A warez rossz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vasárnaponként el is kezdek templomba járni.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Továbbra se mondom, hogy ez rendben van, de így van.
2-3 ezresnél többet nem adnék én se offline játék élményért.
Ha nem lehetne megoldani akkor nem is venném meg 10-15 ezresért az új játékokat. Régiekkel meg nem akarok játszani.
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Egyébként a letaglózó képminõség mellett további szépséghiba, hogy az elsõ rész csak Kixx kiadás. (A MI2 egyébként Amigára van, de ez a képen nem látszik. De jó nehéz a 11 floppy miatt 😊
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
Havidíjas elõfizetõk megbnézhetik uyganezt extremeHD felbontásban is, elõfizetési részletek hamarosan!
Ha nem hiszed el nézbe playstation 2 topikba
Persze ha valaki anyukával, apukával lakik akkor semmi nem drága.
Továbbra sincs ehez neked semmi közöd.
Természetesen továbbra is állok rendelkezésedre személyesen ha gondolod.
Mond majd a szemembe, hogy húzzam meg magam! <#vigyor1>#vigyor1>
lakom, az átlagfizetés a te régiódba sokkal magasabb durván 120000 tõl felfele, nálunk 80000 már nagyon jó fizetés.Ez tény hogy egy országon belül is nagy különbségek vanak.Én nem rinyálok ez az én álláspontom!Igazad van neked is, de nekem is és hidel sokan vélekednek még így mint én.
Unreal1942, a helyedben én inkább meghúznám magamat, te aki nagy lelkesedéssel berobbantál ide hogy neked 360 kell az FN4 miatt, de nem voltál hajlandó azért a játékért egy fillért sem fizetni, ráadásul napokkal hamarabb már itt vergõdtél hogy neked megvan warezba és dejó. Húzd meg magad a sarokban és lapíts!
#5685: az ilyen "emberek"-et kene bezbolutovel megsimizni arcon, jol -.-
#5686: 😄DDDDDDDD
Xbox Live gamertag: kilencnad
Xbox Live gamertag: kilencnad
Elõre is köszi a választ!
kézikönyvbõl 😄😄😄 vagy burkoltan fikázni akarta Kokót az író, vagy fogalma sincs arról hogy Kokót a csúcsról a földbe döngölték és azért fejezte be...

Bexartam! Ennyire hülye itt mindenki?!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
upacukafundalukafundakávékamaduka
Nekem a 0.72-vel a következõ problémáim voltak: egy darab játék nem ment rendesen, mert nem akarta átadni az irányítást (Bioforge); a floppys telepítést nem szerette, így a Monkey Islandet SCUMMVM-mel játszottam (mondjuk úgy kényelmesebb is), a Realms of Arkaniából pedig le kellett szednem egy RIP-et, mert az eredetivel nem lehetett leemzt cserélni. Akármennyire is ódzkodom az emulátorgányolástól (lásd inkább vezsek Amigát, mintsem kipróbáljam az emulátort), a DOSBox nálam átment a vizsgán.