Óra

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zephyr Retiring
Hölgyeim és uraim, bemutatom a világ első alkoholistáknak készült karóráját<#vigyor>
(saját példány, a neten nem sok infó kering róla)

Ha csak nézed, nem történik semmi..

..ám ha fizikai kontaktusba kerülsz vele, máris elérted a kívánt hatást..

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Sziasztok! Kb. 2 héten belül hagyatéki tárgyalás keretében lesz egy Breitling A 44355, Crosswind Special modell. Mindenhol 700 körül találtam, de én 600 körül gondoltam eladni. Szerintetek mennyit érhet? A válaszokat előre is köszönöm! 😊
Sziasztok! A Tissot készített a VB-re egy óracsaládot. Nekem nagyon tetszik! Ti mit szóltok hozzá?
http://orex.hu/aktualitasok/tissot-quickster-football
Sziasztok!

Az alábbi karórát keresem a közelben, vagy ettõl olcsóbban:

http://www.thewatchhut.co.uk/Fossil-Gents-Fashion-Watch-BG2196.html?utm_source=Shopzilla&utm_medium=cpc&utm_campaign=PriceComparison&CA_6C15C=620015420000035503

Aki tud, kérem segítsen!
F.
Sziasztok, keresek Citizen BM6010-55A típusú órához szíjat, vagy csak hosszabításhoz használt szíjdarabot. Amennyiben valakinél van eladó kérem jelezze a molbangmail.com email címen. Elõre is köszi!
Kedves Óraszeretõ,

Ha találtál valamilyen órát, vagy bármit az Ebayen, vagy bármilyen más amerikai oldalon böngészve, szeretnéd megvenni de nem tudod megvásárolni, vagy esetleg túl költséges, idõigényes a hazaküldése akkor keress minket.
2 hetente indul légi úton szállítmányunk, ami indulástól számítva 5 munkanapon belül megérkezik és az áru átvehetõ.
Bõvebb információért keress az alábbi elérhetõségeken :

Tel.: +36-30-253-1782
E-mail : [email protected]
Sziasztok!
Kinéztem magamnak egy Armani órát. A problémám az ,hogy van egy hülye elképzelésem arról ,hogy egy divatmárkának nem elég megbizható az órája.
Szóval mi a véleményetek arról ,hogy 40,000 Ft-ért butaság Armani órát venni vagy az sem képvisel sokkal roszabb minõséget?
ef-529d-7a

Hali
edifice ef-529d-7a nulázásárol valaki irna egy pár mondattot?
használati utasítást?
[email protected]

Szia!

Casio EFA-114 órához itt találod a használati utasítást!
EFA-114 használati utasítás Az egészben a csöppnyi bibi, hogy (szerintem) nem lesz magyar!
sziasztok!

én egy hónappal ezelõtt vettem egy ezüst zsebórát a Babósban az Arénában. nem lett volna olcsó, de adtak rá 20% kedvezményt.most 14-én is lesz ilyen akciójuk. ha kinyomtatod ezeket a kuponokat:
harenaplaza.hu/cikk/nyomtathato-kuponok-aprilis
és beviszed, akkor adnak kedvezményt.
Csori
sziasztok!

Citizen JQ 8150 57E órához lenne szükségem kezelésire. ha valaki tud valahol 1et kérem segítsen!

köszönöm.

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

de mint a szerkezet, megbízhatóság stb...?
qetuol
csúnya, nem tetszik

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

elõítélet vagy meg is magyaráznád h miért szar?
qetuol
nagyon sz@r

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

részleteznéd?
a casio 1 s*ar

egyépként a Casio órákról általánosságban mi a véleményetek?
a típust illetõen pontosítanék: Casio AMW 706D-7A
hali.
mostanság szeretnék venni egy Casio AMW 706D-76 karórát és szeretném tudni h esetleg vkinek van-e ilyen órája és mi a tapasztalata róla?
ja és mit jelent az h illuminált világítás?+több részletet tudna nekem írni ról a ami a netes infókban nem található

kösszi
ja és azt elfelejtettem h olcsóbban 😛

Sziasztok ezt a divatórát keresem(ami tuti nem erdeti mivel a vaterán van és ott semmi sem az)ha vki tud vhol mondjuk pesten az írjon pls!!

itt a keresendõ óra

pont ugyanez volt velem! az óra túl lett húzva valamikor és a fogaskerék tönkrement azaz szanaszét darálódhatott! vidd el óráshoz, szétszedi és pótolja a fogaskereket ha tudja...
Relax99
Sziasztok! Most vettem egy régi kandallóórát és az alábbi gondom adódott: kb fél óra üzemidõ után megállt olyan 3 percel ütés elõtt és azóta ha elinditom megy egy kis ideig ( fél perc kb)aztán megint megáll. Felhuzva természetesen fel van.
Mit tudok tenni vele, hogy mûködjön? Remélem kapok választ.

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Sziasztok!
Szeretnék 1 kis segítséget kérni tõletek.
Ezt az órát néztem ki magamnak.
THEOREMA NEWTON
Csak nem találok semmi hivatalos oldalt, vagy legalább valamit ahol említve lenne ez a márka.
Tufina néven sikerült találnom 1 ilyen oldalt, de nem tûnik valami hivatalosnak.
Esetleg tud valaki valamit errõl?
Sziasztok!

CASIO EFA-114-hez keresek használati útmutatót.

szucsgabor kukac hdsnet pont hu
Hello mindenki 2 kérdésem lenne :
1 hogy mûködik az órákban a hõmérõ(mivel mérik a hõmérsékletet ) ?
2 tud valaki ajánlani egy olyan órát ami kifejezetten olyan óra amin iránytûtõl kezdve magasságmérõig minden van amolyan fasza kis sport óra ?

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Sziasztok!
Ha barátnõdnek/barátodnak,rokonodnak,jó barátodnak keresel ajándékot vagy magadat szeretnéd meglepni valamivel,feltétlenül látogass el oldalamra!Biztos megtalálod számitásaid!
replikaorak.mlap.hu
valaki egy jó online órashopot tudna mutatni ? 😊

Sziasztok!

Casio PRW-500T-7V - hez magyar nyelvû útmutató

van valakinek<#confused>
A Seiko 5 Military SNK809K2 -re gondoltam.
Helló. Ha még aktuális lehet, hogy tudok szerezni ilyen órát.
Bocsi az elõzõ rossz volt😄 ez a jó
Sziasztok!
Hozzáértõ embereket szeretném ha véleményt nyílvánítanának errõl a karórárról! Konkrétan a rádióvezérelt mûködés érdekel valamint tapasztalatok az órával kapcsolatosan, hogy megéri-e ilyet venni?
http://orakereso.hu/product_info.php/products_id/1379?osCsid=22qu26lgiu45ngik5uqggh07r5
Elõre is köszönöm a válaszokat
Narancs
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy Seiko 5 Military SNK809K2 karórát hol lehet kapni Magyarországon? Sehol sincs 😞
Õ lenne az:

Elõre is köszi a válaszokat!

Üdv,
Narancs

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Narancs
Elemesbe elem kell, mert az adja neki az energiát. Ezek a legegyszerûbb kvarc szerkezetek. Felhúzósnak te adod a a mûködéséhez szükséges energiát, azzal, hogy felhúzod. Autómata kicsit bonyolultabb, kifinomultabb szerkezet, mert ott egy lendkerék szerû cuccos (asszem kalapács a hivatalos neve) "tölti fel" a rugókat, azáltal, hogy mozog az óra. Tehát a mozgási energiát használja fel. Ha nem hordod, az autómata megáll. Ha nem húzod fel, a felhúzós megáll. Ha lemerül az elem, a kvarc megáll. De én csak egy laikus vagyok, ha konkrétabb dolgokra vagy kíváncsi kérdezz inkább egy hozzáértõt...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Sziasztok! tudna valaki nekem segiteni abban hogy mi is a különbség, illetve hogy mûködik, meddig stb automata, meg felhúzós meg elemes óra...
köszi
Sziasztok

Omega órát szeretnék bevizsgáltatni, nem tudja valaki, hogy az Bp. V-ik kerben van-e erre lehetõség? Vagy hogy megy ez? Márka boltba kell vinni, vagy egy órás is megmondja hogy eredeti-e vagy sem?
Dj Faustus
ora.lap.hu - itt nézd az e-üzleteket és a magyarországi márka forgalmazókat

sziasztok,
tudnátok nekem valami jo ora webshopot mondani? régebben rátaláltam egy oldalra , ahol rengeteg (állitasuk szerint kedvezmenyes áru) órát kináltak , de sajnos most hiába keresem nem találom meg ujra..😞
tudnatok nekem segiteni?
elõre is köszi:
Zoli
Üdv mindenkinek! Van egy kis probléma az órámmal. Egy Casio 590 típusú digitális karóra. 1994-ben vettem, és tegnap merült le benne az elem. (14 évet kibírt) Vettem hozzá pont olyan elemet, ami volt benne, de mikor kicseréltem nem mutatott semmit, csak a világítás mûködött. Nem tudom mi lehet a baja. Szóval ebben szeretném a segítségeteket kérni. Elõre is köszönöm!
Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni!
Egy idõs barátom régi zsebóráját szeretném születésnapjára "optikai tuningnak" alávetni, mivel megtudtam, hogy nagy bánata, hogy az apai örökségû óráját a sötétben nem látja. Sajnos az a típus, ami csak akkor világít, ha elõtte sok fény érte, nem az igazi. Arra gondoltam, hogy a Tríciumos festék talán megoldaná a gondot. Hogyan lehet ehhez hozzájutni, vagy hol/ki tudná ezt a számlapfestést elvégezni?

Oldal 1 / 3Következő →