Eredeti filmek fóruma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
- 300, 2 lemezes változat + poszter
- GOAL! 2
- Volt egyszer egy Amerika
CHELSEA FOOTBALL CLUB
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Egy nem jur eszembe egy film címe. A mûfaja thriller, és a filmben egy csoport FBI tanonc ment egy szigetre gyakorlatozni, de közülök valaki egyenként kezdte el õket kinyírni. Ennek a filmnek lennék kiváncsi a címére (angol cím is jó)
Megvan pl az Esõember is, azon 1.0-ás, azaz mono magyar hang van rajta, viszont az eredeti, ami nagyon jól sikerült. Ben Hur-on szintén ugyanez a helyzet. Vagy itt van a 2 lemezes Kutyaszorítóban, amin van angol 5.1, és DTS, van rajta egy új, magyar 5.1-es szinkron, de mellette ott van az eredeti 2.0-ás szinkron! Így kéne kiadni minden filmet!
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
Egyébként kösz a gyors választ.<#eljen>#eljen>
4500ft volt az Indiana Jones és a Star Wars, múlt héten 5000-ért vettem az Elit alakulatot... 😊
Azt hiszem ki is cseréltetem a zárat a bejárati ajtónkon... 😄
meg foglak verni egyszer már 😊))))
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
én asszem leállok kicsit a DVD-kkel, egy JG G36C-t akarok venni ugyanis 😊
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Már csak az Alien Tetralógiára fáj a fogam...
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Ez kizárt dolog, mer nemtudom.
5700ft volt postaköltséggel... P
darabja 2490 3990 helyett az MM-ben
így is 10k de még mindig jobb mint 16k
azonnal rácsaptam
Plusz adtak hozzá egy mikrós popcornt 😊
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
kokesz
Van egy eladó Rocky Balboa moziplakátom 70*100-as méretben.
És annak a Texasi láncfûrészes a pontos címe... 😊