3025
DVD filmekről, Blu-Ray kiadványokról általában
>- Akciós DVD-k, Blu-Ray lemezek itthon és külföldön - Események - Érdekes linkek - Legújabb szerzemények (mit hol mennyiért vettél) -
Csak EREDETI kiadványok! warezzel itt nem foglalkozunk!
-
#2734 Pl most a Tégla 1600ft az Auchanban, fél éve még 4k volt, sok helyen még mindig annyi... :P -
#2733 Mert a két filmet szétszakították egymástól sajnos ><
DP már rég volt a mozikban, a PT-t pedig még csak most játszák vagy játszották pár hete. Együtt sosem fognak megjelenni, csakis külön-külön :(
Pedig örültem volna egy jó kis 4 lemezes Grindhouse diginek. Persze ez csak álom marad. Bár nagyon remélem, hogyha a DP kapott egy digit a PT is kapni fog. Megérdemelné szvsz :)
Oldboyt pedig vásárlásaim során sokszor láttam. Csak mindig drágáltam. Aztán mikor jött az 1k-s változat én sehol nem láttam belőle egy darabot sem. Így utólag örülök neki, hiszen nemsokára megjelenik a Trilógia digiben amiért 8k sztem nem sok. -
#2732 Én még a legelején vettem meg, ha jól emlékszem 4k körül volt. D% -
#2731 Nem tudja valaki hogy a Planet Terror mikor jön ki dvd-n?Hogy hogy nem a Death Proof-fal egyidőben jött ki? -
#2730 Még jó, hogy én csak 1500-ért vettem meg... :) -
#2729 Fák, erre nem számítottam.
Ha ezt tudom, nem veszem meg a kétlemezes Oldboyt. :-| -
jamamura #2728 végre nálunk is megjelenik a bosszú trilógia!
http://cornerfilm.hu/hir/?id=2978
-
Csaba007 #2727 Hi!
Csomó külföldi oldalon láttam a Die hard 4 unrated változatát,hogy kint megfog jelenni.
Nállunk is az fog megjelenni?? Vagy sima változatot kapunk?? -
#2726 Majd a Terrorbolygót!
Remélem az is hasonlóan jó kiadás lesz. -
#2725 Stop Shop Media Marktban 3k a Lost, és a Született feleségek 1. évada...
Lostot már korábban megvettem 5k-ért, mind1. De most megvettem a Született feleségeket is. -
#2724 Holnap jelenik meg a Grindhouse. Ki veszi meg rajtam kívűl? :P -
#2723 Bizony... :D
Xpressen 2500ft, elég baráti ár szerintem. -
tungsram666 #2722 hopsz, most látom, hogy itt warezolás nincs, bocsi! -
tungsram666 #2721 Nem tudom hova írjam, de segítség kéne.
A 90-es évek elején készült Batman: The Animated Series című sorozat 1. évadját szedtem le divx-ben, de nem találok hozzá angol feliratot. Sok rész megjelent itthon is, egy válogatásban, azok a magyar feliratok is jól jönnének, szóval minden ami fellelhető. Sajna én nem találtam eddig semmit.
aki tud bármit, kérem szóljon! -
#2720 köszi :)
Megrendelve:
Jóbarátok 8. évad - 4.990 Ft
A remény rabjai - 3.990 Ft -
#2719 Jesszusom, hát ez mekkora már. -
Monoton #2718 hát grat :) -
#2717 bezony :)
az egyik helyi boltban leltem rá, tök véletlenül :)
még bontatlanok :) -
Monoton #2716 O.o ezt ujan? -
#2715 Szeretünk Raymond 5. évad - 1.990 Ft.
Joey 1. évad - 1.990 Ft -
gettobuxa #2714 így kell kiadni egy lemezt! eredeti dts, 5.1, magyar dts, 5.1 :)
és milyen áron :) -
#2713 wehehehe, novemberben újabb kultfilm vétel következik:
AZ 5 NINJA ELEM -
#2712 Pólus MM-ban van 990-ért, azt hiszem a teljes Bud Spencer és Terence Hill sorozat meg van, tegnap voltam, biztos van belőlük még rengeteg. -
#2711 Új szerzemények:
Ivo Dzsima díszdoboz (3 DVD)
Ace Ventura díszdoboz (2 DVD)
Harry Potter és a Tűz serlege (2 DVD)
Angyalok városa (KSZ)
Lost 2. évad (7 DVD)
Crank - felpörögve
20550ft volt összesen.
-
#2710 Na természetesen az árat is elcsesztem, bocsánat.
Szóval a hír idézve:
"A 300 képregény (5490 Ft) és DVD (2990 Ft) szeptember 12-től együtt 6000 forintért kapható az Eduárd képregényboltban, amíg a (DVD) készlet tart, de maximum szeptember 21-ig. Tehát 8480 helyett 6000-ért." -
#2709 Ja, lemaradt, hogy a 300-ról van szó. -
#2708 Hahó!
Az Eduárd képregénybolt (VI. kerület, Dalszínház u. 8) megnyitása alkalmából a készlet erejéig a képregény és a DVD együttes ára 5000 Forint. -
#2707 300-at nem fogom megvenni ennyiért. Gyalázatos ez a kiadvány ><
Inkább valahogy berendelek valami jó kis külföldi digit vagy valamit. Vagy max 1k-ért majd megveszem. Pedig megakartam venni megjelenéskor, de aztán láttam a tokról képeket. Hát még papaírtok sincs. Szégyen ><
Hát azokat a BS & TH sorozatokat már jó ideje én sem látok. Esetleg még MM-ben nézhetnél szét hátha....Mondjuk nekem meg van, bár még hiányzik abból a sorozatból 2 film amit seholsem találok már :( -
#2706 300 :) 2990,-
A Bűnvadászok-at látta valaki valahol? Tesco, Cora kilőve minden volt csak az a rész nem :I -
#2705 vigyorogjál seggparaszt! hamaorsan bannolva leszel! -
ground24 #2704 NEkem meg "vóóót" Jó gyorsan megvettem INNENmEGYEK IS VESZEK MÉG VAGY 6-OT -
#2703 Nem volt, megvettem kint, de rá 1 héttel jött a hír, hogy megjelenik nálunk is, valószínűleg ugyanez a kiadás, úgyhogy elpasszoltam, mert az angol kiadáson magyar felirat sem volt, nemhogy szinkon. -
#2702 A Remény rabjai már megvolt neked vagy nem? -
#2701 Voltam kint pár napja Glasgowban, ezeket vettem kint a HMV-ben:
A majmok bolygója díszdoboz (6dvd, digipack, magyar felirattal) 20 font
A Beverly Hills-i zsaru trilógia (3dvd, digipack, magyar felirattal) 10 font
X-men trilógia (6 dvd, slimtok, semmi magyar vonatkozás, viszont van angol DTS) 12 font
Rambo trilógia (3 dvd, digistack-olyan, mint az Alien tetralógia, "lapozós digi", semmi magyar) 12 font
Ha neten rendeltem volna meg, spóroltam volna 11 fontot, mindegy most már...
Meg rendeltem 3 filmet a HMV-ről még korábban:
Pánikszoba (3 dvd, digipakk, semmi magyar vonatkozás) 6 font
A remény rabjai (3 dvd, digistack, semmi magyar vonatkozás) 7 font - El is adtam 3k-ért azonnal itthon, amint megtudtam, hogy jön nálunk is...
Volt egyszer egy vadnyugat (2 dvd, magyar felirattal) 6 font - Erről azt hittem, hgoy digipack lesz, de nem az lett, pedig HMV-n annak írták... :(
Meg a tesóm vett egy Ki nevel a végén?-t is, 3 fontért a Tescoban... :D
-
#2700 Sztem nem rossz film, és mivel joglejárt, most kell megvenni, ennél olcsóbb úgysem lesz. A Vágta meg ennyiért kötelező vétel, nagyon jó film. Én megvettem mind2 DVD-t. -
#2699 A Beavatás egy határeset annyiért... -
#2698 Újságosoknál 990ft a Beavatás, Vágta, és a Londoni csapás! -
#2697 Kit érdekel a szinkron. Nem is láttam még szinkronosan a filmet.
Örülök, hogy kiadják. Így legalább nem kell megvennem külföldről. Hála istennek xD
Úgy néz ki digis is lesz. Legalábbis ezt írták xpress fórumon. Remélem igazuk lesz, viszont ha nem akkor tuti nem fogom megvenni. Akkor már inkább berendelem külföldről :D -
#2696 Biztosan a régi lesz rajta. -
Prof William #2695 Ez hatalmas! De vajon a régi szinkron lessz rajta? Mert ebben az esetben számíthat rá hogy én is megveszem...