6774
  • max1985
    Nem tom. Valami nem jó nálam, mert egyszer Tommy küldött egy modellt minden Material be volt állitva és csak exportálnom kellett, de ugyse lett jo mert fekete volt minden alkatrész. Vagy a Tutorial Car vagy a plugin rossz, nem tom. Én csak igy tudok most autókat késziteni a játékhoz. Annyi hogy nem koszolódnak, bár úgy lenne az igazi dehát ...
    Talán késöbb majd megtudom rendesen csinálni őket. De ahhoz kell valaki aki eltudja magyarázni mi hogy müködik.
  • CsuTy89
    Ne az SLRR material beállításait használd, inv shaderek legyenek lehetőleg mindenhol
  • max1985
    A kasznin megtudtam csinálni hogy ne pirosodjon, a diffuse colornál beraktam a chassis.dds-t és levettem az értéket 0-ra. Megmaradt a króm hatás és nem pirosodott el. De a többi alktrésznél nem müködött. Ott fekete volt a krom elület :( Én nem a tutorial car szerint dolgozok hanem ugy mint sz SLRR-nél, ha még emlékszel ott hogy megy. Materialnál MIXre kell rakni, oda be kell állitani a 2x a chassis.dds meg egy szint.
    Most a krom részek csillogo fehérre vannak állitva egyszerüen nem tok már mást :(
  • CsuTy89
    Nekem nincs semmi különbség a krómozott felületeknél, a két shader levelnél. Adj meg egy króm színű textúrát, ne pedig színezést, akkor oké lesz
  • max1985
    Csá! Sejtem mi lehet. Csak 2 autót enged, igaz ?
    Tölts le hozzá egy 100%os mentést és már is meglesz a Ware :)
    A játék elején soha nem enged több autót csak ha végig viszed a játékot.
    Még a modolt autókat se mutatja addig.Ha nem találsz ilyen mentést akkor írj és teszek fel neked valahova, vagy küldök egy linket és le tudod szedni.
    Amugy délután felrakom a kijavított változatot, ott már NEM lesz pirosodás és DX8 alatt nem lesz az a nagy rikító fény.
    Csak sajnos nem lesz olyan szép króm csillogás :(
  • Pummis
    Köszi mükszik már csak a Wartburg a gondom hogy nem jo :(
  • CsuTy89
    Pontosítok, a graf beállításoknál a Shader Level-t 1.4-re (DX8)
  • CsuTy89
    Újabb videokártyáknál van ez, a shader limitet vedd vissza 1.1-re (DX8) CRC-ben.
  • Pummis
    ez miért van ? Rosz a grafika :(
  • Pummis
    [IMG][/IMG]
  • Pummis
    Szia letőltötem a Wartburgot eröl az oldalrol http://slm.i-host.hu/page.php?id=95 aztán beraktam a kitömöritet dolgokat a C:[PC] Cross Racing Championship 2005 [RIP] [dopeman]\Cross Racing Championship 2005\vehicles mapába majd mikkor elindul a játék nem találom a Wartburgot mijért van ez ?
  • max1985
    A Wartburghoz kiadok egy javitást amitől nem fog pirosodni és DX8és 9 alatt is jó lesz. Csak sajnos nem lesz igazi krómhatása.
    Egyszerü berakni a kocsit játékba, töltsd le, csomagold ki és másold be oda ahol a játék van (és azon belül a vehicles mapppába).
    Nálam ez igy néz ki : C:\Games\CRC 2005\vehicles\
    Ennyi.
    ZAZ is elkészül lassan, talán már hétvégére :)
  • Penge88
    Záporjóska áááá Jól néz ki!
  • Pummis
    Sziasztok
    Egy Wartburgos örült vagyok hogy tudom be rakni a wartburgot ?
  • arty
    leszedtem a wartburgot, de dx8 alatt sajnos minden, aminek krómnak kellene lennie, vakítóan fehér. dx9 nem opcio, mert akkor ott az a szörnyű texturahiba ...

infictus jol "elcseszte" a dx9 modot :(
  • 12346
    így szimpibb:)
  • max1985
    Sziasztok ! Nézzetek fel a http://slm.i-host.hu/ oldalra ott még találtok róla pár újabb képet :)
  • ngcsnet

Escalade stock:
    http://users.atw.hu/wenson/slm/pics/crc2005/crc_shot550.jpg
  • 12346
    jah. süti^^
  • arty
    zaporozsec!!!! :))) kelllll!!!! vs trabi vs wartbug :D mekkora verseny lenne ...
  • ngcsnet
    éppenséggel gyári kaszni is van úgy emlékszem, csak ugye különböző szintű bodykitek készülnek hozzá;)
  • 12346
    hű. aszittem full gyári escalade lenne^^ az érdekelt volna:) viszont az a zapor erősen szimpatikus.
  • CsuTy89
    Akkor veszek le a HDR-ből
  • CsuTy89
    A Celica annyira nem jön be, a Camaro-t nem fogadták valami nagy lelkesedéssel, Civic EG6 majd a Silvia után, CRX kuka, Coopert meg nem találom

Az Escalade-t meg nem tudom, h miért nem adtam még ki
  • ngcsnet
    Ez is érdekelhet, én mondjuk ennek a folytatását támogatom, mint a Mustangot;)

Meg van még nagyon sok félbehagyott szerintem, új Camaro kabrió, Cooper, Civic EG, CRX, ilyesmi.

Na itt az Escalade, release januárban volt ígérve, de közben újak kezdődtek:

Közben Max új projektje, pár kép:

• 12346
    van^^

escalade-ről még nem láttam/hallottam semmit, de érdekesebbnek hat, mint ez a musti:)
  • ngcsnet
    SVO után nekem is ez a gen a kedvencem, szóval én mindenképpen támogatom;)
    Korábban is láttam róla képeket azt hiszem, úgyhogy vártam már, hátha elkészül. Bár elsősorban Escalade meg persze az UK map lenne jó, ha elkészülne.
  • arty
    ahogy nézem (bár a gomba nem látszik) a környéken atomrobbanás történhetett, ergo én nem jósolnék nagy jövőt neki ;)

ime az én kocsim, ez most az epicentrum közepén van éppen:

tetszik? ;)
  • CsuTy89

Kedvenc Mustang-om.

Van jövője?
  • ngcsnet
    pedig az a korábbi, sőt, Max legelső kiadott autója;)
  • arty
    bruális :))))) (főleg a trabi modell tűnik nagyon jónak!)
  • ngcsnet
    Trabant 601 és Wartburg 353 bemutató videó

Azt hiszem ebben a topikban nem árt egy kis reklám az újdonságoknak, főleg, hogy egy feltörekvő moddertől vannak, Max1985-től;)

ja és aki innen még nem látta a 240SX-es bemutatót (ami könnyen lehet, ide nem postoltam amikor elkészült 3 hete):

Maxtól egyébként új autók várhatóak a közeljövőben;)
  • XRV
    Több ember kell hozzá. Stimt?
  • GoJo93
    Hellosztok
    Megtudnátok mondani hogy hogy kell multiba tolni mert én vhogy nemvágom:D
  • XRV
    Ezt nem is vitatom. Nekem csak egy akármilyen, széltében hosszában kb egyforma hosszúságú map kell FA nélkül :-)
  • bertino
    RTF
  • CsuTy89
    Alapvetően a pálya stílusa fogja meghatározni a játékmódokat. Vegyük például ezt a UK Rally pályát. Adott egy 8km-es zárt szakasz, ahol bosszantó bármilyen zászlós játékot játszani (sztem az angolon játszani zászlós módot eléggé unalmas). A Drift-Track is hasonló, csak az jóval kisebb, ott valóban hangulatos lesz a CTF, RTF, stb játékmódok.
  • XRV
    Ugye a CRC és az Insane is olyan vag yvan benne zaszlos mód, na oda jobb lenne fa mentes pálya. Útmenti fa csak akkor igaz ha race van :), Ha másmilyen mod van, akkor bizony elellene egy fa mentes pálya na, ugyanis akkor nem egy megszokott kötelező úton megyünk, hanem keresztül kasul a pályán. Olyan nehez keres leradírozni egyik pályáról a fákat?
  • arty
    szerintem nyugodtan "hányd" tele a topikot, jó látni h van egy kis élet :)
  • CsuTy89

Alakul a pálya. Nagyjából megvagyok a design-al, már csak az aszfalton lévő foltokat kéne eltüntetnem, utánna pedig jöhetnek a checkpointok
    További infókat a szokásos helyen, nem akarom a szrjaimmal televágni a topicot