637
Copa America
-
#316 nézős lesz,remélem argentín győzelemmel :) :P
csoportok:
A csoport:
-Argentina
-Kolumbia
-Japán(igen,az a japán,meghívottak)
-Bolívia
B csoport:
-Brazília
-Paraguay
-Ecuador
-Venezuela
C csoport:
-Uruguay
-Chile
-Mexikó
-Peru -
#315 2011 július 1.
Argentína -
daviddavid #314 következő copa america mikor lesz? -
jefferson83 #313 Majdnem én is :( Most száműzték, egy elődöntőt vagy egy aprócska bronzmeccset sem kapott -
#312 Leírtad, amire gondoltam. -
DJ BP #311 nem gondoltam volna, hogy a Brazilok nyernek. Mondjuk nem brazilosan játszottak, az is biztos. De úgy látszik inkább ez vezet eredményre, megölni a másik csapat játékát. Olyan pár évvel ezelőtti Juventusos meccsre hasonlítottak. De a jobbik fajtából -
ryhdeksan #310 Jah szegény Javier Zanetti igazán megérdemelte volna, vagy vmilyen sikert :(( -
#309 Argentín foci betegsége lesz (van) hogy a nagy cél előtt mindig begörcsölnek. Majd lassan az öreg játékosokat le kellene cserélni. És a kommentár meg tényleg minősíthetetlen volt. Ennél még a Léderer is jobb :S :D -
mazlista #308 meg a Sportinbeten is fogadtam rájuk -
mazlista #307 a francba azok a brazilok győztek 3-0-raés a másik baj hogy ayala az argentínoknál ön gólt rugottnekem ez így most nagyon nem tetszett -
forzajuve #306 amikor meghallottam h nem a Mester lesz már mentem is csicsikálni -
Gabe18 #305 Lehet azokal nem nyerték volna meg.Mert pontossan az a fegyelmezett,zárt játék nem ízlett az Argentinoknak,amit ezzel a csapattal meg tudtak csinálni.Hogy már a középpályán mindenki védekezett,"gürcölt" ahogy kellett.Egy Ronaldinho-Kaka féle felállásban lehet szebben játszottak volna,de korántsem biztos hogy eredményesebb is lett volna. -
#304 Mi az, hogy lett volna? -
ryhdeksan #303 hehehe brazilok :P -
#302 hát az az érzésem volt hogy a brazilok teljesen semlegesítették az argentín játékosokat, de a brazil csapatból még így is egy csomó sztár hiányzott, és így is megnyerték a kupát, hát nemtom akkor az A csapattal mi lett volna... -
#301 Mario Kempes óta vagyok Argentín drukker. Eddig még soha nem ábrándultam ki belőlük, pedig már volt 1-2 betlijük. Most igen. -
#300 Én mondtam hogy "elszarják" majd a döntőt.:D -
#299 Riquelme mennyit futott?:c -
#298 kész vége...ennyire szar argentin csapatot még nem láttam...baze "zsebretett" kezekkel lábujjhegyen "művészkedve" nem lehet kupát nyerni!! -
#297 még a Brazil B is simám elverné ezt az Argentín csapatot.... -
jefferson83 #296 Egyébként se lehet döntetlen, ha kupagyőzelemről beszélünk :) -
jefferson83 #295 Történelem: Argentina és Uruguay 14 győzelemmel döntetlenre áll. Az örökranglistán meg a Brazilok "sehol" nincsenek.
Asszem, hogy izgalmas legyen a meccs, most elkezdek szurkolni a Braziloknak :) -
#294 jó kész vagyok... -
#293 3. kapurarugos mentés már öngól lett... -
#292 mekkora kapufa Riquelmeeee!!!! -
#291 micsoda meccs!:)))8perc alatt gól és kapufa!:) -
#290 A jóóóóó k életbe! 0-1 -
#289 1-0....hoppá... :D -
#288 Az mekkora gól volt Juli Baptistatol... -
#287 z lett volna a király:) -
#286 Sajnos a sportklubon nem a Horti van :( -
#285 Apa kezdődik! -
#284 A GolTV a legkellemesebb szerintem. Sajnos nagyon zavarta a fülem az arab perrrgés :) -
#283 köszi, időközben összejött a gol tv! Vamos Argentina! -
#282 23.00-kor kezdődik.... -
#281 Ok. Most mutatták, hogy Brazília 35-ször, Argentína 34-szer nyerte meg a Copa americát és 22-szer döntetlent árultak. Nagyon kiegyenlített. -
#280 én:) -
#279 Amúgy mikor kezdődik? mert valami bahrein sportson vagyok. -
#278 kösz. a tvuplayer valamiért nem műxik... -
#277 olvass vissza.....ott van 1-2 tipp....