosszabb a két extra küldetést adó DLC-melyből az egyik jár a játékhoz. A másikot a játékipar megrontói megveszik, azt üzenve a BioWare-nek, hogy ez a helyes út...

Na mindegy...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ...mert megvettem a Warden's Keepet :)

- ahogy olvasgatom simán 100 óra gametime

Ez nagyon játékosfüggő, én eddig többnyire 40-70 órákról tudok, alaposabb végigjátszás mellett. Én viszont NAGYON alapos vagyok, és jelen állás szerint a 70 óra biztos meglenne DLC-k nélkül is.

Mindenesetre a játékidő nem a CE-t dicséri, hanema játékot.

- majdnem 200 oldalas MAGYAR nyelvű stragy guide

Tényleg korrekt, bár a spoilerek miatt úgysem szabad olvasgatni. Mellesleg jár a simához is.
  • Tinman #5853
    Elégedetlen vagy!

- fém doboz, dísznek sem rossz
    - szövet térkép
    - dlc
    - Mass Effect 2-höz dlc
    - /összesen ugye 3 db. kódot kapsz a letölthező cuccockhoz/
    - honosított szoftver
    - majdnem 200 oldalas MAGYAR nyelvű stragy guide
    - angol nyelvű kézikönyv
    - ahogy olvasgatom simán 100 óra gametime

12.590 Ft

Nekem ez nagyon korrekt árnak tűnik... elég csak megnézni az XBOX címeket. Ennyiért egy sima DVD tokba beleokádott lemezt kapsz, meg egy vékony füzetet.
  • Zóanagyvarázsló
    egy ilyen remekül felszerelt kiadványt kaptunk.

Szó se róla, szépnek szép, de kevésnek kevés. Mármint a kézzel fogható tartalom. Egy artbook és mindennemű extra csecse hiánya nehezen megbocsátható egy gyűjtő szemével. Persze akiét már kiszúrták...
  • Tinman #5851
    Ettől függetlenül szerintem tegyük össze a 2 mancsunkat, hogy korrekt áron, egy ilyen remekül felszerelt kiadványt kaptunk. Viccen kívül, boldoggá tesz, hogy itt van előttem a CE. Annyira bízom ezúttal a Bioware-ben, de annyira...
  • Zóanagyvarázsló
    A strategy guide majdnem 200 oldal és olyan iszonyat festékszagú, hogy betettem egy zacskóba és jól eldugtam a szekrény aljára.

Én a CDG-s dobozba tettem vissza, majd ráhúztam egy szatyrot. Viccen kívül meg tudja tölteni az egész szobát festékszaggal, ez pedig csak egy darabig poén.
  • Tinman #5849
    Thx... csak 3/4 olyan jó legyen, mint a BG 1 volt és bódogság lesz.
    De nem merek nekiállni, mert félek, állandóan szabin akarnék lenni :-/

A strategy guide majdnem 200 oldal és olyan iszonyat festékszagú, hogy betettem egy zacskóba és jól eldugtam a szekrény aljára.

A szövet térkép is frankós, befogom kereteztetni :-)
  • Tinman #5848
    Nekem olyanom nincs...
  • Totti5
    millio játékhoz van ilyen kiadvány, főleg egy rpg, jrpg, fájting, hack&slash stb... főleg ahol van valami komplexebb játékmechanika és játékmenet
  • SötétBarom
    SCS-ben láttam ilyen guide-ot. Pofás :)
  • Zóanagyvarázsló
    A Prima guide-jai ilyenek, inkább az a ritka, hogy magyarra lefordítsák.
  • EmThor
    grat, örülök h látom végre képen a strategy guide-ot is, kitettek magukért!
  • sambauer
    azért a stílusotokon még van hol faragni...
  • SötétBarom
  • Atkamon
    :D
  • Tinman #5840
    A wareznak igenis van létjogosultsága!
    Amennyiben szarházi, igénytelen tolvaj vagy...

Meg különben is!
  • Narxis
    De szenyó vagy. :p
  • Atkamon
    Hehe, tesómat is pont tegnap banolták:) Mosolyogtam itt magamban:P
  • DanielT
    "Legális játékokat mi? Aki eddig nem vett legálisat az ez után se fog."

Áértem. Ez egy áthatolhatatlan fal akkor. Ha eddig tudtam ingyen játszani, mostantól meg nem, akkor inkább soha többé... Biztos így lesz.
  • Unreal1942
    Legális játékokat mi? Aki eddig nem vett legálisat az ez után se fog. Vagy ha mégis akkor PS3 on.
    Én legalábbis így tennék ha mindenáron konzolon szeretnék online játszani.
  • DanielT
    Jaigen! Ez is opció!
  • DanielT
    Ők már kifizették. Az MS beszedte a pénzt, de szolgáltatnia már nem kell. És újra elő fognak fizetni, új gépet vesznek, legális játékokat vesznek.
  • gazgoblin
    Vagy eladtak 600k ps3-at :D
  • Unreal1942
    Ami biztos az az, hogy most vesztettek 600k előfizetőt. Majd elválik, hogy mennyit nyertek rajta.
    Nwem mintha különösebben érdekelne. Én Live közelébe se megyek :D
  • DanielT
    Nyertek 600k Gold előfizetőt+eladtak ennyi gépet. Mert ezek óriási többsége újra elő fog fizetni másik accounttal, másik géppel.
  • Unreal1942
    Akkor most vesztettek 600K Gold előfizetőt.
  • gazgoblin
  • DanielT
    "Microsoft bans 600K Xbox Live Accounts, More to Follow

A conversation with a friend who works for a call center that handles an Xbox 360 account has yielded a disturbing truth: Microsoft has started its annual Xbox Live banning spree and it has disabled 600,000 accounts so far in the US and Canada.

The target of the banning spree are mainly people who have modified their consoles to play pirated games. My trusty source says that they have been given instructions to push for a million banned accounts by the time the holidays are over.

"Our office has gone to hell," says the source. "People have been calling in around the clock and most of them are screaming teen-agers who don't understand the terms of use that comes with the console they bought."
  • gazgoblin
    the thing
  • aabyssx
    > a Royal Mail-es cuccokon nem vettem észre a sztrájkot

(4 "elveszett" játékom van UK-ból. Zsínórban nem jött meg az utolsó 4. Van köztük augusztusi rendelés, meg a replacement-je is. Előtte 4 évig egy darab elveszett játékom nem volt.)
  • Totti5
    Nyomás a The Thing-ért:) van még raklappal a hülyevagyokba!
    Star Trek DVDi jól néznek ki.
    Robotzsaru 1et szerettem volna még beszerezni, de már nincs... fél éve még láttam kint, csak drágáltam a 3 kt érte, gondoltam majd lemegy az ára. Most meg már nem volt:(
  • Renátó1985
    én folyamatosan vásárolok ebay-ről és a Royal Mail-es cuccokon nem vettem észre a sztrájkot
    úgy látszik szerencsés vagyok
  • bertino
    hjah, mákod volt :D
    nekem egy már elveszett halleluja...
    de ujraküldték ingyé -.-'
  • Zóanagyvarázsló
    A Magyar Postára gondoltam. Amúgy jött mostanában egy-két csomagom a szigetországból, nem érződött a tempón a sztrájk. Ez nyilván szerencse kérdése is.
  • bertino
    királyi posta ? mármint itt, angliában ?

többet sztrájkolnak 2 hónapja lassan, mint dolgoznak.

vagy most melyik királyi postáról van szó ?
  • Tinman #5820
    Jogos...
  • Zóanagyvarázsló
    Bajban is vagyok miatta, mert fogalmam sincs, hogy hogyan fogom átvenni, vagy megtalál a futár, vagy nem.

Egyébként 990 Ft-ért még királyi postával is fel lehetne adatni szuperbiztosítottan, és nem nekem kéne haptákban állnom azért, mert vásárolni szeretnék... (Arról nem is beszélve, hogy jobb helyeken ingyen kiküldik az üzletek belföldi címre, és nem kell készpénzzel sem gányolni.)
  • Tinman #5818
    Postaládádat nézzed csak meg, aztán kattintgatás ezerrel :-D
    Már érkezik a kis CE drágaszág
  • Tinman #5817
    Tudtam, hogy ez lesz... BIOWARE ;-)
  • Zóanagyvarázsló
    Mellesleg EU-ban még meg sem jelent - nálunk pedig már elfogyott :)
    Nincs okunk panaszra.