171
Füst karikák, matróz slukk
-
#91 Amúgy a sopianae jó cigi én nm a legdrágábbat hanem a legjobbat szívom (vagyis azt amit én a legjobban szeretek)
nm attól lesz jó egy cigi mert drága, az árkategóriákon belül is vannak jelentős minőségbeli eltérések -
#90 ilyen beedie-t hol lehet kapni szegeden???
Amúgy ez a környezet károsítás dolog intelligencia kérdése:kultúrált, intelligens ember nm füstöl olyan ember orra alá aki nm dohányzik. Ez a kölcsönös tiszteleten múlik, annak pedig az intelligencia az alapja. Ha olyan ismerősömmel sétálok aki nm dohányos akkor tiszteletben tartom és vagy nm gyújtok rá vagy ha mégis rágyújt az ember mert elkerülhetetlen a közelség(pl szórakozó helyen) akkor nm felé fújod a füstöt neked nm nagy dolog, a másiknak viszont számít... -
Balu san #89 Ausztráliában! Ilyet szívnak a koalák is... :) -
#88 hja, én is gazdagítom a dohánygyárakat, de csak izlésesen - semmi Szofi, Bond és hasonlók, ha rágyujtok akkor az legyen Marlboro vagy Lucky Strike, nem nagyon adok ez alá a minőség alá. valamint még egy olyan kedves dologgal is élek h Beedie (egyszerűbben csak bidi), ami megint egy érdekesség, eukaliptusz levél betekerve (szintugy eukaliptuszlevélbe), cigihez képest fura ize van de nagyonis kellemes vmint nem lesz tőle kegyetlen bagószagod, csak nemtom szegeden kívül máshol lehet-e kapni... -
#87 anyum is egy éve -
#86 apám egy éve -
#85 na ne bohockodj :D -
#84 3 hónapja nem gyújtottam rá. -
#83 nem úgy értettem, hanem úgy, hogy sok dzsavesz baszlat bennünket szívjuk... -
#82 igazad van! pont így!
amúgy te szívod a cuccot? -
#81 ahogy calver mondja! -
#80 inkább helyes
szívjatok csak bagósok -
#79 1 csíra jelentkezik
pfuj sok dohányos, a pofámba füstölnek, nem tom mit szólnának ha én cserébe illuminált állapotban lehánynám őket -
#78 Ekkora hülyeséget honnan lehet venni? Lélegzel, ezzel is ártasz a környezetednek, eltüzelsz szenet, gázt, olajat ártasz mindenkinek, autót vezetsz netán, ártasz mindenkinek és a Földnek is mint élőlénynek.
A legegyszerübb megoldás kiírtani magunkat és akkor nincs gond.
-
#77 sztem ugy h sok kis csira rögtön elkezd pofázni, h fújj dohányzol, fújj, fújj... te meg fújj nem dohányzól, fújj... gyááá sok birka...
-
#76 ezt hogy érted ? -
#75 rajtam nem áll senki :S -
#74 azé az szörnyű, hogy hogy ráállnak a dohányosokra nem??
lassan jobban mint a narkósokra! -
#73 linket ! -
#72 de!!!!!!!!!!!!! -
szando #71 neee! komolyan? -
#70 hát ez tényleg vicces! ezt ki is fogom egyszer próbálni...
humánus, és ezzel tutira nem ártok senkinek. Na jó, talán a másik önérzetét kicsit sértem, de az hamar helyreáll. -
#69 Háhogyne. -
#68 ha jól tudom a füstkarikás világrekordot még mindig a mai napig az öreg Chaplin tartja... 11 karikán fújta át a 12.-ket. -
#67 Flém. Demagógia. Álszentség.
-
#66 #65 Nem csak magadnak ártasz vele, az a közük hozzá. -
#65 Ez akkor lenne igaz, ha csak saját magadnak ártanál azzal, hogy dohányzol. -
szando #64 ték!!! 64!!!
-
#63 mindegy csak kerek legyen ! :D -
#62 nézd meg a hatvanast és meglátod :) -
#61 prezi...
hoyg lehet #60-at tékelni? :D -
#60 ték :D -
szando #59 velem eljátszották, vettem is el tőle két szálat :D -
szando #58 a dohány növény sokat tett az emberiségért... -
_Vegeta_ #57 pazarolni a draga cigit mi ?
Inkabb fel kene egetni a gyarakat es a dohany /novenyeket/ meg kiirtani. :> -
#56 Na, aki ezt eljátszaná velem, azt úgy nyakonb@sznám, hogy többet eszébe sem jutna ekkora hülyeség... :| -
_Vegeta_ #55 Visszaterva az az akaratgyengeseg h raszoktal. Nem tudtal ellenalni a civilizacio egyik atkanak. -
_Vegeta_ #54 Teljesen jogos. De mondjuk ha dohanyzol akkor a kornyezetet es a sajat kornyzeted is karositod, ehhez pedig mar masnak is sok koze van. -
#53 VANILIA powa :D -
#52 EZ nem csak UL?