6215
A warez rossz

• bertino
    fail.
  • Renátó1985
  • Renátó1985

közben volt itt a postás a héten még várok pár gamet majd rakok fel képeket mert látom itt ez nagy divat beszállok én is :)
  • Renátó1985
    használt volt a golden axe?
    elárulod az árát én is várom épp kiváncsi vagyok ki járt jobban :)
  • Totti5
    5.0 Presentation
    The story doesn't make a whole lot of sense and levels end without warning.
    4.0 Graphics
    Muddy textures, low-res models and barely passable animation makes this a poor effort.
    4.0 Sound
    The soundtrack might be OK, but it's so low in the mix that you can't hear it. The sound effects are bland, and the voice work is contrived.
    3.0 Gameplay
    The combat system is boring, the defense is terrible, enemies are annoying and the beasts are clunky.
    4.0 Lasting Appeal
    The main story mode is long enough I suppose, and there are challenge options, but you won't want to stick around to see them to completion.
    3.2
    Bad

Darkness alapmű
  • Tinman #5890
    Erősen baráti árakon sikerült beszereznem őket. Darkness-t megnéztem... ejj de tetszetős kis gamez lesz ez!!! Graf is nagyon rendben van! Végre igazán dinamikusak a fényforrások.

Beast Rider kissé felejtős, de egynek jó lesz, majd pár unalmas estén, aztán mehet a levesbe... olyan KUF feeling.

• Tinman #5889
    Gratula, nagyon vonzó pakk!
    Én csak apróságot kaptam, majd holnap, ha elhozom a postáról belinkelem :-)
  • Totti5
    Nem. A Jézuskától:) ( a gépet nem )
  • Narxis
    Ezt kaptad anyutól? Nem rossz.
  • Totti5
  • Tinman #5885
    Te keltetted fel az érdeklődésem... sajna MM-ben sehol nem volt.
    Tacskóba viszont rogyásig :-)
  • Totti5
    Dolod neked is beficcent, helyes! Napokban néztem meg az én példányomat, imádom, beszt! fura is volt a minőség, mert anno rongyosra nézett VHSen volt meg:D:D
  • bertino
    jaja, az jóféle.
  • SötétBarom
    Dolog
  • Tinman #5881
    Planscape farokállító történet... nekem sajnos gyenge hetem volt (lsd. e hetit alant), de mentségemre legyen mondva, hogy holnap egy LCD tv-vel leszek gazdagabb.

• Zóanagyvarázsló
    A Dragon Age és az ő kis barátja.

• sambauer
    nincs valami petició arra hogy rakják vissza a régi logót ?
  • SötétBarom
    Fahrenheit
  • gazgoblin
    ööö...én a ps3 címekre gondoltam...elég sűrűn jöttek azok amiket a képen látok.

Ettől független gratz tényleg szép kupac!
  • EmThor
    3 hónap+
  • Unreal1942
    Nem találom a szavakat. Csodálatos, elismerésem. Igazán büszke lehetsz
  • gazgoblin
    Hát ha ezt a pakkot egyben vetted (vagy akárcsak egy hét alatt) akkor az már a ló másik oldala.

nem kevés játékidő van ezekben a címekben...jobban megérte volna apránként megvenni őket. (áresés ugye)

• Narxis
    Így van, senki sem dolgozik ingyen. Szép gyűjtemény.
  • BEAST #5872
    Dragon Age... ps3...

Amugy szep gyujtemeny :)
  • EmThor
    no warez, peace, love és igen, ki kell fizetni a másik ember munkáját.

• SötétBarom
    GTA live.

Legjobb.
  • Sir Quno Jedi
    467%-os THM + büntetőkamat és nyakadrajárás személyesen. Ez minden álmunk.
  • SötétBarom
    :(

Ott a provident, az nem jó?
  • sambauer
    Nálam az a baj hogy hiába jön össze néha egy igazán szép gyűjtemény, valamilyen hirtelen anyagi csőd miatt kénytelen vagyok eladni az egészet hogy javítsak a szituációmon. (példának okáért nem rég a második Teljes GTA gyűjteményemet kellett eladnom fillérekért...)
  • Bogyi007
    Saját kollekcióm. A felülről második és az alulról szintén második lemetek (Burnout Paradise Ultimate Box és a Halo 3 Bundle copy kiadások ezeknek borítót nyomtattam azért fekete-fehérek)

• Tinman #5865
    Páran itt úgy érzem, hogy igyekszünk a bőszen warezoló rétegnek példát statuálni, eredeti vásárlásaink fotóival.

Le merem fogadni, hogy köztük én keresek a legkevesebbet (főleg, mivel vidéken húzom az igát) mégis megérdemel ennyit a hobbim, inkább lemondok sok más dologról.
  • gazgoblin
    Gondolom az hogy pénzt herdált rá, pedig van warez is.
  • Unreal1942
    Mi a lényeg?
  • Tinman #5862
    Kommentár nélkül:
  • DanielT
    Végre levadásztam!

• sambauer
    Megkell várni a dvd/BL kiadást (már aminél lehet) és akkor azzal se a száni marketplace-t támogatjuk..
  • Tinman #5859
    Mocsok dolog... de akkor is meg kell vennem.
  • Sir Quno Jedi
    A DLC-k szinte mindig csak lehúzások!
  • Zóanagyvarázsló
    Végigjátszottam a DLC-ket, sajnos legfeljebb a kettő 2-3 óra. Az pedig külön pofátlanság, hogy a kettő közül a fizetős tartalmaz olyan már-már alapfunkciót, mint a csapat ládája, amibe lehet kényelmesen pakolni.
  • Tinman #5856
    Ok... 1-2 dologban igazad van. Emlékszem a Witcher 7990 Ft-os első kiadása ennyi pénzért, majdnem ennyire fel volt szerelve. De Bioware, ha rájuk nem szánok pénzt, akkor senkire.
    Sajnos a ME-et a mai napig nem tudom megemészteni, nekem nagy csalódás az eddigi Bioware címek tükrében, de tudom, velem a baj...

Hiába van hányinger, akkor is Downloadable Content. Vagyis letölthető tartalom! Ez lehet egy szekerce is egy törpének.

"Állítólag 2-3 óránál semmiképp nem hosszabb a két extra küldetést adó DLC-melyből az egyik jár a játékhoz."

Nekem a ME-hez PC-n ugye ingyenes Bring Down The Sky 1 óra 1 percig tartott, pedig hidd el nagyon finoman haladtam vele! Szegény Box tulajok ezért még pénzt is adtak.
    A Pinnacle Station meg még ennyi idő sem és az PC-n is pénzes.

Ennek tükrében nem lep meg a 2-3 óra.

Gametime: Nekem végül ME játékideje majdnem 44 óra lett. Szerintem itt az SG-n senki nem játszott vele első nekifutásra ennyit. És mondom, ez egy alapos végigjátszás volt. ME esetében 20-25 órákról regéltek, de volt aki 15-17 órákat mondott, ennek tükrében nekem tuti a 100-as a DA:O-ra ;-)

Nekem sem tetszennek a fizetős DLC-k. Ha megveszed, támogatsz egy valóban helytelen utat, ha nem veszed meg, akkor meg úgy érzed, hogy valamiből kimaradtál. Szemét dolog ez.

Baz... azt nem is tudtam, hogy a simához is a jár a 200 oldalas guide. Szemetek ^^