171
Füst karikák, matróz slukk
-
#131 mi jót csináltok??én itthon unizok egyedül!!!! -
#130 jóóóóól vaaaaaaan zsuzsaaaaaaaa :DDDDDDDDDDDDDDDD
most én is épp L&M-t szíok :D -
#129 a cigiröl.nem jo rászokni mert nehéz rola leszokni. de ez tény. nem irtam ujat.én elemet szivok.... -
#128 hellóóóóóóóó -
#127 mivan bakker alszatok??? -
#126 ide -
#125 nem jött meg a kedved tangában ugráláshoz az ágyon ? :D -
#124 Dohányzós piázás
Kevés pénzzel rendelkezés de bekúrni akarás, cigaretta unicumba/jégerbe/házi pálinkába beáztatás, kiszárítás, elszívás. Azonnali hatás, másnap iszonyatos fejfájás.
nyáron egy csomó ilyet csináltam amikor a haverokkal voltam a balatonon, de nekem nem ütött be. meg egy csomót kitettem este, reggelre meg az összes eltünt. -
#123 most bepipultam! -
#122 és nem vagytok itt!!!!!!! -
#121 elszívtam!!!!!!!! -
#120 ja és a philip morris!!!! -
#119 meg a RONSON! :DDDDDD -
#118 meg a veszt
meg a marlboro
meg a szimfónia
meg a szofi kék
ja
meg a multifilter
ennnyi vót ti jöttök!!! -
#117 helló helló helló!!!
mia van?! há nem cigizünk????!??? gyerünk beszélgetni!!!!
addig rágyujtok egy sötétkék pall mallra!!
mire elszívom itt legyeteK!
mert a pall mall a legjobb cigi!!!!!
-
#116 EÜÁÁÁ!!
álkapcsom nem bírja már a karika fújást D: -
#115 bazmeg míg te bagózol addig ne vartyogj itt nekem! :))) -
#114 ne bagózz! -
#113 pangás pangás -
#112 VIDEÓT ? :o -
#111 ezt el is mentettem, htx :D -
#110 loál :DDDDDDDDDDDDD
htx! -
#109 1. Tűznyelés
Égő cigaretta az alsó ajak és a nyelv segítségével szájba befordítás. Verseny rendezés. Legmenőbb kiválasztás, aki a 120-as Rothmans cigarettát legkevesebb szívásból befordítás ...
2. Tapadókorongos dekorálás
Majdnem elszívott dekkvégéből, maradék dohánykiszedése, füstszűrő hosszanti irányba félig kettétépés, tapadókorong formázás, ráköpés, nyálas végével merőlegesen plafonra feldobás. Az fennragadás, idővel sündisznószerű plafon kialakulás. Takarítónő egy év múlva meglátás, idegösszeomlás, söprűvel plafon kaparászás. Leszedni nem bírás. Ha kiderülés, igazgató megrovás.
3. Brutális dohányzás:
Cigaretta gyűrűsujj és középső ujj közé történő befogás.
Kéz marokba szorítás, hüvelyk új felől ököl megszívás,
tömény füst közvetlen tüdőre jutás, aki nem bírás ne csinálás, mert heveny köhögés. Speciális hamuzás, ököllel asztalra verés, hamu szanaszét hullás.
4. Brutális szivarozás:
Előbbi metódus megismétlés, csak cigi - szivar kicserélés.
Másnap ólom tüdővel ébredés, nehéz légzés, fulladás.
4. Csillagszóró
Cigarettából dohány kiszedés, lekapart gyufafejjel visszatöltés, tetejét dohánnyal álcázás, haver megkínálás, de ezt már más is írás. Nem javaslás.
5. Pöckölés
Égő cigaretta középső ujj és hüvelyk ujj közé fogás, mutatós ujjal meg támasztás, sokan látás, kapucnis gyerek megcélzás, mutatóujjal izomból megpöckölés, dekk 3 méter repülés, parazsat szóró bucskázás, kabát kilyukasztás, haver felgyulladás. Erősebb testalkatú áldozat elől iszkolás.
6. Dohányzós piázás
Kevés pénzzel rendelkezés de bekúrni akarás, cigaretta unicumba/jégerbe/házi pálinkába beáztatás, kiszárítás, elszívás. Azonnali hatás, másnap iszonyatos fejfájás.
-
#108 a nyugati aluljáróban is lehet kapni bidit -
#107 semmi :D -
#106 Hö? -
#105 nevetőset szívsz tán ? : o -
#104 íjjáá, nem gyakorlom:D
Ha meg szívok akkor úgyis már annyira kész vagyok, hogy azt se tudom mit csinálok:DD -
#103 gyakorold :D
csak vigyázz, mert mégnehezebb letenni a cigit :P -
#102 hát én nekem valahogy nem jött át a cigi, haverokkal kezdtük el, de én hamar abbahagytam, mert nem volt rá szükségem. Ritka ám ez.
Azért néh ha már úgybebasztam, hogy fetrengek elszívok párat:DD
Karikát én még nem tudtam. -
#101 én meg kurva sokat, és kurva sok karikt fújtam D: -
Ben C #100 életemben ha összesen 12 szálat elszivtam , de eccer véletlenül sikerüt karikáat fujnom.. -
#99 na csak azért, mert az nem írtad hozzá:DD -
#98 hmmmm
alap ;Ð -
#97 De + még iinni is, ha már ott vagy:))) -
#96 legkedvesebb szórakozásom :
beülni kocsmába, rágyujtani és fújni ezerrel a karikákat, a sok részeg meg csak bambul :o)))))))))))
ennél jobb érzés nincs :D -
#95 urkán pall mall :D -
#94 megfogantál :DD -
Ben C #93 apa - anya 14 éve + 9 hónapja nem gyujtott rá.... -
#92 én általában west lights et szívok v pall mall lightset. a lucky striket még nem próbáltam de majd kifogom...
a marlboro az nagyon finom (sztem az arany jobb mint a piros) és west is nagyon penge. szofit én se szívok amikor utoljára szívtam akkor kb 16 éves voltam. meg az volt a legelső cigi amire rágyújtottam akkor voltam 14éves. de 17 éves koromig csak néha szívtam a haverokkal a suliban. mikor 17 lettem lebuktam otthon, és azóta otthon is szívom.