Copa America

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a névnél

Nem volt rossz meccs és örülök, hogy végre az nyert akinek szurkoltam. Mondjuk nem számítottam rá, de megérdemelten gyõztek, volt egy-két pofás akció. <általában a "kisebb" csapatnak szurkol>

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

jaj ingen egy kérdés valaki el tudná nekem mondani hogy lehet képet rakni ahol beszélünk

nem tom hogy maradtok fen<#merges2>

én csak ma nézzem az meg az ismétlést<#nyes>

Hát ez jó sima lett,csak nem úgy ahogy sokan gondolták.És még kimaradt lehetõségben is Peru volt jobb...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Hát Uruguay eddig igen karcsú teljesitményt mutat.

fsgh
"Diego Forlan akitõl itt hasra esik mindenki most láthatatlan köpönyegben dolgozgat" :DSADASDASDasdas nem bírom:DDDddd ha õ fogja a meccseket közvetíteni nem érdekel ki játszik alap hogy nézem mind:DDD

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
azt mondja:"...a kapus igazán kirepülhetett volna az ötös sarkára és nem kellett volna egy fapados repülõ járat szolgáltásait igénybe vennie hisz csak egy két lépésre volt..." :DASDASDasasd ezen szakadtam

Peru vezet 1-0-ra

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
jájjj:DDDDdd imádom ezt a kommentátort:DDDdd

ÁÁÁ, mester közvetíti az elsõ meccset <#vigyor1>

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

fsgh
kár hogy csak pár meccset látok az elejébõl és párat a végébõl:( jövõhéten pont nem leszek tv közelben:( de elõdöntõket már látom reméem:)

fsgh
hú te aztán el ne adosodj:DDDDd

fsgh
23:45 Futball - Copa America
Uruguay - Peru (élõ)

:) belenézek de így Recoba nélkül nemigen fog érdekelni...:(

feltettem 500ftot uruguayra meg venezuelara :D

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

Nuno88
így van :)

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

fsgh
26/06: Uruguay - Peru (23:05 - Merida)
27/06: Venezuela - Bolivia (01:50 - San Cristobal)

na akkor ma este kezdõdik:) a második meccs az ma este lesz csak azért írták 27.-ének mert az mr éjfél után van?

brazília

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

HONDURAS

Lombardini
Egyértelmû, hogy Argentína!

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

nono84
<#taps>Argentina<#taps><#vigyor5>

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

banok
Brazília

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Lombardini
Akinek van mûholdasa, és a Hit Bird 1-re van ráállítva akkor a Sport Italia-n is nézheti. Nekem tegnap szerelték fel. :D

Nuno88
BRAZÍLIA, bár szvsz az Argentínok nyerik...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

braziloknak, bár mostanában nem nagyon tetszik a játékuk, úgyhogy istenigazából senkinek sem :) Jó meccsekért :)

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

ForzaInter
ARGENTINA

Yo, Bitch!

REALista

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

ki kinek szurkól?<#fejvakaras>én argentina:)

Nagyon remélem hogy õ is fog közvetiteni,de félõ hogy a VB-s emberek jönnek megint...<#szomoru1>

nono84
ÁÁÁÁÁ alig várom :DDDDD

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Horti Gábor biztos nagyokat fog alakítani

banok
A meccseket a Sportklub fogja közvetíteni akinek az nincs az klikkeljen majd ide

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

nono84
Szerintem a legjobb formában lévõ csatárok vannak a keretben. Placio még formában van, szerintem jobb spíler mint Cruz.

ForzaInter
hát az elég szép lenne:)

Yo, Bitch!

Lombardini
Remélem gólt is szerez. Megérdemelné, és szép visszatérés lenne. Nem?

ForzaInter
annak énis:)
jólesz ujra látni a válogatottban.

Yo, Bitch!

Lombardini
Cruz hiánya valóban fura, de ez van. Azonban én változatlanul örülök annak, hogy Zanetti végre újra válogatott.

ForzaInter
láttam

de Cruz-t hiányolom az egyik nagy kedvencem(szal lehet elfogult vok vele)

Yo, Bitch!

9csöves9
<#wow2>

mostmár biztos hogy te életedbe nem láttad játszani Palaciot

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

ForzaInter
most itt a Copan belehetett volna pedig vetni:)

most nézem Julio César is kimaradt:( pedig azt olvastam hogy Dunga biztosítrotta Césart hogy elsõszámúkapus lesz a Copan erre nem is nevezi:(

Yo, Bitch!

Lombardini
Késõn lesznek de másnap kétszer is megismétlik majd õket. Mondjuk én akkor is élõben fogom megnézni. :)

ForzaInter
elég persze, de Cruz-t akkoris hiányolom:DD

jó késõ lesznek az Argentinok meccsei, hajnalban:(

Yo, Bitch!

jah, mondjuk õt tényleg sajnálom

de több ember is kimaradt akit lehetett volna nevezni, de szvsz nem ez a fõ argentín keret, amit egy vb-re kivinne a szövkap.

én is láttam játszani nemegyszer, és rohadt jó pléya, alacsony, fordulékony, gólérzékeny, gyors, fiatal...

és mivel 22pléyát lehetett nevezni a CA-ra, ezért van 4 csatár ami bõven elég erre a pár meccsre

ForzaInter
Ustari is kimaradt:(

Yo, Bitch!

ForzaInter
nemis nézem le, láttam már jáccani és sztem nemjobbb Cruz-nál, amugy simán lehetne 5 csatár is:)

Yo, Bitch!

igen, biztos, attól, hogy nem Európában játszik nem kell lenézni...

ForzaInter
Palacio biztos jobb...

Yo, Bitch!

mert gondolom 4 csatárt akartak vinni, és ezek a csatárok messzemenõleg jobbak, mint Cruz

ForzaInter
nem értem Cruz-t mér hagyták ki...

Yo, Bitch!