6774
-
#5508 Üdv! Tud vki vmilyen infót arról, hogy az angol nyelvű fórum hova tűnt? -
#5507 grat jól néznek ki... -
#5506 32 liter azért odabaszna -
XRV #5505 és mennek mint a meszes :-) vagy a motorja is 32-es? :-) -
#5504 szal az igért képek a 2 tesztkocsiról:
'32-s és '34-s Ford
-
#5503 remélem a Motor City Online-t nem kell senkinek sem bemutatnom, szal a jóhír az hogy még lesz annyira elfeledett gamma, kicsit bogarásztam benne, s átpakolok/pakoltam 1-2 kocsit CRC-be. Igaz kicsit le kelett butítanom az alkatrész számot, pl. nincs annyo ablak, az ajtókról sajna le kellet mondanom, a beltér pedig nem tartalmaz motorháztetőt, de skinek megvannak + eredeti textúrák. Majd a motorhangokat kell valahogy előszednem és korrekt is lesz képek hamarosan.... -
#5502 Akkora vagyok, hogy az hihetetlen....persze, hogy peccselni kellett a játékot...az tévesztett meg, hogy úgytudom a crc2005 a sima crc felpeccselt változata, és azthittem más peccs ki sem jött hozzá.
Amúgy tényleg elképesztően jól néz ki fullon...tényleg GRAT A KÉSZÍTŐKNEK!!! -
#5501 De persze most jutott eszembe felpeccselni a játékot...lehet h ez volt a gond? :-D -
#5500 Ami nekem van az sajnos angolnyelvű, mert használtan vettem, de nálam ez van a mnenüben, és eddig lehet állítani.Talán rossz helyen keresgélek???
-
#5499 Ez gyanus nekem, mert ezeket NEM LEHET lehuzni nillara:/
-
Szerintem is brutal jo (lenne). Ha jol sikerul beallitani a kormanyt, az FFB-t, es be van love minden grafika (kontraszt, zaj, motionblur, HDRI, onarnyek stb.) akkor nagyon latvanyos es elvezetes.
Nekem egyedul a kormanyzassal - a lenyeg:D - van a problemam:/ Ha visszaolvastal, lattad, hogy meg mindig szivok az automata kormanyrangatassal es a sebessegfuggo kormanyzassal:( Nem nagyon akarodzik megjavulni:))
A fejmozgast itt tudod teljesen leloni. Ha kikapcsolsz - lehuzpl - mindent, akkor elvileg meg sem szabad moccannia.
-
#5497 Elolvasgattam a fórumot, mert én most vettem meg ezt a játékot.Hát nagy gratula a készítőknek, nem is értem eddig miért maradt ki nálam ez a játék....ja tudom!Mert a korábbi konfigomon a sima crc nem igazán futott el, de most a crc2005 is vígan megy.Nagyon bejövős a játék, az 1NSANE óta ez a legjobb a témában sztem.Egy laza tereprally a haverokkal igazi felüdülés ezzel a progival.Egyvalami van csupán amivel még nem sikerült megbarátkoznom, és segítséget is kérnék benne, hátha tud valaki.A fejmozgás nagyon nem tetszik :-( sorry.Levettem mindent 0-ra de még így is idegesítő, hogy váltásoknál és fékezésnél olyan hirtelen, és túl nagy mértékben "dobálja" a pilóta a fejét.Lehet e ezt valahol lejjebb venni, vagy kikapcsolni?Végignéztem a fájlokat, de semi szerkeszthetőt nem találtam.Ha valaki tudna ebben segíteni azt megköszönném. -
#5496 Valahogy előre kéne egyeztetnünk a multit. -
#5495 sry aszittem tudok jönni:S -
#5494 én most a movie-mal foglalatoskodok :\ -
XRV #5493 senki sincs, nem lesz multi -
XRV #5492 Ngcs nek elég sokszr csak (bocsika) a keze jár/szája de sosincs itt :-) pl MSN nem látom. -
XRV #5491 időben vagyunk -
#5490 igen! -
#5489 legyen multi ! :) ma, időben! ;) -
XRV #5488 NE, ugyanis nálam is ezt csinálja: avtomatice kormányozgat. ha belassul beteker- kb sebességfüggő kormánytekerés erőst. -
#5487 Akkor még nem játszottál CS:S-el :))))
Az telepítéskor kb elvan 2-3 órát :))) -
#5486 THX! Akkor ujra pakolom, talan jo lesz;) Neha nem art egy kis verfrissites:) Most ugy sem tudok versenyezni, raerek barkacsolni vele. Csak hat, a patch-eket online szedi, raadasul nem is kicsik... -
#5485 Mondjuk most nincs fenn, de majd megnézem hétvégén :)
De ha elfordítom a kormányt akkor én még nem láttam olyant hogy a képen-játékban visszatekeredett volna , bármi is történt közben :)))
A sebesség függő kormányzás lehet hogy van....
-
#5484 Menj egyenesen, aztan forgasd el koppanasig a kormanyt es hagyd is ott, tedd keresztbe az autot hogy megcsusszon (meg fog:D), es nezd meg mit csinal a kormannyal;) El kezd vadul ellenkormanyozni, tekergeti a kormanyt:)
Termeszetesen, minden segitseg ki van kapcsolva! -
#5483 Hát én semmi különöset nem vettem észre :)))
De pontosan mi az amit nálad csinál ? -
#5482 Egyszer csak jon valami valasz:)))))
De lehet hogy csak ujra kellene install-nom, mert masnal nincs is... csak lusta vagyok:)
Tenyleg! Nalad csinalja?! Mert ha TUTI NEM, akkor ujra rakom az egeszet.:) -
#5481 LOL ! :)))))) -
#5480 Havonta egyszer beirom...:)
Nincs meg valami okossag arra, hogy megcsuszasnal, drift-nel ne kormanyozgasson ellen es ossze-vissza?! :) Meg persze, a sebessegfuggo kormanyzasra:) -
#5479 modellezési alapismereteim totál 0-k voltak, anno Rhino 3Dvel kezdtem, de hamar abbahagytam, aztán lett az első autós játékoknál Zmodeler 1, ott már egyszer összedobtam egy fiat uno kasnzit is :), rég volt már, aztán ugye jött a MAX 5, s most már MAX 7 is van -
Erdemes feltenni mindig a patch-eket! Azok mindig segitenek valamin:) Bar nalam nem fagyott, de ugy tudom volt akinek segitett a problemajan. -
#5477 Hello!
Életem 2. boltban vett játéka ez:)(az első a Screamer volt,még mindig fent van a gépen)Nagyon tetszik a game,de néha kifagy a játék.Ezen a problémán segítenek a patchek? -
#5476 anyám :O
modellezési alapismereteid (3dsmax) voltak előtte? -
#5475 "Szal ezek kitapasztalása napok? hetek? :("-re
Elsőre legalább 2 hónap kellhet hogy minden részébe belerázódjál kicsit, legalábbis nekem suli mellett ennyi idő kellett. Persze voltak kisebb nagyobb kihagyások mikor valami nagyon felidegesített, vagy elszált és előlről kellett kezdenem.
Fontos a hozzáállás. Nem szabad felbaszni magad és abbahagyni mert akkor sohasem lesz kész (s akkor a játék 'győzött' feletted :) ). SZükség van kellő kitartásra.
A modding az amikor mindenhez kell kicsit érteni, 3D-2D, 'programozás' :P.
De mindig kell próbálgatni, mert csak új lehet tanulni. Ha elég jól megy már akkor 2 nap alatt össze lehet dobni egy autót alap szinten, nekem ez a szint elérése kb 2 évbe telt :). Legalábbis ennyi volt az az idő mire úgy megszoktam minden szegletét hogy könnyen tuduk tájékozódni benne... -
szint 1->5 (5 a legnehezebb)
- lada letöltése gta:sa alá / 1
- zmodelerben megnyit, elment 3ds formátumban / 3
- 3dsmaxban betölt (be lehet? mit kell ott még csinálni vele? borzalmasan bonyolult?) / 5
- maxból export gondolom a crc pluginnel / 3
- modpackban import, paraméterez, elment / 3
- játék indit, használ / 1 -
#5473 tegnap nézegettem, rááldoztam 1 órácskát az életemből :) a modpack kiirta, h nincs customcar mappa a crc alatt, ami azt jelenti h nem telepitettem fel jól a pakkot ... hátööö.... mit lehet ezen rosszul telepiteni? vagy CRC mappájába kell? :)
viszont a jó hir, nemtom itt szerepelt e, h van 3dsmax7 alá is plugin, talán ez segit valamit, hisz a régi 4.x nem volt már tul "elterjedt" ;)
mennyire bonyolult a köv folyamat:
- lada letöltése gta:sa alá
- zmodelerben megnyit, elment 3ds formátumban
- 3dsmaxban betölt (be lehet? mit kell ott még csinálni vele? borzalmasan bonyolult?)
- maxból export gondolom a crc pluginnel
- modpackban import, paraméterez, elment
- játék indit, használ
Szal ezek kitapasztalása napok? hetek? :( -
#5472 szép a verda.... -
#5471 szedd le a macsekot :P
majd kreálj saját porscét bele, ami kompatibilis az 1.2.4-l. és kész is :P -
#5470 Probálta mostanában valaki (értsd 1.24 mellett) Alexease porschejét? Nekem desktopra lép tőle a game :(
Más addon kocsik is fent vannak és azokkal megy a game, de h a porsche is ottvan, vége :( -
XRV #5469 hát senki sem írta ide h, jön a multira..