6774
-
LaciMaci #4735 Mér valaki már leírta lejebb, hogy ezt hogy kell csínálni? -
#4734 Kapcsold ki a belső tükröt és vegyél le a hangból! Az FX-től pedig ne várj sokat, de remélem azért a shader-ből is leveszel, és akkor nem kéne, hogy probléma legyen. -
#4733 mi a baj vele???
nem támogatja ??? -
#4732 FX5700...
a ram pedig szinte semmit nem jelent 400 Mhzes egy AMD cfg-ban, full grafon pedig ne csodálkozz ha szaggat :) -
#4731 az mér van,h akadozik a gém???
config:
amd sempron 3000+
gforce fx 5700
1giga 400herces ddr ram
és full grafon is,meg ha csumáza leveszem a gfafikát,akkor is ugyanúgy akad...mi lehet a gond???
-
#4730 -
#4729 Váááá!!!
Végig vezettem egy 5 körös versenyt, aztán az utolsó körben felfedeztem a 6dik sebességet, és 3szor hagytam el a pályát. Naná, hogy az utolsó kanyarban is, ahol végül beelőzött a második.
Váááá!!! -
K.András #4728 Azért vettem, mert mondjuk levezetésképpen szivesen beülnék a buggy-ba, de ezért nem vagyok hajlando vérhülye ai-k ellen versenyezgetni 5 körös versenyeken... -
#4727 rakd be a cd-t -
Savmacska #4726 szisztok megvan a CRC 2005 és nem inditja el a jatekot azt irja h
ERROR
INSERCT THE CROSS RACING CHAMPIONSHIP DISC INTO ANOTHER DRIVE THEN PRESS "ENTRY" -
#4725 hát akor minek vetted meg,ha nem akarod végigtolni???én tuti végigtolom,ha tudom,nekem tegnp lett meg a gém(bastától..ő is sl&crc modder)
mek is jáccani,csak még kicsit gyakorlok...:) -
#4724 szerintem faszság a hozzáállásod, akkor inkább játsz mással.
ha rászánsz 1 kemény hetet akkor simán unlockolsz mindent. Korlátozás (pálya->autó) csak karrier meg talán időmérő és gyors verseny módban van. Ugyanakkor ezért van ott a Szabadedzés -
#4723 kb olyan mint a fostalicska nfsuban megkapnál mindent alapból azt kocsikázz persze megunod 10 mp után mer semmi értelme, kihivás nincsbenne ( amugysincs abba ) -
#4722 nekünk ez ( simeseknek )( bocs a többesszámért ) tényleg nemjó énis egyből unlockoltam mer nemizgat a carrier mod, de hiddel sok olyan ember van a többség igenis végigtolja mer érdkeli hameg nemlenne benne ilyen akkor meg azlenne a baj és lehuznák, kevesebb fogyna a gémből... -
#4721 Igen, kicsit tényleg idegesítő. -
#4720 ezzel 100%-osan egyet értek!
bár azért ez picit erős volt... ;) -
K.András #4719 Bocs de ez a karriermod szerintem totál ciki, ahogy rfactorban is meg gtl-ben...
Valakinek van csalás ne kiméljen lökje priviben mailban akárhogy, azzal a két szar autoval egy métert nem vagyok hajlando megtenni, ha meg nem lehet kikodolni verdát hagyom is a játékot, ne már még be is szabályozzanak mikor milyen autoval-pályán fogok menni, lol. -
#4718 hú ez nagyon vad,a vezetés még elég szarul megy...:)
nincs kormányom....aztán kicsit nehéz bill. el kenni -
#4717 most töltöm a frissítéseket hozzá,aztán irány jáccani:) -
#4716 Egészség! Aztán majd lássunk vonalban! -
#4715 Ja, én valami software bundle-t olvastam, de mindegy, amúgy sem voltam észnél. -
#4714 most telepítem a gémet..:) -
#4713 igy van, de ezt irtam 2 napja is, h a tiéddel volt a gond, mert az valami tul extra :) megbecsüli a kreativ azon vásárloit, akik nem a 4ezerforintos alap lájvot vették :(
így vegyél audigy4ZSXCV-t is majd ;) amikor az audigy1 valuere lesz drv, a csucsmodellt kukázhatod ... persze, logikus, a gazdagok ugyis megveszik az ujabbat :(
ahogy nézem, creative nekiállt végre a 64bites drivereknek is ..... vééégre :) -
#4712 <off>
Csakhogy én sem vagyok teljesen hülye, csak egy kicsit:
[URL=http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00004SYWB/002-2860731-0504840?v=glance]"This is a nice sound card. I installed it with my Windows ME when i first got it b4 the audigy came out. It was the nicest sound card you can get. After awhile i got XP, then it went downhill. The drives are XP incompatible and the newer drivers sometimes dont install over the XP native drivers. Tried contacting Creative, but that didnt help, took forever for a responce."[/URL]
Az a baj, hogy a hivatalos Creative oldalról már a terméket is kiírtották, nehogy találjak róla valamit, pedig ott is megvolt szépen, hogy az XP-vel gázos. A fórumuk is ezzel volt tele.
[URL=http://www.dooyoo.co.uk/sound-card/creative-sound-blaster-live-platinum-5-1/305515/]"Advantages Good quality, probably the best on the market, Easy use and setup. Disadvantage: Not supported in XP"[/URL]
</off> -
#4711 Jaja, közben rájöttem, hogy a sima SB Live!-hoz van.
Hajlamos vagyok beleélni magam a problémámba. Akkor bocs, van olyan SB Live! kártya, amit támogatnak. Tényleg, a múltkor is erre a következtetésre jutottunk, hogy csak a Platinum-mal van gáz. És ott is csak a régebbi modelleknél. Szóval akkor csak nekem esedékes egy modellcsere. -
#4710 én meg Linux luzer vagyok Winfoson
ne vitatkozzatok már annyit :-) -
#4709 azt az optionsbe lehet állítani !!
és képzajnak hívják!! -
#4708 én akkor is azt mondtam, h hivatalosan támogatott operácios rendszer a windows XP, akkor linket adtam, most adok screenshotot is ;)
live! xp driver - hivatalos
a kép a soundblaster.com rol van ... -
#4707 Ha gondolod beszélgethetünk a dologról, hogy az XP NT kernelen fut. Hallgatlak. -
#4706 Szerintem nezd at az OPTIONS reszt, a grafikanal van olyan hogy NOISE. Azt allitgasd. Szerintem ez nem hiba, hanem a gyari efektre gondolsz:) -
#4705 Tegyél be légyszíves egy képet a játékból és akkor hamarabb találunk rá megoldást. Köszi. -
mergal #4704 Sziasztok!
Ne haragudjatok, nálam szemcsés a kép ötlet? nvidia 78.02 driver vann fenn.
Ugy emlékszem volt ilyen probléma de már nem találom. -
K.András #4703 "Akkor is megbeszéltük azt hiszem, hogy sehol nincs felsorolva az XP a támogatott oprendszerek között, mert a felsorolás mindenhol így hangzik, hogy 95, 98, Me, 2000, NT, és sehol egy XP, szóval én ezt olybá veszem, hogy nem támogatott, de van, akinek biztos megy. "
Bocsi de ez elképesztö nagy baromság, tudod mi az NT?Ugy látom nem ;), elmondom hogy az XP is NT igy kimondhatjuk oda van irva, hogy támogatott!Nem mennék bele részletesen de ha gondolod beszélgethetünk a dologrol, csak elöbb olvass egy ici picit utána, mi fán terem a winfos :D -
K.András #4702 Megvettem ma ezt a játékot.Bent voltam media marktban oszt a kezembe akadt, mondom akkor már nem rakom vissza elviszem :) -
#4701 belehet valahogy állítani, hogy automatán mentse az összes replay-t a játék? -
#4700 ma meglecc a gém,este már nyomatni fogom...tök jó,már nagyon várom...:)
-
XRV #4699 tán még ez is belefér még a reggelbe :-) -
#4698 jóreggelt :) -
XRV #4697 de de majd minden nap :D -
DonManó #4696 én szoktam