Óra
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(saját példány, a neten nem sok infó kering róla)
Ha csak nézed, nem történik semmi..
..ám ha fizikai kontaktusba kerülsz vele, máris elérted a kívánt hatást..
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://orex.hu/aktualitasok/tissot-quickster-football
Az alábbi karórát keresem a közelben, vagy ettõl olcsóbban:
http://www.thewatchhut.co.uk/Fossil-Gents-Fashion-Watch-BG2196.html?utm_source=Shopzilla&utm_medium=cpc&utm_campaign=PriceComparison&CA_6C15C=620015420000035503
Aki tud, kérem segítsen!
F.
Ha találtál valamilyen órát, vagy bármit az Ebayen, vagy bármilyen más amerikai oldalon böngészve, szeretnéd megvenni de nem tudod megvásárolni, vagy esetleg túl költséges, idõigényes a hazaküldése akkor keress minket.
2 hetente indul légi úton szállítmányunk, ami indulástól számítva 5 munkanapon belül megérkezik és az áru átvehetõ.
Bõvebb információért keress az alábbi elérhetõségeken :
Tel.: +36-30-253-1782
E-mail : [email protected]
Kinéztem magamnak egy Armani órát. A problémám az ,hogy van egy hülye elképzelésem arról ,hogy egy divatmárkának nem elég megbizható az órája.
Szóval mi a véleményetek arról ,hogy 40,000 Ft-ért butaság Armani órát venni vagy az sem képvisel sokkal roszabb minõséget?
edifice ef-529d-7a nulázásárol valaki irna egy pár mondattot?
használati utasítást?
[email protected]
Casio EFA-114 órához itt találod a használati utasítást!
EFA-114 használati utasítás Az egészben a csöppnyi bibi, hogy (szerintem) nem lesz magyar!
én egy hónappal ezelõtt vettem egy ezüst zsebórát a Babósban az Arénában. nem lett volna olcsó, de adtak rá 20% kedvezményt.most 14-én is lesz ilyen akciójuk. ha kinyomtatod ezeket a kuponokat:
harenaplaza.hu/cikk/nyomtathato-kuponok-aprilis
és beviszed, akkor adnak kedvezményt.
Citizen JQ 8150 57E órához lenne szükségem kezelésire. ha valaki tud valahol 1et kérem segítsen!
köszönöm.
Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.
mostanság szeretnék venni egy Casio AMW 706D-76 karórát és szeretném tudni h esetleg vkinek van-e ilyen órája és mi a tapasztalata róla?
ja és mit jelent az h illuminált világítás?+több részletet tudna nekem írni ról a ami a netes infókban nem található
kösszi
itt a keresendõ óra
Mit tudok tenni vele, hogy mûködjön? Remélem kapok választ.
He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.
Szeretnék 1 kis segítséget kérni tõletek.
Ezt az órát néztem ki magamnak.
THEOREMA NEWTON
Csak nem találok semmi hivatalos oldalt, vagy legalább valamit ahol említve lenne ez a márka.
Tufina néven sikerült találnom 1 ilyen oldalt, de nem tûnik valami hivatalosnak.
Esetleg tud valaki valamit errõl?
CASIO EFA-114-hez keresek használati útmutatót.
szucsgabor kukac hdsnet pont hu
1 hogy mûködik az órákban a hõmérõ(mivel mérik a hõmérsékletet ) ?
2 tud valaki ajánlani egy olyan órát ami kifejezetten olyan óra amin iránytûtõl kezdve magasságmérõig minden van amolyan fasza kis sport óra ?
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Ha barátnõdnek/barátodnak,rokonodnak,jó barátodnak keresel ajándékot vagy magadat szeretnéd meglepni valamivel,feltétlenül látogass el oldalamra!Biztos megtalálod számitásaid!
replikaorak.mlap.hu
Casio PRW-500T-7V - hez magyar nyelvû útmutató
van valakinek<#confused>#confused>
Hozzáértõ embereket szeretném ha véleményt nyílvánítanának errõl a karórárról! Konkrétan a rádióvezérelt mûködés érdekel valamint tapasztalatok az órával kapcsolatosan, hogy megéri-e ilyet venni?
http://orakereso.hu/product_info.php/products_id/1379?osCsid=22qu26lgiu45ngik5uqggh07r5
Elõre is köszönöm a válaszokat
Nem tudjátok véletlenül, hogy Seiko 5 Military SNK809K2 karórát hol lehet kapni Magyarországon? Sehol sincs 😞
Õ lenne az:
Elõre is köszi a válaszokat!
Üdv,
Narancs
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
köszi
Omega órát szeretnék bevizsgáltatni, nem tudja valaki, hogy az Bp. V-ik kerben van-e erre lehetõség? Vagy hogy megy ez? Márka boltba kell vinni, vagy egy órás is megmondja hogy eredeti-e vagy sem?
tudnátok nekem valami jo ora webshopot mondani? régebben rátaláltam egy oldalra , ahol rengeteg (állitasuk szerint kedvezmenyes áru) órát kináltak , de sajnos most hiába keresem nem találom meg ujra..😞
tudnatok nekem segiteni?
elõre is köszi:
Zoli
Segítségeteket szeretném kérni!
Egy idõs barátom régi zsebóráját szeretném születésnapjára "optikai tuningnak" alávetni, mivel megtudtam, hogy nagy bánata, hogy az apai örökségû óráját a sötétben nem látja. Sajnos az a típus, ami csak akkor világít, ha elõtte sok fény érte, nem az igazi. Arra gondoltam, hogy a Tríciumos festék talán megoldaná a gondot. Hogyan lehet ehhez hozzájutni, vagy hol/ki tudná ezt a számlapfestést elvégezni?