6215
A warez rossz
-
Zóanagyvarázsló #5815 Elvileg ma vagy holnap lesz. Az a vicc, hogy a CDG-ben már elfogyott a sima is, abból hétfőre várható új szállítmány. -
#5814 Én már 1 hónapja előjegyeztem, a CE-t, de még mindig semmit nem hallottam felőle, pedig email értesítést ígértek :-( -
#5813 http://index.hu/tech/2009/11/01/olcsobban_igenis_vennenek_jatekot/ -
Zóanagyvarázsló #5812 Én viszont igencsak nehezen értem meg, hogy miért nem jó pár nappal később ugyanaz a játék. Persze az nyilván nem mindegy, hogy egy hosszú hétvége vagy egy túlórázni szándékozott hét előtt kerül az ember kezébe, de nem is az ilyen helyzetekre céloztam.
Ja, és igen, én is előrendeltem a Dragon Age CE-t. -
#5811 Én mondjuk megértem valahol őket, mert ugye DA-ból is vígan kint a warez verza, miközben a CE ELŐRENDELŐK még várhatnak egy hetet, de lehet hogy kettőt. Steam sem iparkodik, ergó sokan letöltik és végigtolják, pedig már úton van a dobozos verzájuk is. Szomorú... -
#5810 / paste
"Vki aki leszedte nem akarja nekem elküldeni postán a kiírt dvd-ket? Persze kifizetném. Vagy 2 hét mire lejön. (sebességkorlát miatt)" -
#5809 ;) -
#5808 xD -
#5807 Fellendíted a PC-s játékipar eladási mutatóit. :D -
#5806 Így kezdődik... -
#5805 Több mint tíz éves gémer pályafutás alatt ez elég szar, akár hogy is nézzük :DD
Van egy eredeti Age of Empires 2-m, egy GTA:IV, meg ez. Bár ez steames, hiányolom is a dobozt :(
Amúgy szerintem fogok még venni mostanában játékot, egész jó érzés. :DD
Konkrétan kinéztem még a Bad Company 2-t, meg a Dead Island-et (ha megjelenik valaha).. Illetve ha lemegy az ára 5k körülire, akkor egy Empire: Total War is tervben van.
Abbahagytam a dohányzást amúgy :DDDDD -
#5804 Bontsunk pezsgőt! :D -
Unreal1942 #5803 Gratulálok. Ennél még nekem is több eredeti játékom van -
#5802 Nos, Left 4 Dead 2 formájában szert tettem életem harmadik origi játékára. :]]] -
#5801 Nekem wiim dsem és xbox 360am van, wiire van 3 eredeti játékom (zelda tp, mario galaxy, tales of symphonia knight of the ratatosk), de mivel régebben a nintendo 64 játékok is sok kellemes órát adtak pcn emulátoron párat becsületből megvettem virtual consolra, dsre van eredetiben a dragon quest V, final fantasy III de még arra megveszem a dq9et is csak érjen már ide, Xbox360ra meg csak a fable2 van meg eredetiben (hogy támogassam a magyar nyelvű játékmegjelentetést), erre a generációra elég is lesz. -
#5800 Csatlakozom! -
Unreal1942 #5799 Derék dolog. Vannak olyan dolgok amiért én is kiállok. A warez elleni harc egyelőre nem az. -
#5798 Van millióegy gondom, de én ez mellett kiállok. Ja és vannak hiteleim és majdnem minimálos vagyok, de ez elvi mkérdés szerintem. Ja és no cigi & pia. -
Unreal1942 #5797 Egyelőre ilyesmit én nem tudok támogatni. Viszont meg ígérem, hogy ha egyéb probléma már nem lesz a világon akkor teljes melszélességgel állok ki a warez ellen. -
#5796 Jó áron volt GeoW2 és a Condemned2 ezért. Geow1 PC-re megvan legál... nem a kedvencem, de egynek elment.
HoMM III. így kompletten nem volt meg, csak a kiegek voltak meg eredetiben :-/ -
#5795 :))
Igazán nincs mit, csak most már gépet is vegyél lassan:) -
#5794 Azóta veszem a jobb címeket, hogy kijöttek az első szériás XBOX-ok... így az 5. gen környékén már merek is lassan gépet venni. -
#5793 "GeoW 2 detto, nekem kínai verzió volt:)."
"A felirat magyar lesz a GeoW2 esetében, akkor ha az xboxon lokációt magyarra álltod be,"
Éséséséséséséakkómivan :-D
Amúgy nagyon szépen köszi a múltkori helpet! -
Zóanagyvarázsló #5792 Ez most komoly? GeoW 2? És eddig nem volt meg a HoMM III? -
#5791 Kínai GeoW2 -
Sir Ny #5790 A warez jó. -
#5789 ehh, játékokat veszel, de nincs min játszani őket?:D -
#5788 A warez az kell, hisz körül ölel... ja nem, az a zene.
... és még mindig nem vettem XBox-ot
De most, hogy már 60 gurigáért van Jasper-es, 120 GB HDD, meg Elite, még a végén rászánom magam -
#5787 Csatlakozzatok!
No Warez! Együtt a Tiszta Játékért! -
#5786 Jaja, jól mondod. :D xD -
#5785 xD
3 évben 1-szer ki kell probálni milyen eredeti szerón jáccani nem?:D -
#5784 :D -
#5783 Mindannyian büszkék vagyunk rád! -
#5782 Megvettem eredetibe a Battlefield 1942-t,kemény 1k volt és azt mondom kibaszott jó gém!:D -
#5781 mert már most sem az! -
Zóanagyvarázsló #5780 Ez az előddel ellentétben 10 év múlva sem lesz vicces...
-
#5779 Nézz körül ebay-en, én ott szoktam játékot vadiújan venni sokszor sokkal olcsóbban, mint boltban. -
#5778 Rájöttem hogy a Cd Projectre akartam utalni. Ők szoktak sok jó játékot olcsón újra kiadni. -
RobertK #5777 Üdv. Media Markt-ba is érdemes néha benézni, többször találtam már ott olcsóbban valamit, mint a CDgalaxison.És ott nincs postaköltség.
(igaz odáig el is kell menni.)
Devil may cry 3. pc játékot keresek.
Legutóbb még cdgalxison sem találtam.
Ha valakinek van,(és eladná), az üzenjen. -
#5776 Ok de nekem nem jó mert rájön a +kp a postaköltségre:)