Copa America
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Peru vezet 1-0-ra
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Uruguay - Peru (élõ)
:) belenézek de így Recoba nélkül nemigen fog érdekelni...:(
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
27/06: Venezuela - Bolivia (01:50 - San Cristobal)
na akkor ma este kezdõdik:) a második meccs az ma este lesz csak azért írták 27.-ének mert az mr éjfél után van?
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
FORZA INTER! FORZA ITALIA!
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
de Cruz-t hiányolom az egyik nagy kedvencem(szal lehet elfogult vok vele)
Yo, Bitch!
mostmár biztos hogy te életedbe nem láttad játszani Palaciot
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
most nézem Julio César is kimaradt:( pedig azt olvastam hogy Dunga biztosítrotta Césart hogy elsõszámúkapus lesz a Copan erre nem is nevezi:(
Yo, Bitch!
jó késõ lesznek az Argentinok meccsei, hajnalban:(
Yo, Bitch!
de több ember is kimaradt akit lehetett volna nevezni, de szvsz nem ez a fõ argentín keret, amit egy vb-re kivinne a szövkap.
és mivel 22pléyát lehetett nevezni a CA-ra, ezért van 4 csatár ami bõven elég erre a pár meccsre
Yo, Bitch!