171
Füst karikák, matróz slukk
-
#51 izé, van olyan cigi amibe szárított teveszart tesznek, Camelnek hívják, itthon pihen még vagy 5 doboz... -
#50 -
#49 ...az románból csempészi át... -
szando #48 azt a szemétséget tudjátok, hogy:
"tudod hogy cigizett Hitler?"
"nem, hogy?"
"add ide megmutatom"
odaadják az égő cigit, te kettétöröd:
"Hitler nem cigizett"
iszonyat geciség, ha veled csinálják, ha te csinálod kicsit jóbb :) -
#47 "A dohányzás halált okozhat. De ha nem dohányzol akkor is meghalsz. Szar az élet!" -
#46 én se :))
egyébként még a füveset se csinálnám meg.. -
#45 no comment!
én csak humánus poénokra vagyok hajlandó, nem vagyok JACKASS member... -
#44 Te! Én szerintem csak akkor venném észre, ha szárított trágyát tennének bele az igazi dohány helyett!
DE pár alkalommal elég volt, és nem is vágyom a szivarra, mindenesetre köszi a tanácsot! -
#43 lol, hosszúhajuaknak gázos lehet :) -
#42 ismerős -
#41 gyufafejjel szoktuk régen megtömni a cigit aztán mesziről röhögni :) sötétben egész látványos. -
#40 akkor már puskaport is rakj mellé -
#39 Lehet kapni kézzel sodort havannait 1000 Ft környékén is. Egy koca-szivaros (magamból kiindulva) nem igazán veszi észre annyira azt a különbséget a low-cost és a prémium szivar márka között, mint amennyit az áreltérés sejtetni enged :) -
#38 hát látod tanultam valami újat is. Ezt nem is tudtam, pedig dolgoztam én már szerelésen. És ott a szerelőknek elég koszos lett a kezük pár perc után, de én nem láttam ilyet. Lehet, hogy csak nem vettem észre, mert engem annyira nem köt le a dohányzás, hogy még csak ki sem próbáltam... :))
Szivart már igen, de az más. Amúgy a szivar nagyon fincsi volt. Valami havannai fajta, díszdobozban, kávés ízű!?!?! Csak az ilyenből 5000.- egy szál.
Másik trükk, ami szerintem viszont nagy bunkóság: kiszedni a dohányt, és valami mást (füvet-nem marihónajját, vagy egyéb reszeléket hehe)beletölteni a papírba. Majd a végén vissza egy kis dohányt, hogy ne látszódjon. Részegek ezt is elszívják, bár elég érdekes fejük lesz tőle. Szvsz ez már nem igazán humánus poén. -
#37 Nem neked céloztam csak kicsit kiábrándító volt, hogy az első 9-10 hsz ezzel kapcsolatos volt. Semmi építő jellegű megjegyzés (a topic témáját nézve) csak a szokásos flém. -
#36 ismerem :))
azzal versenyeztünk ki mer többet letüdőzni egyszerre -
#35 Eszembe jutott még egy, bár az nem cigarettás, de kapcsolódik hozzá:
Meggyújtasz egy gyufát úgy, hogy amikor a méreg része lobban be, azt a füstöt tüdőzd le :) Igazán romboló hatású mert kéndioxid van benne, és majd meg lehet tőle fulladni. Egy próbát megér már csak azért is, hogy tudd mi vár rád egy esetleges gáztámadás esetén :P -
#34 ááá
ilyen topik van máshol :P -
K.András #33 "Sok koze van az akarathoz."
A pénzkeresésnek is sok köze van az akarathoz,vajon keresel te 3-4 kilot havonta?Ha nem akkor elég gyenge akaratod van :D -
#32 nem flémelek én...
csak kicvsit naívnak gondolom azokat az embereket akik azt mondják hoyg "ha akarnék lke tudnék szokni".
ennél már csak az a jobb ha "leszoktam, de 1 hónap után úgydöntöttem hogy tök fölösleges lesztokni.."
ez már szánalmas.
de aki úgy mondja hoyg le tud szokni: Úgy legyen...
mert ott van apám...aki már mióta próbál leszokni...napi 2 doboz....áldásom rá...próbált már minden szart....
nah, ő akaratgyenge már ezen a téren...
ha elhatározza hogy ő egyszerű háztartási eszközökből űrjhajót csinl,a kk omegcsinálja...de a cigi..arról sosem fog leszokni... -
#31 Ezt koszos helyen melózóknál is be lehet szívni. Náluk alap az, hogy nem a cigi tetejét bontják ki, hanem az alját, így az olajos-sarsas-szaros-trutymós kezükkel nem koszolják össze a füstszűrőt. Be lehet ezt is szívni elég egyszerűen... -
#30 Állítólag, ha teljesen szárazra törlöd a nyelved akkor el tudod rajta úgy nyomni a cigit, hogy nem fáj. Én nem próbáltam még ki, akaratgyenge vagyok
Miért kell a dohányzás elleneseknek egyből jönni flémelni, van többmilió ilyen topic a neten, ott éljétek ki magatokat.
-
#29 Én nem tudom, hogy ha akarnék, le tudnék-e szokni, de egyelőre eszembe sem jutott.Amíg így jól érzem magam...nem fogok...még ha kérik, akkor sem. -
#28 apám is mindig ezt mondja, mert nem érti meg, hogy nekem nem mindegy, hogy két év múlva hal meg, vagy húsz... -
#27 nem mondtam én senkinek hogy szokjon le...
az a gond hoyg a dohányosok úgy oszlanak szét, hogy
1. azok akiknek eszük ágában sincsleszokni (persze azt mondjká hogy le tudnának akármikor...erre azért kíváncsi lennék.)
2. az akaratgyenge emberek akik mondogatják hoyg "jaaaaaaaaaj jaaaaaaaaaaaj le kéne szokni...abbahagyják max 1 hétig....sajnos elég sok ilyet ismerek (ráadásul nagyon sok tartozik a családomba).
anyám egyszer leszokott...vagy 1 évig bírta...nemrossz, cask mondjuk annyi idő alatt kialakulhatott volna benne annyi hogy ha már idáig eljutott minek bassza el...
na midnegy ő élete....
engem csak az zavar hogy a barátnőm cigizik... -
#26 De azért, mert mondjuk azt mondja nekem vki, hogy szokjak le, és nem teszem meg, az nem akaratgyengeség kérdése.
Ha le akar szokni, és nem tud, na az akaratgyenge.De aki nem akar leszokni, azt miért kell baszogatni, hogy szokjon már le. Semmi értelme, és ráadásul senkinek semmi köze ahhoz, hogy mondjuk dohányzom-e vagy sem. -
_Vegeta_ #25 Sok koze van az akarathoz. -
#24 khmm
itt nem arról van szó, hogy dohányosok vs. anti dohányosok
szal nyughaj :) -
#23 Ja,ja!! -
#22 Cigizel a kezedet töröm!!!! -
#21 Nehogy már más mondja meg nekem, hogy szokja már le a dohányzásról. Ennek semmi köze az akarathoz.
Majd, ha én úgy érzem, hogy le akarok szokni, akkor le fogok, de más ne akarja már megmondani, mert semmi köze hozzá. -
#20 Én történetesen dohányzom, de nem azért szoktam rá, mert így menőbb voltam a suliban. -
#19 Ez kiba jóóóóó -
#18 haverom probalkozott valami erdekessel... karkikakat fujogatott... en mag fenykepezgettem..aztan otthon vettuk eszre hogy kifujta az OZ nevet:)
komoly!! !nem kamu!
-
#17 a jó részeg embernem a cigijeit meg kell fordítani a dobozban, és fordítva tesz a szájába, és rá is gyújt, ez régi is meg nagyon alap, de bohóckodásnak jó! ;-) -
#16 loál :D -
#15 karika megy, matróz slukk is, sátrazás is (fordítva veszed a szádba és fújod)
van még vmi ? :) -
Garrett #14 Hehe aki a mai cigi árak mellett megengedheti magának hogy még bohóckodjon is vele... :P -
_Vegeta_ #13 Egyetertek!
mondjuk en eleve nem is dohanyzom. :>
Nem volt suliba szuksegem ra h ezzel is menobb legyek. :P -
#12 hmm
el is felejtkeztem a topikról :D
unatkoztam csak szal mind1 :)