Cross Racing Championship

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ma is lesz CRC 18:30 küröl : xrv.servegame.com:12321

Alien HURRÁÁÁ Fa mentes pályák!!! pls.: Mud Multit is. Merre vannak?
bertino
jeeeeeee, végre!

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

arty
7990.- el indult ;)

Forza.

Alexease
EN moderaltam, es nem titkos, ezert irom ide;)

Nem reszletezem, mert mar sokszor le volt irva: a keszitok nyitottak a tpopicot, rendszeresen idejarnak es segitenek, a jatek SF3-as, mar a megjelenese napjan is 5000 Ft volt stb.

ALIENwoods
A régi álmok, "fa mentes" Vulcano :D

Humesz
Aki moderálta a tegnapi hozzászólásom az lenne olyan kedves és írna egy privit is, mert nem értem miért volt rá szükség!!! Hisz semmi olyan nem volt benne.
Erre most mi szükség volt?
ngcsnet
O_o errõl is lemaradtam...(

futam vége
karácsonyi CRC futam most xrv.servegame.com :-)
ALIENwoods
éltem elsõ ray-trace material tesztje, vajon milyen lenne CRCbe? :P

12346
közben belegondoltam az f1 modba. de kb annyira mozgatna meg, hogy legalább kipróbálnám, milyen 300 körül becsapódni vmi keménybe:)

lac coo
Nem is azért mert hiányzik ( bár igazán jó nincsen sajna...)
,csak nagyon kiváncsi lennék mit teljesít ez a fizikai motor egy feszes pálya autó alatt :DDDD
Gyanítom jó eredményt kapnánk :DDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

ALIENwoods

Tényleg hol is van az elõzõ? Nosztalgiázzunk egy kicsit...
arty
nem lesz santa ride 2005? :D

Forza.

ALIENwoods

Evogordon
www.invictus.hu felül van egy mozgó hírdetés

dark prince 14
HOL ENNYI???

Prince of Persia The Sands of Time Prince of Persia Warrior Within Prince of Persia The Two Thrones

12346
szvsz nem kéne f1 mod. egyrészt minden autós gémhez van már olyan, ezt meg pont nem kéne elrontani ezzel. másrészt meg azok nem is autók:@ inkább vmi utcai autós megoldás kéne. városon kívüli, erdõk, mezõk mellett mocorgás, miegymás. és természetesen nem skylineokkal meg lambikkal..:)

DJ Bee18
na meglett az új vas, nagyon állatul fut a CRC mostmár, király <#eljen><#eljen><#eljen>

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Evogordon
Ehe már csak a CRC 3000 Ft <#guluszem1>

lac coo
Komolyan mondom én szinte minden szimulátort kipróbáltam de talán ennek van a legjobb fizikai motorja :DDD
Szal nem lenne hülyeség rá valami formula mod.....

lac coo
És itt hol van az "F1 mod download" ? <#vigyor>

De tényleg itt mit nézzek ? Porshe van azt látom....

ALIENwoods
hmmmm, nemtom ki hogy van vele, de én kipróbálom :P

ALIENwoods
persze, küld egy mailt, az [email protected] -ra, és már küldik is a krekket

Istencsászár

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Megnézném mit tud ez a motor pl. egy F1 autó alatt :DDDDD
Biztos tuti lenne...Ezt nem lehet ilyen szinten moddolni ?

ngcsnet
lehet patchelni.

Istencsászár
4990 Ft/db + postaköltség.
ide katt és alul az e-bolt és rendeld meg

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Hali ...
Kb. mennyibe kerül most a game ?
Mindegy milyent veszek vagy van külön 2005-ös verzió ?
Vagy lehet patch-elni a régit is ?...

ALIENwoods
az SF Checkelõsdit csináld meg újra, s ha van akkor szedd le a Zone Alarm tûzfalat

hali. mostanaban nem igen akar elindulni a jatek. 2005os update nelkul elso klikkre kidob az asztalra, ha felteszem a 2005os update-et miutan fel oran at nyuzza a cd-t, kiirja h already running, ha meg az 1.2.3-as pecset is felteszem sf check utan resetel a gepem. most neztem meg egy friss windowsos gepen, ott is ugyan ez a helyzet, pedig elotte lazan futott mindenhol. vmi otlet? elore is kosz
M@TriX
naná, hogy arra ;)
1000 köszi

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

12346
zsír:) ez lesz a második nem occsó/old kategóriás eredeti gém a crc után, ami tutter itt fog figyelni.

Prézli
Olyannal nem szolgálhatok...

ALIENwoods
én meg az SL4-t kérem
elõre is thx

Prézli
Ja... és ha vki küld akkó légyszi nehéz fokozatban
mer az egyszerûn már végigtoltam rég...

Prézli
Hi all,

Please vki küldjön egy végigjátszást ami
nem a 2005-ös gémhez való!!!
<#help><#help>

arty
és mennyi van már kész belõle? ;)

Forza.

Toronymagasan nyert az SL3, ha erre a szavazasra gondolsz.
M@TriX
ha már itt tartunk az elõzõ szavazás végülis hogy alakult?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

ALIENwoods
szavaztam, kéccer is :P

Evogordon
Jípííí mükszik tuci tuci :)

Alexease
<#eljen> OK!
Azt hiszem valamelyik patchben jott ki a x64-es javitas.
Alexease
Esetleg a kormany sebessegfuggo kormanyzasra nem lesz valami patch?! Sajnos annyira bosszantoan hasznalhatatlan igy... hogy nagyon;(
Murvas, kavicsos, foldes uton nem zavaro - annyira:) - mert igyis ugyis csuszik, tolja az elejet, de aszfalton szamomra szinte hasznalhatatlan:( Bekerult az elozo patchekben a fizikalis es a vizualis kormanyszog allitas, ami nagyon jo, de attol fuggetlenul a sebesseg fugvenyeben tekergeti a kormanyt. Ami eleve nem tetszik, es problemas is, mert ha "ugy erzekeli" hogy lassul az auto - mondjuk oldalt megcsuszik - akkor teker egyet a kormanyon, a kormanyzasi szog 2x-3x annyi lesz es mar korbe is fordult az auto:))) Raadasul, hiaba van minden segitseg kikapcsolva, olyan mintha neha magatol ellenkormanyozna?!?!
Evogordon
Eredetim van de a patcheket nem tettem fel. THX megnézem

Alexease
A patcheket letoltotted, feltetted? De ha nem eredetid van, akkor ne is valaszolj...
Alexease
Megszavazva!:)
De felreteve az efogultsagot, a viccet, amugy grafikaban, meglepetesben, fizikaban valoban ott van a toppon. Es valszeg az editalasi resze is a legjobb lehetne, csak annyira nem nepszeru, ismert, elterjedt. vagyis amit az auto keszitesnel lattam, a hozzaadott software az egyedulallo es profi munka! Sajnos, ha jol lattam, a palya editalasi resz mar kikerult a publikussagi listabol;))) De gondolom, az is valami hasonlo felepitesu lehet?!:)
Evogordon
Nincs valami megoldás hogy mennyen a játék windows xp x64-alatt? Mert nekem azt írja ki hogy
error!
....win 95/2000/xp stb...

Lehet szavazni a 2005-ös év legjobbjaira.
A CRC szavazatokat pedig nagyon köszönjük. :)
best of 2005