637
Copa America
-
#276 hi
dobjatok valami linket hol lehet nézni a meccset! -
#275 Nah ki van itt? Ki fogja nézni? -
ryhdeksan #274 Remélem Brazília nyer, de most Argentína erősebb ez tény, de a Brazilok meg szerencsések lesznek és nyernek :P
remélem :-)) -
mazlista #273 én mondom vége van brazília részéről argentína megnyeri -
Bereet #272 melyik külföldi Tévé adja ha lehet német ?? -
#271 a tippem estére 2:1 Argentínának Riquelme és Messi lő gólt argentín részről, brazil részről pedig Robinho -
#270 Tudod én szívesen nézném azon, amelyiken a Léderer közvetítí, csak az baj, hogy ilyen adás náláunk itthon nincs :D -
jefferson83 #269 Én is az Argentínoknak szurkolok, majd a döntőben, szóval lehet kikapnak, mert általában ez a forgatókönyv :) Előre is bocsi :D
Ha a Léderer merészeli közvetíteni akkor én is inkább valami angol streamet választok :( -
#268 Hajrá Argentína, én azt mondom.:)Nálam Messi a csúcs :) Valaki lesz itt SG-n és úgy nézi a döntőt? Mert én bekapcsolom SG-t meg valamleyik internest adást, aztán gogo! :) -
#267 Na Brazil-Argentín döntő lesz!Elvileg Argentína tűnik esélyesebbnek de szerintem elszarják majd a döntőt...:D -
jefferson83 #266 Nekem is, de az én favoritom ma gurított egy 6-ost! Viva Mexico! :) -
#265 Szegény Venezuela nagyon szorítottam nekik. Szimpatikusak voltak. Vamos Argentina! -
#264 a ma hajnali már az igazi Selecao volt -
mazlista #263 ole szombaton már negyed döntő -
mazlista #262 de hogyan lehet ilyen képeket csinálni?csak valakitől hallottam és nem tom hogy kell -
mazlista #261 a kommentátor mondta ha hallottadén tőlle halottam hogy azt mondta hogy fáradtak ki kel pehenniük magukatakkor hogy tudnak játszani a milan-ba meg a barca-ba -
jefferson83 #260 Ronaldot nem válogatta be Dunga a keretbe, legalább is a kommentátor ezt mondta. Az a baj a Brazilokkal, hogy most nem veszik komolyan a tornát. Mi az, hogy Kaka meg Ronaldhino fáradt? Ilyen nem szabadna,hogy legyen. Többet nem is válogatnám be őket, no dehát nem én vagyok a szövetségi kapitány :) -
mazlista #259 nekem igazából most nem tetszenek a brazilok bénák csak Robinho a jó.Kaká meg Ronaldinho azt mondták hogy fáradtak ki kell pihenniük magukat.Ronaldo meg nem tom miér nem ment -
#258 Tegnap megnéztem Paraguay meccsét , nagyon lejátszották Kolumbiát a pályáról. Jó meccs volt. -
mazlista #257 ok köszi a segítséget:) -
#256 http://myp2p.eu/Weekdays.htm -
jefferson83 #255 Horti Gábor? Van itt topikja az SG-n :D -
jefferson83 #254 Nem baj Mexiconak szurkoltam :P Egyébként szép gólokat lőttek, mondjuk 2.-nál a kapus megmozdúlhatott volna nem ment annyira szélre. -
#253 Chilei meccs jóvolt, élveztem.
A Brazilt haggyuk x)
Viszont, ami most megy a Sportklubbon meccs, annak azlé ottvan a kommentátoraXD Bár ez off ;)
-
Kanál #252 már a 6. percben érvénytelenítettek egy szabályos Diego gólt :Ccc -
gólokat vagy összefoglalókat honnan lehet leszedni?
-
#250 Brazilia-Mexikó 0-2 O.o -
Kanál #249 5 gól chilei győzelem
vaa nagy vot.
és most brazil meccs muah ^^^_ -
Kanál #248 1-1
de imádom dél amerikai focit :D szép gól vot. -
Kanál #247 vezet Ecuador ^^_ -
#246 Gol TV rulzz!!!!!!!
(TVUPlayer) -
kompalor #245 köszi -
Csesza #244 biztos vannak más stream-ek is
nézz körül a http://stream.try.hu -n
nm :P
-
kompalor #243 A Sport Klubon kívül lehet máshol nézni a meccseket? (pl.neten) -
csak hajnali fél 3-kor:S -
Kanál #241 ma brazil meccs, viszont -
Kanál #240 nem olyan nagy meglepetés -
jefferson83 #239 Nehéz szó, hogy venezuelai. Léderer nem tudja kimondani :(
Hajrá Venezuela!! :P -
jefferson83 #238 Forum főoldal, balkéz felől beállítások, majd ott nick kép tallózás.
De van egy logóműhely topik is ahol kérhetsz is magadnak, ha nem tudsz csinálni :) -
jefferson83 #237 Elmondanám, de ezt nem igazán értem :) Hová?