6774
  • CsuTy89
    Elméletileg meg kell, h jegyezze. A játék alatt is megvan ez a gond vagy csak a menüben?
  • kobori850
    Üdvözletem Mindenkinek!!! nem rég töltöttem le a játékot és olyan kérdésem lenne hogy hogyan tudnám beállítani a felbontást 1280x1024-re hogy úgy maradjon és ne váltson vissza 800x600-ra valahogyan biztos meglehet csinálni elöre is köszönöm a segítséget
  • CsuTy89

1968 Ford Mustang GT Fastback V2.0, realisztikus méretarány, új fizika és törés, új tuningok, stb.

Remélem ez is tetszeni fog!
  • MaSzKa
    kösz
    de úgy is rossz

1éve jó volt dx9-en is
    lehet driver hiba
  • MaSzKa
    BMW M1-est csinálj :D

vagy E28 M5-öt
  • CsuTy89
    M3 E43-at tervezek.

Autók, pályák itt és itt.
  • GhostR1der
    tedd dx8ra maszka....
  • MaSzKa
    ilyen hibák vannak:

• MaSzKa
    http://slm.i-host.hu/e107_slm/download.php?list.6

közben ide találtam
  • MaSzKa
    BMW M3 E30 lesz?

az összes letölthető autó hol van fent?
    és pálya?

nagy részét lenyomtam de pár link már nem él :S
  • MaSzKa

ilyet csinál az Extreme

9.11-es catalyst van lehet az a hiba
  • CsuTy89

Honda Civic SiR II

Remélem tetszeni fog!
  • CsuTy89
    Cross Racing Championship 2005 NESSUNO
  • blackcalibra
    Például arra hogy én letöltöttem egy olyat, amiben két fájl volt(iso)
    de egyébként crack nem volt hozzá. Letöltöttem a törést külön de ugyanúgy nem indult, gyakorlatilag ugyanazok voltak a problémái a törttel is mint az eredetivel. Nem indult. Ezért kérdeztem hogy van valami tuti tört verzió ami elindul vagy egy speckó törés.
  • CsuTy89
    Pontosan mire gondolsz?
  • blackcalibra
    Egyébként melyik verzió működőképes? Vagy mindegy?
  • CsuTy89
    Azthiszem ezzel régebben működött.
  • CsuTy89
    Nálam is hasonló a helyzet...
  • blackcalibra
    Mindegy. Itt van előttem az eredeti, még évekkel ezelőtt szereztem közvetlenül a fejlesztő srácoktól, erre kénytelen vagyok lewarezolni.
    Ejjjjj.
  • arty
    a nyelvi dolgok külön fájlban vannak!
  • blackcalibra
    Egyébként lehet találtam megoldást a StarForce -os dologra(ne rinyáljon Win7 alatt), csak most meg az Invictus LIVE-al nem tudom frissíteni a játékot, valami gubanc van.
    Van hozzá külön patch is, de az nem elég, a live -al még mást is módosít, a patch-el nem.
    Mert így hiába patchelem nem a StarForce miatt rinyál hanem csak simán a kompatibilitás miatt.
  • blackcalibra
    De az gondolom nem is magyar(nem mint ha annyira számítana)
  • CsuTy89
    Valóban, a Starforce miatt nem indul, sajnos az eredetivel nem tudok játszani, kénytelen voltam beszerezni egy tört CRC-t.
  • arty
    tedd fel a krekket, azzal megy
  • blackcalibra
    Nekem a azt írja hogy nem kompatibilis. Hogy csak 98-on, XP-n indulna.
    Ha pedig felpeccselem akkor meg a védelem zavarja be.
    Újraindíttatja a gépet. Ez még rendben is van, de ettől tovább nem jut. Akárhányszor indítanám, mindig csak indítsam újra.

Neked milyen verziójú a játék?
  • CsuTy89
    64 bites Windows 7-en CRC-zek, nekem működik...
  • blackcalibra
    64bit-es Win 7-en elindul a játék valahogy? Természetesen eredeti a játék, viszont egyelőre az alap van fenn(régebben felpeccselve gubancok voltak vele nálam) de így nem indul.
  • 12346
    szép napt^^

szokott még valaki alkotni valamit a játékhoz, vagy már abszólúte fölös a várakozás?
  • bertino
    take!
  • CsuTy89
    Jahh, nekem is csak 1-2szer írtak vissza, aztán azóta sem... Mondjuk én pályamodellezéssel kapcsolatos kérdéseket tettem fel
  • bertino
    tényleg ?
    nem is gondoltam volna.
  • ChuckyHUN
    DX8ba át kell tenni, rengetegszer el volt mondva
  • Alexease
    Upsz:)

"foglalkoztam" = foglalkoztak
  • bertino
  • Alexease
    Honnan tudod, hogy nem figyeltek?! Lehet, hogy figyeltek, csak nem foglalkoztam vele;)))
  • bertino
    [URL=http://pcdome.hu/cikk/2345/latogatoban_az_invictusnal_videointerju_kozak_tamassal_pc]"figyeljük a játékosok visszajelzéseit"[/URL]

de kár, hogy csak az én kicseszett 4 db e-mail-emre nem figyeltek, amit a supportra írtam, mikor még kurv@'ra nem tudtam mi a megoldás a kocsiból kilógó sofőrökre... bakker.

• CsuTy89
    Sokminden nem látszik :D
  • Magnum PI
    Itt egy screen a bójáról :D

• CsuTy89
    Nekem is jól jönne valami (jó) kormány beállítás, egy screenshot-ot belőhetne valaki.
    Ha az FFB-m be van kapcsolva, akkor nem húz vissza a kormány, és nem sebességfüggő a dolog. Ötlet?
  • JuanG
    ja okés, nem vettem észre :)...amúgy nagyjából sikerült belőnöm, csak akad a játék mint állat, és ezért szinte lehetetlen játszani...pedig annak idején a demo jól ment...