6215
A warez rossz

• Zóanagyvarázsló
    Elvileg ma vagy holnap lesz. Az a vicc, hogy a CDG-ben már elfogyott a sima is, abból hétfőre várható új szállítmány.
  • Tinman #5814
    Én már 1 hónapja előjegyeztem, a CE-t, de még mindig semmit nem hallottam felőle, pedig email értesítést ígértek :-(
  • SötétBarom
    http://index.hu/tech/2009/11/01/olcsobban_igenis_vennenek_jatekot/
  • Zóanagyvarázsló
    Én viszont igencsak nehezen értem meg, hogy miért nem jó pár nappal később ugyanaz a játék. Persze az nyilván nem mindegy, hogy egy hosszú hétvége vagy egy túlórázni szándékozott hét előtt kerül az ember kezébe, de nem is az ilyen helyzetekre céloztam.

Ja, és igen, én is előrendeltem a Dragon Age CE-t.
  • Sir Quno Jedi
    Én mondjuk megértem valahol őket, mert ugye DA-ból is vígan kint a warez verza, miközben a CE ELŐRENDELŐK még várhatnak egy hetet, de lehet hogy kettőt. Steam sem iparkodik, ergó sokan letöltik és végigtolják, pedig már úton van a dobozos verzájuk is. Szomorú...
  • aabyssx
    / paste

"Vki aki leszedte nem akarja nekem elküldeni postán a kiírt dvd-ket? Persze kifizetném. Vagy 2 hét mire lejön. (sebességkorlát miatt)"
  • SötétBarom
    ;)
    xD
  • Narxis
    Fellendíted a PC-s játékipar eladási mutatóit. :D
  • Sir Quno Jedi
    Így kezdődik...
  • SötétBarom
    Több mint tíz éves gémer pályafutás alatt ez elég szar, akár hogy is nézzük :DD

Van egy eredeti Age of Empires 2-m, egy GTA:IV, meg ez. Bár ez steames, hiányolom is a dobozt :(

Amúgy szerintem fogok még venni mostanában játékot, egész jó érzés. :DD
    Konkrétan kinéztem még a Bad Company 2-t, meg a Dead Island-et (ha megjelenik valaha).. Illetve ha lemegy az ára 5k körülire, akkor egy Empire: Total War is tervben van.

Abbahagytam a dohányzást amúgy :DDDDD
  • Narxis
    Bontsunk pezsgőt! :D
  • Unreal1942
    Gratulálok. Ennél még nekem is több eredeti játékom van
  • SötétBarom
    Nos, Left 4 Dead 2 formájában szert tettem életem harmadik origi játékára. :]]]
  • zola2000
    Nekem wiim dsem és xbox 360am van, wiire van 3 eredeti játékom (zelda tp, mario galaxy, tales of symphonia knight of the ratatosk), de mivel régebben a nintendo 64 játékok is sok kellemes órát adtak pcn emulátoron párat becsületből megvettem virtual consolra, dsre van eredetiben a dragon quest V, final fantasy III de még arra megveszem a dq9et is csak érjen már ide, Xbox360ra meg csak a fable2 van meg eredetiben (hogy támogassam a magyar nyelvű játékmegjelentetést), erre a generációra elég is lesz.
  • Narxis
    Csatlakozom!
  • Unreal1942
    Derék dolog. Vannak olyan dolgok amiért én is kiállok. A warez elleni harc egyelőre nem az.
  • Bogyi007
    Van millióegy gondom, de én ez mellett kiállok. Ja és vannak hiteleim és majdnem minimálos vagyok, de ez elvi mkérdés szerintem. Ja és no cigi & pia.
  • Unreal1942
    Egyelőre ilyesmit én nem tudok támogatni. Viszont meg ígérem, hogy ha egyéb probléma már nem lesz a világon akkor teljes melszélességgel állok ki a warez ellen.
  • Tinman #5796
    Jó áron volt GeoW2 és a Condemned2 ezért. Geow1 PC-re megvan legál... nem a kedvencem, de egynek elment.
    HoMM III. így kompletten nem volt meg, csak a kiegek voltak meg eredetiben :-/
  • Totti5
    :))

Igazán nincs mit, csak most már gépet is vegyél lassan:)
  • Tinman #5794
    Azóta veszem a jobb címeket, hogy kijöttek az első szériás XBOX-ok... így az 5. gen környékén már merek is lassan gépet venni.
  • Tinman #5793
    "GeoW 2 detto, nekem kínai verzió volt:)."

"A felirat magyar lesz a GeoW2 esetében, akkor ha az xboxon lokációt magyarra álltod be,"

Éséséséséséséakkómivan :-D

Amúgy nagyon szépen köszi a múltkori helpet!
  • Zóanagyvarázsló
    Ez most komoly? GeoW 2? És eddig nem volt meg a HoMM III?
  • Totti5
    Kínai GeoW2
  • Sir Ny
    A warez jó.
  • Atkamon
    ehh, játékokat veszel, de nincs min játszani őket?:D
  • Tinman #5788
    A warez az kell, hisz körül ölel... ja nem, az a zene.

... és még mindig nem vettem XBox-ot
    De most, hogy már 60 gurigáért van Jasper-es, 120 GB HDD, meg Elite, még a végén rászánom magam
  • Bogyi007
    Csatlakozzatok!

No Warez! Együtt a Tiszta Játékért!
  • Narxis
    Jaja, jól mondod. :D xD
    xD
    3 évben 1-szer ki kell probálni milyen eredeti szerón jáccani nem?:D
  • Narxis
    :D
  • DanielT
    Mindannyian büszkék vagyunk rád!
    Megvettem eredetibe a Battlefield 1942-t,kemény 1k volt és azt mondom kibaszott jó gém!:D
  • gazgoblin
    mert már most sem az!
  • Zóanagyvarázsló
    Ez az előddel ellentétben 10 év múlva sem lesz vicces...

• Atkamon
    Nézz körül ebay-en, én ott szoktam játékot vadiújan venni sokszor sokkal olcsóbban, mint boltban.
  • Bogyi007
    Rájöttem hogy a Cd Projectre akartam utalni. Ők szoktak sok jó játékot olcsón újra kiadni.
  • RobertK
    Üdv. Media Markt-ba is érdemes néha benézni, többször találtam már ott olcsóbban valamit, mint a CDgalaxison.És ott nincs postaköltség.
    (igaz odáig el is kell menni.)
    Devil may cry 3. pc játékot keresek.
    Legutóbb még cdgalxison sem találtam.
    Ha valakinek van,(és eladná), az üzenjen.
    Ok de nekem nem jó mert rájön a +kp a postaköltségre:)