6774
-
#6494 Sajnos ez igaz, ha tudtam volna anno, h "becsomagolják" a cuccokat, akkor nem csak az autókat mentem le magamnak
Habár nem igazán használhatóak azok sem. -
#6493 aha:) -
#6492 abból sem egyszerűbb mint pl. toca 3-ból, mivel pt-ben sem megnyithatóak a fájlok (eleinte azok voltak, de aztán az első patch után már packagek lettek mindenből, szóval scx-ek rejtettek). -
#6491 szimpi.
viszont lestem a project torque-t. abból nem lehet vmit alakítani? -
#6490 Sajnos nem, mivel az SCY kiterjesztésű fájlokat nem tudjuk "szerkeszteni". -
#6489 Elméletileg arányos, meg gyakorlatilag is
De ha szemre nézzük, akkor is szűkösen fér el az autó a sávjában (aszfaltos úton). Az autókat pedig mm pontossággal szoktam beméretezni. -
#6488 Teccik! SL-ből nemlehet kiszedni a várost??? Talán azt is kilehetne pofozni... Vagy ha van valakinek jobb ötlete... :S -
#6487 nagyon jo ! (picit lehetne a kocsi "kissebb" a pályához képest - vagy csak nekem fura az arány?) -
#6486 Így fog kinézni:
UK Rally Stage in CRC 2005
Akarom mondani, hogy ennél csak szebb lesz. Ez egy kezdetleges változat, kiexportált modell, beállított texturák, kezdetleges útviszonyokkal. Tegnap este készült el eddig. Komment? -
#6485 magyar mapon is pl. út mellett vannak a fák, de zászlós játékmódokban mud multin akkor na látod zavaróak:)
de persze egy ringen lényegtelen -
#6484 útmelletti fa miért zavar? -
XRV #6483 FA nélküli pályát légyszi -
#6482 nagyonis jó lenne :D -
#6481 Persze ez sem rossz. -
#6480 jólenne az az evo is... :) Még mindig a városi pálya mellett teszem a voksom. -
#6479 ez még akár jó is lehet -
#6478 Vidék, erdei út, sokféle fával, néha 1-1 tisztáson át, mezők, ez megfelel?
UK Rally Stage 1 TOCA 3-ból
...ha nem, akkor még időben be tudom fejezni a fejlesztését -
#6477 Valóban, forgalmat meg a jelenlegi tudásommal nem tudnék csinálni. -
#6476 forgalom nélkül kissé unalmas lenne :D -
#6475 Multiban, autókat tesztelni -
#6474 jah..^^ a cobra 11/wr2-es nem is lenne gáz. csak nagy és üres lenne:) -
#6473 Autopálya!!:D -
#6472 hm. szal mégis verseny lesz^^ mondjuk hirtelen nekem sem jut eszembe egy értelmes pálya se sehonnan. max ilyen nfs4-5-6, wr1-2. de ezeken nem tudom mennyire lehet csiszolgatni. -
#6471 vidék fílinget én is támogatom:) hosszú, egyenes utak, fák, mezők, miegyéb:D
én se gondoltam volna, hogy kívánságműsor^^ azt hittem el van döntve, hogy race track. és inkább nem szóltam:)
de akkor jöhet város, vidék, csak versenypálya ne;) -
#6470 Látom vegyes a felhozatal. Rally, rallycross, autocross, stb ilyen jellegű pályák szépszámmal vannak TOCA 3-ban, elsősorban onnan fogok "átültetni" (a drift-track is onnan van). -
#6469 erdei út, sokféle fával, néha 1-1 tisztáson át ... :)
gondolom ezt nem is bonyolult annyira megcsinálni, mint várost modellezni ... ill. nekem nyilván egy sivatag is lehetetlen lenne :)) -
PacsutaTibi #6468 Rabócsiring, Nyirádi rallycross pálya? -
#6467 Ha hozzá lehet férni a pályamodellelhez, akkor szívesen megcsinálnám, vagy ha van valakinek más ötlete (vagy modellje), hogy honnan, azt is szívesen várom.
Csörögj rám bármikor... -
#6466 Hát én szivesen segítenék valamikor ha lesz rá időm.... :D -
#6465 ami azt illeti én is városi pályákra voksolok, de SF elég óriási lenne, nem gondolod? persze ha megoldható akkor nyílván remek ötlet.
majd ha msn-en ráérsz megkeresnélek majd -
#6464 Volna vele meló, de asszem élvezetes lenne ott kocsikázni :D
Egyébként volt aki készített egy méretes városi pályát CRC-hez, anno GER-TECH-en voltak róla képek, de aztán nem lett belőle semmi... -
#6463 Ja csak kikéne kicsit pofozni a modellet... :D Textúrákról nem is beszélve... XD -
#6462 Régen megfordult a fejemben, h ki kéne szedni Midtown Madness 2-ből a San Francisco map-et, nagyon állat lenne. -
#6461 Városi pálya esetleg?? sztem fasza lenne, így, hogy tisztáztad, így oké, eddig is érdekelt, csak nemtudtam, hogy kívánságműsor... :D -
#6460 Ezzel csak arra akartam kilyukadni, hogy milyen irányban induljak el pályakészítés terén, pl rally map, stunt track, vagy vmi jó pályaverseny.
De látom senkit sem érdekel -
#6459 Pályákról még sohasem beszéltünk.
Szerintem most itt az ideje -
eva16 #6458 Köszönöm szépen, működik.
-
#6457 Magyar feliratok és beszéd
A rar-ban lévő "locale" és "sound" könyvtárat át kell másolni CRC mappájába. -
#6456 lehet kapott télleg egy játékot.
egy warezt ?
de még az is lehet, hogy eredeti. -
#6455 Elvileg Magyar nyelvunek kellene hogy legyen, mert nalunk Magyrul jelent meg.