127
órák tipusai
  • papivi
    Belinkelve:)
  • papivi
    Sziasztok!
    Hozzáértő embereket szeretném ha véleményt nyílvánítanának erről a karórárról! Konkrétan a rádióvezérelt működés érdekel valamint tapasztalatok az órával kapcsolatosan, hogy megéri-e ilyet venni?
    http://orakereso.hu/product_info.php/products_id/1379?osCsid=22qu26lgiu45ngik5uqggh07r5
    Előre is köszönöm a válaszokat
  • Narancs
    Sziasztok!
    Nem tudjátok véletlenül, hogy Seiko 5 Military SNK809K2 karórát hol lehet kapni Magyarországon? Sehol sincs :(
    Ő lenne az:

Előre is köszi a válaszokat!

Üdv,
    Narancs
  • Narancs
    Elemesbe elem kell, mert az adja neki az energiát. Ezek a legegyszerűbb kvarc szerkezetek. Felhúzósnak te adod a a működéséhez szükséges energiát, azzal, hogy felhúzod. Autómata kicsit bonyolultabb, kifinomultabb szerkezet, mert ott egy lendkerék szerű cuccos (asszem kalapács a hivatalos neve) "tölti fel" a rugókat, azáltal, hogy mozog az óra. Tehát a mozgási energiát használja fel. Ha nem hordod, az autómata megáll. Ha nem húzod fel, a felhúzós megáll. Ha lemerül az elem, a kvarc megáll. De én csak egy laikus vagyok, ha konkrétabb dolgokra vagy kíváncsi kérdezz inkább egy hozzáértőt...
  • haly123
    Sziasztok! tudna valaki nekem segiteni abban hogy mi is a különbség, illetve hogy működik, meddig stb automata, meg felhúzós meg elemes óra...
    köszi
  • Spikee
    Sziasztok

Omega órát szeretnék bevizsgáltatni, nem tudja valaki, hogy az Bp. V-ik kerben van-e erre lehetőség? Vagy hogy megy ez? Márka boltba kell vinni, vagy egy órás is megmondja hogy eredeti-e vagy sem?
  • Dj Faustus #81
    ora.lap.hu - itt nézd az e-üzleteket és a magyarországi márka forgalmazókat
  • McCartman
    sziasztok,
    tudnátok nekem valami jo ora webshopot mondani? régebben rátaláltam egy oldalra , ahol rengeteg (állitasuk szerint kedvezmenyes áru) órát kináltak , de sajnos most hiába keresem nem találom meg ujra..:(
    tudnatok nekem segiteni?
    előre is köszi:
    Zoli
  • strapabirotibi
    Üdv mindenkinek! Van egy kis probléma az órámmal. Egy Casio 590 típusú digitális karóra. 1994-ben vettem, és tegnap merült le benne az elem. (14 évet kibírt) Vettem hozzá pont olyan elemet, ami volt benne, de mikor kicseréltem nem mutatott semmit, csak a világítás működött. Nem tudom mi lehet a baja. Szóval ebben szeretném a segítségeteket kérni. Előre is köszönöm!
  • vaakuum
    Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni!
    Egy idős barátom régi zsebóráját szeretném születésnapjára "optikai tuningnak" alávetni, mivel megtudtam, hogy nagy bánata, hogy az apai örökségű óráját a sötétben nem látja. Sajnos az a típus, ami csak akkor világít, ha előtte sok fény érte, nem az igazi. Arra gondoltam, hogy a Tríciumos festék talán megoldaná a gondot. Hogyan lehet ehhez hozzájutni, vagy hol/ki tudná ezt a számlapfestést elvégezni?
  • Mazsoláskuglóf
    sziasztok én is érdeklődnék, nem tudja valaki hol lehet venni olyan karc órát amit a piacon lehetett régen venni az a zenélős 4gombos karc óra?
  • bolyongó23
    Sziasztok.valaki nem tudja, hogy hol lehetne beszerezni jó minőségű órás-csavarhuzókészletet?
  • hanyi
    BINÁRIS KARŐRA

Sziasztok.
    Most találkoztam először a bináris órával (a neten).
    Van valakinek infoja, hogy hol lehet ilyet (hasonlót) beszerezni?
    kösz
  • Gabaaa
    Szíjasztok!
    Diesel DZ7033-as órát keresek! Ha valaki tudja hol lehet Budapesten a Westenden és a Mammuton kívül kapni az írjon!!!!!
    Nagyon nagyon megköszönném!!!
    e-mailom: [email protected]
  • james69holden
    "[11:54] <xyz> most vettuk eszre, h van 1 faliora a cegnel, 3db szam van rajta. 1, 4, 10. es nem ertjuk, h mi benne a logika. tobbi szam helyen pont van. tipp?"

sz.tetek?
  • Sidewinder
    Nem tok cirill betűket írni azért írtam ABNTOP-nak.Hogy lehet elérni a géppel h cirill betűket is tudjon írni?
  • Sidewinder
    Szép órád van Sea:) nekem is majdnem ilyen van.Az én órám egy orosz Poljot 2614-1223367 Aviator.És én is a Casio-mat cseréltem le ezzel.Aúgy én is lecseréltem (lecseréltettem) a szíját gyári fémszíjra,ugyan olyanra mint ami a te órádon van.Bár ha jól láttam van 1 kis különbség a te órádon lévő szíj és az enyémen lévő között a te órád fémszíjának csatjára ha jól láttam a honlapon akkor az van ráírva, hogy POLJOT az én órám szíjának fémcsatjára pedig oroszul van az ráírva, hogy AVIATOR (ABNTOP csak "fordított" N-el amit ugye I-nek kell mondani oroszul)és fölötte van a jellegzetes szányforma ami tul képpen sztem az Aviator órák védjegye vagy mi.Én nem külföldről rendeltem a szíjat hanem abban az óraüzletben (Szász és Szász Bt,Szekszárd)cseréltettem le ahol az órát jó 2 éve vettem.Nekem is vagy egy hónapot kellett várni mire megjött a gyári fémszíj,de nagyon király cucc.
  • shevy
    mit jelent ha egy óra chronographos?
  • oneal1
    hali!!!

ezt az órát ismeri valaki???
    kéne róla pár infó!!
    Citizen Night Hawk BJ7010-08E

kössz!

• Vlala #68
    az enyémnél is óva intettek ettől, szerintem a kis pöckök, amelyek éjfélkor eggyel arrébb tolják a dátumtárcsát, sérülékenyek, napközben ez nem számít, de este 8 és reggel öt között - amikor közel jár a pöcök az átváltáshoz - a tekergetéssel eltörhetsz valami fontosat.
  • Seaweed
    Hmmm automata-mechanikus? nem manualis-mechnaikus? ora, vagy digitalis?! (bar meg mindig azt mondom hogy orast kerdezd meg...)
  • Robbb
    Sziasztok! Végre találtam egy óra fórumot! Tegnap vettem egy japcsi Citizen karórát, mutatósat. Van benne dupla dátumfunkció. Elolvastam a használati utasítást és kiderült, hogy a dátumot nem szabad (úgy írja, hogy TILOS, nagybetűvel) tekergetni este 8 óra és reggel 5 óra között. Az lenne a kérdésem, hogy miért nem? Valami baja lesz tőle ha ezekben az időpontokban állítom a dátumot?? Van itt valakinek dátumos órája?
  • ffxi
    Ahaaaa!!!!!!! :-I

• Seaweed
    Nem sijettettem az biztos! (kb 2 hete megvolt kint nemetorszagban ismerosnel (ugyanis magyarorszagra nem szallit az osztrak linkelt ceg!!), de csak most jutott el hozzam...)
    Dehat jobb kesobb mint soha :PPP
  • ffxi
    Hát betellett 1kis időbe.....

• Seaweed
    Nah mostanra lett meg az oramoz a fem szijj! Nagyon elegedett vagyok vele es tetszik!

(Magyarorszagon nem tudtak beszerezni, ausztriabol valo! 35€-ba kerult)
  • ChevyG #61
    eldöntöttem, hogy elsö fizumból órát szeretnék venni, valami elegantosat (no persze nem az egész fizumbol) max 15öt szánnék rája

tudtok mutatni vlami jo oldalt, stb, és hogy hol érdemes, ho a legoccsobb stb?
  • Seaweed
    Megjott. ZSIR! Szijjat lecserelem...nem rossz csak kicsit rovid, vagy az en csuklom extrem vastag :D
  • Seaweed
    Hat majd kiderul. Ugyis azzal jon meg.
  • kbx
    Szerintem bőrszijjal elegánsabb!!
  • Seaweed
  • Punkerwork
    finoman szólva rossz képek, ezek alapján inkább nem kell hozzá szíj :)
  • Cujo01
    Seiko rulz.. :DD
  • Seaweed
    En a negyedikre szavazok..talan az megy a legjobban a felfenyes vazhoz...de az elso re rossz.
  • Seaweed
    Jah 3 het mulva jon hozza a gyari fem szij ;)
    Elvileg ezek leteznek hozza (csak most nincs raktaron, ezert varni kell a megrendeles megerkezteig)

• Punkerwork
    a szíjja nem tetszik :)
  • Seaweed
    Nah felebresztem a topicot...mivel most epp oravasarlas elot vagyok...

Most kuldtem nyugdijjba a majd 20 eves Casio oramat..ami mar valljuk be nagyon megerett ra!(bar tokeletesen mukodott, csak az elem merult le...de ezt az orat ma mar kicsit ciki volt viselni :P...):

...mindamelett sosem foglalkoztatott ez az "ora" dolog, de most hogy cserere adtam a fejem, ugy gondoltam hogy olyan orat veszek ami "kozel all hozzam"!
    Igy esett a valasztasom az orosz Poljot 2612-1223815 Aviator orara:
  • pinehead
    GUESS Chronograph-bőrtokkal, mindennel cakk-pakk 27k.
    Már 5 éves, semmi baja, szal ajánlott.
  • Tufa16
    Tegnap haverom adott a taxisnak egy Rolexet azért hogy haza vigye(moszkva tér-nagykovácsi). Természetesen nem volt eredeti de elég jól nézett ki. na most ő azt az órát 4000forintért vette...
  • CalebJoe
    Megnevezés: Óriási ROLEX akció!!!!!!!!!
    Jelenlegi ajánlat: 220 000Ft
    A minimálárat elérték!
    Jelenlegi nyertes: labimiki(0)

Termék adatok:
    Árukódja: 793334
    Eladó: A Báró(6)
    Áru helye: Pest megye
    Áru mennyisége: 1
    Kikiáltási ár: 200 000Ft
    Minimál ár: 220 000Ft
    Villám ár: 240 000Ft
    Licitek száma: 2 - Licitek
    Legmagasabb licit érkezése: 2004/06/16 11:36:49
    Eddigi látogatók száma: 515
    Állapot Használt
    Aukció kezdete: 2004/06/08 13:57:40
    Befejezés Dátum/Idő: 2004/06/16 13:57:40
    (Árverés befejezve)
    Szállítási Költség: Rugalmas
    Fizetésmód: Banki átutalás, Postai utánvétel, Futárszolgálat, Készpénz

Ki a pöcsöm ad ki ennyi pénzt egy használt óráért még akkor is ha egy Rolex-ről van szó.