Cross Racing Championship
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze, ki is teszem az oldalra a kozvetlen linkjuket!
THX!
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
De annyira nincsenek linkjeim a CRC-hez, hogy gozom sincs hogy keszult-e egyaltalan valami hozza, ami hasznalhato es korrekt?! A CRCP-re sem tudok mit feltenni... Ha valaki tud valamit szoljon. THX!
Szal azt akartam mondani hogy tudtátok hogy a crc-hez már van 5ös BMW??
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
..::S::L::M::..
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Viszont a gond most nem a LAN-l van, hanem a szolgáltatóval, már 1 hete folyamatosan lassul
VW Jetta II 1,8T
Raho neked mi is az MSN címed, mert mintha felvettelek volna, de oly ritka vagy ott mint a fehér holló. Köszi 😄
Alienwoodsnak meg ki kellene dobnia a wifi-t, ha kell adok 20-30M kábelt csupaszon, hogy a lagapróbb lyikon is átmenten és majd csak a végén kell rátenni az dugókat (rj-45)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
bocsi skacok, de korabban nyultam a gombokhoz, egérhez mint kellett volna és nem jelent meg a menü a végén, ezért kellett leállítanom feladatkezelõbõl.
IP: beírni xrv.servegame.com:12321 port ha kell akkor :12321
és nemkell IP vel bajlódni, csak az a baj, hoyg állandóan ujra és ujra be kell írni, de csak ezt.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
az úgy kezdõdött hogy elmentünk piknikezni a szabadba XRV-vel és BerT!n0-val...