A warez rossz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha te mondod akkor így fogok tenni <#vigyor2>
Vasárnaponként el is kezdek templomba járni.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Lammer
jo akkor ne is vedd meg, de ne is told! alanyi jogon sajnos nem jar, es nem kotelezo jatszani! a tobbi csak onigazolas... gg

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Totti5
Felhasználó igényt tart a warezra, a fejlesztõ/kiadó pedig a bevételre, ebbõl pedig az fog következni hogy a kiadónak elege lesz, és nem adja ki a játékát, a warezpista pedig mehet sírni a sarokba.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ki lehet emelni ilyen eseteket. Ettõl még a felhasználó igényli a warezt.
Továbbra se mondom, hogy ez rendben van, de így van.
2-3 ezresnél többet nem adnék én se offline játék élményért.
Ha nem lehetne megoldani akkor nem is venném meg 10-15 ezresért az új játékokat. Régiekkel meg nem akarok játszani.

Bogyi007

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

DanielT
Nézz át leáldba 😊
Lammer
off: loalujloko!444 ezmiez? 😄

DanielT
Az új ismeretek birtokában revideálom elõbbi minõsítésem: FOS.

<#idiota>
SubHD-n hogy szúrtad ki?! <#idiota>

Egyébként a letaglózó képminõség mellett további szépséghiba, hogy az elsõ rész csak Kixx kiadás. (A MI2 egyébként Amigára van, de ez a képen nem látszik. De jó nehéz a 11 floppy miatt 😊
DanielT
Nem gyenge! <#eljen>
gazgoblin
a minõség jótékonyan takarja azt, hogy fénymásoltad a covereket 😄

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Sikerült prevgenHD képet lõnöm, és azt feljuttatni a világhálóra!

Havidíjas elõfizetõk megbnézhetik uyganezt extremeHD felbontásban is, elõfizetési részletek hamarosan!
Lammer
fals degeneralt onigazolas! ki a fene all mogotted geppityuval, hogy neked JATSZANOD kell??? ki? fogd mar fel, hogy ez egy extra... nem LETSZUKSEGLET! Anyam... :C

koryne
Hun? Szaladok is oszt veszek 3-at! 😊

Xbox Live gamertag: kilencnad

Atkamon
Arra meg nem hinném, hogy 8000 Ft-ba kerülnek a játékok... Én is csomó pár éves játékot vettem ebay-rõl bontatlanul, 1500-2000 Ft-ért szállítással együtt.

Totti5
akartam😊

Felgolos
Sony PSP 3004? ja ezt ki hagytad XD

DanielT
Na leárazások voltak, nem tudtad 😉
koryne
Akarod mondani PS2 😊

Totti5
Már a 360 sem csúcskonzol, mert 40kért mekapod, egy PS3 pedig 30-33 közt van. Csúcspécém nekem sincs sõt már 3 éve is totál elavult és használhatatlan volt játékra.

Felgolos
Nincs csúcs gépem és 2 hete vettem egy ps2 konzolt ami nem csúcs konzol!
Ha nem hiszed el nézbe playstation 2 topikba

Totti5
Amikor csúcspécét kell venni akkor mindenki elvan eresztve 120 ezerrel egybõl, amikor konzolt kell venni akkor sem gond, amikor játékot az már hatalmas gond és jön az éhenhalok, szegénységben élek...

120 ezerbõl se lehet új játékot úgy venni, hogy minden ki van fizetve és hónap végén a szömlébe jut párizsira is.
Persze ha valaki anyukával, apukával lakik akkor semmi nem drága.

Megint olyan hangnemet engedsz meg magadnak ami kritikán aluli.
Továbbra sincs ehez neked semmi közöd.
Természetesen továbbra is állok rendelkezésedre személyesen ha gondolod.
Mond majd a szemembe, hogy húzzam meg magam! <#vigyor1>

Felgolos
Láttom Komárom-Esztergom megyébe laksz én Szabolcs-szatmár-bereg megyébe
lakom, az átlagfizetés a te régiódba sokkal magasabb durván 120000 tõl felfele, nálunk 80000 már nagyon jó fizetés.Ez tény hogy egy országon belül is nagy különbségek vanak.Én nem rinyálok ez az én álláspontom!Igazad van neked is, de nekem is és hidel sokan vélekednek még így mint én.

Totti5
A játékok ára nem drága, csak a magyar viszonyok azok, pedig itt is lehetne jóval olcsóbb, hiszen a legnagyobb üzletlánc az 576 17 ezres árakon dobálja azokat a játékokat amiket külföldrõl 9-10ért meg tudsz venni, erról nem is beszélve hogy alig vannak akciók, amíg külföldön akár feláron is megkapsz egy elég friss játékot. Nem kell az árakra fogni, tessék akkor ugy csinálni hogy minél jobban kijöjjön belõle az ember, mert a lehetõségek adottak, csak ki kell õket használni, persze rinyálni mindig egyszerûbb és nem kell hetente 6 játékot kijátszani és riánylni hogy jajj de szar az élet és jajj de szar a felhozatal, jajj de rövidek, jajj de unalmasak...

Unreal1942, a helyedben én inkább meghúznám magamat, te aki nagy lelkesedéssel berobbantál ide hogy neked 360 kell az FN4 miatt, de nem voltál hajlandó azért a játékért egy fillért sem fizetni, ráadásul napokkal hamarabb már itt vergõdtél hogy neked megvan warezba és dejó. Húzd meg magad a sarokban és lapíts!

Felgolos
Figyu én addig fogok tölteni ameddig a kiadók az emberek fizetéséhez arányosan fognak kiadni az országunkba játékot.Angliába jóval jobb az élet szinvonal és a játékok hasonló és néhol alacsonyabb áron vanak!!!(tudom mert rendeltem angliából www.game.co.uk)

Mi ez valami átnevelõ topik? <#lookaround>

Lammer
majd ha kinotted a nekem alanyi jogon minden jar bullshitet akkor gyere vissza! NEM KOTELEZO jatszani! blablablabla... uncsi...leirtuk mar 1000X

#5685: az ilyen "emberek"-et kene bezbolutovel megsimizni arcon, jol -.-
#5686: 😄DDDDDDDD

Felgolos
A warrez jó!!! Majd ha anyi lesz a fizetésem mint nyugat-európai embereknek akkor majd rossz lesz a warez!

DanielT
Attól függ mivel van töltve! Pl tatárbeefsteakkel vagy szarvasgombával... simán megéri.
koryne
OMFG <#wow3>

Ez aztán a pofátlanság 😄

Narxis
áz 444

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Lammer
HAT EZ LOAL4 😄

Tetsuo
A WAREZ ROSSZ!! HuhUUhuhUU 😄D

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

koryne
Komolyan ennyire félreérthetõ a topic címe, vagy valaki szándékosan ide küldözgeti õket? 😄

Hali, leszedetem egy játékot a netrõl, patcheltem is de mikor elinditanám az Xbox azt irja talált egy updatet, engedem és újraindul, de ekkor azt irja hogy nem lehet updatelni és ennyi. Valami ötlet hogy hogyan tudom elinditani vagy ha a rendszert kell frissiteni azt hogy találom meg és hogy frissitsem?
Elõre is köszi a választ!

Atkamon
Jaj, a köszi lemaradt😄 Köszi xD

Atkamon
Tudom, Angliai rokonnal vetetem meg, aztán elküldi majd nekem, csak ez érdekelt.

Nem postáznak ide.

Egyébként meglepne, ha elõre levonnák a pénzt, az sehol nem szokás.
Atkamon
Sziasztok! Rendelt már valaki play-com-ról elõrendeléssel? Csak az után szeretnék érdeklõdni, hogy elõrendelésnél rögtön kell fizetni, vagy csak amikor megjelenik a cucc?

DanielT
Jaja, pont rá illik a leírás 😄DD
Totti5

kézikönyvbõl 😄😄😄 vagy burkoltan fikázni akarta Kokót az író, vagy fogalma sincs arról hogy Kokót a csúcsról a földbe döngölték és azért fejezte be...

Sir Quno Jedi
Pont a napokban magyarázta hosszan egyik kedves kollegám, hogy faszé veszek játékokat, meg cserélgetem õket, mert így bukok is rajta apránként pénzmagot és még ráadásul ez is warez(!), mert nem generálok vele többletbevételte/forgalmat... Töltsem le, oszt kész, örüljek! 😄

Bexartam! Ennyire hülye itt mindenki?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

azért tudod, mi a gond ezzel, ugye?

Naugye!

Csengõhang bazdmeg, az. Na mindegy, akkor back to topic.

upacukafundalukafundakávékamaduka

kilengett a tahóméter (most megint), úgyhogy nem látom értelmét tovább beszélni veled bármirõl is (bár mintha te szóltál volna hozzám elõbb, de semmi gond, a továbbiakban ez már lényegtelen).

Kényelmes típus vagyok, de a két-három sor átírását én sem éreztem megerõltetõnek, sem sokkal bonyolutabbnak, mint optionsben testreszabni. Ugyanakkor manapság már vannak állítólag minden igényt kielégítõ frontendek is hozzá, én nem élek velük, ott van a két éve két perc belõtt config file-om. Megy vele a Dune 2 is gond nélkül (Pentium D 805 2*2.66 Ghz).

Nekem a 0.72-vel a következõ problémáim voltak: egy darab játék nem ment rendesen, mert nem akarta átadni az irányítást (Bioforge); a floppys telepítést nem szerette, így a Monkey Islandet SCUMMVM-mel játszottam (mondjuk úgy kényelmesebb is), a Realms of Arkaniából pedig le kellett szednem egy RIP-et, mert az eredetivel nem lehetett leemzt cserélni. Akármennyire is ódzkodom az emulátorgányolástól (lásd inkább vezsek Amigát, mintsem kipróbáljam az emulátort), a DOSBox nálam átment a vizsgán.