6774
-
#4695 itt soha senki nem multizik? -
#4694 CRC téma a 3. oldalon, ejnye. UP! -
makosteszta #4693 Ez a "kedvenc" hibank: crc hibas a patch file amit letoltottel :(
Egesz pontosan mikor toltotted le?
Volt mar nehany honapja ugy, hogy a szolgaltatonktol leszedett fajlok gyakran hibasak voltak. Probald leszedni ujra, vagy esetleg valakitol elkerni egy regebben leszedett biztosan mukodo peldanyt!
-
#4692 Nem látni. -
#4691 Noise -
#4690 ilyen... milyen ? -
#4689 hájháj!
nem tudja valaki miért ilyen szemcsés a kép? mit kellene kikapcsolnom a grafban? de kajak ilyen szemcsés! -
Szmore84 #4688 Gyere hozzám! Csináltam én egy szervert -
Szmore84 #4687 Csináltam szervert, valaki nem jön nyomni egyet -
Szmore84 #4686 Szivesen nyomnák egyet multiban ha valaki csinál szervert!
hogy kell amúgy szervert készíteni hogy az ASE-ben is lehessen játszani?
ADSL-el lehet szervert csinálni? -
#4685 Lesz ma Multi?? Csináljak szervert? -
#4684 megyeget de rohadt kiváncsi vagyok az autókra stb... -
#4683 amatőr fokozatban sem megy? -
#4682 #4661-ra nem tud senki? -
kitamas #4681 DJ Bee!
Ha az Invictus Live! masnal jo, nalad pedig az alabbi problemat okozza, akkor ajanlom, hogy szedd le a jatekot, majd friss telepites utan tedd fel ra a frissitest.
Ha ez sem segit, szolj nekunk az [email protected] cimen. Segitunk.
-
#4680 - Probaltal mar friss jatek installt? -
#4679 Volt már ilyen probléma. Nem emlékszem, mi volt a megoldás, de meg lett oldva, úgyhogy azért még ne szórd fel sóval!
Esetleg ajánlom figyelmedbe az StarForce remover nevű progit. -
#4678 tehát ezt látom a Check... után:
-
#4677 na valaki, tököm tele van már, megvettem eredetibe, direkt a 2005 patch miatt is, és nem hajlandó feltelepíteni, így multizni se tudok Biztos az a kurva SF védelem kavar be, érzem -
XRV #4676 Iszonyat jó menetek voltak tegnap!
Látom, (most olvastam vissza 90 hsz.-t) vagyunk már páran aki nagyon akar is :-)
szal tessék lesni a fórumot és Gregorius féle chatot -
XRV #4675 server vagyok xrv.servegame.com most -
#4674 Akkor is megbeszéltük azt hiszem, hogy sehol nincs felsorolva az XP a támogatott oprendszerek között, mert a felsorolás mindenhol így hangzik, hogy 95, 98, Me, 2000, NT, és sehol egy XP, szóval én ezt olybá veszem, hogy nem támogatott, de van, akinek biztos megy. Nekem nem, de ha másnak sem megy, akkor tőlem szenvedhet, ameddig akar, neki is beadhatod a linket.
Nekem is recsegett a hang anno, nekem is Live! driver volt fönt, és most kx driver van, és nem recseg.
Lehet, hogy tévedek, nem kell mindent elhinni nekem, de egyelőre tartom az álláspontomat. -
#4673 KÉSZ A SERVER!!!!GYERTEK -
#4672 Csináltunk szervert, ASE-ban lehet látni! Gyertek játszani!!!!!! -
#4671 Na én is dolgozok egy 'pályaautón'
-
#4670 dehogy, minden van, fák meg minden, úgy a zsír :DD -
#4669 Gregorius ne keltsd már a pánikot :) igenis van a live! nek NORMÁLIS xp drivere, be is linkeltem, le is irtad, h neked az nemjo a software bundle miatt :) ez ok, de ilyen kijelentés, h nem támogatott xp alatt, amikor van hivatalos driver ... -
Newfronter #4668 Sajnos nem találtam arról infót, hogyan lehet multizni. Mert hiába refresh-elem nem jön be a lista. Vagy ez csak eredetivel működik? -
#4667 és fák nélkül... ugye ? o_O -
#4666 én is, no para :) -
#4665 Jó vazz!!! Indítsá szervert! De szóljá', hogy mikor indítod ám gecc! :PP
Return to Flag Rulz, főleg ha sokan vagyunk!!!! -
#4664 én lehet, hogy benézek majd, mondjuk billentyűzettel játszok, szal ne számítsatok semmi jóra :) -
#4663 Én szóltam. És ma is indtok este servert. Remélem többen leszünk. -
#4662 sziasztok, mi a faszért írja ki ezt, amikor fel akarom patchelni 2005-re???
Check...
Error in check crc.
Cancel install...
Install aborted.
Error code: -5
Először csak a Check...-t írja ki majd fél percig gondolkodik és aztán írja ki a többit. A játék eredeti. Mi lehet a gond?? Másnál is volt ilyen?? -
#4661 bazz tom tök ciki de über láma vagyok és bána láma meg etc...
szal nincs vmi olyan mentés hogy kilesz vive a gém? :s -
#4660 Nektek is volt ma update Invictus LIVE-on? -
#4659 nem -
#4658 de hát már vannak kész autós,meg más cuccok nem?? -
#4657 majd innen, ha kész lesznek. -
#4656 okés..
és látom,h itt gyártogatnak hozzá kocsikat,azokat honnan tom leszedni???